Ako vec postoji ovakva tema onda se u naprijed izvinjavam administratorima.
Dosao sam na i deju da napravim temu na kojoj bi oni koji traze posao u nekoj firmi a ne znaju puno o istoj, mogli sa ostalim forumasima, koji mozda znaju nesto o toj firmi, ili mozda imaju nekog prijatelja koji je tamo zaposlenog, razmjeniti korisne informacije, u smislu jeli sigurna firma, prijavljuje li radnike, mijenja li cesto radnike, isplacuje li plate na vrijeme itd...
Pa da krenem prvi.
Jili neko mozda cuo za "Muhić trans d.o.o." i kakvi su komentari?
UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
Moderator: anex
- muftija
- burekodsira
#2 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
ne bih da ti sputavam temu ali do sad su otvarane teme o svakoj firmi zasebno
bolje preimenuj svoju i dobices vise komentara i sretno 
- poznanik
#3 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
muftija wrote:Dosao sam na i deju da napravim temu na kojoj bi oni koji traze posao u nekoj firmi a ne znaju puno o istoj, mogli sa ostalim forumasima, koji mozda znaju nesto o toj firmi, ili mozda imaju nekog prijatelja koji je tamo zaposlenog, razmjeniti korisne informacije, u smislu jeli sigurna firma, prijavljuje li radnike, mijenja li cesto radnike, isplacuje li plate na vrijeme itd...Pa da krenem prvi.
Jili neko mozda cuo za "Muhić trans d.o.o." i kakvi su komentari?
Kako naši zakoni dozvoljavaju registraciju privrednih društava istih naziva u različitim administrativnim područjima, trebalo bi napomenuti i njihovu općinsku pripadnost.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
muftija wrote:Jili neko mozda cuo za "Muhić trans d.o.o." i kakvi su komentari?
Ako nisi dobro gladan.... ni blizu. Prije nekoliko godina su otac i sin znali istući vozača ako u Njemačkoj zaluta 100km.
- muftija
#5 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
KatarinaKosaca wrote:muftija wrote:Jili neko mozda cuo za "Muhić trans d.o.o." i kakvi su komentari?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nisi dobro gladan.... ni blizu. Prije nekoliko godina su otac i sin znali istući vozača ako u Njemačkoj zaluta 100km.
Hvala na savjetu, onda bolje
- Zvek
#6 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
OBN je raspisao konkursa za par radnih mjesta, pa kakva je situacija tamo? Navodno su pod dugovima, a i neko ih je kupio.
- strong69
#7 Re: UTISCI I KOMENTARI O FIRMAMA U BiH
Cini mi se da sam negdje u prolazu procitao da su ih neki Amerikanci kupili za 50 mio KM... Ako je tacno vjerujem da ce uslovi rada biti bolji jer do sada su uglavnom vrsili kompenzaciju. Npr, kupe 50 TV-a i reklamiraju te...Zvek wrote:OBN je raspisao konkursa za par radnih mjesta, pa kakva je situacija tamo? Navodno su pod dugovima, a i neko ih je kupio.