uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

The Nightwatchman

#1 uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by The Nightwatchman »

sta to znaci?

ja stvarno vise nisam inventivan, proslo se od lisica do latica po krevetu, kapanja cokolade, lizanja meda, javnih mjesta, i svačega još nečega

a draga hoce nesto novo, i uvijek nesto novo, ko dijete nekakvo. njoj ide na zivce sto ja dodjem i kresnem po principu dodjoh, vidjeh, kresnuh :D

pa sta vise hoce??
burek_in_space

#2 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by burek_in_space »

Mozhda crnca sa lepezom?! :mrgreen: (izvini,nisam mogao da odolim :oops: )
The Nightwatchman

#3 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

burek_in_space wrote:Mozhda crnca sa lepezom?! :mrgreen: (izvini,nisam mogao da odolim :oops: )
ma moze ba, taman da mi pomogne da premjestimo regal, evo ganjam svoju raju mjesecima, pa nikako da se uganjamo
madner

#4 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by madner »

Svezi je lisicima i otidji gledat TV ko covjek. Reci to je najnovija stvar, ono da joj bude sladje mora sacekat koji sahat :D
mojgrad

#5 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by mojgrad »

The Nightwatchman wrote:sta to znaci?

ja stvarno vise nisam inventivan, proslo se od lisica do latica po krevetu, kapanja cokolade, lizanja meda, javnih mjesta, i svačega još nečega

a draga hoce nesto novo, i uvijek nesto novo, ko dijete nekakvo. njoj ide na zivce sto ja dodjem i kresnem po principu dodjoh, vidjeh, kresnuh :D

pa sta vise hoce??
Eh mozda si ti probao lisice, latice po krevetu, cokoladu, med it. jednom a ona zeli vise puta (znaci repriza tih desavanja je potrebna :D )
Mozda ona jednostavno ne zeli to tvoje dodjes kresnes vidis i odes..
Pitaj je dovoljno ti je pitati sta zeli, gdje zapelo u cemu je problem. Na kraju ce se uspostaviti sasvim neki drugi problem koji je u pitanju i veze nema sa sexom ali utice na njeg. Obicno je to tako, nesto si zabrljao sigurno pa ti draga nije ni u krevetu zadovoljna

Ovo su samo sugestije da malo razmislis sta bi moglo biti.
mojgrad

#6 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by mojgrad »

pa sta vise hoce??

Pade mi jos nesto na pamet, da li vas dvoje vodite ljubav ili se samo kresete?? Vrlo bitno, jer zenama nije potreban SAMO sex vec i ljubav, njeznost, intima.
Sve ovo gore sto si nabrojao je divno, inovativno nema sta ali bez ikakvog efekta ako je odradjeno bez osjecaja intimnosti
The Nightwatchman

#7 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

mojgrad wrote:

pa sta vise hoce??
Eh mozda si ti probao lisice, latice po krevetu, cokoladu, med it. jednom a ona zeli vise puta (znaci repriza tih desavanja je potrebna :D )
Pitaj je dovoljno ti je pitati sta zeli, gdje zapelo u cemu je problem. Na kraju ce se uspostaviti sasvim neki drugi problem koji je u pitanju i veze nema sa sexom ali utice na njeg. Obicno je to tako, nesto si zabrljao sigurno pa ti draga nije ni u krevetu zadovoljna

ja kad pitam ona kaze da nije fazon ako pitam, a ona kaze, da ja moram sam to skontat :oops: :oops: :D

ko lazo goluža jbt
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#8 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by Latina »

Mozda nije privlacan. Maybe he does not understand that the main sexual organ is brain.
The Nightwatchman

#9 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

btw, OT

ima li neki forumas sa nickom dr. phil, ako nema nek se pod hitno registruje, a ako ima zovite mi ga vamo na jednu ljutu :D
burek_in_space

#10 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by burek_in_space »

The Nightwatchman wrote:btw, OT

ima li neki forumas sa nickom dr. phil, ako nema nek se pod hitno registruje, a ako ima zovite mi ga vamo na jednu ljutu :D
:oops: :mrgreen:

A da probate da NEMATE(znam,znam..lud sam :D ) sex recimo 7,15...koliko vec dana?!Ne znam koliko chesto uprazhnjavate tu drevnu istochnjachku vjeshtinu! :mrgreen:
The Nightwatchman

#11 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Latina wrote:Mozda nije privlacan. Maybe he does not understand that the main sexual organ is brain.
pa sta da ti kazem, dugo smo zajedno i privlacni smo jedno drugom, zaista mislim da to nije problem.

Sto se tice engleskog dijela tvog posta, jel ovo copy/paste sa wikipedie? :D
mojgrad

#12 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by mojgrad »

The Nightwatchman wrote:
mojgrad wrote:

pa sta vise hoce??

ja kad pitam ona kaze da nije fazon ako pitam, a ona kaze, da ja moram sam to skontat :oops: :oops: :D

ko lazo goluža jbt
Eh posto ti ovdje ocigledno imas posla sa osobom koja nije emotivno zrela, fino joj reci da ti nisi David Coperfield i da ne znas citati misli niti si cuko da namirises sta joj je, vec ako zeli zadovoljavajuci sex ima da ti kaze sta voli, koje su njene zelje itd. Jer to rade odrasle, zrele i one koje znaju sta hoce i ocekuju od muskarca zene.
A ako se pak stidi tebi s kojim dijeli krevet izraziti svoje zelje onda mislim da treba prvo da poradi na sebi (da odraste emotivno) prije nego ocekuje od tebe vanzemaljskim mukama da 'skontas' sta ona hoce.

