Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sezona iza nas u kojoj smo odigrali najviše utakmica od svih timova iz lige.
Kratak period reparacije, rano počete pripreme. Onda krenule kvalifikacije.
Kukaju i veliki, eno Guardiola i Klopp galame kako je takmičarski kalendar katastrofa.
Nadzorna_ploca wrote:Oremus hajde i nekako..ali Rahmanovic nam je bas bitan. On ce vjerovatno biti spreman i svjez za EL.
I fakat nam treba jos poneki igrac. To se sad najbolje vidi. Bar neko da odigra 10 utakmica dok se i Stanoja ne vrati.
Ja sam prema ono izvjestaju skontao da Rahmana nema za EL
Amara Rahmanovića očekuje mirovanje, te fizikalne terapije u naredne dvije sedmice nakon povrede koja je rezultirala oštećenjem jedne od kostiju karlice.
Prema ovome on nece ppceti trenirati do prve utakmice
Jos 14 dana je do tekme. Valjda uspiju sta sanirati.
Bojim se da ga skrpe i da ga onda dokrajce evropske tekme. Ove povrede su pokazale da postoje neki problemi u klubu sa tim segmentom treninga i oporavka i mislim da se trebamo fokusirati na ligu trenutno jer nas ovo vec sad moze kostati jako puno u prvenstvu.
Leopard_SA wrote:Sta bi sa onim da ce Marijan Cavar preci kod nas. Pisalo se o tome prije nekoliko sedmica, a sada nista. Dobro bi nam dosao u narednim utakmicama
Prosao prelazni rok. Sad mogu doći samo igraci koji su imali slobodne papire za vrijeme prelaznog roka.
Ipak bez Rahmanovića večeras. Ista ekipa kao i protiv Zrinskog plus Letić. Rahmanović će se vjerovatno vratiti do sljedeće utakmice. Šteta zbog Oremuša i Stanojevića. Nadam se da pored svega možemo do tri boda večeras i do bodova u kolima koja dolaze. Bit ćemo puno jači kada se ovaj trojac vrati u ekipu.