Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sparky

#126 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by sparky »

odavno vise postova ne ispisase letaci i kompleksasi. najdraze mi je stici te koji ubrzavaju dok ih pretices. pogotovo kad sam sa svojim valjkom sa nekih 70ak truhlih ponija :D
opet ce za koji dan da bjeze sa ceste :run:
goran16v

#127 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by goran16v »

shalla wrote:
goran16v wrote:
shalla wrote:
Jesmo se razumjeli, a upravo si napisao poentu, pitanje kretena u guzici se rjesava na 2 nacina, ostanes u desnoj i pustis ga da prodje, ili se malo protegnes preko jorgana, ali trpis njegovo blicanje, ulijetati u krivinu itd itd... Eto, mozda si nesvjesno napisao, ali si zapravo uradio istu stvar kao i on, nisi htio da guslas iza kombija i cekas priliku da prodjes, jer se dok je cekao tebe i njemu mogla stvoriti kolona isto kao i tebi cekjuci njega.
Nije to pitanje i sta je po propisima, ni pitanje principa nego sta je najbolje rjesenje.
Ma burazeru trpio bi ja njegovo blicanje tj bolila bi me ćundara za isto da me nije sjebala/prepala krivina koja mi se ukazala u tom trenutku :mrgreen:
Ne znam kako ti je poslo za rukom da "zaboravis" medenu krivinu ako si bar 2 x prosao tim putem. NHF ali s obzirom na tu cinjenicu imam utisak, mozda grijesim, da je razlog za to sto ti se desilo izmedju ostalog i sto si malo "zelen" za volanom i u tim situacijama...
Ma brate, nisam ja zaboravio na krivinu (i uopšte brate nije riječ o medenoj krivini nego o onoj dugoj, najdužoj desnoj, ona kad se ide prema Mostaru od Sarajeva gdje su postavljeni svi oni znakovi ograničenja, nagiba i sl), vraćao sam se po mraku a mislim da mi je i žena nešto zvocala pa sam se nanervirao :mrgreen: :lol:
I nisam neki super-iskusni vozač ali nisam ni tako zelen ;-)[/quote]

Medena krivina je "S" krivina, iz pravca Mo-Sa ide prvo ostro desno, skoro 180 step, gdje se obicno preleti u kontra traku, a onda lijevo! Da ti sad ne popujem kako nije bila bas nabolja ideja razdrazljiv krenuti u "na silu" preticanje
elcaliente

#128 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by elcaliente »

emko1234 wrote:zvrk@
sta je s moralisanjem? jel ti imas neku fobiju od voznje inace il sta?

el kitente@
koje igrice inace igras u zivotu osim nfs?
pa burazeru, vozim i ja jako auto, al mi nikad nije palo napamet da radim ove pizdarije koje ti radis.
jel ti stid kralju? sta je tebi u glavi kad sa 36 godina izadjes na cestu i zabavljas se tako sto ces drugim ljudima zagorcavat zivot, koji su u slabijim autima?
brate, imam ja od firme sluzbenih fabija more, i kad bi krenuo da te preteknem negdje, gdje mogu i smijem, a ti u tom momentu ko zadnji kompleksas dao gas, da se dokazes nesto meni il nekome s kim si, i mene mozda tim doveo u situaciju opasnu po zivot, ja bi te il pretekao il izgurao s ceste. trece ti ne bi bilo, a onda bi stao pa bi ti uradio brzi redizajn auta francuskim kljucem, a vjerovatno i redizajn face.

kakvi idioti voze, ja ne mogu da vjerujem. zamisljam svoju mamu kako kaska za tobom jer ti s nekoim trebom nesto vazis i vozis 55 na sat gdje se moze vozit stoja, i nakon pola sata guslanja, zena krene da te pretekne, a ti das gas do poda da impresioniras neku zenski sljam sto sjedi do tebe, i mamu mi dovedes u situaciju da je srce opali jer ti mislis da si bogom dan da nekom silu provodis. u tom slucaju bi ti bolje bilo da se sam ubijes.
Stigao me sa fabijom? Hajde nemoj biti smjesan.
Objasnio sam u postu iznad sta je situacija, pogresno si me shvatio, nije da ja sada izadjem i namjerno vozim polako i tako ljude zafrkavam pa im dovodim zivot( i svoj) u opasnost, nisam toliki idiot.
goran16v

