molim te ,obrazlozi,kakogoran5 wrote:kad bi muskarci odbijali a zene trazile situacija bi se promjenila u korist muskaraca
Uvijek i oduvijek zene biraju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#101 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
-
goran5
#102 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
to je vise hipoteticki receno, al evo ovako:ljubav_aha wrote:molim te ,obrazlozi,kakogoran5 wrote:kad bi muskarci odbijali a zene trazile situacija bi se promjenila u korist muskaraca
kad bi zene imale istu potrebu za muskarcima a muskarci sistematski odbijali vecinu ( sto je potpuno suprotno realnosti), tada bi one nagonom trazile dalje a muskarci govorili da-ne...
znam da je ovo nerealno jer bi i zene onda vjerovatno promjenile ponasanje ,a i nemoguce da svi muskarci malo po malo promjene stav tako da je ovo hipoteticki receno.....
- ljubav_aha
#103 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
goran5 wrote:to je vise hipoteticki receno, al evo ovako:ljubav_aha wrote:molim te ,obrazlozi,kakogoran5 wrote:kad bi muskarci odbijali a zene trazile situacija bi se promjenila u korist muskaraca
kad bi zene imale istu potrebu za muskarcima a muskarci sistematski odbijali vecinu ( sto je potpuno suprotno realnosti), tada bi one nagonom trazile dalje a muskarci govorili da-ne...
znam da je ovo nerealno jer bi i zene onda vjerovatno promjenile ponasanje ,a i nemoguce da svi muskarci malo po malo promjene stav tako da je ovo hipoteticki receno.....
da li zelis reci, da muskarci nemju dovoljno izbora,s obzirom da u tvojoj hiptetickoj izjavi muskarci bi mogli imati vise koristi
-
Kjajević Majko
#104 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
Ko je rekao da nemaju?goran5 wrote:kad bi zene imale istu potrebu za muskarcima...
-
KYLIE
#105 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
ma bravo kjajevicuKjajević Majko wrote:Ko je rekao da nemaju?goran5 wrote:kad bi zene imale istu potrebu za muskarcima...
- ljubav_aha
#106 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
Kjajević Majko wrote:Ko je rekao da nemaju?goran5 wrote:kad bi zene imale istu potrebu za muskarcima...
-
sapati srca
#107 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
Ovaj argumenat za suicid moram ti priznati da nisam cuo, i zivo me zanima kakve veze ima odabir zena sa suicidom...Cuo sam da je sklonost ka suicidu i ansljedna i mnoge druge postavke i argumente, ali zato sto su zene te koje kazu na tvoje udvaranje da il ne, zato sto su one te koje u konacnom odluce da sve svoje najljepse podijele stobom, da je to razlog vecem postotku saomubistava kod muskaraca, zaista mi djeluje naivnogoran5 wrote:to ti je potraznja i ponuda
muskarci se udaraju nogama u dupe dabi fascinirali zenu, a ona samo kaze ili pokaze "hocu - necu", jer zna da ce sutra i prekosutra itd ... neko da joj
se udvara ponovo i opet ce moci da bira (naravno ako nije gabor )
a onda se one najlijepse smire negdje a one druge same malo spuste standarde, a muskarci sa vremenom gube volju pa se situacija na "lovemarketu" promjeni
kad bi muskarci odbijali a zene trazile situacija bi se promjenila u korist muskaraca ali je to kolektivno neizvodivo
a to da zene biraju to ti je valjda vec jasno ....zato psiholozi kazu da je stopa samoubistava kod muskaraca veca 10 puta nego kod zena , bas zato sto one biraju u ljubavi
uh , odoh vec u duboku filozofiju
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#108 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...
sapati srca wrote:
...Razumio bih da si rekao da se ubija od ljubavi, jer ne przi nas njena vatra na iste nacine, niti je iko od nas istim intezitetom ljepote i bola dozivljamo...