Treba i Sirokom za Evrope, nije to bas jednostavno. X k'o kuca...Dinostula wrote:Jest ali ko ih hebe.Zijanili sa 2:0 ili 3:0 isto im dodje.Ova Tuzla ne bi zabila gol da se igralo do 2040 godine.weedonjaaa wrote:Ofsajd bio kod treceg gola
Utakmica smor ali rahat od pameti.Rutinska 3 boda i sutra da jos Siroki hoce dobiti eto nas na +8.Strah me samo muljaza sutrasnjim porazom bi se Zrisnjki 50% oprostio od title.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#26851 Re: Utakmice.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#26852 Re: Utakmice.
Kakvu ces bolan igru po onakvom terenu... sreca samo pa se niko nije povrijedio... Na Tusnju se jedva igra i kad je lijepo vrijeme a ne po ovoj zamrznutoj oranici...Qoom wrote:Rezultat odličan kakva je igra, ni boje ni mirisa.
Lazic, Stanojevic top...Rahmanovic lo tenk fkt donosi prevagu na terenu... Tatar istosolidan... Kapiten kapitenski... Ahmet uzeo nevinost proljecu... valjda je skinuo maler...
- omega369
#26853 Re: Utakmice.
Najbolji danas i generalno jedna od njegovih najboljih partija. Cestitke Husrefu i igracima. Zasluzeno!Pitar sa Kariba wrote:Stanojevic!
- Muhamed Đakmić
#26854 Re: Utakmice.
Ma igra beton, pa imali smo posjed lopte 65%, igrali po zemlji sa ružnom loptom i po još gorem terenu, nismo dozvolili nijedan šut prema svom golu.
Sarajevo poslije rata nije imalo bolji tim.
Sarajevo poslije rata nije imalo bolji tim.
-
Nadzorna_ploca
#26855 Re: Utakmice.
Joj jest zima bilo Alija.
Pokazali smo ne toliko dobru igru, ali cvrstu i stabilnu i sigurnu. Hebib je probijao puno, Bekic naucio centrirati ali nije pogoditi igraca.
Musemic se dere na Tatara a ovaj mu govori sta je ba covjece
Pokazali smo ne toliko dobru igru, ali cvrstu i stabilnu i sigurnu. Hebib je probijao puno, Bekic naucio centrirati ali nije pogoditi igraca.
Musemic se dere na Tatara a ovaj mu govori sta je ba covjece
- Grean
#26856 Re: Utakmice.
Dobra je bila i igra u prvom na momente pogotovo sa obzirom na kvalitet terena.
Kad docekamo da makar sest-sedam terena budu kao Bilino i Grbavica bit ce i liga gledivljija. Svaka kuci normalna i svaka druga u gostima.
Kad docekamo da makar sest-sedam terena budu kao Bilino i Grbavica bit ce i liga gledivljija. Svaka kuci normalna i svaka druga u gostima.
- Maharadza
#26857 Re: Utakmice.
Zanimljivo...Februar 2015., 0:3 u Gradačcu, invazija Hordi. Dan prije registrovan zemljotres u Sarajevu. Sezona otvorena ogromnim porazom u Evropi od ekipe iz liga petice ukupnim rezultatom 10:2. Sezona zatvorena titulom.
Februar 2019., 0:3 u Tuzli, invazija Hordi. Juče registrovan zemljotres u Sarajevu. Sezona otvorena porazom protiv kluba iz liga petice ukupnim rezultatom 10:2.
- Dr. Kuca
#26858 Re: Utakmice.
Odigrali koliko nam treba kontrolirali svaki minut utakmice. Svaka im cast.
- Logovan
#26859 Re: Utakmice.
Bravo Saraj'vo! Bravo Husrefe! Bravo igrači!
Lagano, mirno, opušteno do pobjede. Nije bilo patnje, nerviranja, itd, utakmica jako dobro odrađena. Tuzli nismo dopustili da napravi poštenu akciju, a kamoli nešto više. Da nije teren bio onako loš, zabili bi mi još makar jedan ili dva gola.
Ahmetović - 10 golova
Velkoski - 9 golova

Ahmetović - 10 golova
Velkoski - 9 golova
- Logovan
#26860 Re: Utakmice.
Osnovani 1946. godine, zabili 46 golova, osvojili 46 bodova. 
- emigrazione
#26861 Re: Utakmice.
Meni je ovo danas izgledalo i previse lagano, Bekic mi je izgledao odlicno sto je prvi znak da nesto nije kako treba...treba sacekati Zrinjski da vidimo jel do nas ili do Tuzla Sitija
-
bleicher
#26862 Re: Utakmice.
Doso sam se palit na svoje utakmice
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#26863 Re: Utakmice.
Dobro si im i rekao. Kad vec cackaju!bleicher wrote:Doso sam se palit na svoje utakmice
-
north
#26864 Re: Utakmice.
Dobro je.....ali jos je puno posla ostalo za odraditi...sutra "navijati" za Listicu.....1 ili x bi bilo strasno dobro...iskreno puno me vise zanima Krupa naredno kolo nego Zrinjski u kupu sto ne znaci da je kup nebitan, ali prvenstvo je kljuc cijele sezone i samo titula je pravi rezultat...zato samo jako i pametno...
- duga puska
#26865 Re: Utakmice.
Bio sam jako blizu isforsiranog incidenta, stvarno smijesna reakcija organa, velika zelja Za pokrivanjem zivotnih frustracijaGandalfSivi wrote:Ja drotova i govana, veze s vezom nema...
- Ultraviolent
#26866 Re: Utakmice.
To je uobicajeno za zenicku, a pogotovo tuzlansku muriju. Agresivni ko kerovi i nahajcani traze sekundu da isprovociraju belaj
- Grean
#26867 Re: Utakmice.