#129 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by goran16v »

elcaliente wrote: Stigao me sa fabijom? Hajde nemoj biti smjesan.
Objasnio sam u postu iznad sta je situacija, pogresno si me shvatio, nije da ja sada izadjem i namjerno vozim polako i tako ljude zafrkavam pa im dovodim zivot( i svoj) u opasnost, nisam toliki idiot.
Ako si ti ovo napisao:
"elcaliente je napisao/la:
Ja imam auto sa 240KS ali po magistralama ne vozim nikada vise od 100km/h. Najsmjesnije mi je kada neki lola sa golfom dvicom ili nekim malim francuzom/talijanom dodze i zaljepi mi se za guzicu i onda me on kao prestize, auto mu hoce da izdahne od napora i onda lagano fino sacekam da bude usporedo samnom pa dodam gas i onda se on trudi,trudi pa odustane, pa opet pokusa i sve tako 4-5 puta pa ga pustim da prodze. To mi je ekstra zanimacija da mi brze prodze vrijeme."
onda jesi i to itekakav!
emko1234

#130 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

elcaliente wrote:
emko1234 wrote:zvrk@
sta je s moralisanjem? jel ti imas neku fobiju od voznje inace il sta?

el kitente@
koje igrice inace igras u zivotu osim nfs?
pa burazeru, vozim i ja jako auto, al mi nikad nije palo napamet da radim ove pizdarije koje ti radis.
jel ti stid kralju? sta je tebi u glavi kad sa 36 godina izadjes na cestu i zabavljas se tako sto ces drugim ljudima zagorcavat zivot, koji su u slabijim autima?
brate, imam ja od firme sluzbenih fabija more, i kad bi krenuo da te preteknem negdje, gdje mogu i smijem, a ti u tom momentu ko zadnji kompleksas dao gas, da se dokazes nesto meni il nekome s kim si, i mene mozda tim doveo u situaciju opasnu po zivot, ja bi te il pretekao il izgurao s ceste. trece ti ne bi bilo, a onda bi stao pa bi ti uradio brzi redizajn auta francuskim kljucem, a vjerovatno i redizajn face.

kakvi idioti voze, ja ne mogu da vjerujem. zamisljam svoju mamu kako kaska za tobom jer ti s nekoim trebom nesto vazis i vozis 55 na sat gdje se moze vozit stoja, i nakon pola sata guslanja, zena krene da te pretekne, a ti das gas do poda da impresioniras neku zenski sljam sto sjedi do tebe, i mamu mi dovedes u situaciju da je srce opali jer ti mislis da si bogom dan da nekom silu provodis. u tom slucaju bi ti bolje bilo da se sam ubijes.
Stigao me sa fabijom? Hajde nemoj biti smjesan.
ja bi te sa svojim privatnim autom progutao na svakoj cesti u svako vrijeme.
al pricam ti o sluzbenim fabijama od moje firme. kojim te mogu stici i prestici ako se ne kurcis i ne dajes gas u toku preticanja. nisu ti RS fabije nego 1.4tdi sa 70 i 80 konja koje mogu fino ici.
i napisao si sto si napisao, pa nema razloga da pises da sam pogresno shvatio.
Brdar

#131 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:45, edited 1 time in total.
ChipyChips

#132 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by ChipyChips »

emko1234 wrote:
ChipyChips wrote:
emko1234 wrote:o jebem ti temu i kud u ova doba dodjoh da vidim sta ima.
pa jebo majku sve sami rally vozaci. ovaj sto daje gas kad ga preticu, do ovoga s alfom i 260 konja.
pravi recept za bradinu, naravno ko zna vozit, je zadnji pogon i jak motor, i spremno auto.
dakle auto o kojem se vodi racuna, ako je cesta mokra imalo, onda awd, turbo i turbo dizel i deri. vala na ulasku u onaj tunel, tj na onon pravcu prema tunelu sam bez problema navlacio 140-150. u zavisnosti koliko je auto opterecen. a nema ni meni nista draze, nego ga valjat po onim okukama kad ima uslova za to.
Sta ba ti pricas leho? Ti fol sad neki znalac pa te ova tema iritira? Idi pokrij se po glavi i nastavi spavati...

