Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u uputama za auto pise da se moraju koristiti uv sijalice, kada sam kupovao sijalice u onoj napucanoj radnji kod suda (kod robne) tip nije znao nista o tim sijalicama a kako sam isao na put uzeo sam te koje je imao elem posto je crkla pozicija pretpostavljam da nije problem da stavim tu koja nije uv posto se radi samo o poziciji ?
na koji nacin se skida bocni zmigavac na focusu 2007 radi zamjene sijalice ? upute iz knjige sa uputama nisu bas jasne...
taj zmigavac lici a ja mislim i da jeste onaj iz grupacije vau vau auta od golfa 3 decembar 96 pa dalje a kod njih ja mislim da mora ici unutrasnji blatobran dole pa onda doci do sijalice,mislim nisam siguran (za par dana opet ce me pljuvati jer sam ovo napisao )
Bakir1 wrote:taj zmigavac lici a ja mislim i da jeste onaj iz grupacije vau vau auta od golfa 3 decembar 96 pa dalje a kod njih ja mislim da mora ici unutrasnji blatobran dole pa onda doci do sijalice,mislim nisam siguran (za par dana opet ce me pljuvati jer sam ovo napisao )
to mi je rekao i tip iz forda ali ne mogu da vjerujem da su napravili tako glupo rjesenje, u uputama je nacrtano uopravo ovo sto kaze covjek da se pomjeri naprijed ili nazad i onda izvuce ali zmigavac lezi u udubini tako da uopste ne kontam kako se moze pomjeriti bilo gdje osim napolje...