Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Cossack
#4676 Re: Utakmice.
Vule je spor plus na kraju sezone se oprašta! Ko je prošlu polusezonu pažljivije pratio tandem Dupovac-Vule mogao je vidjeti da je u dosta situacija Dupovac sebe zavaljivao pokrivajući Vuleta.
- Butmiran
#4677 Re: Utakmice.
Dobro je, vrlo lako smo mogli i izgubiti a i pobijediti. Sve u svemu super rezultat. Sad ako Bog da uzeti Obarsku i Veleža i onda havarija 26.
- ledeni_caj
#4678 Re: Utakmice.
Bili smo bolji, mada su i oni i mi imali svoje sanse i mogli smo uzeti ali i izgubiti. Oni zadnjih 10 min nisu mogli hodati i trebalo je ovo okrenuti. Jarnijeve odluke ne razumijem, ali eto. Stojcev najbolji, Vusljanin najgori. Krste imam osjecaj malo zavaljen ali sta se tu moze. Bilbija totalno van forme.
Navijanje na momente havarija.
Navijanje na momente havarija.
-
north
#4679 Re: Utakmice.
Minimalno ovakav rezultat, iako bi naravno pobjeda kudikamo bila bolja,ali ovakav sa datim golom nam je minimum trebao da ne potonemo....bojim se da smo zijanili, a pogotovo rezultatom s kojim bi se teško vratili 1-0, li ne daj bože 2-0, da je onaj pijanica pogodio pitanje je bi li se mi dohazvizali u drugom, e tada bi bili baš na koljenima ...dakle, ovako sada je malo mirnije, ali za potpuno vraćanje u igru nam treba 6 bodova protiv Obarske i Veleža, uz jedan kiks konkurenata, pa jal u Lukavici jal protiv Lištice...samo takav scenario nas u potpunosti vraća u igru, u suprotno pu,pu
, nema nas...gluho bilo
...mislim da polako dolazimo do igre, ima ovo nekog smisla, sada treba da počnu stizati pobjede već od Obarske i biti će to ok..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#4680 Re: Utakmice.
Po meni naši odigrali prilično dobro. Prvo poluvrijeme i nije bilo šta pogotovo prvi dio, igrali u grču i strahu. Dok drugo poluvrijeme treba obavezno odgledati. Po meni ginuli za svaku loptu. U duele ulazili muški i gotovo svaki dobijali. Nemanja
. Kone se uspaničile drama, Svraka se svađa sa Đurbuzovićem gledaju samo da izbace loptu u aut. I na kraju pjesma sa Hordama
Jbg teba imati razumijevanja za ekipu i Jarnija ipak je ovo treća zvanična utakmica našim najboljim igračima. samo malo treba da ovo legne.
- Dr. Kuca
#4681 Re: Utakmice.
Realan rezultat, mi bolji drugo poluvrijeme. Zao mi sto ih nismo dotukli, nudili su se zadnjih 15-ak minuta, sa Anidom. Jarni opet fulo sa izmjenama trecu utakmicu u nizu. meljo slabiji od nas fizicki.
- Pitarrr82
#4682 Re: Utakmice.
Ako je sve istina sto se za njega prica a gdje ima dima, ima i vatre ne bi ni kod mene tek tako igrao dok ne dodje sebi...
- Dr. Kuca
#4683 Re: Utakmice.
Ma znam, al falilo je brzine. Ova dvojica sto su usli hem ograniceni, hem spori.
- Cossack
#4684 Re: Utakmice.
Nije ni kod Husrefa igrao tako da sigurno ima nešto...Pitarrr82 wrote:Ako je sve istina sto se za njega prica a gdje ima dima, ima i vatre ne bi ni kod mene tek tako igrao dok ne dodje sebi...
-
nebitan lik
#4685 Re: Utakmice.
Neko spominje Travancica,pa nije ni cudo sto je u Celiku i kod njihovog trenera imao problema,pa u repci,pa onda i kod Husrefa je malo igrao,evo i sad kod Jarnija,ja bi njemu davno urucio otkaz,liku je sve bitnije od fudbala,fb,alkohol,zene,nek ide u kantonalnu ligu to tamo prolazi
-
rem1nho
#4686 Re: Utakmice.