Cuj pravi recept za bradinu zadnja vuca i jak motor :lol: :lol: Ko si ti molim te predstavi se,da vidimo o kakvom se to vrlom znalcu radi :lol: Ti navlacio 140-150??? Pa takve kao ti ja preskačem ! Jesi cuo,ne da ih obilazim,vec ih PRESKACEM,i ti sad meni dodjes i ovde nesto pametujes po temi.A sigurno vozis ustvari i neku kantu od auta,pa nafurani Šumaher :lol: :lol:
a4 2010 3.0tdi quattro tiptronic.
posaljem ti broj i inbox. pa odemo na moj racun do bradine da ne moras od mame uzet cvaju, pa da vidimo kako ces me preskocit? za vikend sad odmah?
ako me ne preskocis, ja cu ti uzet saobracajnu fino, i malo popricat s tobom ko frajer s frajerom zbog tog retardiranog kurcevitog stava koji prospas nekome ko ima staza na forumu, koliko ti nja toj igrici zbog koje si se nafuro i lupas ko maksim po diviziji.
Znao sam da ti neki tip sa kockastom glavom,tatin sin,imas malu čunu a mozda si i gey :lol: Cim toliko ceznes da se dokazes da imas audija i to cak ni manje ni vise nego 2010 godina? eheeej :lol: :lol: Pa koji si ti kompleksas to je nevjerovatno :lol: Trebas nam jos reci i da imas diplomu eminentnog faksa zavrsenog u travniku :lol:
Ja sam naveo da moje auto ima 260 KS po saobracajnoj,remapirano na 290 KS...takve kao ti ja preskacem rikvercom,smijesan si mi :lol: Kad kupis nesto jace,onda digni 2 prsta i mozda ti ciko ispuni zelju pa te provozam u autu,da osjetis sta je snaga.
A to da ces mi ti uzeti saobracajnu,mozes samo sanjati :lol: Niko se ovde ne kurci osim tebe,jer ti prvi pocinjes da se hvalis svojim audijem 2010 godina 3.0tdi...znaci da rezimiramo:ti si neki opasno iskomleksirani lik,koje svoje fazone moze da prosipa samo po forumu,a to da ti pricas sa mnom kao frajer sa frajerom,pa nije problem,eto javnem ti se drajveru crvenog audija,pa da vidimo kakav si to ti ''frajer'' kao sto sebe smatras.Samo nemoj onda da bude kasnije aj majko sta mi bi :lol: :lol:
elcaliente

#133 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by elcaliente »

goran16v wrote:
elcaliente wrote: Stigao me sa fabijom? Hajde nemoj biti smjesan.
Ako si ti ovo napisao:
"elcaliente je napisao/la:
Ja imam auto sa 240KS ali po magistralama ne vozim nikada vise od 100km/h. Najsmjesnije mi je kada neki lola sa golfom dvicom ili nekim malim francuzom/talijanom dodze i zaljepi mi se za guzicu i onda me on kao prestize, auto mu hoce da izdahne od napora i onda lagano fino sacekam da bude usporedo samnom pa dodam gas i onda se on trudi,trudi pa odustane, pa opet pokusa i sve tako 4-5 puta pa ga pustim da prodze. To mi je ekstra zanimacija da mi brze prodze vrijeme."
onda jesi i to itekakav!
Pa to radim ako on prije toga ispuni odredzene uslove, znaci ljepi mi se uz guzicu i hoce da mi se ubaci u sigurnosno rastojanje a ja vec vozim po ogranicenju ili malo iznad. I naravno da prije toga pogledam kakava je situacija u saobracaju, necu da ga odvedem u smrt, hocu samo da ga malo namucim i da on vidi da ne vozi ferarija nego peugeot 206. Za mene je logicno da vozaci znaju u kakvom se autu nalaze a ne da voze kao sumaheri a imaju samo nekih 80KS. Ja ako sam se odlucio da preticem ocijenim prije toga situaciju i znam da u svakom trenutku za par sekundi mogu povecati brzinu za 20-30kmh pa necu nikoga ugroziti. Ne ide mi u glavu to preticanje na limitu auta i da pretice a zna da nemoze brzo povecati brzinu, pa tu dovodi i sebe i mene i ostale u saobracaju u opasnost. Predze mene jedva i ubaci se ispred mene i onda mu treba 10min da predze tog ispred mene, za to vrijeme je mene usporio i citav tok saobracaja ako smo u koloni? Zar to nije idiotizam?
Last edited by elcaliente on 30/08/2012 12:15, edited 1 time in total.
Brdar

#134 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:46, edited 1 time in total.
ChipyChips

#135 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by ChipyChips »

Brdar wrote:to sto ja ili bilo ko vozimo auto iznadprosjecne snage (a prosjek je zna se 115KS) ne znaci da se treban k.... sa tih 122KS
i ne znaci da bilo ko treba se tretirat nesto bolje od ostalih ucesnika bez obzira ima li 50 ili 150 KS :thumbup:

J... ti seljachinu kad kupi audija 3.0 tdi i folira se k'o da niko nije vidio boljeg auta
To i ja kazem,kao npr. ovaj emko1234...lik seljacina pa seljacina...ima 3.0 tdi i konta najbrzi na cesti :lol: :lol: Sigurno ppk nije nikada sjeo u nesto jače,moze se kurchiti ovim golfovima 4 tdi ,skodama fabiama i nekim prosjecnim autima.Fura se da je brz medju sporim :lol:

