Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
omega369

#5426 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

aplaudirao si zrinjskom i imas obraza sad pisati ovdje i nesto tumaciti?!

ja bih volio da takve vise nikada ne vidim na stadionu. dodjite kad budmo prvaci. svakako navijate samo za rezultat i da vas neko na poslu ne zeza :twisted: :twisted:
Cossack

#5427 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Meni se lično gadi psovanje našim igračima ali reći da im to odsijeca noge zaista nema smisla. Oni od fudbala žive i ako ih psovke dotiču neka se okane fudbala. Psuje se sudijama, psuje se gostujućim igračima, nekolicina debila psuje i našim (s razlogom i bez) ali oni su svi PROFESIONALCI (ili bi bar to trebali biti) so... get over it!

Bio sam sudije dvije godine tako da znam o čemu pričam. Bilo je i kod nas svega, od toga su neki trolom bježali na poluvremenu do onih koji su perfektno odsudili u sličnoj situaciji. Karakter je čudo.
Last edited by Cossack on 03/04/2014 21:00, edited 1 time in total.
The 51st State

#5428 Re: Utakmice.

Post by The 51st State »

-510 tacnih pasova
- 31 pogresan pas
- 7 kornera
- 10 suteva u okvir
- 4 suta pored gola
- 0 golova

statistika sarajv'a.
emigrazione

#5429 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Djine povedi...SAMO GRLA I DLANOVI...
Ne psujte nikada igracima naseg kluba, ne budite glupi i zaostali...
north

#5430 Re: Utakmice.

Post by north »

E moj MAX, pogrešno te procijenih :-) ....aplaudirao si igračima Zrinjskog, a zviždao našim....blago tebi, pogledaj statistiku što je 51 država postavio i valjda će ti se sve samo kazati...naravno, fudbal se igra za golove i pobjedu, a ne za statistiku, ali nakon ovakvog podatka da zviždiš svojoj ekipi a plješćeš gostujućoj koja je toliko bila potčinjena na utakmici, da ne pričamo kako njihovi navijači imaju mišljenje o Sarajevu... ja ne znam koji izraz da upotrijebim, možda fuj...dovoljno će to biti...naopaki smo mi, vazda bili, takvi ćemo i ostat+io do kijameta....raja je već pisala jebavanje pokoljenja u prvoj minuti tekme, to govorio kakvom mentalnom sklopu se tu radi...naravno da istok ne treba generalizirati, ima tamo normalne raje koja je siguran sam u većini..ima pacijenata i na zapadu, jedan čovjek je tu rekao kako dugo nije bio na tekmi Sarajeva i kako nakon sinoćnje tekme više ne misli dolaziti :lol: ...šta bi rekao kukavac tek da je bio protiv Goška za mandata Jovića ili kad nas je Zeta izbacila, šta bi rekao za neriješeno na Koševu protiv Obarske gdje loptu na gol nismo uputili protiv tako bijedne ekipe, Kukesi itd....moglo bi se do kijameta nabrajati zadnjih godina...ali nakon sinoćnje tekme aplaudiraj Zrinjskom i zviždi svojim, aferim na zdravoj pameti...
Kemal Malovčić

#5431 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Neko je začaro go zrinjskog!
ledeni_caj

#5432 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Famelija se i magijom bavi.
KPNCTNJAH

#5433 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Znao sam sta ce se desiti kad sudija odsvira kraj, pa sam na izlazu cekao posljednji zvizduk... a i ono ole, ole mi je pravo debilno... ali to smo mi, kontrasi ... ja sam samo aplaudirao kad je Vucina izlazio jer je bio jedan od nasih najborbenijih igraca u periodu kad smo bili prelosi... kasnije niti sam zvizdao, niti aplaudirao bilo kome...
JOSEF K

#5434 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Vidim ovdje se o anamonjima ne smije ništa pisati ali je sasvm legitimno jebavanje familija navijačima Sarajeva... Možemo se slagati ili ne slagati s onima koji reaguju kako reaguju ali oni navijajaju za Sarajevo. Neki su i patološki frustrirani godinama bezmude igre i jednostavno ne mogu više kontrolisati svoje emocije. Ne opravdavam, ali nikad ne bih psovao majku ni navijaču ni igraču Sarajeva... Administrator de malo radi svoj posao, nisi ovdje samo da čuvaš anamonjih... Ili jesi :?
Logovan

#5435 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

KPNCTNJAH wrote:Znao sam sta ce se desiti kad sudija odsvira kraj, pa sam na izlazu cekao posljednji zvizduk... a i ono ole, ole mi je pravo debilno... ali to smo mi, kontrasi ... ja sam samo aplaudirao kad je Vucina izlazio jer je bio jedan od nasih najborbenijih igraca u periodu kad smo bili prelosi... kasnije niti sam zvizdao, niti aplaudirao bilo kome...
Ma ne da je debilno, nego je čisti idiotluk, kretenizam. Fuj.
Da je Zrinjski odigrao bolje od nas, da su dominirali terenom pa hajde, ja bih i shvatio to ole, ole ali bukvalno ništa nisu uradili. Imali priliku preko Simeunovića i to nakon greške našeg igrača, plus kada je Tatko pogriješio i to je bilo to od njih.
jeza u ledja

#5436 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Ko od vas misli da toga ne bi bilo ako bi osvojili duplu krunu i ne znam plasirali se u EL? :D

Sto se tice Zrinjskog, ma proci cemo ih dole. :oops: :D
Butmiran

#5437 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Samo da ne igramo k'o u BL i ne sikiram se al' idemo Rudara prvo uzeti i tako olakšati sebi posao u Travniku. :D
Max Bunker

