Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Adobeg

#37876 Re: Utakmice.

Post by Adobeg »

PhilJacksonIzvala wrote: 19/10/2022 20:52 Halal im poraz ako debil ode
Tu treba jos dosta uhljeba protjerati celavu ublehu onu zensku ikebanu klub konacno jednom mora stati na zdrave noge.
mirza_15

#37877 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Meni igrači nisu jasni. Druga liga FBiH Centar. Halo ba! Pa barem malo stida, mrvica nekog profesionalnog dostojanstva, nešto! Koliko god je Feđa kriv krivi su i oni. Ne vidim koliko to trener može pogriješiti da te izbaci trećeligaš, a da te tebe boli neka stvar za to.
Anquilla

#37878 Re: Utakmice.

Post by Anquilla »

Adobeg wrote: 19/10/2022 20:56
PhilJacksonIzvala wrote: 19/10/2022 20:52 Halal im poraz ako debil ode
Tu treba jos dosta uhljeba protjerati celavu ublehu onu zensku ikebanu klub konacno jednom mora stati na zdrave noge.
Uz rizik da nekog još više iznerviram, ako je uopšte to moguće nakon ove utakmice, šta je problem sa administrativnim funkcijama u Klubu?
Totalno odvojene od sportskog segmenta, pa me interesuje zašto se, zbog rezultata, izjednačava (negativni) utisak sportskog direktora i direktorice koja je zadužena za npr. marketing, osoblje koje radi u finansijama i slično.
Ova ima daleko manju ulogu i uticaj od Sabrine, koja je tu bila produžena ruka vlasnika, dok je jedan od vlasnika sad predsjednik, te mu niko nije potreban da u Klubu sprovodi njegove zamisli "na daljinu".
Last edited by Anquilla on 19/10/2022 21:02, edited 1 time in total.
Oznaka Tablica

#37879 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Mirvicu, koliko si oprao para preko kluba?

Yebem li ti familiju americku.
last mohicans

#37880 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Zadnjih par utakmica sam ubijeđen da su ga tjerali i vec sam o tome pisao da je puklo između igrača i trenera vec neko vrijeme. Kakav god je bio, jako nekorektno i pičkasto od igrača. Takav profil igrača nam ne treba i samo se pitam ko su kolovođe bile da se igraju sa imenom i renomeom kluba. Nije ni isključena ni sabotaza radi kladionice. Stidite se svi odreda,ne zasluzujete navijače kakve klub ima.
gold'n'brown

#37881 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

Geneza cijelog problema je prodaja Mujakica, dovodjenje felericnog Anicica i ulazak u sezonu bez stopera. Nakon poraza od Tuzla cityija uvlaci se nervoza. Koliko je Dudic odgovoran, duplo vise su odgovorni Hadzic i svi oni koji su donosili ovakve odluke. Na kraji su se na Fedji kola slomila.
Anquilla

#37882 Re: Utakmice.

Post by Anquilla »

last mohicans wrote: 19/10/2022 21:12 Zadnjih par utakmica sam ubijeđen da su ga tjerali i vec sam o tome pisao da je puklo između igrača i trenera vec neko vrijeme. Kakav god je bio, jako nekorektno i pičkasto od igrača. Takav profil igrača nam ne treba i samo se pitam ko su kolovođe bile da se igraju sa imenom i renomeom kluba. Nije ni isključena ni sabotaza radi kladionice. Stidite se svi odreda,ne zasluzujete navijače kakve klub ima.
Ako je Belmin jedan od tih koji ga je bojkotovao, onda je Feđa prilično glup, tim više jer nije ostavio petu izmjenu za Šahinovića.
zbunjola71sa

#37883 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

gold'n'brown wrote: 19/10/2022 21:18 Geneza cijelog problema je prodaja Mujakica, dovodjenje felericnog Anicica i ulazak u sezonu bez stopera. Nakon poraza od Tuzla cityija uvlaci se nervoza. Koliko je Dudic odgovoran, duplo vise su odgovorni Hadzic i svi oni koji su donosili ovakve odluke. Na kraji su se na Fedji kola slomila.
super sad svima koji su do ovog doveli naplatiti duplo ili troduplo jer ja da sam mirvic ili tan na svaki ulozeni fening bi im trazio da mi vrate tri.
last mohicans