Pa sta bi onda oni sto voze 4.2 ili 5.0 trebali da govore? :lol: :lol:
Last edited by ChipyChips on 30/08/2012 12:17, edited 1 time in total.
Bakir1

#136 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Bakir1 »

bordo_boy wrote:
Koji je fazon sa vozilima po pratnjom, voze kroz grad i ponašaju se kao da ih ganja teroristički transporter sa 800 KS ?? A mene, kao nekog, ko im se zakonski mora skloniti, da oni ranije stignu na burek, to strašno nervira... Posebno ono preticanje kada na magistralnoj cesti (2 trake) oni pretiču na način da u momentu preticanja, kroz 2 trake prođu 3 auta. A ova dva auta sa strane (obični ljudi) točkovima gaze šljunak... Zamrzio sam marku Audi samo zbog takvih.
ja sam tada dosao da zaradim kao vozac, dnevnica je bila i za danasnje prilike odlicna, ovi su koje sam ja vozio zurili da stignu na stari most, glupost, nikakve obaveze i stvarne potrebe, i mene nerviraju veoma vozila pod pratnjom, osjecao sam se jadno poslije obrazlozenja predstavnika bh diplomatije da gosti zure da vide stari most.
zakonski nemoj se sklanjati, ja im se ne sklanjam poslije toga, nemaju uporista nikakvog i u svakom slucaju su oni krivi ;-)
poznanik

#137 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by poznanik »

Svim "Ivan-trkačima" predlažem takmičenje i dokazivanje "muškosti" cestom od h. Marshall do vrha Bjelašnice, ili sličnom, pod uslovom da budu sami u autu.

Pa ko bude najbolji imaće svoj jumbo plakat po cijelom gradu, sve koke će biti njegove, imaće besplatna pića, svi će mu se klanjati do zemlje... :D Biće najveći mudonja u gradu :oops:
emko1234

#138 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

ChipyChips wrote:
Brdar wrote:to sto ja ili bilo ko vozimo auto iznadprosjecne snage (a prosjek je zna se 115KS) ne znaci da se treban k.... sa tih 122KS
i ne znaci da bilo ko treba se tretirat nesto bolje od ostalih ucesnika bez obzira ima li 50 ili 150 KS :thumbup:

J... ti seljachinu kad kupi audija 3.0 tdi i folira se k'o da niko nije vidio boljeg auta
To i ja kazem,kao npr. ovaj emko1234...lik seljacina pa seljacina...ima 3.0 tdi i konta najbrzi na cesti :lol: :lol: Sigurno ppk nije nikada sjeo u nesto jače,moze se kurchiti ovim golfovima 4 tdi ,skodama fabiama i nekim prosjecnim autima.Fura se da je brz medju sporim :lol:

Pa sta bi onda oni sto voze 4.2 ili 5.0 trebali da govore? :lol: :lol:
jesi li ovo duhovit??
uzivas li u svojim salama?
Brdar

#139 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:47, edited 1 time in total.
ChipyChips

#140 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by ChipyChips »

Uzivam iskreno da ti kazem,kad vidim kako se likovi poput tebe primaju :lol:

Djesi trkac,najbrzi,najludji,najzesci :lol: :lol: Kazu koke iz SA,da ima neki emko1234,sa audijem 2010 godina,3.0tdi,sve mu crveno i ono TDI i auto,znaci toliko je brz da mu je sve crveno...e taj emko1234 sto je brz,lud i zestok-ma to je samo za price :lol: :lol: i jos kazu iz pouzdanih izvora da ti je DSG mjenjac u autu? Jel istina :lol:

Kad se samozadovoljavaju,trljaju se wc cetkom dole i stenju na glas emko,emko !!!

Image

Kazu jos svaka bi ga koka za frajera pozeljela :lol:
Brdar

#141 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:47, edited 1 time in total.
emko1234

