Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
amoninan

#426 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

Dajte Levski da se igramo :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#427 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

amoninan wrote:Dajte Levski da se igramo :D

Ko ce se tu sa kim igrati..hmmmmmm :D

Meni je vec muka kada pomislim na sve to. :run:
amoninan

#428 Re: Utakmice.

Post by amoninan »

-LIBERO- wrote:
amoninan wrote:Dajte Levski da se igramo :D

Ko ce se tu sa kim igrati..hmmmmmm :D

Meni je vec muka kada pomislim na sve to. :run:
Mah vadim se iz crnjaka, mislim pokušavam... Još me izgleda migrena hoće spucat :-) Hej moje Sara'jvo, da si žena bila bi femme fatale

Mi smo svakako nenormalna ekipa od kad pamtim. Sve je moguće. I da primimo Litexa, ili da ponovimo Genk. Radi vlastitog zdravlja, pokušaću da mislim na ovo drugo
north

#429 Re: Utakmice.

Post by north »

Svašta bih sada piskarao, ali ipak neću, treba sačekati 7 dana...bolje bi svima bilo da zaborave ovo večeras, bolje je što spušteni na zemlju idema na megdan bugarima, nego da puni "samopouzdanja" se uskurčimo kao svaki put na početku sezone u domaćoj ligi i onda slijedi bolan pad...najbolje smo prolazili kad se nismo puno nadali, pa daj bože da i sada tako bude......kažem sačekajmo, daleko od toga da sam zadovoljan, ali hajmo sačekati tu prvu utakmicu u Bugarskoj i tada ćemo definitivno znati na čemu smo...poslije ovoga večeras, ali i u prvoj tekmi, čovjek bi rekao da je sve ispod 3 razlike dobro, ali po treći put ponavljam SAČEKAJMO, pa ćemo onda oplesti o svakom igraču ponaosob + treneru....
todd_smith

#430 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

north wrote:Svašta bih sada piskarao, ali ipak neću, treba sačekati 7 dana...bolje bi svima bilo da zaborave ovo večeras, bolje je što spušteni na zemlju idema na megdan bugarima, nego da puni "samopouzdanja" se uskurčimo kao svaki put na početku sezone u domaćoj ligi i onda slijedi bolan pad...najbolje smo prolazili kad se nismo puno nadali, pa daj bože da i sada tako bude......kažem sačekajmo, daleko od toga da sam zadovoljan, ali hajmo sačekati tu prvu utakmicu u Bugarskoj i tada ćemo definitivno znati na čemu smo...poslije ovoga večeras, ali i u prvoj tekmi, čovjek bi rekao da je sve ispod 3 razlike dobro, ali po treći put ponavljam SAČEKAJMO, pa ćemo onda oplesti o svakom igraču ponaosob + treneru....
ne treba se uopste zaboraviti, svaku utakmicu im treba ponavljati, da znaju kakvi su zaista igraci :-)
_Reds_

#431 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Prolazimo Levski, imam dojavu 2-1 tamo za Bugare, 1-0 ovamo za nas :D :D
north

#432 Re: Utakmice.

Post by north »

todd_smith wrote:
north wrote:Svašta bih sada piskarao, ali ipak neću, treba sačekati 7 dana...bolje bi svima bilo da zaborave ovo večeras, bolje je što spušteni na zemlju idema na megdan bugarima, nego da puni "samopouzdanja" se uskurčimo kao svaki put na početku sezone u domaćoj ligi i onda slijedi bolan pad...najbolje smo prolazili kad se nismo puno nadali, pa daj bože da i sada tako bude......kažem sačekajmo, daleko od toga da sam zadovoljan, ali hajmo sačekati tu prvu utakmicu u Bugarskoj i tada ćemo definitivno znati na čemu smo...poslije ovoga večeras, ali i u prvoj tekmi, čovjek bi rekao da je sve ispod 3 razlike dobro, ali po treći put ponavljam SAČEKAJMO, pa ćemo onda oplesti o svakom igraču ponaosob + treneru....
ne treba se uopste zaboraviti, svaku utakmicu im treba ponavljati, da znaju kakvi su zaista igraci :-)
Mislio sam na nas navijače da ovo večeras malo zaborave i da sačekamo slijedeću tekmu, za igrače itekako treba svašta nešta uraditi, ali za to moraš biti autoritet i na klupi i u upravi kluba i samo po džepu udarati, a kad zatreba i crveni karton podijeliti....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#433 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#434 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Jebo ga narandžasti dres više, da smo igrali u Bordo varijanti, dobili bi. :-)
Gusztav

#435 Re: Utakmice.

