Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sencobih
#25026 Re: Utakmice.
Spetljase se, ali hvala Bogu uđe nekako
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25027 Re: Utakmice.
Kako je bilo u prvom, ovo je
Šabanović
Šabanović
- GandalfSivi
#25028 Re: Utakmice.
Dobri smo bili, totalno nelosi... Hajde jednom i dobru tekmu da pogledam...
- Logovan
#25029 Re: Utakmice.
POBJEDAAAAAAA
Mujakić, Šabanović - odlično su odigrali.
Mujakić, Šabanović - odlično su odigrali.
- leškarenje
#25030 Re: Utakmice.
Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezone
nismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva
povrede nas satrase,ali ne bi drukcije vidjeli ove malce ...nije da me raduju povrede,ali eto da ih nije ne bi znali mozemo li racunati na njih jer bi i oni otisli bez da ih vidimo .
-
vazna
#25031 Re: Utakmice.
Nesto te ne vidjam u zadnje vrijeme nije valjda da si i ti u bojkotu?leškarenje wrote:Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezonenismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva
povrede nas satrase,ali ne bi drukcije vidjeli ove malce ...nije da me raduju povrede,ali eto da ih nije ne bi znali mozemo li racunati na njih jer bi i oni otisli bez da ih vidimo .
- leškarenje
#25032 Re: Utakmice.
Nijednu na proljece nisam bio ,odmaram ...bilo mi je postalo tegobno dolaziti ,a bez djece nisam mogao otici nema sansevazna wrote:Nesto te ne vidjam u zadnje vrijeme nije valjda da si i ti u bojkotu?leškarenje wrote:Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezonenismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#25033 Re: Utakmice.
Dobro je ovo danas bilo. Drugačije je sa Ahmom i Hebibom, šta god ko o njima mislio. Izgurati 3. mjesto aBd. A dalje ćemo da vidimo.
Što se bojkota tiče, ja sam evo ispostovao bojkot sa dvije najveće utakmice na Koševu. Radnik aBd idem.
Što se bojkota tiče, ja sam evo ispostovao bojkot sa dvije najveće utakmice na Koševu. Radnik aBd idem.
-
vazna
#25034 Re: Utakmice.
Ma na istok da dodje i Dalaj lama bi se morao svadjati kakvih sve strucnjaka ima , nezgodno je to kad sa sobom vodis djecu, a znam da si ih ti vodio. Nego dosta je bilo "odmora" vracaj se na svoju poziciju....leškarenje wrote:Nijednu na proljece nisam bio ,odmaram ...bilo mi je postalo tegobno dolaziti ,a bez djece nisam mogao otici nema sansevazna wrote:Nesto te ne vidjam u zadnje vrijeme nije valjda da si i ti u bojkotu?leškarenje wrote:Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezonenismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva
brate dodjes u situaciju da se posvadjas sa nekim ,znas sve
komsije smo
nema veze sa ovim bojkotom
- leškarenje
#25035 Re: Utakmice.
Danas sam se lomio
lijepo vrijeme ,al eto
pita najmanja curica kad je vidjela da gledam, sto nismo isli 
-
mirza_15
#25036 Re: Utakmice.
Steta sto Sarica ne mozemo zadrzati.
-
il dottore
#25037 Re: Utakmice.
Slucajno smo danas dobili. Kazu Sablica nesto ledja presjekla pa se nije uspio fokusirati, inace bi nas izdominirali.
Vidjecemo kad Djakma navrati, on ce to bolje pojasniti
Za mene 8 svjetsko cudo
Za mene 8 svjetsko cudo
- Muhamed Đakmić
#25038 Re: Utakmice.
Prođi se ti mene majke ti, ti si doktor ovdje, ne ja.il dottore wrote:Slucajno smo danas dobili. Kazu Sablica nesto ledja presjekla pa se nije uspio fokusirati, inace bi nas izdominirali.
Za mene 8 svjetsko cudo
- Logovan
#25039 Re: Utakmice.
Ako ništa, znamo na čemu smo. Neće produžiti, uredu, hajmo tražiti i pronaći zamjenu na vrijeme.mirza_15 wrote:Steta sto Sarica ne mozemo zadrzati.
- Muhamed Đakmić
#25040 Re: Utakmice.
Ovo što smo danas odigrali je odlično i dokaz da ova ekipa nije baš toliko tanka kao što se govorilo. Da je bilo ranije vjere u ove mlađe momke, možda bi se neke stvari i drugačije odigrale.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25041 Re: Utakmice.
Mene su iznenadili ovi iz ŠB pristupom. Došli čuvati bod, a sa komšijama se otvoreno pobiliMuhamed Đakmić wrote:Ovo što smo danas odigrali je odlično i dokaz da ova ekipa nije baš toliko tanka kao što se govorilo. Da je bilo ranije vjere u ove mlađe momke, možda bi se neke stvari i drugačije odigrale.