Djevojke/zene ne ocekujte nikada od muskarca da ce sam od sebe skontati neke stvari.. To je jedna od najvecih greski koje prave mnoge.. Ne treba cekati dok skonta vec reci, izjasniti se, dogovoriti, razgovarati.
Cholina_Lokica

#13 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by Cholina_Lokica »

pocni ponavljat, dok ne skontas sta noFo :lol:
The Nightwatchman

#14 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

burek_in_space wrote:
The Nightwatchman wrote:btw, OT

:oops: :mrgreen:

A da probate da NEMATE(znam,znam..lud sam :D ) sex recimo 7,15...koliko vec dana?!Ne znam koliko chesto uprazhnjavate tu drevnu istochnjachku vjeshtinu! :mrgreen:
apstinencija pomaze, oslobodi zvijeri i demone u nama :D

ali nije ni do toga, mislim da i ne mozemo dogovorno apstinirati, to mi je bas glupo
The Nightwatchman

#15 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Dile wrote:pocni ponavljat, dok ne skontas sta noFo :lol:
ti se kloni ove teme dok te nisam :oops: :D
Cholina_Lokica

#16 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by Cholina_Lokica »

The Nightwatchman wrote:
Dile wrote:pocni ponavljat, dok ne skontas sta noFo :lol:
ti se kloni ove teme dok te nisam :oops: :D
a 'ta ti je? :oops:
tjera me s teme :-? :evil:
madner

#17 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by madner »

Da to nije nesto novo?
:D
karanana

#18 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by karanana »

ja bi doveo jos jednu trebu u krevet pa u troje. to je nesto novo.
ja.neron

#19 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by ja.neron »

pa sta vise hoce??
dobro je pa nisi ko u onome vicu lizo pločice :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madner

#20 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by madner »

karanana wrote:ja bi doveo jos jednu trebu u krevet pa u troje. to je nesto novo.
A sta ako skonta da je on visak?
Pa bruka, pa belaj, pa sramota? :D
Cholina_Lokica

#21 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by Cholina_Lokica »

madner wrote:
karanana wrote:ja bi doveo jos jednu trebu u krevet pa u troje. to je nesto novo.
zamisli kako bi bilo to da nam svima ovdje saopsti :lol: :lol: :lol:
The Nightwatchman

#22 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Eh posto ti ovdje ocigledno imas posla sa osobom koja nije emotivno zrela, fino joj reci da ti nisi David Coperfield i da ne znas citati misli niti si cuko da namirises sta joj je, vec ako zeli zadovoljavajuci sex ima da ti kaze sta voli, koje su njene zelje itd. Jer to rade odrasle, zrele i one koje znaju sta hoce i ocekuju od muskarca zene.
A ako se pak stidi tebi s kojim dijeli krevet izraziti svoje zelje onda mislim da treba prvo da poradi na sebi (da odraste emotivno) prije nego ocekuje od tebe vanzemaljskim mukama da 'skontas' sta ona hoce.

Djevojke/zene ne ocekujte nikada od muskarca da ce sam od sebe skontati neke stvari.. To je jedna od najvecih greski koje prave mnoge.. Ne treba cekati dok skonta vec reci, izjasniti se, dogovoriti, razgovarati.
vidim ja da si ti ovdje jedina ozbiljna :D

ozbiljni smo i jedno i drugo, sasvim zreli i dorasli. ona kaze da joj nedostaje uzbudjenja i da se sve pretvorilo u rutinu. glupo se osjeca da meni "nacrta" sta hoce. seks za nju ne pocinje penetracijom (kao sto je to kod mene slucaj :D ) nego ona hoce cijeli nas zivot u tom danu da pretvori u neki seksualni naboj, da to traje satima te izmjene pogleda i davanja signala (raznoraznih) i da onda kad do seksa dodje da bude puna te nake energije sta li :D
madner

#23 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by madner »

Dile wrote:
madner wrote:
Naslov: San koji je postao nocna mora :D
The Nightwatchman

#24 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Dile wrote:
madner wrote:
nemamo mi nista protiv trece bumbatre, samo imamo problem s nalazenjem voljnih kandidata.

dile, deder se prijavi u mene mi na pp :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#25 Re: uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze

Post by Latina »

The Nightwatchman wrote:
Latina wrote:Mozda nije privlacan. Maybe he does not understand that the main sexual organ is brain.
pa sta da ti kazem, dugo smo zajedno i privlacni smo jedno drugom, zaista mislim da to nije problem.

Sto se tice engleskog dijela tvog posta, jel ovo copy/paste sa wikipedie? :D
Da ste jedno drugom privlacni i da komunicirate, ne bi bilo ove teme.

Nije copy-paste. Jos neko pitanje ?
Post Reply