#5438 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

north wrote:E moj MAX, pogrešno te procijenih :-) ....aplaudirao si igračima Zrinjskog, a zviždao našim....blago tebi, pogledaj statistiku što je 51 država postavio i valjda će ti se sve samo kazati...naravno, fudbal se igra za golove i pobjedu, a ne za statistiku, ali nakon ovakvog podatka da zviždiš svojoj ekipi a plješćeš gostujućoj koja je toliko bila potčinjena na utakmici, da ne pričamo kako njihovi navijači imaju mišljenje o Sarajevu... ja ne znam koji izraz da upotrijebim, možda fuj...dovoljno će to biti...naopaki smo mi, vazda bili, takvi ćemo i ostat+io do kijameta....raja je već pisala jebavanje pokoljenja u prvoj minuti tekme, to govorio kakvom mentalnom sklopu se tu radi...naravno da istok ne treba generalizirati, ima tamo normalne raje koja je siguran sam u većini..ima pacijenata i na zapadu, jedan čovjek je tu rekao kako dugo nije bio na tekmi Sarajeva i kako nakon sinoćnje tekme više ne misli dolaziti :lol: ...šta bi rekao kukavac tek da je bio protiv Goška za mandata Jovića ili kad nas je Zeta izbacila, šta bi rekao za neriješeno na Koševu protiv Obarske gdje loptu na gol nismo uputili protiv tako bijedne ekipe, Kukesi itd....moglo bi se do kijameta nabrajati zadnjih godina...ali nakon sinoćnje tekme aplaudiraj Zrinjskom i zviždi svojim, aferim na zdravoj pameti...

Eh ovako. Ovo za aplauz sam napisao iz nekog revolta a utakmicu sam napustio u trenutku kada je na semaforu tacno krenula devedeseta minuta (i ko god prati Sarajevo i gore je mislio u nekim trenutcima od jednog aplauza, koji ponavljam, ja nisam ucinio/uradio/pocinio/kako se vec to kaze). Isto tako sam na tekmi bio sa svojim prijateljima koji navijaju za Velez, sa njima trojicom i vise su se od mene nervirali zbog rezultata. Jesam zvizdao i to zbog anemicnosti i "kurcobolje" nasih igraca.

Ponavljam opet, nasi igraju (a to je moja percepcija) bez strasti, bez muda. Imam osjecaj (a mozda se to racuna pod ovo "bez strasti" ) da nasi nemaju ni samopouzdanja. Svaku utakmicu u ovoj sezoni sam gledao, ja uzivo ja na tv-u pa sam mogao i da obratim paznju na statistiku. U svakoj toj utakmici imali smo vise dodavanja i vise PRECIZNIH dodavanja ali nismo imali borbe i zalaganja. Jedna Mladost je bila pa haman dominantnija od nas.

Mi nekako impotentno, bez strast i skolsi, zapocinjemo nase akcije od defanzivnog reda a to u ovoj seoskoj ligi ne mozes igrati jer ovo je liga "izbij-nabij-udri".
Last edited by Max Bunker on 04/04/2014 01:19, edited 1 time in total.
Max Bunker

#5439 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

The 51st State wrote:-510 tacnih pasova
- 31 pogresan pas
- 7 kornera
- 10 suteva u okvir
- 4 suta pored gola
- 0 golova

statistika sarajv'a.
Halali al' statistika je pi*kin dim. Jeba*i smo mi mater (statisticki gledajuci) konama u finalu play-off-a 1998 pa oni osvojise titulu...
jeza u ledja

#5440 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Sumnjiv si ti meni Alan Forde. :|
Max Bunker

#5441 Re: Utakmice.

Post by Max Bunker »

jeza u ledja wrote:Sumnjiv si ti meni Alan Forde. :|
Bolje biti sumnjiv nego sumLjiv
jeza u ledja

#5442 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Max Bunker wrote:
jeza u ledja wrote:Sumnjiv si ti meni Alan Forde. :|
Bolje biti sumnjiv nego sumLjiv
Ah pa to si ti, Grunfe. :D
Maharadza

#5443 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Image

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
jeza u ledja

#5444 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

samo opusteno omladino
Dr. Kuca

#5445 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Ovako smo igrali i kod Jovica i kod husrefa, samo sad nesta brze jer su igraci bolji. Sve je to dobro do 16, al onda patnja niko ne zna sta ce i gdje sa loptom. Stotinu beskorisnih dodavanja, nema konkretnosti. mislio sam da ce se to rijesiti sa Stojcevom al nista.
Pitarrr82

#5446 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Stojcev je pomalo poceo da podsjeca na Piksija, zna i moze ali igra kad hoce...
omega369

#5447 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

'piksi' je imao problema sa povredom zbog kojih je igrao tako. da je davao max zadesilo bi ga isto kao i dzakmica
todd_smith

#5448 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Šef Stručnog štaba FK Sarajevo Robert Jarni za ovu utakmicu neće moći računati na Miloša Stojčeva, Anida Travančića i Vuleta Trivunovića što je veliki hendikep uoči važne utakmice.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#5449 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Utakmica se igra u nedjelju u 16:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.
Pik meni link za stream, prvi sam se javio! :D
Logovan

#5450 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

wannabe_ultra wrote: kaze Dino da ce Delac vjerovanto ostati, a isto bi mogao uraditi i Mato, nakon isteka posudbe.
Nadam se da će obojica ostati, bilo bi dobro pravo. :thumbup:
Post Reply