Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#48251 Re: Utakmice.
Nemaju damara u sebi, to se tako kaze u narodu. Zalosno je da im je to jedina preokupacija, vjerujem da po Islandu, Lihtestajnu gdje ljudi dođu s posla da se izigraju, imaju vise energije. Zasto je Argentina u finalu, zato sto se imaju to u sebi, 3 utakmice se vraćaju iz ponora. Ovi to nemaju u sebi, sve lohotno, beskrvno, pa dovoljno je vidjeti cirkus sa kapitenima, ko su nam. Nesto jučer krenuli u 88 minuti, pa trebao si ih satrati do tada. Sta ide strašni Basak, pa igrali smo sa Atalantom, Besiktasem, bušili nas, pa sta. Unaprijed pizdav alibi, kao čeka nas strašni Basak. Ono sto Barba u reprezentaciji pokusava gajiti, treba i nama.
Last edited by last mohicans on 17/07/2026 12:31, edited 2 times in total.
- Logovan
#48253 Re: Utakmice.
I to najviše boli. Ne znam fakat kako su onako bez energije.last mohicans wrote: ↑17/07/2026 10:31 Nemaju damara u sebi, to se tako kaze u narodu. Zalosno je da im je to jedina preokupacija, vjerujem da po Islandu, Lihtestajnu gdje ljudi dođu s posla da se izigraju, imaju vise energije. Zasto je Argentina u finalu, zato sto se imaju to u sebi, 3 utakmice se vraćaju iz ponora. Ovi to nemaju u sebi, sve lohotno, beskrvno, pa dovoljno je vidjeti cirkus sa kapitenima, ko su nam. Nesto jučer krenuli u 88 minuti, pa trebao si ih satrati do tada. Sta ide strašni Basak, pa igrali smo sa Atalantom, Fenerom, bušili nas, pa sta. Unaprijed pizdav alibi, kao čeka nas strašni Basak. Ono sto Barba u reprezentaciji pokusava gajiti, treba i nama.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#48254 Re: Utakmice.
Ma fali njima jedan Amar Rahmanovic da im vrisne u slvacionici na poluvremenu da im bude gori od Husrefa, kao sto su tad pricali mnogi igraci da su se njega bojali vise nego Husrefa.Logovan wrote: ↑17/07/2026 11:15I to najviše boli. Ne znam fakat kako su onako bez energije.last mohicans wrote: ↑17/07/2026 10:31 Nemaju damara u sebi, to se tako kaze u narodu. Zalosno je da im je to jedina preokupacija, vjerujem da po Islandu, Lihtestajnu gdje ljudi dođu s posla da se izigraju, imaju vise energije. Zasto je Argentina u finalu, zato sto se imaju to u sebi, 3 utakmice se vraćaju iz ponora. Ovi to nemaju u sebi, sve lohotno, beskrvno, pa dovoljno je vidjeti cirkus sa kapitenima, ko su nam. Nesto jučer krenuli u 88 minuti, pa trebao si ih satrati do tada. Sta ide strašni Basak, pa igrali smo sa Atalantom, Fenerom, bušili nas, pa sta. Unaprijed pizdav alibi, kao čeka nas strašni Basak. Ono sto Barba u reprezentaciji pokusava gajiti, treba i nama.U čemu je fazon? Ispadni, ali daj makar potrudi se više.
Fali ti igrac koji ce se pobiti sa protivnickim igracima, koji ce sudiju otjerati u p.m. koji ce na svoje igrace izgalamiti se, to ti fali.
Jednostavno smo ekipa bezmudih beskicmenjaka trenutno, koj igraju fudbal kao termin, bez emocije, bez strasti, i to je to, i kao rezultat toga imas reakcije igraca i greske kakve imas. A to je opet do rukovodstva kluba koji to ne moze da prepozna, i da upravu je mohikanac, nemaju damara i to je to.
- GandalfSivi
#48255 Re: Utakmice.
Odradjuju likovi gazu, nista vise… Cuvaju se povreda i cekaju da se prodaju…
-
last mohicans
#48256 Re: Utakmice.
Tako nekako mu ga dođe, usputna stanica za naredni transfer, stavka u CV. Zalosno na sta smo se doveli. Muha kači klipove Papeta, pa mozemo samo plakati i s tugom se sjećati tih vremena. Pa sve do dolaska investicije koja nam sem finansijske stabilnosti nije nista dobro donijela, mi smo imali naših igrača koji su ginuli za dres. Pa kad Avdić izlazi na derbiju ljubi dres, kad pola ekipe plače na Zubandan, to je strast i emocija, sad me jeza fata.Ovi bolikruci pognu glavu, hajmo dalje. Bruka i sramota. Ne znam ni sta Krste radi koji je igrao za nas i zna sta to znači. Pa ima li ikakav nas Spaha da im jebe mater. Perem sinoć auto, ide zena s dvije male curice, jedna u dresu, druga u nasoj majici. Jedna ni pričati ne zna. Ja bacim foru, eh moje curice da znate sto ne znate i kako smo odigrali, zena veli otisao je suprug u Finsku. Tuga me ufatila, gajis djeci tu ljubav i strast od malena da bi to se neko vukao po terenu kao zadnja vucibatina. Ogorčen sam, morao sam iz sebe istresti neke stvari. Da nam Bog da pameti i mudrosti, ali zdrav razum ne moze sve ove idiotarije shvatiti, da ga jebeš. Jos mi je poraznije, eto tezak put do nekih grupa, cekao nas Basek, pa zar to nije cilj, sazrijevanje, napredovanje, igra s jačim, boljim. Mi levatima skinuli gaće..
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#48257 Re: Utakmice.
Utakmice kao ona jucer se pobijede na misice, na stav, na drskost. Mi trenutno nista od toga nemamo.
Na hajr na dobro.
Na hajr na dobro.
-
18mn97
#48258 Re: Utakmice.
Vecina igraca su umislili da su neke zvijezde. Sigurno nikad u karijeri nisu imali bolja primanja i bolje uslove, uz par izuzetaka.
Ono sto treba uraditi jeste ono sto su u Juventusu svojevremeno radili Capello i Conte. Natjerati ih da poslije svakog treninga povracaju i pisaju krv.
Ono sto treba uraditi jeste ono sto su u Juventusu svojevremeno radili Capello i Conte. Natjerati ih da poslije svakog treninga povracaju i pisaju krv.
-
Proposition Joe
#48259 Re: Utakmice.
Ne sjećam se da sam ikada do sada bio ravnodušniji i da me je manje pogodilo ovo ispadanje.
Samo slegno ramenima ko Husref Musemić i sam sebi rekoh "šta je tu je" bez ikakve emocije...
Samo slegno ramenima ko Husref Musemić i sam sebi rekoh "šta je tu je" bez ikakve emocije...