Uvoz auta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Limeni99
#1 Uvoz auta
Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred
- muha_sa
-
Limeni99
#3 Re: Uvoz auta
Ista je tema, ali suština druga. Hvala vam svakako.muha_sa wrote:uvoz-auta-t85503.html
-
emmir1
#4 Re: Uvoz auta
Limeni99 wrote:Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred
Samo ako je invalid 100 posto mislim, da su u pitanju noge ili mentalna hendikepiranost
Ja sam htio na punicu koja je 100 posto invalid po rjeśenju ali może na noge i odbili je
-
Limeni99
#5 Re: Uvoz auta
A gdje se to može provjeriti?emmir1 wrote:Limeni99 wrote:Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred
Samo ako je invalid 100 posto mislim, da su u pitanju noge ili mentalna hendikepiranost
Ja sam htio na punicu koja je 100 posto invalid po rjeśenju ali może na noge i odbili je
-
emmir1
#6 Re: Uvoz auta
Limeni99 wrote:A gdje se to može provjeriti?emmir1 wrote:Limeni99 wrote:Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred
Regionalni centar UIO, Odsjek za carine – Grupe za carinske postupke",