Nakon duže vremena Husref pogodio sa izjavom: Zadovoljan rezultatom, ne baš i igrom...da mi je ko pričao poslije onih silnih loših igara i rezultata, da ćemo protiv Olimpica u gostima, mada je upitno koliko je to gostovanje

, igrati dobar dio tekme loše i dobiti 0-2 i to oba gola iz akcije a ne frljoke, reko bi da mu se liječi....ovo me hrabri, ne tako dobra igra i 0-2 protiv stvarno solidne ekipe na njihovom terenu....kako li će biti kad stvarno budemo dobro igrali sa ovim novajlijama
Da ne navodim pojedinačno igrače, ali ipak bih izdvojio jednog, ne bih se sekunde složio sa nekim ko je napisao da je Bišanovič katastrofa, vrlo borben igrač koji zna smiriti lopti i ne paničiti....pozitivno me iznenadio, nije klasa, ali definitivno prolazna ocjena....mislim da se na njega može računati definitivno, sad na njemu je da u narednom periodu još više pokaže može li u prvih 11....ali neka konkurencije jake, blago nama

Huseinbašić no comment
Znači na ovaj tim dodaj Bilbiju, Jevtića, Puzigaću, ....davati šansu Travančiću, Plakalu....not bad

3 bobe prevažne pred pazu