Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#3076 Re: Utakmice.
Šta si htio sa tim reći, ko je uopšte spomenuo Travnik i njihove igrače
?
- Muhamed Đakmić
#3077 Re: Utakmice.
Ja. Jer mislim da je do trenera.north wrote:Šta si htio sa tim reći, ko je uopšte spomenuo Travnik i njihove igrače?
- Muhamed Đakmić
#3078 Re: Utakmice.
Pa ne pričam jarane, ne može uvijek sva krivica na igrače 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3079 Re: Utakmice.
Vjerujem da hoće da kaže da kolike god su krampe kod nas kod Travnika nisu ništa bolje, štaviše gori su sigurno 3x, pa njima jedan Pliska predvodi napad..
Do trenera je ovo, nema više opravdanja, sreća qrci palci, daj ba.
Do trenera je ovo, nema više opravdanja, sreća qrci palci, daj ba.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3080 Re: Utakmice.
Treća izmjena u ekipi Sarajeva. Zbog povrede, igru napušta kapiten ekipe, Vule Trivunović, a u igru ulazi Adnan Kovačević.
Ne kontam izmjenu Brzi>Vutrančić
Ne kontam izmjenu Brzi>Vutrančić
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3081 Re: Utakmice.
Niiiiiiikoooooola
Mair asistir'o
Mair asistir'o
- Maharadza
#3082 Re: Utakmice.
To Komaaaa, Aferim MaHireee! 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3084 Re: Utakmice.
Nema drug, nemam odakle uzeti signal jer niko ne radi direktno sa stadiona.Cossack wrote:Stream? Iko?
- Cossack
#3085 Re: Utakmice.
OK, hvala na informaciji...leet wrote:Nema drug, nemam odakle uzeti signal jer niko ne radi direktno sa stadiona.Cossack wrote:Stream? Iko?
- Maharadza
#3086 Re: Utakmice.
U vezi ovoga prijenosa i nepostojanja istoga kada je najpotrebniji, moram se ponoviti:

- Cossack
#3087 Re: Utakmice.
Jel' ovo Mair danas poludio ili mi se ćini... 
-
todd_smith
#3088 Re: Utakmice.
Slabo, jebi ga penal i crveni su bacili lazni rezultat. Ko zna kako bi se zavrsilo do kraja, aferim 3 boda i sve, ali ne valja da se mora patiti i muciti sa jebenim Travnikom
- Cossack
#3089 Re: Utakmice.
Očito nisi vidio akciju. Penal čist ko suza, ko je kriv golmanu što je onako glupo reagovao...todd_smith wrote:Slabo, jebi ga penal i crveni su bacili lazni rezultat. Ko zna kako bi se zavrsilo do kraja, aferim 3 boda i sve, ali ne valja da se mora patiti i muciti sa jebenim Travnikom
- Logovan
#3090 Re: Utakmice.
Todorević opet pogodio kao i Komazec, po tekstualnom prenosu Karić dobro igrao.
Husrefe, molim te nastavi igrati sa DVA napadača.
Zrinjski i Borac kiksali.
Husrefe, molim te nastavi igrati sa DVA napadača.
Zrinjski i Borac kiksali.
- omega369
#3091 Re: Utakmice.
evo ide repriza utakmice na mTV. kome se da gledati, prvo poluvrijeme pravo losa utakmica
todorovic najbolji, travancic los, radovac klupa...
najbitnija su 3 boda
todorovic najbolji, travancic los, radovac klupa...
najbitnija su 3 boda
-
MHAB
#3092 Re: Utakmice.
Gledao snimak na Moja TV. Po meni bolja igra nego u predhodnim kolima, ali i dalje daleko od dobre i tečne igre. Ono što mi je upalo u oči su nevjerovatni padovi u našoj igri. U pojedinim momentima su to takvi padovi u igri (prave crne rupe) kakvi se ne smiju dešavati ekipi koja se takmiči u posljednjem ragnu iz kojeg se ne ispada, a Sarajevu i da ne spominjem. Igrač Travnika kod njihovog gola prođe pored naših igrača kao da su panjevi. Ni Said nije onako lako nizao protivničke odbrane. Zaista više nisam pametan? Jesu li igrači takvi klocevi ili ih je Husref ubio u pojam pa ne daju ni 60% svojih mogućnosti ili je nešto treće u pitanju samo dragi Bog zna. Prema onom što smo pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva naša igra po meni odgovara plasmanu od 4. do 6. mjesta na kraju sezone obzirom na preostali raspored (dvije utakmice sa Željezničarom, gostovanje Borcu, Širokom i Zrinjskom). Bez obzira na trenutni bodovni saldo više od nas su objektivno do sada pokazali Borac, Zrinjski i Široki. Mi smo po prikazanoj igri u rangu sa Željezničarom i Olimpicom. Daj Bože da nisam u pravu i da sve ovo nije tačno te da mi suvereno postanemo prvaci sa deset bodova prednosti minimalno, ali ja tu igru ne vidim niti vidim da napredujemo i da igramo puno bolje kako sezona odmiče. Nek nam je Bog na pomoći...