Sve je da ne moze biti bolje a ako za sta ima da se pozali je to sto ne vidim koji je smisao sa igracima poput Halilovica osim da uzimaju minute Resicu a i tom Cruzu.
Kakvu ce on prevagu donijeti sto ovi ne mogu a u ovakvim utakmicama kod tri nula mi je njegovo ozivljavanje ili odrzavanje forme davanjem 20 minuta malo besmisleno. Ocekivao sam i Sisica prije njega.
Kakvu ce on prevagu donijeti sto ovi ne mogu a u ovakvim utakmicama kod tri nula mi je njegovo ozivljavanje ili odrzavanje forme davanjem 20 minuta malo besmisleno. Ocekivao sam i Sisica prije njega.
- Logovan
#26868 Re: Utakmice.
Fakat nije mi jasan taj mentalni sklop kod drotova. Provocira, gleda kako da izazove belaj, a on tu ko fol radi sigurnosti, da se održava neki red i mir.
A i za svaku sitnicu upotrebljava se neka sila, kao što se danas desilo. Daj odmah da udaramo, bezveze totalno.
Nadam se da će se klub oglasiti povodom tjeranja navijača prije kraja utakmice. Da je 90. minut možda bih i shvatio nekako, iako ni za to nema potrebe, ali 75. minut jebo te.
Još protivnik Tuzla City, nemaju nikakvu ozbiljnu navijačku grupu, Fukara nema, opasnosti nikakve nema, situacija mirna, sve super i opet džaba. Plus u većini situacija krivi su i za kašnjenje, ovo bi se isto trebalo spomenuti.
A mediji, voditelji, sportski radnici se obavezno dignu na noge kada navijači naprave belaj. Svi se jave, svi pametuju, svi sve znaju, svi iznose mišljenje šta treba uraditi da se spriječe neredi. Kada drotovi prave problem, onda rijetko ko spomene maltretiranje.
Nadam se da će se klub oglasiti povodom tjeranja navijača prije kraja utakmice. Da je 90. minut možda bih i shvatio nekako, iako ni za to nema potrebe, ali 75. minut jebo te.
A mediji, voditelji, sportski radnici se obavezno dignu na noge kada navijači naprave belaj. Svi se jave, svi pametuju, svi sve znaju, svi iznose mišljenje šta treba uraditi da se spriječe neredi. Kada drotovi prave problem, onda rijetko ko spomene maltretiranje.
- GandalfSivi
#26869 Re: Utakmice.
Upravo si objasnio problem. Nije to vise ni pitanje drota, nego ideje da te moze jebati bez ikakve odgovornosti, kako mu se digne...Logovan wrote:
Vazda su navijaci huligani, a drotovi ljubicice. Danas su sve pokazali, i niko nista... Jebem i Spahu (dobro, jebo njega vazda) koji kaze da “nije njegovo da komentarise”. Komentator si majstore, ako neces ti, nece niko...
- animus
#26870 Re: Utakmice.
Svaka cast nasim navijacima. Dobar broj, jos bolje navijanje cijelo vrijeme. Bez upotrebe pirotehnickih sredstava osim jedne baklje. Sve gospodski i za primjer drugima. Nije bilo potrebe za praznjenje tribine od strane policije koja je bila korektna do tada. Navijanje prilikom izlaska sa stadiona vrhunsko.
Kad vidim ove hercegovce tacno se vidi ogromna razlika.
Kad vidim ove hercegovce tacno se vidi ogromna razlika.
- Dinostula
#26871 Re: Utakmice.
Puuuuuuuuuuuuuuu 1:1 zabi Zrinja. 
- Logovan
#26872 Re: Utakmice.
I remi je ok, iako steta sto zabise na kraju utakmice.Dinostula wrote:Puuuuuuuuuuuuuuu 1:1 zabi Zrinja.
- Dinostula
#26873 Re: Utakmice.
Ma extra +7.Bas me zanima kakav ce sastav u srijedu Husfref izvesti protiv Zrinjskog.Logovan wrote:I remi je ok, iako steta sto zabise na kraju utakmice.Dinostula wrote:Puuuuuuuuuuuuuuu 1:1 zabi Zrinja.
Kuzi li ko za ovaj 3 dio sezone kako ce se izvlaciti parovi ? Nesta je Spaho pricao u prijenosu nisam ga skontao.
- Logovan
#26874 Re: Utakmice.
A ovih 7 bodova je ustvari 8. U slučaju istog broja bodova mi smo prvi zbog bolje gol razlike koja je puno bolja, tako da su jako male šanse da budu bolji od nas u ovom segmentu.Dinostula wrote:Ma extra +7.Bas me zanima kakav ce sastav u srijedu Husfref izvesti protiv Zrinjskog.Logovan wrote:I remi je ok, iako steta sto zabise na kraju utakmice.Dinostula wrote:Puuuuuuuuuuuuuuu 1:1 zabi Zrinja.
Kuzi li ko za ovaj 3 dio sezone kako ce se izvlaciti parovi ? Nesta je Spaho pricao u prijenosu nisam ga skontao.
Parovi će ti biti određeni prema poziciji na tabeli, odnosno pomoću poznate Bergerove tablice.
Mi smo broj 1, jer smo završili prvi. Znači prvo nam dolazi Krupa, pa nam dolazi Zrinjski, idemo u goste Širokom, itd, ako ostane ovako naravno.

- Anestezija
#26875 Re: Utakmice.
Pogotov onaj specijalac nosonja na tribini zbog njeg se i pobismo.duga puska wrote:Bio sam jako blizu isforsiranog incidenta, stvarno smijesna reakcija organa, velika zelja Za pokrivanjem zivotnih frustracijaGandalfSivi wrote:Ja drotova i govana, veze s vezom nema...