Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#451 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

zlo87 wrote:Mijušković, Tadejević, Diatta, Belošević i Plakalo su dobro igrali, drugi Plakalo je imao par dobrih odbrana, Karamatiću je valjda bio samo loš dan, Čomor onako odigrao, Krpić i Haskić da te Bog mili sačuvaj, a Gujić nikako da se fino dokaže. O ostalim nema se šta reći, igrali su lagano, da ne bude kakvih povreda.

p.s. trening poslije utakmice. :thumbup: :thumbup:
Eki trening,pa po kolko se igralo poluvrijeme 30 ili 45 min...Trening je besmilen u toj situaciji fakat.
Last edited by SmokingMan on 29/07/2012 22:04, edited 1 time in total.
Dammme

#452 Re: Utakmice.

Post by Dammme »

Ne znam koji mi je ku.ac trebalo da idem gledati ovo. Niti kakvih šansi, niti kakvih poteza, smiješno.
Hajde mogu ove naše shvatiti, ali ako će ovakav Zrinjski ući u sezonu bogami dobro su im prognozirali borbu za ostanak.
Ovaj novi (jel ono bi Mijušković) odigrao solidno, čak šta više dobro. Mamba zabavljao raju svojim driblinzima i to je to.
Ali što su Haskić i Čomor loši, šta je ono onako. Ja se ne mogu sjetiti 2 ispravna Čomorova pasa, a igrao je 90 minuta.
Haskić fakat treba ili psihologa ili da mu neko stravu salije. Odbijaju se lopte od njega k'o od onu 6-ugaonu banderu. Nikad ne znaš gdje će lopta završiti.
Logovan

#453 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

z1xter wrote:
zlo87 wrote:Mijušković, Tadejević, Diatta, Belošević i Plakalo su dobro igrali, drugi Plakalo je imao par dobrih odbrana, Karamatiću je valjda bio samo loš dan, Čomor onako odigrao, Krpić i Haskić da te Bog mili sačuvaj, a Gujić nikako da se fino dokaže. O ostalim nema se šta reći, igrali su lagano, da ne bude kakvih povreda.

Eki trening,pa po kolko se igralo poluvrijeme 30 ili 45 min...Trening je besmilen u toj situaciji fakat.
Zar je bitno ? :D Igralo se po 45 minuta.
kokuz_sa

#455 Re: Utakmice.

Post by kokuz_sa »

evo malca..mali navijac legenda..
:D :D

nije se htjeo slikat s haskicem :lol:
papedzaja

#456 Re: Utakmice.

Post by papedzaja »

z1xter wrote:

Istrčavanje, lagano trčanje i strečing je uobičajena pojava na zapadu već 10-ak godina pogotovo nakon prijateljskih utakmica
Obuca9

#457 Re: Utakmice.

Post by Obuca9 »

Kemal Malovčić wrote:Image

koji car jebem ti šipak, glančer, samo jede i loče :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SmokingMan

#458 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

papedzaja wrote:
z1xter wrote:

Istrčavanje, lagano trčanje i strečing je uobičajena pojava na zapadu već 10-ak godina pogotovo nakon prijateljskih utakmica

To je OK kontao sam da ih nisu stavili na mučenje po ovoj sparini,inače puzali bi protiv Zete.Još nešto,u kojim su terminima treninzi ( ako ko zna),i jesul otvorenog tipa...Nisam bio podugačak period blizu Koševa pa se malko poželio da prošetam do AFH-a

8-)
R2D2_SA

#459 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Ja bih se samo malo osvrnuo na trening poslije prijateljske. Pogledajte film Miracle, o hokejaskoj ekipi SAD pred ZOI 1980, tada je tadašnji SSSR čitavu deceniju bio apsolutno nepobjediv, a ameri skupili ekipu sa univerziteta, ono haj' Jovo nanovo. pred Olimpijadu igrali protiv Norveske i zijane, ili su igrali neriješeno, ne sjećam se i trener amera ekipi poslije utakmice hajmo lijepo trening, polomio ih, ugasili svjetlo u dvorani on ih jos dribla, dok nisu igraci skontali o cemu se radi. Nije ista situacija ali ove igrace u drugom planu treba malo dozvati sebi.

