radi se o novom modelu 2010 i noviji
hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
seki_on_the_road wrote:zanima me uvoz mustanga iz Njemacke u specifikacijama pise da zadovoljava euro 4 norme ali neko mi je rekao da se americka auta vise ne mogu uvoziti u Bosnu, da li je to istina i gdje bi konkretno mogao provjeriti ovog mustanga?
radi se o novom modelu 2010 i noviji
hvala
![]()
hvala prijatelju bosnjo sam iz Sarajeva tu i zivim domoglo se nekih para a bolje mi je ovo auto nego da kupujem golfa novog ili audia a4 tako nestoifas wrote:Americka auta se mogu uvoziti ako
1. Si povratnik izbjeglica zavrces kad pUicash, mjesas engleski i bosanski tipa, ja sam goingovo to halu da iscjedim the pajton, napaceni Bosnjo iz sent louisa razocaran obamom, zemljom bez cevapa i sevdaha, te time auto ne mora proci homologaciju ( te ne placas ni carinu itd )
2. Zadovoljava minimalne norme izduvnih gasova ( koje su sad vec minimalne euro 3 ili 4 ne znam) te ostale aspekte ( euro zmigavci itd )
S obzirom da je tvoj vec u njemackoj postoji realna mogucnost da ovo zadovoljava, telefon u ruke, trazi VIN broj od vlasnika trk u f-auto, remex, nuic gdje vec zivis das im broj i malo para oni ukucaju i otprilike ti mogu reci da li zadovoljava sve sto treba.
Eh et
seki_on_the_road wrote:hvala prijatelju bosnjo sam iz Sarajeva tu i zivim domoglo se nekih para a bolje mi je ovo auto nego da kupujem golfa novog ili audia a4 tako nestoifas wrote:Americka auta se mogu uvoziti ako
1. Si povratnik izbjeglica zavrces kad pUicash, mjesas engleski i bosanski tipa, ja sam goingovo to halu da iscjedim the pajton, napaceni Bosnjo iz sent louisa razocaran obamom, zemljom bez cevapa i sevdaha, te time auto ne mora proci homologaciju ( te ne placas ni carinu itd )
2. Zadovoljava minimalne norme izduvnih gasova ( koje su sad vec minimalne euro 3 ili 4 ne znam) te ostale aspekte ( euro zmigavci itd )
S obzirom da je tvoj vec u njemackoj postoji realna mogucnost da ovo zadovoljava, telefon u ruke, trazi VIN broj od vlasnika trk u f-auto, remex, nuic gdje vec zivis das im broj i malo para oni ukucaju i otprilike ti mogu reci da li zadovoljava sve sto treba.
Eh et
hvala puno
Nadam se da ovo nece procitati VAG lobi goran i emko ... ako budu obro si zelen bostanseki_on_the_road wrote:hvala prijatelju bosnjo sam iz Sarajeva tu i zivim domoglo se nekih para a bolje mi je ovo auto nego da kupujem golfa novog ili audia a4 tako nestoifas wrote:Americka auta se mogu uvoziti ako
Eh et
hvala puno
@Melami - dont hatoriti baSTL rocks
![]()
Code: Select all
http://www.pik.ba/?trazilica=mustang&kategorija=18