Ne vrijedaj mi Kantonalnu ligu! Ja igram u njoj i ne pijem i ne pusim! hahahahanebitan lik wrote:Neko spominje Travancica,pa nije ni cudo sto je u Celiku i kod njihovog trenera imao problema,pa u repci,pa onda i kod Husrefa je malo igrao,evo i sad kod Jarnija,ja bi njemu davno urucio otkaz,liku je sve bitnije od fudbala,fb,alkohol,zene,nek ide u kantonalnu ligu to tamo prolazi
- SmokingMan
#4687 Re: Utakmice.
Dobro je bilo,a može i bolje.Za sada nam je tako kako je,valja se strpiti korz ovu sezonu i nervirati u sebi sa ovim što imamo,stvara se ekipa,nekome treba manje a nekome više vremena...
- armin071
#4688 Re: Utakmice.
Haris Alihodžić je bio najsporiji igrač kojeg sam ja ikada gledao pa je ponajviše njemu Željo godinama imao betonsku odbranu. Vule je preiskusan igrač koji se zna postaviti plus što je i ovim igračima naprijed lakše igrati kada znaju da on stoji iza njih. A pogrješi svako pa tako i Vule. A Travančić i da izađe pjan na teren korisniji je igrač nego nekakvi Vušljanini, Tadejevići i Todorovići u "punoj spremi". To je uglavnom dokazao i Said koji je i sa 100 kila bio bolji nego čitava odbrana Želje zajedno. Ako im Trava ne treba nek ga se rješe a ne ovako plaćaš dobrog igrača da ga držiš na klupi i konstatno ga ignorišeš. Niđe veze.Cossack wrote:Vule je spor plus na kraju sezone se oprašta! Ko je prošlu polusezonu pažljivije pratio tandem Dupovac-Vule mogao je vidjeti da je u dosta situacija Dupovac sebe zavaljivao pokrivajući Vuleta.
-
Ali_G
#4689 Re: Utakmice.
Realan rezultat. S obzirom sta je Jamak fulio mozemo biti i zadovoljniji od njih.
Bilbija je zreo za klupe. Ne ide ga, a i gusi Velkoskog. Moglo bi ovo i izaci na nesto
Bilbija je zreo za klupe. Ne ide ga, a i gusi Velkoskog. Moglo bi ovo i izaci na nesto
- omega369
#4690 Re: Utakmice.
Samo sam djelimicno zadovoljan. Zadnja linija nam je bila katastrofalna. Bilbia definitivno ograjisao, od 7 i kusur metara on puca sam neometan direktno u golmana, ko amater najveci. Dalje, nasi nesto zatezu lopte neko spomnu vusljanina, momak je spasio cist gol kad je jedini igrac kojeg kone imaju krenuo, a nakon debilne greske tadejevica, prema bandovicu. realno vusljanin je trebao ici na klupu negdje oko 60 min a na njegovo mjesto je MORAO doci Travancic, koji bi one invalide sam pobjedio
Ovako smo im samo dali jos jednu sansu da se nadaju
Ovako smo im samo dali jos jednu sansu da se nadaju
- JOSEF K
#4691 Re: Utakmice.
Bolja smo ekipa od njih. Treba to potvrdit u igri u narednom periodu. Izgubili smo vjeru u sebe nakon prva dva kola nastavka ali nakon ovog drugog poluvremena danas vidjećete jedn drugo Sarajevo. Ovo je bila dobra prilika da vidimo naše dobre i loše strane u igri. Odlični su bili Stojčev, Džažalo, Cimirot i Barić. Vusljanin ima kuveta za 45 min. Bilbiji fali testosterona. Dupovac pod hitno na saljevanje strave. Velkoski nestabilan psihološki. Ostali nako.
Sve u svemu ako u naredne dvije utakmice uzmemo tih 6 bodova mislim da se konama ne piše dobro.
Sve u svemu ako u naredne dvije utakmice uzmemo tih 6 bodova mislim da se konama ne piše dobro.
- Pitarrr82
#4692 Re: Utakmice.
Ali_G wrote:Realan rezultat. S obzirom sta je Jamak fulio mozemo biti i zadovoljniji od njih.
Velkoski odlicno igra i na krilu a i Bilbiju negdje mora procepiti nudi se, stvara sanse pa kod gola onaj pas prvi je bio njegov...
