Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dinostula
#25626 Re: Utakmice.
Najbolje sto imamo je
Golman:Kovacevic
Bekovi:Sabanovic i Pidro
Stoperi:Mujakic i Sofranac
Vezni:Adukor,Rahmanovic i Velkoski
Krila: Hebib i Halilovic
Napad:Ahmetovic
Nekad poceti sa slabijim protivnicima Handzic i Ahmetovic ali jok zna Husfref najbolje.
Da nekad pokusa promjeniti stil igre i formaciju ne bi ga nista kostalo.
Nekad poceti sa slabijim protivnicima Handzic i Ahmetovic ali jok zna Husfref najbolje.
Da nekad pokusa promjeniti stil igre i formaciju ne bi ga nista kostalo.
- SmokingMan
#25627 Re: Utakmice.
Dvije solucije.Leopard_SA wrote:Pa prelazi vise svaku mogucu granicu. Ne moze ovako vise. Nije problem kada neko pogrijesi. Desi se svima, treba se nastaviti dalje, ali citavu sezonu neki igraci igraju na pogresnoj poziciji i bez obzira na to sto i laik vidi da se ne mogu snaci na toj poziciji.SmokingMan wrote:O tome bi temeljno trebao Husref da razmisli a ne ti,ja,neko treći...Leopard_SA wrote:Nije mi jasno zasto se igracima izmisljaju pozicije?
Adukor igra stopera umjesto da igra zadnjeg veznog, Hebibovic igra desnog beka. Razumijem da neko mora ponekad igrati neku poziciju koja mu nije prirodna, ali ako vec imamo 3 desna beka(a od toga 2 iz akademije), zasto poziciju desnog beka igra desno krilo?
Pa Hebibovic je proslu sezonu dominirao na desnom krilu. Adukor je pruzao odlicne partije dok je igrao zadnjeg veznog, ali evo citavu dosadasnju sezonu oni igraju na pogresnim pozicijama.
- Kovacevic
Dupovac (CD) Sofranac (CD) Mujakic (CD)
Sisic (RWB) Adukor (CDM) Pidro (LWB)
Rahmanovic (CM) Crepullja (CM)
Hebibovic (RW) Velikoski (AM) Halilovic (LW)
Handžić (ST)
- Kovacevic
Sabanovic (RB) Dupovac (CD) Sofranac (CD) Pidro (LB)
Adukor CDM
Rahmanovic (CM) Crepulja (CM)
Hebibovic (RW) Velikoski (AP) Halilovic (LW)
Handžić (ST)
Eto Husrefe,proberi.Nece da mi prikaze jebene pozicije,kako sam ih postavio:D
Last edited by SmokingMan on 12/08/2018 14:32, edited 4 times in total.
- omega369
#25628 Re: Utakmice.
Samo procitas njegov intervju za jaranski portal sport1 i bice vam potpuno jasno da taj lik uopste ne konta gdje i sta grijesi. Jednostavno, on je u svom nekom paralelnom svijetu. Kao i gonzales, kuca i drugi

-
NuraharuN
#25629 Re: Utakmice.
To je otprilike to, samo bih zamijenio Halilovica sa Sisicem. Pokazao je u nekoliko dobrih akcija da moze biti opasan i sa te lijeve strane. Dupovac i Sofranac su isto tako tu negdje.Dinostula wrote:Najbolje sto imamo je
Sve se svodi na njegov odnos prema mladim igracima. Da nije bilo nekih povreda i nepredvidljivih situacija, mi bi smo vjerovatno i dan danas gledali Pavlovica, Bekica, i Novakovica umjesto Kovacevica, Pidre, i Mujakica. Pa zar nije probao i neku varijantu sa Stanojevicem na lijevom beku umjesto Pidre? To je ono sto se sad desava sa Hebibovicem i Sabanovicem. Nadam se da ce sad nakon ove blamaze konacno postaviti stvari kako treba, ali ne bi me ni iznenadilo da opet vidimo Hodzica ili neku skroz drugu rokadu.Leopard_SA wrote:Pa prelazi vise svaku mogucu granicu. Ne moze ovako vise. Nije problem kada neko pogrijesi. Desi se svima, treba se nastaviti dalje, ali citavu sezonu neki igraci igraju na pogresnoj poziciji i bez obzira na to sto i laik vidi da se ne mogu snaci na toj poziciji.
Pa Hebibovic je proslu sezonu dominirao na desnom krilu. Adukor je pruzao odlicne partije dok je igrao zadnjeg veznog, ali evo citavu dosadasnju sezonu oni igraju na pogresnim pozicijama.
-
missko
#25630 Re: Utakmice.
