Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#25151 Re: Utakmice.
Dobra utakmica ali nas jebe koncetracija. Primamo olahke i glupe golove, nidje veze, opucaju 3 puta dadnu nam 2 gola, a mi se namucimo da zabijemo. Idemo dalje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25152 Re: Utakmice.
Šta konkretno trolam?Qoom wrote:Prijaviću te moderaciji za trolanje
Iznosiš netačne podatke.
Odgovorim ti da nije tako.
Ti kažeš da jeste.
https://www.transfermarkt.de/krste-velk ... eler/25007
https://www.transfermarkt.de/nusmir-faj ... ler/123076
Evo statistike, pa da vidimo ko je u pravu.
Na stranu što se ponašaš ko da si u obdaništu.
- GandalfSivi
#25153 Re: Utakmice.
Obicno te ignorisem, ne da mi se raspravljati sa kontrasima, ali fakat koji dusmanin kluba moras biti da lupis ovako nesto...Qoom wrote:
Skoro sigurno ostajemo bez Evrope.
- Dinostula
#25154 Re: Utakmice.
Zabrinuo me malo Sabanovic, zadnje dvije tekme pravi katastrofalne greske na 20-30 metara od gola.
Treba ga Husref malo dohavizati.Velkoski je meni isto kao i Stojcev ne mozes reci da je neki igrac ali zabija kad zatreba.
Jos ako dodamo da se Ahmetovic transformisao u Antiparmakovskog i ne moze meda.Sreca pa Velkoski nesta ubode evo danas i Mico.
Treba ga Husref malo dohavizati.Velkoski je meni isto kao i Stojcev ne mozes reci da je neki igrac ali zabija kad zatreba.
Jos ako dodamo da se Ahmetovic transformisao u Antiparmakovskog i ne moze meda.Sreca pa Velkoski nesta ubode evo danas i Mico.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25155 Re: Utakmice.
Neće ni Kuzmanović valjati za 7 dana.
Kod nas je sve relativno.
Kad bi davao 40 golova po sezoni, našlo bi se određeni broj da kažu da ne valja.
I ok, treba i takvih, ali nemoj me bar farbati.
Daj činjenice, poklopi argumentima, a ne šupljom.
Kad bi davao 40 golova po sezoni, našlo bi se određeni broj da kažu da ne valja.
- Dr. Kuca
#25156 Re: Utakmice.
Jebiga pojedincima nije valja ni alen skoro, benko, obuca.
Treba zaganjati ovog bradojevica iz radnika.
Treba zaganjati ovog bradojevica iz radnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25157 Re: Utakmice.
Evo večeras snimak na BHT 23:15, koga zanima da pogleda.
-
sencobih
#25158 Re: Utakmice.
Krupa je pravi domaćinski tim i tesko ga je dobiti, posebno kad zapnu kao danas. Sva cast na pobjedi posebno bez Sarića koji je sviđalo s nama ili ne najbolji organizator igre u nasoj ekipi.
A nije bilo ni spahe da navija za krupu, tj.da bude neutralan
A nije bilo ni spahe da navija za krupu, tj.da bude neutralan
- Dinostula
#25159 Re: Utakmice.
Ovo je relano i prva tekma u kojoj je Kuzmanovic nesto konkretno pokazao.Tomahawk11 wrote:Neće ni Kuzmanović valjati za 7 dana.
Krila ove sezone totalno zakazala.Ne mozemo reci sad da imamo neki veci broj igraca za koje se moze reci da su prekucali ovu sezonu.
Meni broj jedan Mujakic.Sabanovic je pokazao da ima potencijala,Adukor bi trebao na zadnjeg veznog a naci jos nekog dobrog stopera uz Mujakica.Saric naravno najbolji vezni kojeg imamo,Velkoski je zabijao i da njega nije bilo i Ahmetovica mi bi ispali iz lige.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25160 Re: Utakmice.
Ma mislim na ono naše generalno ''bravo'', a onda iduća utakmica jebavanje majke, familije i svega što padne na pamet.Dinostula wrote:
Ovo je relano i prva tekma u kojoj je Kuzmanovic nesto konkretno pokazao.
Krila ove sezone totalno zakazala.Ne mozemo reci sad da imamo neki veci broj igraca za koje se moze reci da su prekucali ovu sezonu.
Meni broj jedan Mujakic.Sabanovic je pokazao da ima potencijala,Adukor bi trebao na zadnjeg veznog a naci jos nekog dobrog stopera uz njega.Saric naravno najbolji vezni kojeg imamo,Velkoski je zabijao i da njega nije bilo i Ahmetovica mi bi ispali iz lige.
Mi smo proigrali tek kad smo dotakli dno i kad smo bili otpisani i za Evropu.
-
sencobih
#25161 Re: Utakmice.
Ostali kad su u krizi uvijek imaju logistiku da ih malo poguraju dok se ne oporave, bio to neki penal, ofsajd, crveni, malo navlacenja faulova, sjeckanja igre bilo kako. A mi kad smo u krizi izgubimo sve sanse za bilo šta, svi gledaju da mas strovale koliko mogu, tako da se jedva vratimo u trku za bilo šta
-
Qoom
#25162 Re: Utakmice.
Fajić u prosjeku da gol svaku 179 minutu, a Krste 209, i?Tomahawk11 wrote:Šta konkretno trolam?Qoom wrote:Prijaviću te moderaciji za trolanje
Iznosiš netačne podatke.
Odgovorim ti da nije tako.
Ti kažeš da jeste.
https://www.transfermarkt.de/krste-velk ... eler/25007
https://www.transfermarkt.de/nusmir-faj ... ler/123076
Evo statistike, pa da vidimo ko je u pravu.
