Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

90minut

#28801 Re: Utakmice.

Post by 90minut »

Velkoski wrote:Povrede nemaju veze sa šlagiranom postavkom. Bili smo čitavi i prošle polusezone pa umalo da se istopi 10+ bodova.

Kondicionog nemamo od odlaska Jeleškovića, nego tu funkciju valjda obavlja šef takozvane Akadmeije
Cim sam procitao tvoje onanisanje na drugom temi znao sam šta nam se sprema :lol:
Dinostula

#28802 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Tomahawk11 wrote:Ko je u Realu? Ko u PSG? Ne možeš povrede spriječiti nikakvim kondicionim.
Mozes to i jeste poenta kondicionog trenera.Real je doveo nekog debila zato im je i sjebao 10 igraca.
il dottore

#28803 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

.ebo majku mi dovedemo mrtvog Milanovica a Zrinjski Govedaricu
omega369

#28804 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Ove sezone smo odigrali toliko pametnih i zrelih utakmica da prosto ne mogu da vjerujem da smo ovo sebi dopustili. Cudna formacija, cudne pozicije, ljudi nam se setali do 16m kako su htjeli. Znaci ako nemas snage onda ne.igras napadacki nego se branis... valjda... :-?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28805 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

90minut wrote:
Velkoski wrote:Povrede nemaju veze sa šlagiranom postavkom. Bili smo čitavi i prošle polusezone pa umalo da se istopi 10+ bodova.

Kondicionog nemamo od odlaska Jeleškovića, nego tu funkciju valjda obavlja šef takozvane Akadmeije
Cim sam procitao tvoje onanisanje na drugom temi znao sam šta nam se sprema :lol:
Ma bježi ba, povedeš u prvoj minuti i umjesto da ih rastaviš ti ko najveći jad primaš pet golova. Ne znam jesmo li u historiji primili, i ako jesmo to je možda jednom prije 40-50 godina.

DŽaba i onih 0-3, ovo je najveća sramota koju pamtim.
Tomahawk11
Globalni moderator

#28806 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Dinostula wrote:
Tomahawk11 wrote:Ko je u Realu? Ko u PSG? Ne možeš povrede spriječiti nikakvim kondicionim.
Mozes to i jeste poenta kondicionog trenera.Real je doveo nekog debila zato im je i sjebao 10 igraca.
Moguće u to.
Al ono kao sa Oremušom, to se dešava. Nema tu kondicionog koji može spriječiti.
tovarish

#28807 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

Dajte ne dramite. Svi smo se ovoga pribojavali i desilo se. Jedino bih ja krivca tražio za lošu kondiciju i spremu, a za ostalo će doći sve na svoje. Lani smo u ovo vrijeme bili u goroj poziciji i tjerali Husrefa, pa na kraju smo vidjeli kako je završilo.

Imajte vjere u njih.
il dottore

#28808 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

tovarish wrote:Dajte ne dramite. Svi smo se ovoga pribojavali i desilo se. Jedino bih ja krivca tražio za lošu kondiciju i spremu, a za ostalo će doći sve na svoje. Lani smo u ovo vrijeme bili u goroj poziciji i tjerali Husrefa, pa na kraju smo vidjeli kako je završilo.

Imajte vjere u njih.
Znas kako je kad pitari zahisterisu
SmokingMan

#28809 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

Image
90minut

#28810 Re: Utakmice.

Post by 90minut »

Velkoski wrote:
90minut wrote:

Ma bježi ba, povedeš u prvoj minuti i umjesto da ih rastaviš ti ko najveći jad primaš pet golova. Ne znam jesmo li u historiji primili, i ako jesmo to je možda jednom prije 40-50 godina.

DŽaba i onih 0-3, ovo je najveća sramota koju pamtim.

onih 0-3 - 2003 je bilo gore imao sam 11 godina, al' se sjecam kako se ispraznilo i to.

Ovo je za nijansu slabije od toga, najgore o ovim našim derbijama je kad neka ekipa raskova nekog odma naredne godine ili evo sad za pola godine mi moramo vratiti sve kako je bilo prije tog derbija..

Ni to što smo desetkovani ne vrijedi priče ostače samo upamceno 5-2 to što da smo s punim sastavom bi dobili sigurno je neka druga stvar.
El_comadante

#28811 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

sreća je što idu slabiji protivnici u narednim utamicama
90minut

#28812 Re: Utakmice.

Post by 90minut »

El_comadante wrote:sreća je što idu slabiji protivnici u narednim utamicama
Sljedece 3 naše utakmice i Zelje de mi reci majke ti
omega369

#28813 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Ovo je njihov drugi najveci rezultat u historiji derbija pa vi vidite. Nema opravdanja za ovu bruku, kako god
strong69

#28814 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Tek je 7. kolo. Imaju vremena da dođu sebi i isprave greške. Sa nekim igračima treba ozbiljno popricati (Letic i Milanovic) A sa nekim ozbiljno raditi i psihički i fizički (Mustafic i Sabanovic). Ako te ne prevaziđu onda je red na stručni štab.
tovarish

#28815 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

Ako ćemo iz ove situacije naučiti neke stvari i dodatno profesionalizirati rad u klubu, ovaj poraz bi nas trebao manje boljeti.

