Možda da budemo sposobniji pa da postavimo svoje.
I da nam nacionalni cilj bude da će imamo min 6 klubova a ne jadnih 3.
Najlakše je pobjeći.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne postim, ali me je pasce natjeralo da psujem za ramazan. Da ne idem dalje…last mohicans wrote: ↑07/03/2026 19:10 Ja sam prekino post ko Faćo, da sam bio gore, od huje bi uletio u teren ko Đine 90tih.
Ma ja sam sve postačke kletve sasuo, da Bog da ga jedna stigla. Ne mogu još sebi doći da dođe majorizirano govno u sred sehera se piša po tebi. Balije saveske, prisjelo vam sve šurovanje s Gicom. U BL četničoko orgijanje, nikom ništa, ona pogan iz Dobaja namazala tribinu svinjskom masću, mržnja graniči ćifutskoj. Mrzim i ja takvu pogan, plemu mu i ko ga okoti takvog. Eno tek je oko 18 napustio stadion, malo se uzegodio, da se plaši ne bi to radio, a naši kurčevito nesposobni specijalci štite takva govna. Sta mu ko moze, umjesto da se malo sklonu u stranu da makar par šamara popije, mi govna stitimo, fuj smo..GandalfSivi wrote: ↑07/03/2026 22:35Ne postim, ali me je pasce natjeralo da psujem za ramazan. Da ne idem dalje…last mohicans wrote: ↑07/03/2026 19:10 Ja sam prekino post ko Faćo, da sam bio gore, od huje bi uletio u teren ko Đine 90tih.
I još jednom, u jutarnjem terminu
Sta god napisem (i dan kasnije) bi bio poziv na nasilje…Silvester071 wrote: ↑08/03/2026 07:22I još jednom, u jutarnjem terminu
Sad na stranu sve, kako ovo riješiti, ovo gubi smisao, draž, gušt već odavno![]()