cuj is'o u Travnik radi holecistektomije pored KCUS i OB.
aman
Moderator: anex
Slazem se kad dodje do bolova neka samo prestane pa kako godrelevantan wrote:Don Zivconi wrote:
Pa zato sto znam kakva je anestezija u opstoj tj.na cemu se radi a kakva u travnikusko saradjujem sa dripcima
i moj kiks sto se tice rupica nisam ja radio nego neko meni blizak
![]()
p.s mogao sam i ja da izganjam odmah da se radi operacija i KCU Sarajevo kao i Opštoj ali nisam prem da ih sve jako dobro znam od cistaciec do sefa klinike
Meni taj dan nije više bilo bitno ko će mi vaditi to govno, da prostiš.....kad sam došla kod dr.Ćustovića on pita hoću li dr. Mahmutovića ili njega, reko doktore, vidite onog komunalca vani, ako on zna zarezat i kutarisat me ovoga, zovite njega......fakat, samo mi je bilo da bol prestane
Pa vjerujte da i za ovo ima razlog.Danas sam sa uputnicom za UZ abdomena otišla na Otoku i u kabinetu za ultrazvučnu dijagnostiku mi kažu , prvi slobodni termini tek u maju!!! Ej, u maju! A na CUM-u samo hitne slučajeve, a ja ne smijem čekati da mi se napad ponovi.otherside wrote:e sto ljudi znaju bacati pare to je cudo jedno...
aman
cega se bojis, UZ?agenštajn wrote:Pa vjerujte da i za ovo ima razlog.Danas sam sa uputnicom za UZ abdomena otišla na Otoku i u kabinetu za ultrazvučnu dijagnostiku mi kažu , prvi slobodni termini tek u maju!!! Ej, u maju! A na CUM-u samo hitne slučajeve, a ja ne smijem čekati da mi se napad ponovi.otherside wrote:e sto ljudi znaju bacati pare to je cudo jedno...
aman
I eto, ujutro "preko štele" UZ. Kod nas samo tako i može.Da me je strah e jeste i te kako.Čuvajte mi palčeve!!! Tresem se od straha.
otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
ma mozes ti njega obilaziti koliko hoces ali za zucnu kesu i laparoskopske operacije je tata matarelevantan wrote:otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
Ovoga bih obišla u širokom luku![]()
![]()
otherside wrote:ma mozes ti njega obilaziti koliko hoces ali za zucnu kesu i laparoskopske operacije je tata matarelevantan wrote:otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
Ovoga bih obišla u širokom luku![]()
![]()
Mahmutović nije za žuč.otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
Dr. Kapisazovic._HarDCorE__ wrote:Mahmutović nije za žuč.otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
A Čustović je najbolji što se tiče laparaskopske metode.
Ne budeš ni 5 dana u bolnici.
Beaddy wrote:Izvadila žučnu kesu.......ja rahatluka.
Jarane ne znam hoces li mi povjerovat ili ne, ali sam prosle godine imo iste probleme, sve simptome kao i ti , bol me je ubijala kao sto i ti kazes nema polozaja u koji da sjednem ili legnem a da ne boli..znao sam cak povratit i caj koji popijem...Iso sam doktorima, bilo je raznih dijagnoza a onda mi je jedna doktorica posto sam bio totalno kriticannakon par dana prikljucila me je na infuziju i zeludac mi se smirio i bolovi su nestali..agenštajn wrote:Molim vas, treba mi informacija gdje najbrže a ako je moguće i najjeftinije uradim uz žuči i želuca? Imam neke napade sa gušenjem ispod desne strane rebara, koja booooooooli užasno, probija se i na leđa.Nema položaja koji bi mi tada odgovarao.Mučnina, povraćanje ponekad...ali bolovi...uh! Znači imam uputnicu ali pretpostavaljam da se u domovima zdravlja čeka dugo a ja još jedan napad ne bih preživila.
Da li je neko imao ovakva(bolna) iskustva?
ne ba izvukla si to iz konteksta, nije on poceo da masira i sl .lik je profesionalac barem je nenormalno pomogo ja sam u ovom slucaju imo blago savijenu kicmu zbog koje sam imao uzasne bolove u zeludcu covjek je izveo par zahvata i pomogli su mi kasnije me je uputio na masaze kod terapeuta i pomoglo mi je i dan danas..A kod Mackica nece nikad zazivjet alternativna medicina jer je savremeni doktorotherside wrote:je l' to mackic poceo i masirati?![]()
jos malo pa ce i alternativna medicina zazivjeti kod njega
ti jos napisao bukvalno me izlomio, izmasirao a ja izvukla iz kontekstaKonjanik wrote: Dr.Mackic me je tada bukvalno izlomio izmasiro , usput sam puco suha grancica ..
Ja bila 3 dana, a mogla sam rahat i dva. Čustović_HarDCorE__ wrote:Mahmutović nije za žuč.otherside wrote:custovic ili mahmutovic.
A Čustović je najbolji što se tiče laparaskopske metode.
Ne budeš ni 5 dana u bolnici.