#142 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

primam?
sav si mi moderan i u slengu pricas, pitanje je jel to psoljedica nedostatka obrazovanja i stajanja na cosku s ekipom kod granapa i skicanje tih istih treba koje emko i slicni njemu vozaju u autima(nebtno kojim) dok ti i slicni tebi nemate ni biciklo, il je posljedica najnovije ultra mode i hipsterluka kad se likovi tvojih godina (a vidi se da si balo) prave da su nesto sto nisu?
u svakom slucaju, za tebe i slicne tebi sam ultra mega giga, i mozes samo zamisljat kako se te trebe i koke cijede kad spuste golo dupe u kozno profilirano sjediste, dok sapunjas macora gledajuci tv1000..
i nije dsg mjenjac :lol: :lol: :lol:
dont hate the player, hate the game.. :run:

aj ba brdar, ti i tvoj volvo. pokreno si 4000 tema na forumu, od kojih je jedna il eventualno dvije imala smisla. da te napomenem, ako si zaboravio da si ti lik koji je pricao da vozi volvo s40 t4 dok nisi provaljen i onda si poceo da se vadis kako ti se to auto svidja i kako zapravo imas 1.8. burazeru, u lazi su kratke noge.. i naravno ko je ikad vidio audija nekog novog, dobro zna da nema promjene slova u oznakama na gepeku koje sugerisu sta je pod haubom.
zato ne rise..
RS6_BI_TURBO

#143 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by RS6_BI_TURBO »

E ko li je bosnjama dao internet...
FAP mashina

#144 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by FAP mashina »

bez masine i 20 milja maraka opreme ne usudjujem se uz Ivan...
Brdar

#145 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:48, edited 1 time in total.
emko1234

#146 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

Brdar wrote:Meni je cak i 1.6 sasvim dostatan za normalne voznje (iako svake hefte putujem preko 200km jer mi je to poso) a kad tako da nemam potrebe lagat druge imam 1.8 122ks ali zaovoljio bih se i sa 1.6
iskreno mi se jebe sta je tebi dovoljno sta nije, samo hocu da te podsjetim da to sto ti smatras nekog papkom ko te pretekne jer ima auto od 240ks, to nuzno nije stvarno stanje stvari.
i da ti tvoj kompleks koji proraadi u tebi zbog toga ne daje pravo da nekog nazivas papkom il seljakom i da se ti sprdas na neciji racun. kad kazem ti, mislim na lika koji nam je ovdje prospao jednu pricu dok nije provaljen i onda je poceo pricat nesto drugo. zato se poklopi usima, i uzivaj u tome sto ti je jedna tema dostigla planetarnu popularnost.
zvrk

#147 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by zvrk »

poznanik wrote:Svim "Ivan-trkačima" predlažem takmičenje i dokazivanje "muškosti" cestom od h. Marshall do vrha Bjelašnice, ili sličnom, pod uslovom da budu sami u autu.

Pa ko bude najbolji imaće svoj jumbo plakat po cijelom gradu, sve koke će biti njegove, imaće besplatna pića, svi će mu se klanjati do zemlje... :D Biće najveći mudonja u gradu :oops:
lajk :D :thumbup:
Brdar

#148 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 22:48, edited 1 time in total.
ChipyChips

#149 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by ChipyChips »

Evo i ova je jedna od mnogih tema,gdje ultra,mega giga papson ,pod pseudonimom emko1234,zeli da se nesto dokaze ko je ko on :lol: :lol:
Znaci nema teme o autima da ti nisi spomenuo i dokazao da si papak sa audijem na kojeg si nalijepio 3.0tdi :lol:

Opet ti ponavljam,kad me vec vuces za jezik,moje auto rikvercom dere tu tvoju trulju,koju si kupio na lizing ili ti je tata dao ,jer ti je tata ratni(poslijeratni) profiter,lik koji se obogatio preko tudjih ledja...fujjj

Te price granap i to,pa ja takve trebe koje ti spominjes,zajedno s tobom nabijem na neku stvar :lol: I još gratis natapkam rumenim glavićem po obrazima i oko ušiju,gratis...

Zakljucak: isfeminizirani si papak,koji svaku prigodu koristi da promovise svoje auto.TAČKA
Brdar

#150 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

ChipyChips wrote:Evo i ova je jedna od mnogih tema,gdje ultra,mega giga papson ,pod pseudonimom emko1234,zeli da se nesto dokaze ko je ko on :lol: :lol:
Znaci nema teme o autima da ti nisi spomenuo i dokazao da si papak sa audijem na kojeg si nalijepio 3.0tdi :lol:

Opet ti ponavljam,kad me vec vuces za jezik,moje auto rikvercom dere tu tvoju trulju,koju si kupio na lizing ili ti je tata dao ,jer ti je tata ratni(poslijeratni) profiter,lik koji se obogatio preko tudjih ledja...fujjj

Te price granap i to,pa ja takve trebe koje ti spominjes,zajedno s tobom nabijem na neku stvar :lol: I još gratis natapkam rumenim glavićem po obrazima i oko ušiju,gratis...

Zakljucak: isfeminizirani si papak,koji svaku prigodu koristi da promovise svoje auto.TAČKA
....
Post Reply