jedna tipicna avazovstvinad2 wrote:radi ovakvih tekstova izbjegavam avaz zadnjih mjeseci
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/sara ... ju-ni-nema
Utemeljitelj Avaza
- Fair Life
Meni prica o uspjesnom Fahri lici na pricu o uspjesnom proizvodjacu mlijeka isayonara wrote:Tako je. Svi vire u Fahrin novcanik, ...
sira koji je tokom rata ispraznio stotine tudjih stala i danas muze stotine
tudjih krava.
A danas... bivsi vlasnici tih krava dolaze Fahri placati mlijeko.
A on jos vodu dolijeva.
-
jefferson
Onog trenutka kad Fahro dokaze da je legalno stekao to sto ima, ja cu se dozivotno pretplatiti na Avaz!sayonara wrote:Tako je. Svi vire u Fahrin novcanik, a niko ne pominje milione od pretplate koju svi placamo, a znacajan iznos odlazi na placanje sudskih presuda zbog propusta u elementarim stvarima u novinarstvu. Ovdje napadamo covjeka koji ima rezultate i koji se bavi medijima (koliko vidimo veoma uspjesno), dok neki pokupovase sve moguce, pa pokusavaju da budu i pekari, i duhandzije, i mljekari, i novinari ... I ko to kaze nije "u trendu". I nepismeni su Avazovi novinari, a nije urednik kojem Lajcak mora objasniti kako ima pravo materijal koji posjeduje dostaviti TuziteljstvuSvasta. U odnosu na Avdicev nastup u Piramidi, gdje mu je falila samo flasa koja od pola viri iz dzepa i kakav cvrst plot, Avazovi novinari su gospoda. Nije stvar u tome da li neko pije, nego da li pijan i pise, pokusavajuci da nas uvjeri da smo zalutali. A Avdica ne citam jos otkako je grupu lovaca Bosnjaka, objavljujuci im fotografiju, predstavio kao ratne zlocince iz okoline Pala
- Fair Life
PolaHHHHHHHHHko...s@mson wrote:Najbolji vid borbe protiv svih na svijetu je naprdjivanje po forumima...
Doci ce vrijeme i drugacijeg ophodjenja s njima. Same ce mu gace spasti a raja ce ga koprivom po prdari... a nece smjeti zucnuti.
PolaHHHHHHHHHko...
-
BiH_mladi
Ako se malo bolje analizira ponasanje doticnog vidi se da iza njega stoji neko vrlo mocan.uostalom vise nije tajna o ruckovima sa visokim zvanicnicima iz americkog obavjestajnog sektora.zna se da americki general elektrik vec ima ozbiljne namjere za zeljeznice u oba entiteta i da struja tu igra najvazniju ulogu.nikako im ne odgovara da europske kompanije udju u partnerstvo sa elektroprivredom jer oni zele staviti svoju sapu na elektroprivredu.zato se sve i radi da se stranka za bih izbaci iz vlasti a posebno iz elektrosektora kako bi se to omogucilo.racunica doticnog je osim sto u spekulacijama moze dobro zaraditi ima i politicke koristi od pucanja veza sda-szbih jer ce ojacati jednu trecu stranku gdje ce imati vjerovatno dobar uticaj.
-
Kralj Tvrtko XXVIII
Slazem se da iza njega stoji neko mocan, jer dajte molim vas nema koga avaz nije napadao. Da hoce ovi iz SBiH bi ga mogli lako odstijeliti ali ne smiju. Zasto je bash F.R. pozvan za Molitveni dorucak u USA?
-
mala od skandala
sayonara nije garantFaust wrote:Znaju li novinari Avaza ostavljati postove na forumima?
-
mala od skandala
sayonara wrote:Ne tipkaj tolikomala od skandala wrote:sayonara nije garantFaust wrote:Znaju li novinari Avaza ostavljati postove na forumima?Slomices nokat

- and
ljudi imaju naviku da čitaju novine,a kod nas u ponudi imaju dva lična biltena.zašto se niko ne pojavi da napravi normalne novine?
iza avaza trenutno stoje čitaoci,jer imaju velik tiraž,a vrli novinari ne uspijevaju od oslobodjenja napraviti novinu.pa zar za početak nije dovoljno da ti na naslovnici piše da je to list godine u svijetu,(ne znam koje).