Eh da, ameri poderali nepobjedive Ruse u polufinalu i uzeli onda olimpijsko :). Samo ti njih Joviću, ko je zaluzio i odmarao je :-D
kokuz_sa

#460 Re: Utakmice.

Post by kokuz_sa »

R2D2_SA wrote:Ja bih se samo malo osvrnuo na trening poslije prijateljske. Pogledajte film Miracle, o hokejaskoj ekipi SAD pred ZOI 1980, tada je tadašnji SSSR čitavu deceniju bio apsolutno nepobjediv, a ameri skupili ekipu sa univerziteta, ono haj' Jovo nanovo. pred Olimpijadu igrali protiv Norveske i zijane, ili su igrali neriješeno, ne sjećam se i trener amera ekipi poslije utakmice hajmo lijepo trening, polomio ih, ugasili svjetlo u dvorani on ih jos dribla, dok nisu igraci skontali o cemu se radi. Nije ista situacija ali ove igrace u drugom planu treba malo dozvati sebi.

Eh da, ameri poderali nepobjedive Ruse u polufinalu i uzeli onda olimpijsko :). Samo ti njih Joviću, ko je zaluzio i odmarao je :-D
samo Said i Beli su onda zasluzili
doduse prvi je igrao prvo poluvrijeme al nije trenirao poslije..
a said..njeemu treninzi nisu ni potrebni :mrgreen:
GandalfSivi

#461 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Pa sta mi fulamo, osvetit ce nam se ovo...
GandalfSivi

#462 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Idemoooooooooooooo
GandalfSivi

#463 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dejanov gol, bljak...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#464 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Idemo...

Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#465 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Teska je situacija. Sok i nevjerica je itekako prisutan i medju nama navijacima i medju nasim igracima. Ali, moraju se stisnoti zubi i sabrati redovi.
U nedjelju se nastavlja borba u PL...destinacija "PRIJEDOR".

"...Hocemo pobjedu..." :D :dance: :thumbup:

Image
-LIBERO-
Čiča Gliša

#466 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

"Moja TV" je otkazala prenosiz Prijedora, tako da nema nista od bilo kakve mogucnosti da se uganja neki link jer se ne emituje signal sa stadiona.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#467 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

0:1 Beliiiii
-LIBERO-
Čiča Gliša

#468 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

rashtiman wrote:0:1 Beliiiii
:thumbup: :dance:

Sastav:Bandović
Gujić- Dupovac- Torlak -Zlatković-Tatomirović- Belošević
Suljić -Nuhanović -Karamatić
---------Hadžić----------

Tako nesto, stim da ni sam ne znam kako je to poslozeno po linijama jer je "cudan" sastav skroz :D
bordo gandalf

#469 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

Nema Comora, nece ovo na dobro :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#470 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

rashtiman wrote:Nema Comora, nece ovo na dobro :mrgreen:
A vidis kakao zeza index stranica klixa, kako vecina ne zna uci na forum bez da ulazi prvo na pocetnu stranicu :D
ruud

#471 Re: Utakmice.

Post by ruud »

ali ipak ima i nas, manjine koja zna :mrgreen:

kakva je ovo postava, cudna pravo...
kakav je gol dao Beli, je li iz slobodnog?
todd_smith

#472 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

ruud wrote:ali ipak ima i nas, manjine koja zna :mrgreen:

kakva je ovo postava, cudna pravo...
kakav je gol dao Beli, je li iz slobodnog?
da
bordo gandalf

#473 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

-LIBERO- wrote:
rashtiman wrote:Nema Comora, nece ovo na dobro :mrgreen:
A vidis kakao zeza index stranica klixa, kako vecina ne zna uci na forum bez da ulazi prvo na pocetnu stranicu :D
Todd je provalio caku :D

Fino stojimo bez Sesara i Sajida, sta li Jovic eksperimentise sad

Edit: evo i ruud-a :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#474 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Kazu slobodnjak :thumbup:

Ma sastav je vise nego interesantan...narocito sredina terena :lol: :D :dance:
Zavatoni

#475 Re: Utakmice.

Post by Zavatoni »

Ispada da su tatomirovic i belosevic zamjenili sesara i radana u vezi...volio bih to vidjeti...bas eksperiment.
Post Reply