Post by Gusztav »

todd_smith wrote:Samo cekam da cujem izjave trenera i igraca, jednostavno zelim da cujem kako se "pravdaju"
Paša moj, utakmica je bila prava prvenstvena (odkad' ovo nismo čuli)
johnny_blazze

#436 Re: Utakmice.

Post by johnny_blazze »

sa jovicem iduce sezone opet borba ali ne za evropu ili titulu vec za opstanak :roll:
Logovan

#437 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Svaka im čast što su otišli na daleku Maltu. :-D :thumbup:

johnny_blazze@ E čuj opstanak. :-) Nisam ni ja optimist da ćemo osvojiti neki trofej ali govoriti da ćemo se boriti za opstanak je stvarno niđe veze. :roll: :roll:
todd_smith

#438 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

kada pogledas zadnju liniju jucer, onda ni to nije iskljuceno :-)
ledeni_caj

#439 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

E jasta, joj boricemo se za opstanak, kuku nama, ko tetke kukate.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#440 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Shta vam je, ovo protiv maltezana je bila taktika "zavaraj protivnika" :mrgreen: gore hladno 1:2 :D
todd_smith

#441 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

ledeni_caj wrote:E jasta, joj boricemo se za opstanak, kuku nama, ko tetke kukate.
od Januara ove godine ja nisam jednu utakmicu vidio gdje sam citavih 90 minuta mislio da izgledamo kao neka solidna ekipa, ovo raja ne pise samo onako radi reda, odavno je pred nosom ovo, i evo od pocetka ove godine tek cemo sada da naletimo na bas solidnog protivnika i hajde da vidimo kako ce odigrati, i trener i igraci :-)
ledeni_caj

#442 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Nismo se borili za opstanak ni prosle godine sa ekipom gorom od ove, sada pogotovo necemo, sta je vama?
north

#443 Re: Utakmice.

Post by north »

ledeni_caj wrote:Nismo se borili za opstanak ni prosle godine sa ekipom gorom od ove, sada pogotovo necemo, sta je vama?
Šta je najtragikomičnije, neki se sa ovime neće složiti :roll: ..za neke su propali Vučina, Matko, Obuća (opet moram da mu se zahvalim za neke ranije sezone), Handžić, Trebinjac bolji od Karamatića, Zlatkovića, Šunjevarića, Hadžića, Gujića, pa i ovog Tadejevića koliko god da mi se na prvu nije baš svidio, bolji je od onog malog Trebinjca....Ja sam ubijeđen da su ovi novi dosta bolji, a vidjećemo kad sezona počne šta je i kako je....Čuj opstanak, ali kad se lupi, ono baš se lupi :roll:
Logovan

#444 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

ledeni_caj wrote:Nismo se borili za opstanak ni prosle godine sa ekipom gorom od ove, sada pogotovo necemo, sta je vama?
Ma tako raja pred početak svake sezone lupa gluposti. :roll: Nek zato sve ekipe imaju glavu i rep, sve ekipe imaju fizičku spremu, sve ekipe imaju odbranu čvrstu kao stijena, sve ekipe imaju vezni red ko Barcelona, sve ekipe imaju trenera tipa Fergusona, itd, samo eto mi jedini ništa nemamo, kod nas ništa ne valja.
todd_smith

#445 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Ma mozes imati ti 11 Messija, ali ako ne igraju kako treba kakve ti fajde :-)

Niko ne govori da su igraci losiji od prosle sezone (nesto znatno bolji sigurno nisu)

Problem je u tome sto smo doveli nove igrace, a do sada igraju isto kao oni prosli :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#446 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Je li se zna sta se desava na Otoci??

Ovdje pise jos 0:0

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881613177

edit: Sarajevo - Zrinjski 0:0 (kraj)
Emilče

#447 Re: Utakmice.

Post by Emilče »

Zna li ko koliko ce kostati i gdje se mogu nabaviti ulaznice za utakmicu Sarajevo-Zeta 2.8 ???
-LIBERO-
Čiča Gliša

#448 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Kemal Malovčić

#449 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Image

koji car jebem ti šipak, glančer, samo jede i loče :mrgreen:
Logovan

#450 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Mijušković, Tadejević, Diatta, Belošević i Plakalo su dobro igrali, drugi Plakalo je imao par dobrih odbrana, Karamatiću je valjda bio samo loš dan, Čomor onako odigrao, Krpić i Haskić da te Bog mili sačuvaj, a Gujić nikako da se fino dokaže. O ostalim nema se šta reći, igrali su lagano, da ne bude kakvih povreda.

p.s. trening poslije utakmice. :thumbup: :thumbup:
Post Reply