niko nikoga ne tjera da kupuje neke novine,pa ni da nekoga finansira.
zar od toliko ljudi koji su pametni ,niko nema ideju da pokrene normalne dnevne novine.
iza avaza trenutno stoje čitaoci,jer imaju velik tiraž,a vrli novinari ne uspijevaju od oslobodjenja napraviti novinu.pa zar za početak nije dovoljno da ti na naslovnici piše da je to list godine u svijetu,(ne znam koje).
niko nikoga ne tjera da kupuje neke novine,pa ni da nekoga finansira.
zar od toliko ljudi koji su pametni ,niko nema ideju da pokrene normalne dnevne novine.
-
jefferson
Ja samo hocu da znam kako je on kao strani drzavljanin sa jednom kesom u ruci dosao do ovoga.sayonara wrote:Aha ... a onaj ko je svojevremeno dobio lovu pa je propio danas nam je ko uzor postenja i moralnosti, te urnek novinara - istrazivaca. Stotinu hiljada inspekcija i revizija je proslo kroz Avaz, narocito u doba Bicakcica, cak sam citao da su porez pretplatili, ali i dalje se valjaju nekakve optuzbe. Avaz je zdrava firma S druge strane imas "biznismene" koji su sve firme kupili za certifikate, pa nesto ne vidim da se boris da dokazuju jesu li to uradili po zakonu ili putem tendera. Kod nas se, izgleda, sve oprasta osim uspjehajefferson wrote:Onog trenutka kad Fahro dokaze da je legalno stekao to sto ima, ja cu se dozivotno pretplatiti na Avaz!sayonara wrote:Tako je. Svi vire u Fahrin novcanik, a niko ne pominje milione od pretplate koju svi placamo, a znacajan iznos odlazi na placanje sudskih presuda zbog propusta u elementarim stvarima u novinarstvu. Ovdje napadamo covjeka koji ima rezultate i koji se bavi medijima (koliko vidimo veoma uspjesno), dok neki pokupovase sve moguce, pa pokusavaju da budu i pekari, i duhandzije, i mljekari, i novinari ... I ko to kaze nije "u trendu". I nepismeni su Avazovi novinari, a nije urednik kojem Lajcak mora objasniti kako ima pravo materijal koji posjeduje dostaviti TuziteljstvuSvasta. U odnosu na Avdicev nastup u Piramidi, gdje mu je falila samo flasa koja od pola viri iz dzepa i kakav cvrst plot, Avazovi novinari su gospoda. Nije stvar u tome da li neko pije, nego da li pijan i pise, pokusavajuci da nas uvjeri da smo zalutali. A Avdica ne citam jos otkako je grupu lovaca Bosnjaka, objavljujuci im fotografiju, predstavio kao ratne zlocince iz okoline Pala
Ustvari hocu da znam pa da i ja nesto mogu tako skontat.
Jer Fahro se predstavlja kao olicje postenja, a tamo gdje ja zivim je uredjena pravna drzava, sto znaci da bi jos bolje prosao nego Fahro, ono samo pitam, nemoj se ljutit.
A ko je popio kakve pare?
-
Hendrix
Ah , stari dobri klišei , ako ne voliš Avaz onda si garant SDP , također i automatski čitaš Oslobođenje te time apsolutno podržavaš izvesnog Hilmu i njegovo carstvo, naravno da voliš i Bakira što povlači za sobom da imaš sklonost ka Senadu Avdiću iz ko zna kojeg razloga , samim time si u globalu i antibosanac i rušilac bošnjačkog interesa te dijagnoza može biti samo jedna , a to je da si komunista!
A možda se tebi ustvari samo ne čita Dnevni avaz jer služi sa lične interese jednog lika koji može srušiti i postaviti vlast kakvu hoće već od sutra , ali to je nemoguće , ipak je prva dijagnoza tačna sigurno, piše tako u Avazu.
A možda se tebi ustvari samo ne čita Dnevni avaz jer služi sa lične interese jednog lika koji može srušiti i postaviti vlast kakvu hoće već od sutra , ali to je nemoguće , ipak je prva dijagnoza tačna sigurno, piše tako u Avazu.