#37884 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

gold'n'brown wrote: 19/10/2022 21:18 Geneza cijelog problema je prodaja Mujakica, dovodjenje felericnog Anicica i ulazak u sezonu bez stopera. Nakon poraza od Tuzla cityija uvlaci se nervoza. Koliko je Dudic odgovoran, duplo vise su odgovorni Hadzic i svi oni koji su donosili ovakve odluke. Na kraji su se na Fedji kola slomila.
Cijeli je splet događaja, ali Fele je dobio šta je trazio, barem se tako stvorio narativ. Ako mu je celavac nametao menadzerske igrače,onda je on još odgovorniji. Ni jedan trener nije prije dobio ovo sto je Duduk, a najveci flop ispao. U vezi stopera, svakako da je i to doprinijelo cjelokupnoj situaciji ali ne igraju samo stoperi.
mirza_15

#37885 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Anquilla wrote: 19/10/2022 21:20
last mohicans wrote: 19/10/2022 21:12 Zadnjih par utakmica sam ubijeđen da su ga tjerali i vec sam o tome pisao da je puklo između igrača i trenera vec neko vrijeme. Kakav god je bio, jako nekorektno i pičkasto od igrača. Takav profil igrača nam ne treba i samo se pitam ko su kolovođe bile da se igraju sa imenom i renomeom kluba. Nije ni isključena ni sabotaza radi kladionice. Stidite se svi odreda,ne zasluzujete navijače kakve klub ima.
Ako je Belmin jedan od tih koji ga je bojkotovao, onda je Feđa prilično glup, tim više jer nije ostavio petu izmjenu za Šahinovića.
Možda je i ostavio, ali se povrijedio Đokanović pa je to bila prinudna izmjena. Ali kako je Belmin reagovao kod najmanje dva, a možda i tri penala gdje je imao loptu na ruci je kriminalno za jednog golmana.
last mohicans

#37886 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

mirza_15 wrote: 19/10/2022 21:28
Anquilla wrote: 19/10/2022 21:20

Možda je i ostavio, ali se povrijedio Đokanović pa je to bila prinudna izmjena. Ali kako je Belmin reagovao kod najmanje dva, a možda i tri penala gdje je imao loptu na ruci je kriminalno za jednog golmana.
Pogotovo zadnji šut kao da je namjerno ispustio. Strašno šta igrači sebi dozvoljavaju, ako je to u pitanju. Da je flop ponudio ostavku ranije, manja bi šteta bila. Sad je skoro maksimalna, ako se jos vecom ne napravi ovih pet kola.
zbunjola71sa

#37887 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

ako trazite opravdanje u bojkotu ili kladionici ugasite klub onda jos veceras.
vicious

#37888 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Ma sve je ovo naopako, nakon onakvog pocetka sezone ovakav lom nije normalan.
Naravno da je problem sa stoperima jedan od uzroka, planiras sezonu kao sa 4 stopera i onda maltene preko noci ostanes bez ijednog. Ne bi mozda to bio ni problem da smo imali još jednog Đokanovića da moze to odigrati, ali nismo.
I pored svega toga nije normalan onoliki broj promasenih sansi, pa jos kad vidim ovaj zadnji penal veceras, svega mi isto ko da ga ja namjerno pustio.
gold'n'brown

#37889 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

last mohicans wrote: 19/10/2022 21:25
Cijeli je splet događaja, ali Fele je dobio šta je trazio, barem se tako stvorio narativ. Ako mu je celavac nametao menadzerske igrače,onda je on još odgovorniji. Ni jedan trener nije prije dobio ovo sto je Duduk, a najveci flop ispao. U vezi stopera, svakako da je i to doprinijelo cjelokupnoj situaciji ali ne igraju samo stoperi.
Ma nema napada bez sigurne i pouzdane odbrane. Ne mozes ti izaci visoko i napadati kad znas da ces iz svake kontre primiti gol. Nama je odbrana katastrofa, stoperi nepouzdani cak i oni iskusni poput Drobarova koji je nespreman. Bekovi su isto katastrofa. Tomasevic se ne zna je li gori u napadu ili odbrani. Musa je mozda izuzetak u ofanzivnom djelu, al u defanzivi je propuh. O dovodjenju Vrsajevica koji je uspio odigrati dvije utakmice da ne govorim. Cisto bacanje para. Na lijevom beku cak i nemamo alternativu Tomasevicu jer ko je imalo pratio zna da Salcin nije taj tip igraca.
Logovan

#37890 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Nastavljamo gdje smo stali. Kontinuitet.

Sramota je ovo velika. Izbacio te klub iz treće lige, a tamo su treći na tabeli. :lol: Mislim tačno za nepovjerovati.

A i nije samo do trenera, ima i do igrača. Fulaju ono što je teže promašiti, nego pogoditi.
Anquilla

#37891 Re: Utakmice.