-
todd_smith
#3094 Re: Utakmice.
Daj ba neke bobe tom komentator treba proslijediti, vise Stephen Hawking ima zivota u glasu nego on 
-
klixo
#3095 Re: Utakmice.
todd_smith wrote:Daj ba neke bobe tom komentator treba proslijediti, vise Stephen Hawking ima zivota u glasu nego on
Gdje njega nadje
- Logovan
#3096 Re: Utakmice.
Svaka cast fksinfo.Maharadza wrote:Izvještaj by FKSinfo!![]()
-
north
#3097 Re: Utakmice.
Još Vitez, Željo i Radnik...neću da pišem niti imam više živaca koliko se treba osvojiti bodova, jer svaki put kad se radila matematika mi to nismo uspjeli napraviti....ne znam za druge, vjerovatno se mnogi neće složiti, ali ja jedva čekam kraj i onu dugu pauzu, jer ova polusezona qrcu nije valjala...čista nula, plus bruka u Evropi....ko je kriv, što se nije više napravilo, možemo danima pisati, po meni glavni krivac igrači i trener, ali ima tu i drugih faktora poput dovođenja pojačanja i otpuštanja nekih postojećih igrača u jeku sezone kada se nije imalo vremena za uigravanje, a svi smo mislili kako će preko noći proigrati, itd....
Nadati se boljem proljeću, mislim da ne može gore od ovoga, ili može
......valjda će i Bilbija zaigrati iako on kao pojedinac ne može donijeti rapsodiju, to ne bi ni puno bolji igrač od njega sam napravio....vidjećemo šta će biti protiv Viteza, pa onda ide derbi gdje bi eventualna pobjeda samo malu mrvicu popravila ovu usranu polusezonu i igru koju smo pružali tokom iste...
Nadati se boljem proljeću, mislim da ne može gore od ovoga, ili može
Last edited by north on 20/10/2013 14:43, edited 1 time in total.
-
north
#3098 Re: Utakmice.
Naravno, nisam ni napisao da pobjeda spašava sezonu,niđe veze, nego da samo malo, ali baš malo popravlja utisak..naravno da ni pobjeda na derbiju ne bi amnestirala ekipu od očajne polusezone, niti bi ta ista ekipa zaslužila bilo kakve pohvale...
- Chisum
#3099 Re: Utakmice.
Mislis sezonE? Posto nam je ovo vrhunac, a izgleda i jedini cilj svih ovih dugih godina... Kad pogledam domete svih zajedno, od uprave, pa do trenera i igrackog kadra, imam osjecaj da su nam aspiracije k'o modnoj konfekciji Cajnice. Ja shvatam da je stanje u sportu, u fudbalu, samo refleksija opsteg stanja u zemlji, ali koliko smo samo godina bacili niz rijeku...wannabe_ultra wrote:jebo sezonu ako ce nam vrhunac biti pobjeda u derbiju.Jebo ga i derbi i nuhanovic i furanje, ako ne mozemo prismrdit tituli
Uzas... A dosli smo do toga da strijepimo, i to sad i na Kosevu, hoce li se uzeti tri boda ili ne, protiv nekih karanana klubova.
Bice ovo jos jedna sezona kidanja zivaca. Samo, "dobra" stvar je to sto smo se vec uveliko navikli, oguglali, pa je vecina vec i prije pocetka sezone predvidjela da ce i ovo biti kao i prosla, kao i pretprosla, kao godine i godine iza nas.
Tekma je bila jako losa, igra dosadna, bezidejna, a pojedini igraci kao da uzivaju sankati nam se po zivcima svojim nezainteresovanoscu i bolikurackim odnosom prema dresu i onome sto mi od njih ocekujemo.
Tri boda su otkinuta, ali sve to nije ni blizu onome sto bi svako ko voli Sarajevo pozelio. Da je dobaciti do pauze, pa neka se onda hvataju za vratove i nesto rjesavaju, jer je ovo uzas.
- omega369
#3100 Re: Utakmice.
samo je problem sto je do pauze prvenstvo 85-90% rijeseno. ode 19 kola, slijede nam gostovanja kod svih ekipa koje pretenduju na vrh. zato je ovo stanje, ova pozicija i kolicina bodova KATASTROFA i nema, i ne moze biti nikakvih opravdanja, jer sve ekipe imaju ili iste ili gore probleme od nas. jedino ostae da se nadamo nastavku kikseva drugih ekipa koje nam konstantno ove godine idu na ruku. a i to je pitanje kad ce stati. pogledajte malo raspored drugih ekipa pa ce vam biti jasno. samo kone ce igrati u sarejevu 10 od 15 utakmica...
naravno da sam razocaran
naravno da sam razocaran