Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nema me tamo

#8676 Re: Utakmice.

Post by nema me tamo »

wannabe_ultra wrote:daleko smo mi od pobjede dole, daj boze samo da prodje bez problema sve s obzirom da ce dosta nasih ici

Nece više nikad problema bit u Lištici kad Sarajevo igra..
I na kobni dan je bilo jer se igrao derbi u Mostaru, a u Lištici bilo bukvalno 5 specijalaca i 20 prašinara...

Široki - Sarajevo - X.
Cienfuegos

#8677 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Kulturno se Dzenan izvukao iz ove tekme, na Esu ce poraz svaliti. Bas onako supacki, kako smo od njega I navikli zadnjih par sedmica. :evil:
Zatamnjena stakla

#8678 Re: Utakmice.

Post by Zatamnjena stakla »

wannabe_ultra wrote:daleko smo mi od pobjede dole, daj boze samo da prodje bez problema sve s obzirom da ce dosta nasih ici
Samo pobjeda i inat!
Logovan

#8679 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Cienfuegos wrote:Kulturno se Dzenan izvukao iz ove tekme, na Esu ce poraz svaliti. Bas onako supacki, kako smo od njega I navikli zadnjih par sedmica. :evil:
Bude li njega okrivio ili bilo koga ko bude na klupi, onda stvarno nema smisla. Bezobrazno će to biti od njega.
Dino777

#8680 Re: Utakmice.

Post by Dino777 »

hoce, 2015. za evropske utakmice bi trebao biti u konkurenciji :D
nigdje jos nisma cuo da neko dovodi igrace da im po pola godine sjede na tribinama i jedu kospe i jos primaju odlicne pare za to :lol:[/quote]

Ludogorets za primjer
al-em

#8681 Re: Utakmice.

Post by al-em »

Maharadza wrote:Neće sjesti na klupu, no sikiriki! :thumbup:
Pa i da sjedne, neka ga. Gori od ove budale nece biti sigurno.
TOM SCHOLZ

#8682 Re: Utakmice.

Post by TOM SCHOLZ »

Očekivana stvar isto ko kad je safet sušić zakasnio na avion.Sarajevo i kao grad i F.K.Sarajevo imaju problem sa papcima,nije bitno jesu li se zamaskirali u odijela ili landaraju okolo u tenerci sa kladioniČMARskim biltenom ispod ruke...AMATERIZAM!!! :skoljka:
Alkos

#8683 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

jeza u ledja wrote:
Alkos wrote:
R2D2_SA wrote:Samo neka su svi drugi u pravu a mi nismo, samo neka su tudji ispravni a nasi najgori. Fuj!!!
A šta su drugi u pravu, a mi nismo? Dosta više teorija zavjere, nemam živaca da se bavim tim - svi su protiv nas, mi sami protiv svih, mi smo najbolji u državi, ali nam drugi ne daju da budemo najbolji, mi smo najveći, mi smo divovi, savez nam ne da naprijed, samo nas kažnjava, mi jedini plaćamo, štima se titula širokom, zrinjskom, onaj kupuje utakmice... Daj ba više dokaži to na jebenom terenu, otiđi u jebenu lišticu i tricu im uvali i pokaži da si glavni konkurent za titulu, ponizi i lišticu i savez i sudiju. Pun mi je kurac više priče "mi smo ovo, mi smo ono, svi protiv nas", a mi nigdje s mjesta evo 20 jebenih godina!

Ne kažem da nam ovo nisu namjerno uradili u pokušaju da nas sjebu pred najvažniju utakmicu sezone, ali možemo se kurci žaliti jer su se uhvatili za nešto, a to je ovaj jebeni briefing. I ako su ga jednom opomenuli zbog nedolaska, valjda je trebao doći drugi put ako je predstavnik kluba.
Jesam li ja pogresno procitao ili je on u stvari suspendovan jer nema licencu? Neko je to jednom spominjao ranije, i kao ovisi samo od toga da li te neko prijavi ili ne, tako nekako.
A inace se slazem s tobom, i iskreno ne vjerujem da je neko ovo namjerno uradio da nas sjebe jer su nasi problemi s njegovom nesposobnoscu poznati svima, i ne bih rekao da im je u interesu da on bude suspendovan.
Mislim da je on suspendovan jer nije došao na taj sastanak klubova ili šta li već... To što nema licencu izgleda nije ni bitno u ovoj priči.
baxus

#8684 Re: Utakmice.