Stanojevic jucer kada je usao sasvim solidno odigrao, ja bi ga drzao od pocetka. Halilovic ko aspirin nit smwta nit pomaze. Ahmo se trosi puno pa nema koncentracije za zavrsnicu . Rahmnovica je vratio preduboko nazad pa nismo imli sredine nikako . Uglavnom nemamo kontre i pustimo ovima da se organizuju nazad i onda guraj silom
-
al-em
#25631 Re: Utakmice.
Halilovic bezveze igrac, resic je isto ono juce mogao odigrati, a ima dvije utakmice za prvi tim.
- Leopard_SA
#25632 Re: Utakmice.
Slazem se. Ne mogu shvatiti zasto izbjegava uvodjenje mladjih igraca u igru? Jednostavno mi nije jasno zasto trener ne zeli da vidi da Hebibovic i Adukor nisu za pozicije desnog beka i stopera.NuraharuN wrote:To je otprilike to, samo bih zamijenio Halilovica sa Sisicem. Pokazao je u nekoliko dobrih akcija da moze biti opasan i sa te lijeve strane. Dupovac i Sofranac su isto tako tu negdje.Dinostula wrote:Najbolje sto imamo je
Sve se svodi na njegov odnos prema mladim igracima. Da nije bilo nekih povreda i nepredvidljivih situacija, mi bi smo vjerovatno i dan danas gledali Pavlovica, Bekica, i Novakovica umjesto Kovacevica, Pidre, i Mujakica. Pa zar nije probao i neku varijantu sa Stanojevicem na lijevom beku umjesto Pidre? To je ono sto se sad desava sa Hebibovicem i Sabanovicem. Nadam se da ce sad nakon ove blamaze konacno postaviti stvari kako treba, ali ne bi me ni iznenadilo da opet vidimo Hodzica ili neku skroz drugu rokadu.
Jedino bih dodao Resica kao krilo. Pokazao je da zna igrati.
- Leopard_SA
#25633 Re: Utakmice.
Ja bih pokusao ovako:SmokingMan wrote:Dvije solucije.Leopard_SA wrote:Pa prelazi vise svaku mogucu granicu. Ne moze ovako vise. Nije problem kada neko pogrijesi. Desi se svima, treba se nastaviti dalje, ali citavu sezonu neki igraci igraju na pogresnoj poziciji i bez obzira na to sto i laik vidi da se ne mogu snaci na toj poziciji.SmokingMan wrote: O tome bi temeljno trebao Husref da razmisli a ne ti,ja,neko treći...
- Kovacevic
Dupovac (CD) Sofranac (CD) Mujakic (CD)
Sisic (RWB) Adukor (CDM) Pidro (LWB)
Rahmanovic (CM) Crepullja (CM)
Hebibovic (RW) Velikoski (AM) Halilovic (LW)
Handžić (ST)
- Kovacevic
Sabanovic (RB) Dupovac (CD) Sofranac (CD) Pidro (LB)
Adukor CDM
Rahmanovic (CM) Crepulja (CM)
Hebibovic (RW) Velikoski (AP) Halilovic (LW)
Handžić (ST)
Eto Husrefe,proberi.Nece da mi prikaze jebene pozicije,kako sam ih postavio:D
Kovacevic
Pidro Dupovac Mujakic Sabanovic
Rahmanovic Adukor
Sisic Velkoski Resic
Handzic
- SmokingMan
#25634 Re: Utakmice.
Ma ja mislim da neke od igrača Hsuref stavi na njihove prirodne pozicije da to ne bi donijelo neki značajniji napredak,dosta toga je i do igrača,nema tu neke samodiscipline u ekipi.
- Logovan
#25635 Re: Utakmice.
A ko je kriv što nema samodiscipline? Stavi ih na prirodne pozicije, pripremi ih psihićki i na druge načine, ako mladi pogriješi ne gledaj ga kao najvećeg krivca, itd.SmokingMan wrote:Ma ja mislim da neke od igrača Hsuref stavi na njihove prirodne pozicije da to ne bi donijelo neki značajniji napredak,dosta toga je i do igrača,nema tu neke samodiscipline u ekipi.
Meni fakat nije jasno kako jedan trener može konstantno svaljivati krivicu na mlađe igrače.
- SmokingMan
#25636 Re: Utakmice.
