Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
north

#7426 Re: Utakmice.

Post by north »

Da..sorry, do mene....
limeni

#7427 Re: Utakmice.

Post by limeni »

north wrote:Malo si fulio i jedno i drugo..nismo na svakoj dali gol, tj. u prvoj protiv norvežana nismo dali gol..s druge strane, kad kažeš primili smo najmanje jedan goj, na svakoj smo primili tačno po jedan gol, ni manje ni više od toga...
pa dobro ja mislim da su nam rezultati vrlo solidni ove sezone

FKS- Haugesund 0-1 bili bolji
Haugesund-FKS 1-3
FKS- Atromitos 1-2 bezze izgubili
FKS- Zvijezda 3-0
Atromitos- FKS 1-3
Borac- FKS 1-3
FKS- Velez 1-1 bili bolji

znaci ni u jednoj utakmici nas protivnik nije nadigrao jer smo trkacki jaki, ekipa strasno motivisana i to je put do uspjeha.
omega369

#7428 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

i jos samo da je do uspjeha... :roll: :roll:
ZonFon

#7429 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Kad se pogleda kako ofanzivno igramo, nije ni cudo sto primamo gol po tekmi. Ja ne pamtim ni jednu nasu generaciju da je ovako ofanzivno stajala na terenu i nakon dugo vremena, uzivancija mi je gledati nase tekme.
north

#7430 Re: Utakmice.

Post by north »

@omega, da, kad se podvuče crta na kraju sezone...ali za sada ovo je više nego dobro..da je neko prije početka sezone, spomeuo play off i 7 boba iz tri utakmice uz gaženje Borca u Banja Luci, neka neko bude iskren i kaže bi li rekao da je to malo i da ga to ne bi zadovoljilo...tako da nemojmo svi zajedno srati da se tako izrazim, jer do sada je sve i više nego dobro, i rezultati i sama igra..mada naravno treba težiti još boljem....samo puno puno ima još da se igra, da bi iko iole normalan mogao početi da euforiše i slavi uspjehe već sada kada se još pravo nije ni zakotrljalo..
omega369

#7431 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

nije stvar u primanju gola po utakmici, sto se mene tice neka primimo i po dva ako cemo dati tri. stvar je sto primamo DEBILNE golove i to u vecini slucajeva iz jednog jedinog suta po golu i to na kosevu! muka mi je vise od toga. i nije stvar u 7 bodova i jednom kiksu, stvar je sto NE SMIJEMO vise gubiti bodove na ovakav NACIN na kosevu. tu gubimo i samopouzdanje ali i publiku. svako prvenstvo smo otvorili kiksom na kosevu i to protiv levatskih ekipa... fakat mi je to smijesno vise...
za uspjeh u prvenstvu se mi jos moramo znojiti i znojiti i sto prije shvatimo da smo samo jedan od favorita, a ne izraziti favorit, lakse ce nam biti
PIMP-Meister-2000

#7432 Re: Utakmice.

Post by PIMP-Meister-2000 »

Razumijem ja omegu, ipak su one puste godine "posta" ostavile traga na svima nama, na nekome manje na nekome više ali dovoljno je samo sjetiti se gdje smo bili prije nešto manje od 12 mjeseci pa da se malo "opustimo" i skontamo da je i ovo strašan napredak/iskorak i to U SVEMU kada je FKS u pitanju! Pred stečajem nedavno a sada već play-off EL + u PL i dalje u vrhu = pa jbt feniksa smo prekucali, realno! :D

Image

Ovo kao da je pitar pravio pa je slikovito prikazao trenutni odnos snaga između nas i malih plavih (i ostatka lige)...resistance is futile! :lol:
jeza u ledja

#7433 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

bod kod kuce, tri na strani. jos kad obavimo par makrociklusa bice dobro.
El_comadante

#7434 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

problem je kad protiv ekipe koja se bran (igra bunker) primiš gol. zašto? jer takvoj ekipi je teško dati jedan gol a ne dva i više. dakle mi bi dobili utakmicu da nismo primili blesav gol. to je problem.
Pitarrr82

#7435 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Ma igramo se samo s njima...
Cafe Camargue

#7436 Re: Utakmice.

