To sam evo vidiomirza_15 wrote:Popij apaurin prije nego vidiš penal za Zrinjski.Tomahawk11 wrote:Nisam bio u situaciji gledati, pratio rezultat u putu.
Vidim cirkus bio...komentar nakon snimka večeras.
Još se onaj smrad žali na suđenje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To sam evo vidiomirza_15 wrote:Popij apaurin prije nego vidiš penal za Zrinjski.Tomahawk11 wrote:Nisam bio u situaciji gledati, pratio rezultat u putu.
Vidim cirkus bio...komentar nakon snimka večeras.
http://scsport.ba/ahmetovic-srusen-u-se ... cio-video/Logovan wrote: Mislim da nije bio penal za nas
Nekako mi je lako pao.mirza_15 wrote:http://scsport.ba/ahmetovic-srusen-u-se ... cio-video/Logovan wrote: Mislim da nije bio penal za nas
Ako ovo nije penal...
Ovom prilikom FK Sarajevo apelira na Fudbalski/Nogometni savez BiH da reaguje i donese odgovarajuće mjere u pravcu kreiranja fair play sportske atmosfere za održavanja utakmica, a apel takodjer upućuje i FIFA Odjelu za integritet takmičenja da se upozna sa ovim slučajem.
FK Sarajevo izražava posebnu ogorčenost u vezi sa lošom organizacijom utakmice prilikom koje je ugrožena bezbijednost gostujućeg tima, te povrijeđen pomoćni trener bordo tima Muhamed Džakmić.
Džakmić je prilikom konstantnog bacanja sa tribina flaša i ostalih tvrdih predmeta, pogođen kamenom u glavu, prilikom čega je izgubio svijest, dok je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić pogođen flašom.
Zabrinjavajuće je da tribina na kojoj su smješteni domaći navijači ni u jednom trenutku nije bila osigurana policijskim službenicima, što jasno indicira nezalaganje da se nasilje udalji sa fudbalskih tribina.
U narednom periodu FK Sarajevo će pokrenuti krivične i građanske postupke protiv odgovornih pravnih i fizičkih osoba odgovornih zbog nanošenja povreda treneru Džakmiću o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.
Prilike za igranje ove utakmice bile su strahovito otežavajuće, te Upravni odbor FK Sarajevo iskazuje punu podršku stručnom štabu i igračima, ističući da FK Sarajevo ima svoj cilj, te da časno i pošteno uz pomoć svojih navijača, igrača i stručnog štaba ide ka tom cilju.
Ovo će svaki sudija svirati. Gol šansa, kontakt s leđa. Nema šta ruka odbrambenog tražiti na leđima napadača koji je sam ispred golmana. I mislim i da ga je fino i povukao. Nije samo naslonio ruku. To što je Ahmetović, možda, malo teatralnije pao ne mjenja ništa. Svaki napadač će iskoristiti priliku. Niko nije kriv odbrambenom što je glup. Čist penal.Logovan wrote:Nekako mi je lako pao.mirza_15 wrote:http://scsport.ba/ahmetovic-srusen-u-se ... cio-video/Logovan wrote: Mislim da nije bio penal za nas
Ako ovo nije penal...Stavio je on ruku na njegova leđa, ali ne znam da li ga je gurnuo, a i ne vidim da mu je podapeo.
Pa i za to je uprava zadužena... Kao da je teško gurnuti cvaju nekom našem 'novinaru' da malo pohvali akademiju, a za petobanku će ti roman sastaviti.Grean wrote:Zvijezda je u formi, nadam se da.cemo ih ozbiljno shvatiti.
Iz te perspekrive bolji je bod u Mostaru i trri u sljedecoj nego sad tri i opustanje.
I meni je bio tanak penal za nas pa mi nije toliko krivo za ovaj drugi.
Opet pet juniora, prosjek sezone. Da ovo pravi ko drugi, komsinice npr pisalo bi se nadugo i nasiroko o toj nenadjebivoj skoli fudbala. Ovako neinteresantno i gotovo neprimjeceno.
Na transparentu je pisalo Armija BiH. Nije htio da nastavi utakmicu dok se isti ne skloni. Posto ga nisu htjeli skloniti sami navijači su izašli sa tribine.mirza_15 wrote:Zato na Koševu kada dva navijača samo protrče terenom ne dirajući nikoga utakmica se prekida i registruje 0:3 isto kao i ta kada je udaren Sadović. Za zastavu sa ljiljanima na dan Armije BiH je Valjić prekinuo utakmicu na pola sata.