Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dakine
#8452 Re: Utakmice.
Butmiran wrote:Imaš na stranici BHT-a
-
hau jes no
#8453 Re: Utakmice.
golčina duljevića
jos 1 za 3:0 i da budemo sigurni do kraja utakmice 
- Cossack
#8454 Re: Utakmice.
Izgleda da da cemo sve iskihati na malom Olimpiću!!!

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8455 Re: Utakmice.
Dzeno daj Puzija sa Velkoskim u spicu 
- Koshpa
#8456 Re: Utakmice.
Kakav propuh u odbrani mi imamo, da Mirzini puleni imalo znaju sad bi bilo 3-3
- General_Jackson
#8457 Re: Utakmice.
Po onome što je pokazao do sada Velkoski je zaslužio klupu prije nego Bilbija, da nam nema Duljevića, Puzigaće i Tatomirovića koji se odlično ubacuje u prekidima slabo bi mi i ovoliko golova dali. Nadam se samo da će Benko zaigrati što prije.bordo gandalf wrote:Dzeno daj Puzija sa Velkoskim u spicu
- Dinostula
#8458 Re: Utakmice.
Kad sam procitao tvoj post kontam stvarno neki pogodak.Poslije pogledam na kraju poluvremena lik po sred gola opucao a golman pobjegao od lopte.hau jes no wrote:golčina duljevićajos 1 za 3:0 i da budemo sigurni do kraja utakmice
Iskreno pobjeda ili poraz u ovoj tekmi nam ne igra puno toga Siroki i Zeljo vode u gostima tako da na zalost sa proteklim kiksevima od titule ove godine nema nista.
- Zavatoni
#8459 Re: Utakmice.
Normalno bi bilo da sad u igru baci Kostica i Bekica...da se dokazuju...a odmori Cimirota i Velkoskog...ali znajuci Dzenu...
U svakom slucaju...cudna desavanja vezana za Bilbiju...da li cemo ga vise vidjeti u bordo dresu?...
Sent from mobile...
U svakom slucaju...cudna desavanja vezana za Bilbiju...da li cemo ga vise vidjeti u bordo dresu?...
Sent from mobile...
- Koshpa
#8461 Re: Utakmice.
Opet nam sudije posnistavaju cist go 
- hodža
#8463 Re: Utakmice.
Odbrana ne postoji..cim Olimpik pridje na 20 m sansa 
- hodža
#8464 Re: Utakmice.
Eh taman da isprobamo Todorovica 
- Koshpa
#8465 Re: Utakmice.
Pa Dzenane imamo mi jos igraca pored Todorovica i Kovacevica konju jedan
Jebo ti dupovac sve sto imas
Jebo ti dupovac sve sto imas
- hodža
#8466 Re: Utakmice.
Kako se zove Dupovac cuva kako se zove Tatomirovica 
-
MHAB
#8467 Re: Utakmice.
Moj Đeno pa tebe MV taktički razvali kao zadnjeg amatera. Drugo poluvrijeme te Olimpic satjera u mišiju rupu. Stojčev ti se ponaša kao da je na terminu. Svaka dodatna minuta sa tobom na klupi je patnja i kad te smjene biće kasno.....
- strong69
#8468 Re: Utakmice.
Slažem se s tobom. Ova ekipa Sarajeva kao da je jučer okupljena. Igrači su izgubljeni na terenu. Odbrambeni igrači su u napadu a napadači u odbrani. Odbrana je ko zna gdje.MHAB wrote:Moj Đeno pa tebe MV taktički razvali kao zadnjeg amatera. Drugo poluvrijeme te Olimpic satjera u mišiju rupu. Stojčev ti se ponaša kao da je na terminu. Svaka dodatna minuta sa tobom na klupi je patnja i kad te smjene biće kasno.....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Butmiran
#8469 Re: Utakmice.
Nisam zadovoljan ali nek' smo uzeli barem.
-
Alkos
#8470 Re: Utakmice.
Nisam zadovoljan, ovo je jako loše, da ne kažem amaterski.
-
FreakyStyley
#8471 Re: Utakmice.
Dobro je, igro sam oba go. 
- Capajebo
#8472 Re: Utakmice.
Međutim, očito je da postoji problem u glavama igrača, čim smo dozvolili da nam u finišu pobjeda visi u zraku", rekao je Uščuplić za BHT.
-
north
#8473 Re: Utakmice.