Post by Cafe Camargue »

limeni wrote:ne znam sta su neki ocekivali, demoliranje veleza sa 5-0? :-)
velez je jako dobra ekipa, vrlo organizovana i oni su top5 u nasoj ligi.
nasa ekipa je imala dosta utakmica, dosta iscrpljeni i naravno da je svima ipak makar 10% utakmica u cetvrtak u glavi a ti danas sa 90% zara ne mozes pobjediti nikoga.
uzeli smo 7 bodova, to je dosta dobar start.
naravno i mene brine realizacija ali mozda nam se to vrati u cetvrtak.
SAMO SARAJVO!!
Da smo poveli u 55 sekundi, ko što smo i mogli i trebali, fasovali bi oni peticu.

Ovako, svaka im čast na borbenosti, čestitke na osvojenom bodu !

Idemo dalje... :thumbup:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#7437 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Nisam bio na utakmici protiv Veleza nit sam je mogao gledati na TVu, pa sam danas tek pregledao ove prilike...

Dojam je da def nismo imali srece a da smo rasturili Velez.
Kad skontas 2 stative, 2 puta s gol linije da izbijaju loptu, 2, 3 fantasticne parade golmana i jos puno tih nekih prilika gdje su nasi napadaci traljavo odreagovali...

Sta drugo reci nego peh... Nadam se da ce nam se vratiti protiv Menhengladbaha...
sole2mio

#7438 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

MHAB wrote:
refffko wrote:Neka prica ko sta zeli, ali to su po meni klasicni menadzerski talovi.
"Uzmi mi ovog igraca, ja cu ti uraditi to i to, ili sam ti vec uradio to i to".
Pa za onog crnca su svi znali da nece niti minute odigrati.
Sta drugo osim talova moze biti u pitanju?

Da dalje ne granamo i ne izmišljamo teorije zavjere jer je odgovor vrlo jednostavan. Ne radi se o bilo kakavim talovima na štetu kluba. Jednostavno kod Džene se teško ulazi u tim, ali teško i ispada. Trenutno više vjeruje Dupetu i Tatku nego Mitrevskom i to je sve. Isto važi i za Kostića. Kovačević koji može odigtati i zadnjeg veznog i stopera je po Dženinom mišljenju u ovom trenutku potrebni ekipi od Kostića. To je to i nema ništa više iosim ovog što sam napisao. Kad Dženo odluči oni će igrati. Do tada klupa ili tribine....

pa sta je bilo sa onim crncem onda ? Potpisao je 3 godine, a gubi mu se svaki trag ?
Dino777

#7439 Re: Utakmice.

Post by Dino777 »

Kazu da je otisao samo i nikad se nije vratio
BegA_

#7440 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Ma ukinuta mu viza. Jadnik zaglavio u Egiptu.
sole2mio

#7441 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

Dino777 wrote:Kazu da je otisao samo i nikad se nije vratio
Da ga nisu prodali u organe ? hahahaha
BegA_ wrote:Ma ukinuta mu viza. Jadnik zaglavio u Egiptu.

Pa sta sad ? Znaci od njega nema nista, a potpisao 3 godine ?
El_comadante

#7442 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

sole2mio wrote:
Dino777 wrote:Kazu da je otisao samo i nikad se nije vratio
Da ga nisu prodali u organe ? hahahaha
BegA_ wrote:Ma ukinuta mu viza. Jadnik zaglavio u Egiptu.

