Treba mi uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivalištu, a koje bi pokazivalo sve adrese na kojima sam prethodno boravio. Koliko mogu pronaći to se vadi u MUP-u općine gdje trenutno boravim (Centar).
Zna li ko pojedinosti, radna vremena MUP-a (rade li i subotom?), koliko se čeka, plaća li se kakva taksa, ako da, gdje kupiti taksene marke ili se uplaćuje uplatnicom ZPP-a??? Hvala unaprijed!
Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
-
TouringBiker
- Grijem se na: Struju
- muminovic
#2 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
Obrati se MUP-u taksa 10 KM.
-
TouringBiker
#3 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
Hvala, znaš li jeli se kod njih kupuje taksa ili negdje drugo?muminovic wrote:Obrati se MUP-u taksa 10 KM.
- muminovic
#4 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
Zavisi od MUP-a do MUP-a, najbolje da odes licno, ako se ne kupuje dat ce ti instrukcije za uplatuTouringBiker wrote:Hvala, znaš li jeli se kod njih kupuje taksa ili negdje drugo?muminovic wrote:Obrati se MUP-u taksa 10 KM.
-
TouringBiker
#5 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
Hvala... Ja sam pitao ako ko zna za MUP općine Centar (a i pitam zato da ne bi morao par puta uzimati izlaz s posla, trčkarati tamo tražeći taksu...)muminovic wrote:Zavisi od MUP-a do MUP-a, najbolje da odes licno, ako se ne kupuje dat ce ti instrukcije za uplatuTouringBiker wrote:Hvala, znaš li jeli se kod njih kupuje taksa ili negdje drugo?muminovic wrote:Obrati se MUP-u taksa 10 KM.
- greatful_and_dead
#6 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
U MUP-u u Centru se može kupiti taksa.TouringBiker wrote:
Hvala... Ja sam pitao ako ko zna za MUP općine Centar (a i pitam zato da ne bi morao par puta uzimati izlaz s posla, trčkarati tamo tražeći taksu...)
- muminovic
#7 Re: Uvjerenje o kretanju - potvrda o prebivališu
Hvala puno na pitanju - uzmes telefon i nazoves i tako dobijes tacnu informaciju za tacan mup.
Hvala... Ja sam pitao ako ko zna za MUP općine Centar (a i pitam zato da ne bi morao par puta uzimati izlaz s posla, trčkarati tamo tražeći taksu...)
Jer ako dobijes pogresnu info, onda tek imas dupli posao.