Po meni Pidro igra korektno,shodno mogućnostima,al iza večinu smatam da mogu bolje,ali jebi ga pije se Cola više nego što bi trebalo,jede masno meso,slatkiši.Ne kažem da to treba strogo izbjegavati,ali teba imati mjere.Eh,sada to što Husref ne vidi fudamentalne greške u svom pristupu taktici to je za neke dublje analize,a naravno,uvijek mora postojati krivac,mada u većini slučajeva se krivica traži na pogrešnoj adresi.Ja od Husrefa ne očekujem da iskaže neki veži interes za nadogradnju svoga očiglednog manjkavog znanja neophodnog za obavljanje trenertskog posla,jer očigledno da tu njegov mentalni sklop igra najveću ulogu.Logovan wrote:A ko je kriv što nema samodiscipline? Stavi ih na prirodne pozicije, pripremi ih psihićki i na druge načine, ako mladi pogriješi ne gledaj ga kao najvećeg krivca, itd.SmokingMan wrote:Ma ja mislim da neke od igrača Hsuref stavi na njihove prirodne pozicije da to ne bi donijelo neki značajniji napredak,dosta toga je i do igrača,nema tu neke samodiscipline u ekipi.
Meni fakat nije jasno kako jedan trener može konstantno svaljivati krivicu na mlađe igrače.Jučer Pidro centrirao Ahmetoviću za gol, u drugom je eto jedan od krivaca i ti njemu nabijaš tu grešku. Spomeni bolan njegovu asistenciju, podrži ga, stani iza njega. Ovako ga samo ponižava, da ne kažem uništava.
- emigrazione
#25637 Re: Utakmice.
Pitarluk ponovo odvrnut na najjace
-
sencobih
#25638 Re: Utakmice.
Nek uzme naredne dvije teme i halalicu mu ovog goška
- Maharadza
#25639 Re: Utakmice.

Ko bi rekao da ću se ikada složiti sa ovom tetoviranom ublehom?!
- Logovan
#25640 Re: Utakmice.
Stoji to što je postavio, ali on NEMA nikakvo pravo da priča u vezi Husrefa, jer je on daleko VEĆI amater od njega. Husref kakav god bio, daleko je ispred ovog kvazi igrača. Priča o treneru, a on krampa od igrača. Mislim daj bolan, pusti se Husrefa, pogledaj sebe.
Fol on nešto pametan.
Kako ga nije stid. 
Fol on nešto pametan.
- Leopard_SA
#25641 Re: Utakmice.
sencobih wrote:Nek uzme naredne dvije teme i halalicu mu ovog goška
- vicious
#25642 Re: Utakmice.
Sad treba Husref da mu objasni fino pedagoški, uz osmijeh i s autoritetom znanja, da mu je ove sezone rezervisano mjesto, ali na Zapadu.Logovan wrote:Stoji to što je postavio, ali on NEMA nikakvo pravo da priča u vezi Husrefa, jer je on daleko VEĆI amater od njega. Husref kakav god bio, daleko je ispred ovog kvazi igrača. Priča o treneru, a on krampa od igrača. Mislim daj bolan, pusti se Husrefa, pogledaj sebe.
Fol on nešto pametan.Kako ga nije stid.
- rocco_siffredi
#25643 Re: Utakmice.
Za početak nek nauči trčati i osnovne stvari u fudbalu. Nek prvo pogleda sebe, pa onda nek priča o treneru.Maharadza wrote:
Ko bi rekao da ću se ikada složiti sa ovom tetoviranom ublehom?!
Husref? Nije ni negovo za Ramazana.
-
NuraharuN
#25644 Re: Utakmice.
Sama činjenica da je to objavio na Instagram-u dovoljno govori o njegovim sposobnostima za neku ozbiljniju karijeru.
-
todd_smith
#25645 Re: Utakmice.
samo sto smo mi problem jer pavlovicu sa srednjim prstom trazimo glavu, a ovaj ne leti nakon ovoga
-
sencobih
#25646 Re: Utakmice.
Ako ovim tzv. profesionalcima trener mora objašnjavati kako se centrira lopta, kako se prima lopta jbg. onda
-
Nadzorna_ploca
#25647 Re: Utakmice.
Hodzicu jebem ti kosti nesposobne.
- SmokingMan
#25648 Re: Utakmice.
Ma Hodžić se uvijek može vratiti tamo gdje je započeo svoju karijeru,igrač bez ikakvih ozbiljnijih ambicija.
- omega369
#25649 Re: Utakmice.
Eto ga, sad opet sve treba svaliti na igraca i problem rijesen. I tako do sljedeceg goska, pa cemo onda traziti novog igraca za odstrijel
-
Ali_G
#25650 Re: Utakmice.
Tog Hodzica je davno trebalo nabiti nogom. Nista nije pokaz’o za ovaj period kol’ko je u klubu i jos ima obraza prozivati struku kakva god da je.