Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cmf
#7626 Re: Utakmice.
Nikome se nije oprastalo kao Bilbiji. DOSTA VISE !!!
- ZonFon
#7627 Re: Utakmice.
Steta zbog prosipanja bodova bez veze, sami sebi skacemo u stomak i stvaramo negativnu atmosferu. Pod hitno napadac jer ovo vise nije nesrece nego ne znanje.
-
Son1
#7628 Re: Utakmice.
Melunator all over again.
Nije trebao pucati, al' ovo je vidio valjda kao sansu da se digne, ali mu se obilo o glavu, pa sad struze po podu.
Ne treba odma glave sjeci, dominacija citavu utakmicu, jbg i te pobjede ce doci.
Golman imao utakmicu zivota, onako objektivno
Nije trebao pucati, al' ovo je vidio valjda kao sansu da se digne, ali mu se obilo o glavu, pa sad struze po podu.
Ne treba odma glave sjeci, dominacija citavu utakmicu, jbg i te pobjede ce doci.
Golman imao utakmicu zivota, onako objektivno
-
testni_akaunt
#7629 Re: Utakmice.
Nije bilbija fulao nego je golman skidao nemoguće
-
TOM SCHOLZ
#7630 Re: Utakmice.
I fuli ga dženin haver a..... 
- cyprus
#7631 Re: Utakmice.
A jebga... fulio fulio, šta sad... Nadoći će... Lakše malo sa komentarima...
- strong69
#7632 Re: Utakmice.
Ima jos mnogo da se igra. Ali ocito je da Uscuplic tvrdoglavo drzi Bandovica i Bilbiju iako su obojica odavno trebali na klupu. Ocito je da Uscuplic tvrdoglavo drzi roster od 17-18 igraca medu kojima nema nijednog "pojacanja" osim Protica.
On je trener, njegova je odgovornost. Lako je napadati i kritikovati ali predugo cekamo na titulu a sa ovakvom igrom tesko da cemo je docekati. Zbog toga je i razumljiv bijes navijaca. Ova igra je daleko od dobre. To sto je golman ispao junak neka zahvali Bilbiji koji je pucao pravo u njega svaki put.
On je trener, njegova je odgovornost. Lako je napadati i kritikovati ali predugo cekamo na titulu a sa ovakvom igrom tesko da cemo je docekati. Zbog toga je i razumljiv bijes navijaca. Ova igra je daleko od dobre. To sto je golman ispao junak neka zahvali Bilbiji koji je pucao pravo u njega svaki put.
-
sole2mio
#7633 Re: Utakmice.
cyprus wrote:A jebga... fulio fulio, šta sad... Nadoći će... Lakše malo sa komentarima...
Ali to i jest problem, on moze pogoditi samo PRAZAN GO, sto se i vidjelo do sad, lik je karina, i davno sam to rekao.
- _Reds_
#7634 Re: Utakmice.
R2D2_SA wrote:Haj ne.....svi. Ove golman, koji prima ovacije, los teren, bunker, i nas umor spasili, slave bod kao da su Svjetsko prvenstvo osvojili. Idemo dalje, dugo je prvenstvo, valjace nam pauza. Kvalitet imamo, igru imamo, dese se i greske. Podrska za Nemanju!!!
Umor jel umor ??
A koliko igraca imamo na klupi jebo ga, pa pusti ljude da igraju. Da su rezerve odigrale 1-1 ne bi ima rijeci rekao.
Ovako strucnjak je em istrosio ekipu za revans, em izgubio 2 boda. Em na sebe navukao bijesa. Em ovu budalu forsira toliko, a ona nije dala niti jednog jednog gola, da nije neka odbica ili da je ugurao sa metra u go.
Danas je fulio 6 sansi, od toga su 3 bile 100 posto, a jedna mrtva da mrtvija ne moze biti, fulio sa 3 metra citav nebranjeni go.
Svugdje kad nekome ne ide, ode na klupi i hladi se. A mi se hvalimo kako imamo 22 igraca, a igramo samo sa 14. Hvala lijepo, kad se nego trerba pohvaliti i pohvali se, ali kad se treba kuditi neka bude spreman i na to.