Ja se ne slažem u potpunosti...igrači su ko retardirani izašli u drugo poluvrijeme, prvo je bilo odlično, totalno razbijen Olimpic, i u drugom nije bilo trke niti volje ko u prvom i Dženo prvi put da dobro kaće do glave je, ali isto tak on za to odgovara a ne raspored sazviježđa na nebu...nije to nikakvo bilo taktičko nadmudrivanje MV, pa čovjek je na kraju prvog poluvremena već čestitao pobjedu i rekao da će pokušati dati počasni gol, eto trenera, ali druga je stvar što su naši mamlazi umjesto da ih natrpaju do vrha, počeli se šetkati, Stojčev ubjedljivo najgori igrač, totalni pad u formi iz tekme u tekmu, pa zbog njega, ali i drugih na karaju strepiš hoćeš li pobijediti...zbog toga sam ja ljut, a ne zbog činjenice da smo bili previše katastrofalni..mislim jesmo ali zbog razloga koji se meni čine da su takvi, a ne zato što ne znamo....malo ko će ovakvim Olimlicu dati 4 komada....da su na početku drugog nastavili ko u prvom, druga bi to pjesma bila...ali nisam ja previše nezadovoljan kad znaš kakav je pritisak bio, i kakav bi raspad sistema nastupio da se nije uzelo....sada uzeti Drinu i malo lake će se disati, a Lištica nam je vjerovatno utakmica polusezone koja će odrediti naš status na kraju iste..strong69 wrote:Slažem se s tobom. Ova ekipa Sarajeva kao da je jučer okupljena. Igrači su izgubljeni na terenu. Odbrambeni igrači su u napadu a napadači u odbrani. Odbrana je ko zna gdje.MHAB wrote:Moj Đeno pa tebe MV taktički razvali kao zadnjeg amatera. Drugo poluvrijeme te Olimpic satjera u mišiju rupu. Stojčev ti se ponaša kao da je na terminu. Svaka dodatna minuta sa tobom na klupi je patnja i kad te smjene biće kasno.....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Samo malo lakše se diše, ništa više od toga..za sada...
-
Labirint
#8474 Re: Utakmice.
Kako se zove žao mi Džene kako se zove al boga mi kako se zove apetiti kluba ekvivalentni ulaganjima i kako se zove ocekivanja navijaca su prevelik apetit za njega..kako se zoveCapajebo wrote:Međutim, očito je da postoji problem u glavama igrača, čim smo dozvolili da nam u finišu pobjeda visi u zraku", rekao je Uščuplić za BHT.
-
sole2mio
#8475 Re: Utakmice.
lose lose lose lose lose!
Dzeno opet si pokazao da nemas iskustva i dovoljno znanja!
Bandovic - Realno dobro je ovo zavrsilo jer mi igramo bez golmana i tu nema sta vise da se doda!
Dupovac- Samo cu teci katastrofa brate mili.
Puzigaca -
Pokazao je da je na visem nivou od ostalih, dobra partija, i igrao i napad i odbranu, da ga nije bilo u par navrata gdje su se gubili i dupovac i tatomirovic ova utakmica bi otisla u drugom pravcu! Svaka cast na zalaganju!
Kalasi - Dobar, dosta bolji od berberovica ali vidi se da nije jos full spreman.
Milos- Gubi se, ni jedan pas nije poslao kako treba, da li on nesto bojkotuje ili sta je, to nije onaj igrac sa pocetka prvenstva.
Duljevic - Odlican, iz utakmice u utakmicu, samo pokazuje svoj talenat !
Velkoski - Trckarao pravio pritisak, ali ova dzenina formacija ne stima!
Okic - nista posebno decko nije pokazao
Ostali slabo nista posebno. Dobili smo tekmu, vazna 3 boda, ali dzaba koliko god mi damo toliko mozemo i primiti.
Dzeno opet iste izmjene, opet kasno reaguje i pokazuje svoje neznanje,
i samo mi nije jasno gdje je onaj inat ona zelja igraca, da pokazu da mogu, i da poslije 3-0 nagaze jos, da ih jednostavno rastave 5 komada da uvale i pokazu svoju moc.
Dzeno opet si pokazao da nemas iskustva i dovoljno znanja!
Bandovic - Realno dobro je ovo zavrsilo jer mi igramo bez golmana i tu nema sta vise da se doda!
Dupovac- Samo cu teci katastrofa brate mili.
Puzigaca -
Kalasi - Dobar, dosta bolji od berberovica ali vidi se da nije jos full spreman.
Milos- Gubi se, ni jedan pas nije poslao kako treba, da li on nesto bojkotuje ili sta je, to nije onaj igrac sa pocetka prvenstva.
Duljevic - Odlican, iz utakmice u utakmicu, samo pokazuje svoj talenat !
Velkoski - Trckarao pravio pritisak, ali ova dzenina formacija ne stima!
Okic - nista posebno decko nije pokazao
Ostali slabo nista posebno. Dobili smo tekmu, vazna 3 boda, ali dzaba koliko god mi damo toliko mozemo i primiti.
Dzeno opet iste izmjene, opet kasno reaguje i pokazuje svoje neznanje,
i samo mi nije jasno gdje je onaj inat ona zelja igraca, da pokazu da mogu, i da poslije 3-0 nagaze jos, da ih jednostavno rastave 5 komada da uvale i pokazu svoju moc.
Last edited by sole2mio on 20/09/2014 19:27, edited 1 time in total.