Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:napravili smo 3 pravo dobre sanse u drugom. 2 je uprskao mahir "prevaga" a jednu je zeznuo travancic, nakon sto je dvojicu igraca napravio bekanima u 16-cu!
sve u svemu, definitivno je moglo bolje. nije mi jasno gdje je todor igra, na kojoj poziciji??
Travancic je tako glupo zavrsio genijalan potez.
Kamera iza gola pokazala kako je samo los sut bio. Samo da je na drugu stranu opalio usla bi, citav gol mu bio otvoren, on suta na golmanovu stativu
Ali_G wrote:Nadam se da vise nema onih koji misle da mi imamo najjaci sastav lige. Najvece ublehe su nam ovi satro mladi reprezentativci.
U prvom glavni kreativac Radovac. Sta reci? Karic fol igra napadaca, a toliko je daleko od gola. Dzaba mu svo kretanje, otvaranje kad ne zna. Otjerali smo Haurdica, samo ne znam kako je Osmanagic opstao. Slag na tortu je katastrofalno vodjenje i postavka od strane Husrefa. Ne ide brate vise.
Tribine se uklopile u sivilo.
Također, i nadam se da ste konačno shvatili da ovim amaterima ni jupp heynckes ne bi pomogao! Elem, daleko od toga da šefa branim, štaviše, zamjerim mu na totalno pičkastoj postavi u prvom i na zadržavanju travančića na klupi, ostalo nije ništa mogao jer pita se od govana ne pravi!
Većeg antitalenta od Karića na AFH-u nisam imao priliku gledati! Nit' ima znanja nit' ima muda! Jbt. lik se kod auta krio ali bukvalno krio iza željinih igrača da mu neko ne bi dodao loptu!
omega369 wrote:napravili smo 3 pravo dobre sanse u drugom. 2 je uprskao mahir "prevaga" a jednu je zeznuo travancic, nakon sto je dvojicu igraca napravio bekanima u 16-cu!
sve u svemu, definitivno je moglo bolje. nije mi jasno gdje je todor igra, na kojoj poziciji??
Ovdje bih dodao i sjever. Lose, da ne moze losije. Bio sam na istoku, prema sjeveru i vise sam cuo male nego HZ, a svaka druga hajmo molimvas ovo, hajmo molim vas navijaj.......
Nije problem u vođi nego debilima na tribini kojima je teško otvorit' jebena usta, haj' doduše malo je repertoar u nekim trenucima bio beze al' to nije opravdanje da se BLEJI.
leet wrote:Nije problem u vođi nego debilima na tribini kojima je teško otvorit' jebena usta, haj' doduše malo je repertoar u nekim trenucima bio beze al' to nije opravdanje da se BLEJI.
Ima tu vise faktora al kako starim (sve te vise volim ) kontam da je
bas tesko izmotivisati bilo koga da pusti bilo kakav avaz gledajuci ONO n
terenu. Da si ne znam se koliko na spidu i gandzi.
leet wrote:Nije problem u vođi nego debilima na tribini kojima je teško otvorit' jebena usta, haj' doduše malo je repertoar u nekim trenucima bio beze al' to nije opravdanje da se BLEJI.
Ma ima i toga, ja se derem gore, a idoli oko mene se ibrete sta mu je
Po meni Gojko Cimirot je prvo ime utakmice! Momak je odigrao najbolju partiju od kad je dosao i to u jednoj ovakoj utakmici! pa kad se vule izgubio!? Od ostalih, dejo bandovic pokazao jos jednom da mu niko ne moze dati gol 1 na 1, kovacevic odlican u drugom poluvremenu i pokazao je da ZNA, nadam se da nije teska povreda. Travancic maestralan prvih 10 min, kakva mirnoca, bacanje bekana na potiljak, prodori...! a onda nestade, samo vidis leti neka muha ulece neke klizece... todor zavaljen kao i komazec, puzigaca nestao potpuno sa terena ... i to je to
Nema se šta fol postavljati šta ili koga, Husrefa se treba mijenjati, jer ovdje igre nema. I nije više do igrača, jer mi imamo jako dobrih pojedinaca, ali ovo je žalosno. A izmjena Radovac - Travančić je štošta rekla.