Post by baxus »

wannabe_ultra wrote:
sole2mio wrote:hoce li moci igrat benko ???
hoce, 2015. za evropske utakmice bi trebao biti u konkurenciji :D
nigdje jos nisma cuo da neko dovodi igrace da im po pola godine sjede na tribinama i jedu kospe i jos primaju odlicne pare za to :lol:
Kako smo lopovski nastrojeni, ne bi me čudilo da tim igračima daju siću, a ovamo Tanu prikazuju da je brdo para otišlo na te igrače...
Pitanje je koliko je para dobio onaj hudnik crnac, a koliko je prikazano Tanu da mu je dato. :twisted:
Red Wolf

#8685 Re: Utakmice.

Post by Red Wolf »

Red Wolf wrote:
iceman2010 wrote:
jeza u ledja wrote:
Al pazi zato ovu "tradiciju" - mi nismo izgubili protiv domace ekipe (liga+kup) ako se ne varam 25 utakmica za redom. :)
Posljednju utakmicu smo izgubili od Celika (1:0 - Delac). Od tada smo igrali 18 ligaskih i 7 kup mecava. To je ukupno 25 meceva bez poraza.
tacno,al vidis i ovo je tacno ja bi vise volio da smo od ove cetri nerjesene u nizu dvije dobili a dvije izgubili sad bi imali dva boda vise umjesto 16 imali bi 18,jebo niz ako ne pobjedjujes kontas
Eksi.
Mislim da nisi skonto poentu onog sto sam htio reci, a to je da ova ekipa tesko gubi, a to nam je u kontekstu utakmice u SB jako bitno jer dole redovno gubimo 2 razlike. Ekipa koja toliko dugo ne izgubi, ipak tu nesto ima, mentalno u njihovim glavama. Vidjecemo sta je od toga jace, kompleks od Listice ili nedopustanje poraza. Inace remijem dole ja sam zadovoljan.

A to, da smo izubili bruku poena to je i pticama na grani jasno. Ja sam pricao o nekim drugim momentima.[/quote]

tebe niko nije ni spominjao,ovo se odnosilo na icemena
omega369

#8686 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

baxus wrote:
Kako smo lopovski nastrojeni, ne bi me čudilo da tim igračima daju siću, a ovamo Tanu prikazuju da je brdo para otišlo na te igrače...
Pitanje je koliko je para dobio onaj hudnik crnac, a koliko je prikazano Tanu da mu je dato. :twisted:

ne ofiraj nas, cuce tan pa ce biti belaja

:P
Logovan

#8687 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

baxus wrote: Kako smo lopovski nastrojeni, ne bi me čudilo da tim igračima daju siću, a ovamo Tanu prikazuju da je brdo para otišlo na te igrače...
Je l' to fakat sumnjaš da se Tanu nešto laže, da mu se krije, itd? :lol: :lol:
Dino777

#8688 Re: Utakmice.

Post by Dino777 »

Ode Dzeno lagano
baxus

#8689 Re: Utakmice.

Post by baxus »

Cossack wrote:
omega369 wrote:a mozda se i dzeno kulturno izvukao sa "utakmice sezone" :roll:

eso sam na klupi, ni pod razno. eto prilike da se abdulah iskaze a manijaci konacno pogode :lol: :lol:
Ako Abdulah sada ne sjedne na klupu nece nikada! 8-)
Ako ga imenuju za trenera, neće imat pravo nastupa do proljeća...
On ne zna drugačije, čak i kad je on sam u pitanju

:D
iceman2010

#8690 Re: Utakmice.

Post by iceman2010 »

Red Wolf wrote:
tebe niko nije ni spominjao,ovo se odnosilo na icemena
A sto na mene? Ja sam samo komentarisao ono sto je neko drugi napisao. Nisam ja prvi spomenuo niz. Napisao sam samo koja je to posljednja utakmica koju smo izgubili i cifru od 25 podjelio na kup i prvenstvo.
Reglan

#8691 Re: Utakmice.

Post by Reglan »

Jesu nasi igraci vec otputovali za listicu ili ce sutra na dan utakmice?
al-em

#8692 Re: Utakmice.

Post by al-em »

Nek uzmu sutra i sve im je oprosteno.
Mislim da oni nisu svjesni koliko bi nas ova pobjeda pogurala, i bodovno i mentalno i dala krila da polusezonu zavrsimo na pravi nacin.
Logovan

#8693 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

al-em wrote:Nek uzmu sutra i sve im je oprosteno.
Mislim da oni nisu svjesni koliko bi nas ova pobjeda pogurala, i bodovno i mentalno i dala krila da polusezonu zavrsimo na pravi nacin.
Al' valjda se neće opustiti ako pobijede, pa onda opet kiksevi... :-)
al-em

#8694 Re: Utakmice.