Na stranu što se ponašaš ko da si u obdaništu.
No... za nekoga od koga su svi očekivali jako, jako puno dobili smo gotovo ništa, spor je, često bezidejan, samo grana rukama i u 90% slučajeva su pogrešni pasovi i lopte unazad.
Kriminalna sezona, užasna posjeta, nemamo se čemu radovat, doduše bojkot dvomarkaše svakako boli spolovilo, oni svakako prate utakmice Želje i ubijaju vrijeme u prepucavanju po forumima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25164 Re: Utakmice.
Asistencije?Qoom wrote:
Fajić u prosjeku da gol svaku 179 minutu, a Krste 209, i?
No... za nekoga od koga su svi očekivali jako, jako puno dobili smo gotovo ništa, spor je, često bezidejan, samo grana rukama i u 90% slučajeva su pogrešni pasovi i lopte unazad.
Kriminalna sezona, užasna posjeta, nemamo se čemu radovat, doduše bojkot dvomarkaše svakako boli spolovilo, oni svakako prate utakmice Želje i ubijaju vrijeme u prepucavanju po forumima.
Ma nemamo, bolan, boljih. Nama je Sarić Iniesta i Xavi. Jbg, ali tako je. Bio je i Stojčev, ali smo to skontali tek kad je otišao.
Pa i ovaj Krste, jeste, često je spor, ali je često na krilu, a tamo nema šta da traži.
Sezona jeste užasna, sjebana je u startu i nije se uspjelo popraviti.
Posjeta je standardna u odnosu na ide/ne ide sistem.
-
Qoom
#25165 Re: Utakmice.
Biti svaku na Koševu i većinu na strani ne bih baš nazvao dušmanlukom, više mazohizmom. Biti objektivan i nazvati stvar onakvom kakva jeste dobro je za mentalno zdravlje, al da se ne ponavljam.GandalfSivi wrote:Obicno te ignorisem, ne da mi se raspravljati sa kontrasima, ali fakat koji dusmanin kluba moras biti da lupis ovako nesto...Qoom wrote:
Pogledaj raspored nas i Lištice i onako napravi realnu procjenu naših šansi da izborimo, pazi akcenat na izborimo Evropu, a ne da nam je neko pokloni.
-
Qoom
#25166 Re: Utakmice.
Upravo sam akcentirao golove, a ne ukupnu statistiku.Tomahawk11 wrote:Asistencije?Qoom wrote:
Fajić u prosjeku da gol svaku 179 minutu, a Krste 209, i?
Ma nemamo, bolan, boljih. Nama je Sarić Iniesta i Xavi. Jbg, ali tako je. Bio je i Stojčev, ali smo to skontali tek kad je otišao.
Pa i ovaj Krste, jeste, često je spor, ali je često na krilu, a tamo nema šta da traži.
Sezona jeste užasna, sjebana je u startu i nije se uspjelo popraviti.
Posjeta je standardna u odnosu na ide/ne ide sistem.
Dakle, nek zijanimo, nije problem, al nek se izgine za svaku loptu.
Ovako ni bodova ni fajta i ja zbog hadalja heftu apetita nemam.
- GandalfSivi
#25167 Re: Utakmice.
Pogledaj jos jednom sta si napisao, pa probaj ponovo...Qoom wrote:Biti svaku na Koševu i većinu na strani ne bih baš nazvao dušmanlukom, više mazohizmom. Biti objektivan i nazvati stvar onakvom kakva jeste dobro je za mentalno zdravlje, al da se ne ponavljam.GandalfSivi wrote:Obicno te ignorisem, ne da mi se raspravljati sa kontrasima, ali fakat koji dusmanin kluba moras biti da lupis ovako nesto...Qoom wrote:
Pogledaj raspored nas i Lištice i onako napravi realnu procjenu naših šansi da izborimo, pazi akcenat na izborimo Evropu, a ne da nam je neko pokloni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25168 Re: Utakmice.
Pa i to je tačno, ja sam već pisao da ono kad je ušla protiv ŠB, onaj autogol, nisam vjerovao
Čuj mi dali gol, kad se to zadnji put desilo...od te utakmice igramo bolje, dajemo golove, ima trke, ima se šta vidjeti.
Znam, kasno je za ovu sezonu, ali treba se pripremati za narednu.
Budemo li se tražili, nema nas opet nigdje.
Čuj mi dali gol, kad se to zadnji put desilo...od te utakmice igramo bolje, dajemo golove, ima trke, ima se šta vidjeti.
Znam, kasno je za ovu sezonu, ali treba se pripremati za narednu.
Budemo li se tražili, nema nas opet nigdje.
-
Qoom
#25169 Re: Utakmice.
EDIT: nema potrebe za ovim!GandalfSivi wrote:Pogledaj jos jednom sta si napisao, pa probaj ponovo...
- Obuca9
- Logovan
#25171 Re: Utakmice.
Očekujem pobjedu i kiks četveroplasiranih. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25172 Re: Utakmice.
Imperativ pobjede splasnuo.
Opet, nema pritiska, svejedno treba namlatiti novog šampiona.
- Cossack
#25173 Re: Utakmice.
Prije će ga sada pobijediti nego pod pritiskomTomahawk11 wrote:Imperativ pobjede splasnuo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25174 Re: Utakmice.
Cossack wrote:Prije će ga sada pobijediti nego pod pritiskomTomahawk11 wrote:Imperativ pobjede splasnuo.
I onda još derbi, pa me zanima šta i kako dalje.
Koji su planovi za iduću sezonu?
Zašta se borimo?
- Logovan
#25175 Re: Utakmice.
Za punjenje vitrina.