Mora se shvatiti da se ništa ne može raditi stihijski i da se u klubu smije raditi stihijski, te da se na pozicije dovode nestručni ljudi. Tako nam je i u kompletnom društvu i zato smo ovdje gdje jesmo.

Za svaku poziciju samo stručna osoba i stati iza te osobe ako se neko pobuni.

Sjećam se jedne priče kad je Pašić pričao kako ih je Karadžić pripremao psihički, a neko od igrača tom prilikom prdio, na šta su se svi ostali igrači smijali.

E takve stvari se ne smije dešavati. Veliki klubovi paze na svaku sitnicu i zato su tu gdje jesu, a mi smo na dnu Evrope.

Mi smo u stanju da se sa velikim nosimo jednu utakmicu, al više od toga ne možemo.
Dinostula

#28816 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Jbg kad sam govorio da je Milanovic prelos igrac ljudi me napadaju kazu bio najbolji igrac Krupe.Jebe se meni i da ima 5 liga prvaka osvojeno kad za Sarajevo igra preko kurca.
SmokingMan

#28817 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

Za čovjeka jeste i poraz da nešto nauči iz njega,ali ne i poniženje
todd_smith

#28818 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Boze moj izgubili, sta sad? sastavni dio zivota su i greske i porazi :mrgreen:

ljudi nas zasluzeno uzeli, tako da ne moze da boli, mislim 5-2 nije mala stvar, ali nije ni kraj svijeta. Bolji bili, idemo dalje.

Mene bi vise bolilo, da smo bili bara bara pa nam zabili 5 a mi nista.

Ima par stvari tu, Handzic def ne moze od prve. Kovacevic mora na hladjenje, lik je ograjsao negdje, znaci totalni shit od golmana od pocetka sezone. Eto prelistajte od prve utakmice ove sezone govorim da ce ono guranje suta ispred sebe nas kostati dobro, i eto zabise nam ga tako, a ostala 4 gola k`o kip stoji ili kroz njega prolaze. Onaj njihov golman kod Hebiba...onako se zatvara prostor, ne ono protiv Krpica bolan..

Gavric se samo baca, niti jednu ne osvaja, totalna fula od igraca

Letic okej, Milanovic takodjer, Sisic mi se svidio ono malo sto je imao...Krste izgubljen, i on mora sa klupe uz Hareta. Hebibovic najbolji, barem je trcao.

Sabanovic, Mustafic, Djokanovic...djeca su to, prosjek za nasu ligu, mislim da im je ovo najvise sto mogu

Lazic i Besim...zakazali skroz...Besim barem zabija tu i tamo, Lazic KATASTROFA zadnje 3-4 utakmice...

Ima i umor neku ulogu tu, ali jarane nemoj mi suplje o kondiciji i trenerima i slicno...

Bice bolje poslije pauze kada se vrate Rahman Tatar i Stanojevic, ja nisam zabrinut nesto.

Husref jeste totalno fulio sa formacijom, ali prosli put je Halilovica ubacio pa smo se ibretili pa smo ih razmontirali...nekad pogodis, nekad fulis. Mi da sljedecu uzmemo, oni izgube...sta su dobili...ali hajde prvo ohladiti glave
last mohicans

#28819 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Za sada prelos, ako se ne dozove do kraja polu sezone, noga. Samo ima brzinu i nista vise,mozga za fudbal, barem od onoga sto je pokazao, nema. Ali eto, dati im jos vremena, Leticu i njemu, ali je fakat zalosno ako se toliko obestecenje platilo za ovakve perfomanse koje gledamo. Šišic je još gori, usao pred kraj,njemo posmatra Alispahica da ide ka golu,ceka ofsajd dečko. Tatar je za obojicu Ronaldo.
Logovan

#28820 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Bruka i sramota. Nevjerovatno. Ne vjerujem šta se desilo. Fuj. :facepalm: Jebo te, šta doživih. :zid:

Husrefe ne zajebavaj se više. Dosta si stvari pogriješio.

Ovo isto kao vraćanje za onih 0:3. U aprilu 0:3, sad 5:2, baš ispade k'o vraćanje, jebi ga.
Cossack

#28821 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Bruka. Nema se tu šta poricati. Još Nam došao iz Vijetnama da joj lično svjedoči. Nadam se samo da će i Husref i igrači nešto naučiti iz ovoga.
il dottore

#28822 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

Zapamtiti Kaljanca pitara dobro kao i Alispahica kako se kurton raduje
todd_smith

#28823 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Pa neka se raduje, zabio covjek gol. Za nas je igrao 1 utakmicu sve kad saberes.
Company85

#28824 Re: Utakmice.

Post by Company85 »

Kriminalno smo spremljeni sad je pokazatelj da ne vecina povreda vjerovatno rezultat toga. Nista nama ovih 15 dana nece donijeti jer mi i dalje nemamo kondicionog i cestitam struci sto su ismijavali Jeleskovica pa covjek otisao
Logovan

#28825 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Company85 wrote:Kriminalno smo spremljeni sad je pokazatelj da ne vecina povreda vjerovatno rezultat toga. Nista nama ovih 15 dana nece donijeti jer mi i dalje nemamo kondicionog i cestitam struci sto su ismijavali Jeleskovica pa covjek otisao
O kakvom ismijavanju govoriš?

Nije baš da ništa neće donijeti. Igrači će se odmoriti, vratit će se Rahmanović možda, Ahmetović možda dođe sebi, itd.
Post Reply