U utorak je dan kada će biti odlučeno hoće li AKOP imati dozvolu za emitovanje HRT2
Ali i ako bude HRT2 emitovan emitovati će samo domaću produkciju
Pa onda nam HRT2 nije baš atraktivan
utorak je dan odluke
Moderator: anex
-
in33sa
Ma daj, najobicnija farsa, cijela BiH ima HRT2, a ove seronje se prenemazu u Sarajevu.
Cijela BiH, apsolutno cijela biH, osim grada Sarajeva. U jebenoj Lukavici imaju HRT2, u Sarajevu ga nemamo.
I sta uopste znaci domaca produkcija? mislim, zatamnice recimo prijenos Lige prvaka a nece zatamniti prijenos kojeg sportskog takmicenja? hrvatske nogometne lige? lud sam za hrvatskim nogometom.
Gluposti.
Cijela BiH, apsolutno cijela biH, osim grada Sarajeva. U jebenoj Lukavici imaju HRT2, u Sarajevu ga nemamo.
I sta uopste znaci domaca produkcija? mislim, zatamnice recimo prijenos Lige prvaka a nece zatamniti prijenos kojeg sportskog takmicenja? hrvatske nogometne lige? lud sam za hrvatskim nogometom.
Gluposti.
- chuchumbamayumbe
Dajte nam HRT2!!!
Ja sam u Sarajevu, Alipasino polje, i mi preko ELOB-a nemamo hrt2, a volio bih. Ja mislim da trenutno vrte Mucke, Alo Alo,CSI, sve dobre serije.
Cujem da se neka kuca iz BiH zalila nekome u Evropi na HRT. Boje se konkurencije, znaju da cu vazda prije gledati one gore serije, nego one smetljarske na FTV i Envera Sadinliju!
Ja sam u Sarajevu, Alipasino polje, i mi preko ELOB-a nemamo hrt2, a volio bih. Ja mislim da trenutno vrte Mucke, Alo Alo,CSI, sve dobre serije.
Cujem da se neka kuca iz BiH zalila nekome u Evropi na HRT. Boje se konkurencije, znaju da cu vazda prije gledati one gore serije, nego one smetljarske na FTV i Envera Sadinliju!
-
leeloo
Pa stani malo... jel vaznije da ti imas sta gledati ili da Jasmin Durakovic sebi snimi film a ne federalnoj da pusta Envera&Cochuchumbamayumbe wrote:Dajte nam HRT2!!!
ne moze se imati sve...
- amalka
Auuu, vrte, vrtechuchumbamayumbe wrote:Dajte nam HRT2!!!
-
Saraswati
amalka wrote:Auuu, vrte, vrtechuchumbamayumbe wrote:Dajte nam HRT2!!!
Cujem da se neka kuca iz BiH zalila nekome u Evropi na HRT. Boje se konkurencije, znaju da cu vazda prije gledati one gore serije, nego one smetljarske na FTV i Envera Sadinliju!![]()
![]()
I ima jos dobriiiiiih
-
in33sa
Kad pomnije pogledas, na HRT2 se i ne imitira bilo sto sto je domace produkcije. Osim one himne na pocetku i kraju programa.
Dakle, imacemo zastavu koja se viori, hrvatsku himnu, potom mrak u trajanju od cijeli dan, i na kraju opet himna i zastava.
Cirkus.
Dakle, imacemo zastavu koja se viori, hrvatsku himnu, potom mrak u trajanju od cijeli dan, i na kraju opet himna i zastava.
Cirkus.