Post by Anquilla »

EMIR HADŽIĆ: „Klub je prihvatio ostavku Feđe Dudića. Imali smo sjajan početak sezone, međutim jasno je da sada ne možemo biti zadovoljni stanjem na tabeli u Premijer ligi i ranim ispadanjem u Kupu Bosne i Hercegovine. Žao nam je što se ovo desilo jer smo istinski vjerovali u ovaj projekat sa Feđom Dudićem kao trenerom i apsolutno smo svjesni da krivicu za lošije rezultate Sarajeva u ovoj polusezoni ne treba tražiti samo u treneru. Feđa je veliki profesionalac koji je u potpunosti posvećen svom poslu, ali takav je fudbal. Ovim putem se zahvaljujemo Feđi i njegovim saradnicima na predanom radu i želimo im mnogo sreće u nastavku karijere. Mnogo je različitih faktora koji su uticali na rezultate Sarajeva u ovoj sezoni i sve će to biti detaljno analizirano na zimskoj pauzi. Sada je najbitnije da se ekipa konsoliduje i da što je kvalitetnije moguće privedemo kraju prvi dio sezone“.

Zajedno sa Feđom Dudićem klupu Sarajeva će napustiti i njegov prvi asistent, Mustafa Kodro, kao i kondicioni trener, Jasmin Trnovac. U što skorijem roku biće definisano ko će sa klupe voditi ekipu u nedjeljnoj utakmici protiv Posušja.
Znači, sretno Obući do kraja polusezone.
Last edited by Anquilla on 19/10/2022 21:44, edited 1 time in total.
last mohicans

#37892 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Celavac i ti idi sa njima. Koliko su oni krivi i ti si.
zbunjola71sa

#37893 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

mislim da ce mirvicu ,zeljinoj kuravi i celi i igracima vise trebati znanja od srece nego obuci ,ali vidjecemo
Labirint

#37894 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

last mohicans wrote: 19/10/2022 21:44 Celavac i ti idi sa njima. Koliko su oni krivi i ti si.
Apsolutno, očekivati i poslije dudica dovođenje nekog trenera od strane ovog diletanta je nastavak agonije samo sa drugim imenima. Neko mnogo "jak" stoji iza ovog Hadžića, da li je neki tal u pitanju, informacije ili nesto treće...
Logovan

#37895 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Ma da su mi familija rođena, a ne igrači kluba za kojeg navijam, oni su potpuni idioti ako smjenjuju trenera. Nije to njihov posao. Ako ti se ne sviđa ili trening ili koju poziciju igraš ili šta ja znam, onda to pokaži na neki drugi način. Razumijem ja da njima ne bude lako, ali daj moraš li to nezadovoljstvo pokazivati na terenu.
Grean

#37896 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Najbolje bi bilo da sad pocnu i Mirvica prozivati. Damo cvaju za clansku i onda hajde da prozivamo nekog na konto koga klub zivi.
Oznaka Tablica

#37897 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Pa ja sam licno u Zenici protiv Slobode i TC vidio da nesta ne stima.
Niko ga ne yebe ni 5%.

Frajer u otvorenom fajtu bio sa Catakovicem.

Nismo mi krivi zbog toga. Sam je sebi rupu kopao i neka je, yebem mu sve. Ucinio je Sarajevo da izgleda nikad gore u poslijeratnom periodu.
Oznaka Tablica

#37898 Re: Utakmice.

Post by Oznaka Tablica »

Grean wrote: 19/10/2022 21:59 Najbolje bi bilo da sad pocnu i Mirvica prozivati. Damo cvaju za clansku i onda hajde da prozivamo nekog na konto koga klub zivi.
Mirvic je oprao para preko kluba skoro onoliko koliko je i ulozio. Jos malo, pa i on dize ruke dok vrati svoje.
Dinostula

#37899 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Oznaka Tablica wrote: 19/10/2022 22:05
Grean wrote: 19/10/2022 21:59 Najbolje bi bilo da sad pocnu i Mirvica prozivati. Damo cvaju za clansku i onda hajde da prozivamo nekog na konto koga klub zivi.
Mirvic je oprao para preko kluba skoro onoliko koliko je i ulozio. Jos malo, pa i on dize ruke dok vrati svoje.
Mirvic je tu do 2024 i ode kao sto je Nam otisao samo dok ves masina odradi dugo pranje. ;-)
zbunjola71sa

#37900 Re: Utakmice.

Post by zbunjola71sa »

da si dao ili da smo dali 2x vise a neki i mnogo vise, za ono kako nam vracaju treba li bi ih vracati gologuze iz zenice do sarajeva ,sve od A do Ž
Post Reply