-
aida81
avaz ste vi stvorili glasajuci godinama za SDA. sada kada je fahro pod kapo sda postao jaci i od stranke i od alije, i alijinog sina, onda je postao problem jer je mocan. da mocan je, mafijas, profiter, da, da, ali je SDP-u bio dobar avaz kada je dizao lagumdziju za premijera. to vam je tada bilo ok. bilo je ok kada je LAGUMdzija bio LICNOST GODINE AVAZA - to ste naravno zaborvaili!
Avdic jeste pijan, bakir bi mogao biti puno bolji da ga avdic ne kontrolise. i eto, tako ste izgubili vlast i neka ste -
i jos nesto SDP-ovci : ako ste multietnicka stranka zasto vam nikada srbin ili hrvat ne bude predsjednik???? bijednici
Avdic jeste pijan, bakir bi mogao biti puno bolji da ga avdic ne kontrolise. i eto, tako ste izgubili vlast i neka ste -
i jos nesto SDP-ovci : ako ste multietnicka stranka zasto vam nikada srbin ili hrvat ne bude predsjednik???? bijednici
-
jefferson
Nevjerujem da radis u avazu, ali imam osjecaj da si konkurisala za posao pa sad pokusavas impresionirati Fadila Mandalaaida81 wrote:avaz ste vi stvorili glasajuci godinama za SDA. sada kada je fahro pod kapo sda postao jaci i od stranke i od alije, i alijinog sina, onda je postao problem jer je mocan. da mocan je, mafijas, profiter, da, da, ali je SDP-u bio dobar avaz kada je dizao lagumdziju za premijera. to vam je tada bilo ok. bilo je ok kada je LAGUMdzija bio LICNOST GODINE AVAZA - to ste naravno zaborvaili!
-
mostarac
cekamo da nas ti prosvjetlis direktno iz radonciceve g***aida81 wrote:avaz ste vi stvorili glasajuci godinama za SDA. sada kada je fahro pod kapo sda postao jaci i od stranke i od alije, i alijinog sina, onda je postao problem jer je mocan. da mocan je, mafijas, profiter, da, da, ali je SDP-u bio dobar avaz kada je dizao lagumdziju za premijera. to vam je tada bilo ok. bilo je ok kada je LAGUMdzija bio LICNOST GODINE AVAZA - to ste naravno zaborvaili!
-
mostarac
je li to onaj jedini predsjednicki kandidat kojeg avaz nije predstavio u predizbornoj kampanjikomeba wrote:Ja koliko znam SDP-ovac Zeljko Komsic je predsjednik drzaveaida81 wrote:
-
klixober
Ma htjeli su oni nego zafalilo listova.Kazu potrosili sve na Ivu Miru Jovica.mostarac wrote:je li to onaj jedini predsjednicki kandidat kojeg avaz nije predstavio u predizbornoj kampanjikomeba wrote:Ja koliko znam SDP-ovac Zeljko Komsic je predsjednik drzaveaida81 wrote:
- Fair Life
aida81 wrote:avaz ste vi stvorili glasajuci godinama za SDA. sada kada je fahro pod kapo sda postao jaci i od stranke i od alije, i alijinog sina, onda je postao problem jer je mocan. da mocan je, mafijas, profiter, da, da, ali je SDP-u bio dobar avaz kada je dizao lagumdziju za premijera. to vam je tada bilo ok. bilo je ok kada je LAGUMdzija bio LICNOST GODINE AVAZA - to ste naravno zaborvaili!

- nemamoideale
reci mi lutko koliko puta prebiše Fahrudina kao istaknutog novinara ( pijanicu Avdića bar triput), u koliko kvadrata Fahro diše zrak, alkoholičar u 48, koliko auta ima Fahro, šizofreničar niti jedan, tko je ovdje blesav....koliko tornjeva je napravio Senad, a koliko Fahro......ima tu još koliko hoćeš da se piše samo neću........bojim se tužićeš me Fahriaida81 wrote:znate sta je ovdje problem? to sto se kao alternativa radoncicu nudi jedan pijani i sizofrenicni senad avdic, ili bakir hadziomerovic potparol lagumdzije.
problem je sto je bakir hadziomerovic sef na ftv-u a fahro ga sije sa novinama. dakle? - sposobniji je fahro! jer kad bakir nije u stanju da potpoi avaz sa tevea, onda treba da se rokne i on i njegova kvazi novinarska karijera, puna uvreda i pljuvackog novinarstva.