Uvoz auta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Limeni99

#1 Uvoz auta

Post by Limeni99 »

Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred
muha_sa

#2 Re: Uvoz auta

Post by muha_sa »

Limeni99

#3 Re: Uvoz auta

Post by Limeni99 »

muha_sa wrote:uvoz-auta-t85503.html
Ista je tema, ali suština druga. Hvala vam svakako.
emmir1

#4 Re: Uvoz auta

Post by emmir1 »

Limeni99 wrote:Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred

Samo ako je invalid 100 posto mislim, da su u pitanju noge ili mentalna hendikepiranost

Ja sam htio na punicu koja je 100 posto invalid po rjeśenju ali może na noge i odbili je
Limeni99

#5 Re: Uvoz auta

Post by Limeni99 »

emmir1 wrote:
Limeni99 wrote:Može mala pomoć? Verovatno nisam pogodio temu, tako da se adminima izvinjavam ali ne znam gdje bih postavio temu. Treba mi pomoć oko uvoza automobila. Majka mi je invalid, a znam da postoji popust na uvoz automobila za invalide, pa me interesuje gdje i kako mogu proveriti njen % invalidnosti i koliko bih imao i kakav popust pri uvozu automobila na njeno ime? Znam da taj automobil mora da se vodi na njoj 3 godine. Hvala vam unapred

Samo ako je invalid 100 posto mislim, da su u pitanju noge ili mentalna hendikepiranost

Ja sam htio na punicu koja je 100 posto invalid po rjeśenju ali może na noge i odbili je
A gdje se to može provjeriti?
emmir1

#6 Re: Uvoz auta

Post by emmir1 »

Limeni99 wrote:
emmir1 wrote:

A gdje se to može provjeriti?

Regionalni centar UIO, Odsjek za carine – Grupe za carinske postupke",
Limeni99

#7 Re: Uvoz auta

Post by Limeni99 »

Hvala :)
Post Reply