Tek nakon primljenog gola su krenuli naprijed, pa smo ih, istina slučajnom Krstinom
Igrali smo obje posljednje dosta dobro.
A mladi igrači pokazuju da su odlični u kombinaciji sa ovim iskusnijim i tako treba praviti tim. Recimo, pade mi na pamet prodor Šabanovića gdje je povukao loptu na energiju, odigrao dupli sa Sarićem i onda uposlio nekog naprijed.
Nadam se da će se po tom modelu slagati ekipa za iduću sezonu.
- Dr. Kuca
#25042 Re: Utakmice.
Sabanovic ce biti nas najbolji igrac i novi veliki transfer ako ga povrede zaobidju. Ima motoriku, pretrco je jucer ko konj, uradio je vise ponavljanja nego Hole za sezonu, a tek mu 18 i 5-6 utakmica. Jucer se vidjelo koliko znaci podrska mladom igracu kad pogrijesi. Mujakic isto fantastican.
Fina utakmica jucer, fino vrijeme, steta zbog bojkota. Siroki nam nista nije mogao, kontrolisali smo utakmicu svo vrijeme.
Fina utakmica jucer, fino vrijeme, steta zbog bojkota. Siroki nam nista nije mogao, kontrolisali smo utakmicu svo vrijeme.
-
sencobih
#25043 Re: Utakmice.
tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
-
al-em
#25044 Re: Utakmice.
Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
-
internazionale
#25045 Re: Utakmice.
Rahman mi je najveca misterija/razocarenje u ovoj ekipi, fakat sam ocekivao vise od njegaal-em wrote:Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
Nije bas dobar u glavu, u smislu da je cini mi se dosao nafuran i nikako da se izvadi i pokaze da moze
A davala mu se minutaza bas
- Dr. Kuca
#25046 Re: Utakmice.
Hebib je nas glavni igrac. Jos da imamo jednog igraca koji zna iz drugog plana iskoristiti njegove kretnje.sencobih wrote:tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
-
Company85
#25047 Re: Utakmice.
A istice mu ugovor i koliko vidim niko ne razmislja o produzenju.Dr. Kuca wrote:Hebib je nas glavni igrac. Jos da imamo jednog igraca koji zna iz drugog plana iskoristiti njegove kretnje.sencobih wrote:tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
-
sencobih
#25048 Re: Utakmice.
Kada igrač kao Rahman npr. za deset godina promijeni deset klubova, mala je šansa da ce kod nas pokazati nešto , tako da nemoj biti razočaran. Problem je sto mi uvijek željno iščekujemo pojačanja , pa kad nekoga dovedu mi imamo nerealna očekivanja, a znamo svi da su to mahom slobodni igrači bez ugovora i da se rijetko s kojim može ubosti.internazionale wrote:Rahman mi je najveca misterija/razocarenje u ovoj ekipi, fakat sam ocekivao vise od njegaal-em wrote:Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
Nije bas dobar u glavu, u smislu da je cini mi se dosao nafuran i nikako da se izvadi i pokaze da moze
A davala mu se minutaza bas
- Obuca9
- Grean
#25050 Re: Utakmice.
Procitah ovo ali nisam bio u mogucnosti ranije komentarisati zbog neobjasnjivog slanja u banovice pred derbi.Sliver wrote:Moze, ali ne i istovremeno. Treba nam jedan LB ili DB. Ako ne mozes naci ljevaka, onda nadji jos jednog DB-a pa neka Sabanovica na LB, ali ako postoji ikakva sansa da se nadje ljevak, onda Halid na DB.Dr. Kuca wrote:Pa ne ide to bas tako, nije igrica. Ni veci klubovi i treneri nece to nikada uraditi. Ali imas Sabanovica koji moze podjednako odigrati lijevo i desno iskoristi. Nadam se da ce dogodine ova 4 djecaka biti okosnica tima, da ce im se pridodati jos 3-4 jako kvalitetna igraca, prije svega igrace koji su dobri u glavi (neka ih plate dobro) ovo ostalo vecina moze ostati.
Onaj, ne kontam ovo oko velikih klubova trenera, hoces da kazes da ce i oni ubaciti recimo napadaca umjesto DB, a nece dati sansu mladjem DBu iako im je sezona "zavrsena"?
Ako ne trazimo kapitalca mi lijevog beka imamo na posudbi. Ko garantuje da nije podjednako dobar kao i Sabanovic jer je na posudbu otisao prije nego se okrenula ploca sa mladim igracima.
Pidro je nakon posudbe u Bosnu odigrao 7 utakmica u kompletu i dao dva gola. Bio je dobar i u onim prijateljskim jesenas.
https://www.transfermarkt.com/selmir-qp ... ler/372848