Post by al-em »

Al ako dole odigramo lose i izgubimo, ne smijem ni zamisliti kako ce izgledati utakmica u srijedu u kupu.
Butmiran

#8695 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Da kopiram ovaj post s fksinfa.
Kad se covjek bori protiv nepravde i onoga sto simbolizira tiraniju moze da ucini mnogo vise od onoga sto njegove mogucnosti to jesu. Ne kazem da nase mogucnosti nisu da pobijedimo dole, jesu i to vece nego ikad do sada, ali psiholoski pad koji je bio karakteristican za nase ekipe koje su do sada dole igrale je nevjerovatan. Ti neljudi koji naseljavaju taj mali zaseok nisu zasluzili nista vise sem da im se za svu njihovu bahatost, bezobraznost i na kraju politicki veoma radikalnu opredjeljenost pljune u facu u njihovom gradu i uvali 3 komada. Da im se pokaze da njihovo mjesto nikada nije niti ce biti rame uz rame sa Sarajevom. Taj civilizacijski otpad koji smatra normalnim ubistvo jednog covjeka i ranjavanje jos 6 nije nista drugo do kanta koju u prolazu treba nabiti nogom. Mi s njima nemamo nista slicno pa ni borbu za titulu. Odigrajte za nas barem jednom u zivotu!
Muhamed Đakmić

#8696 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Mi cemo tu utakmicu redovno gubiti, sve dok je shvatamo kao nekakvu borbu protiv tiranije, a ne samo jedan od 30 meceva Premijer lige. Za klasu bolje ekipe od Sirokog smo uzimali na strani, ali tada nismo vodili svete ratove. A dole cemo dobiti prvi put kad igracima samo fudbal bude u glavi, kao sto je sutrasnjim domacinima.
Lakat Jebić

#8697 Re: Utakmice.

Post by Lakat Jebić »

Muhamed Đakmić wrote:Mi cemo tu utakmicu redovno gubiti, sve dok je shvatamo kao nekakvu borbu protiv tiranije, a ne samo jedan od 30 meceva Premijer lige. Za klasu bolje ekipe od Sirokog smo uzimali na strani, ali tada nismo vodili svete ratove. A dole cemo dobiti prvi put kad igracima samo fudbal bude u glavi, kao sto je sutrasnjim domacinima.
taman sam krenuo kucat slican post, pa sam obrisao, da me se pogresno ne svhati jer nisam "vas"
north

#8698 Re: Utakmice.

Post by north »

Muhamed Đakmić wrote:Mi cemo tu utakmicu redovno gubiti, sve dok je shvatamo kao nekakvu borbu protiv tiranije, a ne samo jedan od 30 meceva Premijer lige. Za klasu bolje ekipe od Sirokog smo uzimali na strani, ali tada nismo vodili svete ratove. A dole cemo dobiti prvi put kad igracima samo fudbal bude u glavi, kao sto je sutrasnjim domacinima.
Uh, ovo je srž problema koliko god neko to naa prvu pogrešno shvatio :thumbup: ..mi naopako radimo, a to je upravo što ti napisa što svaki put tu utakmicu predstavljamo kao biti ili ne biti, pa može biti za navijače, ali ne smije biti za igrače jer se toliki pritisak stvori koji se neminovno prenese na te iste igrače da su i oni u grču i strahu gdje u svemu tome onda ne mogu dati svoj max. i igrati opušteno..i baš ko što napisa domaćinu je utakmica sa nama ista kao protiv Borca, Čelika ili Olimpica, oni je gledaju samo kao jednu od 30, igraju hladne glave i deru nam guzove redovno..a nama je kao da idemo u Siriju u džihad i nakon prvog primljenog gola osjećaj i ko igrača zbog poznatog pritiska je ko da im je sve najmilije pobijeno :-) ...igrače ne treba opterećavati sa dešavanjima kojda nas sviju bole kad se spominje to mejsto i datum dobro svima poznati jer onda to nije to i pravi se kontraefekat....ma pogodio si srž nema šta :thumbup: ..
jeza u ledja

#8699 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Problemi sa skutorima su poceli mnogo prije Vedrana Puljica. To je bila samo kulminacija ispoljavanja njihove mrznje.

Od pocetka nas imaju na piku, a mislim da je na njih najvise uticao napad u lozi na AFH mescini kad je bilo 4-4. Ali ne sjecam se vise. U stvari, pocelo je u Posusju prvo a sve je to povezano.
Oni se prije svega naloze na nas.
omega369

#8700 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

nista dzihad i tako to... samo izaci i poderati levate koji nam stoje na putu do cilja i to je to, ne bitno je ko su oni. vrlo jednostavno :wink:

jez - to je ziva istina. vec sam rekao da znam neke od njih i upravo tako razmisljaju i u svakoj sitnici traze povod da svoj "duhanluk" ispolje. ali ne bitni su, zazmiriti na teren, stadion, boju dresa, samo izaci i poderati ih a to mozemo. jeste nezgodan trenutak jer dole idemo fakticki bez trenera ali, mislim da igraci to mogu prevazici
Post Reply