pronađi uljeza!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mozda zato sto kod Jarnija nije bilo golova da se slave?north wrote: gdje se vidi da im je stalo, kod golova onako od sreće trče prema treneru i navijačima, toga kod Jarnija nije bilo..što, vjerovatno nikad nećemo ni saznati....
a ja proklinjem one pickurine sto su ufurale na teren protiv Borcanorth wrote: samo jedna utakmica nam fali da smo sada totalno u igri i zato proklinjem naše tekme protiv Olimpica i Rudara
Ma ne treba proklinjati nikoga, ali se moglo naslutiti da ce nas oni firauni kostati titule...imali smo mi jos bruku prilika da to anuliramo, ali sipak... gore mi je ovo sto smo tek sad poceli resetati sve redom...Cienfuegos wrote:a ja proklinjem one pickurine sto su ufurale na teren protiv Borcanorth wrote: samo jedna utakmica nam fali da smo sada totalno u igri i zato proklinjem naše tekme protiv Olimpica i Rudara
kakva crna Otoka,ti kreteni samo protiv nas zapnu,nece boda do kraja osvojiti pazi sta ti kazem,daj boze da se varamZavatoni wrote:Nase sanse su jos uvijek samo teoretske...ali iduce kolo ce puno toga rjesiti...pratimo mostar i otoku...
Bravo Dzeno majstore...bravo momci...ja prezadovoljan.
Svima su sanse jos uvijek teoretske...Nase sanse su jos uvijek samo teoretske