- emigrazione
#4693 Re: Utakmice.
Cimirot je suho zlato u ovom klubu, nevjerovatnan je bio veceras
-
ibizza
#4694 Re: Utakmice.
Takav je bio i u nedjelju, cim je on izasao, sredina nam je pala i primili smo go.emigrazione wrote:Cimirot je suho zlato u ovom klubu, nevjerovatnan je bio veceras
- emigrazione
#4695 Re: Odg: Utakmice.
Tacnoibizza wrote:Takav je bio i u nedjelju, cim je on izasao, sredina nam je pala i primili smo go.emigrazione wrote:Cimirot je suho zlato u ovom klubu, nevjerovatnan je bio veceras
-
Volimbordo
#4696 Re: Utakmice.
Steta,trebali smo ovo pobijedit.Prvo poluvrijeme lose,drugo dominacija.Sudija ne svira dva puta igranje rukom.Popraviti realizaciju I nemoze nam niko nista.Jeste li primjetili u prvom poluvremenu dok SU vodili reziser 2-3puta prikazuje glavonju Osima,a u drugom nijednom,ha,ha.Sada polako ima 15 dana da se dobro uigraju I na Kosevu 2-0.VOLIM TE SARAJVO!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4697 Re: Utakmice.
Ne mozemo biti nezadovoljni.
Na pocetku su oni na borbenost, zelju, pozitivne drskosti...dominirali. Sto je vise odmicalo vrikeme sve se poslozilo po realnoj kvaliteti i odnosu ekipa.
Krivo mi je sto ih nismo malo odlucnije napali u zadnjih 20Setak minuta, jer oni nisu postojali...totalno ispuhali i bez snage.
Bice dobar revans. I prilika za vas koji niste mogli biti na tekmi veceras, da nas se skupi 15000 i prodjemo ovo.
Na pocetku su oni na borbenost, zelju, pozitivne drskosti...dominirali. Sto je vise odmicalo vrikeme sve se poslozilo po realnoj kvaliteti i odnosu ekipa.
Krivo mi je sto ih nismo malo odlucnije napali u zadnjih 20Setak minuta, jer oni nisu postojali...totalno ispuhali i bez snage.
Bice dobar revans. I prilika za vas koji niste mogli biti na tekmi veceras, da nas se skupi 15000 i prodjemo ovo.
-
north
#4698 Re: Utakmice.
Na Vogošći, u FULL HD rezoluciji
ide snimka....
- SmokingMan
#4699 Re: Utakmice.
Full SD...north wrote:Na Vogošći, u FULL HD rezolucijiide snimka....
-
Cafe Camargue
#4700 Re: Utakmice.
Stojčev je igrač kakvog u ovom poslijeratnom periodu nismo imali.
Prava onda moderna desetka, igra momak ko Gerard. Trči , puca, asistira, razigrava... odmah bi mu sad ponudio novi ugovor i troduplu platu. Osim njega, osvježenje je i Cimirot. Jajalu treba još par utakmica, al on je već klasa za ovu ligu.
Akcija iz drugog poluvremena Velkoski - Bilbija, kad je Bilbija sam bio pred golmanom ... sve za 10.
Samo još da ga pročepi, bojim se da mu samopouzdanje ne nestane. Igrač je i Bilbija vidi se.
Biće uživanje gledat ovo Sarajevo ove sezone.
Paradoksalno zvuči, nemamo pobjede evo već tri utakmice, al ne osječam nikakvu gorčinu.
Sve će to doć na svoje... samo nek se igra.
Prava onda moderna desetka, igra momak ko Gerard. Trči , puca, asistira, razigrava... odmah bi mu sad ponudio novi ugovor i troduplu platu. Osim njega, osvježenje je i Cimirot. Jajalu treba još par utakmica, al on je već klasa za ovu ligu.
Akcija iz drugog poluvremena Velkoski - Bilbija, kad je Bilbija sam bio pred golmanom ... sve za 10.
Samo još da ga pročepi, bojim se da mu samopouzdanje ne nestane. Igrač je i Bilbija vidi se.
Biće uživanje gledat ovo Sarajevo ove sezone.
Paradoksalno zvuči, nemamo pobjede evo već tri utakmice, al ne osječam nikakvu gorčinu.
Sve će to doć na svoje... samo nek se igra.