Sad ce neki reci duga je sezona. A na rkaju cemo titulu izgubiti na ovim malim ekipama koje samo nama otkidaju bodove i nikom vise. Neki Goskovi, Obarske, Travnici i sta li vec ne, Rudari i slicno..
Da i zaboravio sa Barica, lik napravi penal kakav dijete ne bi napravilo.
Izvnite ali ja bi nakon ovoga veceras nekima odbio od plate. Treba i nagraditi, ali treba i ovo drugo.
Last edited by _Reds_ on 24/08/2014 19:05, edited 1 time in total.
- art vandeley
#7635 Re: Utakmice.
sad ce bezbeli pocet i protiv Gladbacha, taj je psiholoski neunistiv
oj, rano ljuta.
oj, rano ljuta.
-
MHAB
#7636 Re: Utakmice.
Editovao sam komentar jer nije bio prikladan i nemam pravo da ti psujem. Ali ako ti stvarno podržavaš Nemanju onda ti ne razumiješ fudbal. Dženo ovo si sve ti kriv....MHAB wrote:R2D2_SA wrote:Haj ne.....svi. Ove golman, koji prima ovacije, los teren, bunker, i nas umor spasili, slave bod kao da su Svjetsko prvenstvo osvojili. Idemo dalje, dugo je prvenstvo, valjace nam pauza. Kvalitet imamo, igru imamo, dese se i greske. Podrska za Nemanju!!!
- Zavatoni
#7637 Re: Utakmice.
Fakat ste nenormalni sa komentarima...sve razumijem, ali smirite se malo...
-
MHAB
#7638 Re: Utakmice.
MHAB wrote:R2D2_SA wrote:Haj ne.....svi. Ove golman, koji prima ovacije, los teren, bunker, i nas umor spasili, slave bod kao da su Svjetsko prvenstvo osvojili. Idemo dalje, dugo je prvenstvo, valjace nam pauza. Kvalitet imamo, igru imamo, dese se i greske. Podrska za Nemanju!!!
-
north
#7639 Re: Utakmice.
Ovo već postaje hronični problem..nije problem fuliti penal ni u zadnjim sekundama, u englesoj to često gledamo, ali jeste ako puca igrač koji je prije toga fulio deset šansi i time jasno izgubio na samopuzdanju...jako sam zabrinut već sada, jer mi nakon samo tri utakmice imamo već dva prava kiksa i to protiv ekipa protiv kojih ne smiješ kiksati..
Previše je uloženo u ovu ekipu i previše ova ekipa ima kvaliteta barem za ove lige da bi čak dva puta kiksala u sve tri odigrane utakmice...
Samo na hajr da izađe
Previše je uloženo u ovu ekipu i previše ova ekipa ima kvaliteta barem za ove lige da bi čak dva puta kiksala u sve tri odigrane utakmice...
Samo na hajr da izađe
- nKrkan
#7640 Re: Utakmice.
Ovaj iz Zrinjskog novi što je došo kakav god da je ne može bit gori od klade Bilbije
- _Reds_
#7641 Re: Utakmice.
Sta je bolan skidao, panal i onu sansu kod 0-0 jel kad je fulio nemoguce.testni_akaunt wrote:Nije bilbija fulao nego je golman skidao nemoguće
A kud ces vecu sansu od penala.
Bude li zapoceo narednu utakmicu u PL, ja tu utkamicu gledati necu. Jer se neke stvari morjau kaznjavati, a ne nagradjivati.
- nKrkan
#7642 Re: Utakmice.
Ne znam kolko je dobro što sledeću utakmicu Sarajevo propušta
- Dino777
#7643 Re: Utakmice.
cuj klada hahah,a jes vala pravi panj uvijek bio,meni nikad nije valj'o iskrenonKrkan wrote:Ovaj iz Zrinjskog novi što je došo kakav god da je ne može bit gori od klade Bilbije
- Charuga
- Globalni moderator
#7644 Re: Utakmice.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”MHAB wrote:Jebo ti Nemanja mater, a ti Nemanji ....
