Ovo je cijela poenta. On nije svjestan da Nemanji ovaj penal u široj slici ne bi puno pomogao, a ovako mu je možda razjebao karijeru u Sarajevu. Trener mora biti sposoban da procijeni kada je situacija odgovarajuća da se djeluje na odgovarajući način, ovaj to nije. Pa ja sam ponovo proživljavao čitav kukesi, jednostavno je bilo očigledno.Chisum wrote:Zaboli me kurac za Nemanju... ne ide ga - ne ide, jebe mi se, ima cijelo prvenstvo ili da se vadi, ili da razguli...
ALI KAKO se moze covjeku kojeg je goman bukvalno izdominirao, nabio mu kompleks za slijedecu heftu-dvije, dozvoliti da puca penal u zadnjoj minuti susreta??? I to penal koji nam je jedina vadiona i sansa da spasimo bodove koje rasipamo evo vec drugu tekmu u nizu???
Pa nije termin, u picku materinu, pa da se ne zna ko pije, a ko placa i da se ovakve odluke donose.
Vjerujem da je pravilo da Stojčev puca penal, ako nema njega, onda Bilbija. Međutim, ako je tako još je gore što je Uščuplić rigidan. Znaš da je frajera publika dobro uzela na zub, da je danas imao par nevjerovatnih promašaja, i dozvoliš mu da se uzjebe s ovim penalom i možda stavi tačku na i na svoju karijeru u Sarajevu.
Bravo genije. Tako uradi i sljedećem u nizu.