Pa sta sad ? Znaci od njega nema nista, a potpisao 3 godine ?
pa zar on nije negjde kao posudjen igrač? Bosna ili neka druga ekipa... možda je i u akademiji našoj...
omega369

#7443 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

koliko ja skontah, problem je izlazak i ulazak u BiH koji se mora napraviti po ovim novim pravilima. a gdje da izadje kad bi ga uhapsili kao azilanta..pa se zato ide u te juznije zemlje... mislim da nesto slicno ceka i kalasa
bakir1312

#7444 Re: Utakmice.

Post by bakir1312 »

Ma kakav onaj crnac, nije on ni došao na probu u Hajduk bio, igrao je u nekom timu iz Obale Slonovače, tim nema ni stadion. Kouadio nije došao na ''probu'' u Hajduk, a ustvari došao je da posjeti druga Kouassija koji igra u Hajduku. Mediji su to previse napuhali kao i inače. Eto vam i slika njegovog tima ako se ovo može uopšte nazvati tim. Na sijenu igraju eto kakav im je teren. :lol: :lol: :lol: http://auto.img.v4.skyrock.net/9924/677 ... mall_1.jpg
sole2mio

#7445 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

sve je to ok, ali zar on nije potpisao 3 godine ? Kako neko moze potpisati za neki klub 3 godine i samo nestat, bez ikakve price u medijima i u klubu ?
bosanskicevap

#7446 Re: Utakmice.

Post by bosanskicevap »

Za hajduka karte 4 kune u ukrajini :sad: gratis granata za uzvracanje paljbe proruskim separatistima

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
jeza u ledja

#7447 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Iskreno se nadam da veceras pocinjemo sa Radovcem i Cimirotom, te ako kako moze Duljevicem umjesto Okica na desnom krilu. I nadam se Baricu umjesto Berberovica, mada mozda ovaj zbog iskustva bi bio bolji, ali je spor u PM.

I nadam se ni pod razno da nece poceti Protic umjesto Puzigace.

Ne znam zasto, ali cak i ovdje ocekujem nas posjed lopte, samo se iskreno nadam da ako zabijemo necemo ko blente primiti gol narednih 5 minuta.
Alkos

#7448 Re: Utakmice.

Post by Alkos »

jeza u ledja wrote:Iskreno se nadam da veceras pocinjemo sa Radovcem i Cimirotom, te ako kako moze Duljevicem umjesto Okica na desnom krilu. I nadam se Baricu umjesto Berberovica, mada mozda ovaj zbog iskustva bi bio bolji, ali je spor u PM.

Ne znam zasto, ali cak i ovdje ocekujem nas posjed lopte, samo se iskreno nadam da ako zabijemo necemo ko blente primiti gol narednih 5 minuta.
:thumbup: Ubode ga ti, poslušao te Dženo :D

Samo za Džemicu nije poslušao, i nek nije, sinoć je fakat bio odličan.
sole2mio

#7449 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

Slucajno naisao na ovo hahaha :D

jeza u ledja

#7450 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Alkos wrote:
jeza u ledja wrote:Iskreno se nadam da veceras pocinjemo sa Radovcem i Cimirotom, te ako kako moze Duljevicem umjesto Okica na desnom krilu. I nadam se Baricu umjesto Berberovica, mada mozda ovaj zbog iskustva bi bio bolji, ali je spor u PM.

:thumbup: Ubode ga ti, poslušao te Dženo :D

Samo za Džemicu nije poslušao, i nek nije, sinoć je fakat bio odličan.
:D :kravata:

Ma vidis da sam i za Dzemicu napisao da bi mozda bio bolji zbog iskustva. :-D
Ko bi rekao da cemo i protiv Svaba imati posjed lopte. 51% al nema veze. :)

Inace ako se ne varam Uscuplic ima fantastican niz utakmica gdje ubada sa izmjenama.
Sarajevo - Velez, ubaci Protica, on asistira.
Borac - Sarajevo, ubacuje Velkoskog on asistira, poslije ubacuje Todorovica ovaj daje gol.
U Grckoj ulazi Bilbija daje dva gola.
Protiv Glabasha Duljevic ulazi daje gol.

:)
Post Reply