» MHAB
14 dana
- Chisum
#7645 Re: Utakmice.
Zaboli me kurac za Nemanju... ne ide ga - ne ide, jebe mi se, ima cijelo prvenstvo ili da se vadi, ili da razguli...
ALI KAKO se moze covjeku kojeg je goman bukvalno izdominirao, nabio mu kompleks za slijedecu heftu-dvije, dozvoliti da puca penal u zadnjoj minuti susreta??? I to penal koji nam je jedina vadiona i sansa da spasimo bodove koje rasipamo evo vec drugu tekmu u nizu???
Pa nije termin, u picku materinu, pa da se ne zna ko pije, a ko placa i da se ovakve odluke donose.
ALI KAKO se moze covjeku kojeg je goman bukvalno izdominirao, nabio mu kompleks za slijedecu heftu-dvije, dozvoliti da puca penal u zadnjoj minuti susreta??? I to penal koji nam je jedina vadiona i sansa da spasimo bodove koje rasipamo evo vec drugu tekmu u nizu???
Pa nije termin, u picku materinu, pa da se ne zna ko pije, a ko placa i da se ovakve odluke donose.
- _Reds_
#7646 Re: Utakmice.
7 godina smo bez titule, i onda se neko ovako poigrava, pa ti ocekujes da ljudi kazu na ovako nesto, bravo, bice bolje drugi put. 'ebes igru i sve drugo, kad se bodovi pisu. Pamti li iko igru od prosle godine,ili nekih drugih godina.Zavatoni wrote:Fakat ste nenormalni sa komentarima...sve razumijem, ali smirite se malo...
Nece biti bolje, nije ovo nikakva nesreca kako neko rece, nego neznanje.
- R2D2_SA
#7647 Re: Utakmice.
Podrzavam sve i jednog igraca Sarajeva pa i Nemanju!!! Poslije Atine bio vam je bog, sah, sad niko ne valja. Da je sve raspad sistema razumio bih, ali ovako ne mogu nikako. Mogao je Dzeno da ih mijenja, odmara, apsolutno se slazem, ali poslije remija da im sve po spisku, nekoga da tjeram necu niti mi pada na pamet. Nije bitan Nemanja ko Nemanja, Milos ili bilo ko drugi, nije ni njima lako i oni su ljudi, a sad ste svi selektori, svi bi pametnije i bolje a jutros svi svrsavaju na svakog u klubu. Od mene dosta, odoh zapaliti i smiriti se i gledati kako na sljedecu utakmicu obavezno otici, a vi psujte, pametujete, utapajte se u sopstvenom zucu. I imate pozdrav od Manchester Uniteda, If you know what i meanMHAB wrote:Editovao sam komentar jer nije bio prikladan i nemam pravo da ti psujem. Ali ako ti stvarno podržavaš Nemanju onda ti ne razumiješ fudbal. Dženo ovo si sve ti kriv....MHAB wrote:R2D2_SA wrote:Haj ne.....svi. Ove golman, koji prima ovacije, los teren, bunker, i nas umor spasili, slave bod kao da su Svjetsko prvenstvo osvojili. Idemo dalje, dugo je prvenstvo, valjace nam pauza. Kvalitet imamo, igru imamo, dese se i greske. Podrska za Nemanju!!!
- JOSEF K
#7648 Re: Utakmice.
Dženo je najveći krivac. Duljević je bio katasrofa danas a on ga forsira do skoro 80. Radovac nula bodova. Bilbija, no comment. Loše postavljena igra. Ako već ne valja teren, zašto neko nije došao ranije i vidio kakav je teren pa na osnovu toga koncipiraš igru, imaš širinu. Jok, uvijek isto igramo. Teško se može ovakvim kiksevima dobiti Premijer liga.
- Butmiran
#7649 Re: Utakmice.
Moj Dženo pa sam sebi jamu kopaš, nisi mi jasan nikako brate dragi.
-
Pjanic15