Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sencobih

#25026 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Spetljase se, ali hvala Bogu uđe nekako
Tomahawk11
Globalni moderator

#25027 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Kako je bilo u prvom, ovo je :thumbup:
Šabanović :)
GandalfSivi

#25028 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dobri smo bili, totalno nelosi... Hajde jednom i dobru tekmu da pogledam...
Logovan

#25029 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

POBJEDAAAAAAA :izet: :izet: :thumbup:

Mujakić, Šabanović - odlično su odigrali. :thumbup:
leškarenje

#25030 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezone :-) nismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva :D povrede nas satrase,ali ne bi drukcije vidjeli ove malce ...nije da me raduju povrede,ali eto da ih nije ne bi znali mozemo li racunati na njih jer bi i oni otisli bez da ih vidimo .
vazna

#25031 Re: Utakmice.

Post by vazna »

leškarenje wrote:Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezone :-) nismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva :D povrede nas satrase,ali ne bi drukcije vidjeli ove malce ...nije da me raduju povrede,ali eto da ih nije ne bi znali mozemo li racunati na njih jer bi i oni otisli bez da ih vidimo .
Nesto te ne vidjam u zadnje vrijeme nije valjda da si i ti u bojkotu? :run:
leškarenje

#25032 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

vazna wrote:
leškarenje wrote:Ovo danas je svemirski brod za pola utakmica ove sezone :-) nismo bili losi ni na derbiju,danas ovako odigrali a bilo nam haman moranje ....ko da se dizemo polako ,vazda mi razigramo pred pauze i kraj prvenstva :D povrede nas satrase,ali ne bi drukcije vidjeli ove malce ...nije da me raduju povrede,ali eto da ih nije ne bi znali mozemo li racunati na njih jer bi i oni otisli bez da ih vidimo .
Nijednu na proljece nisam bio ,odmaram ...bilo mi je postalo tegobno dolaziti ,a bez djece nisam mogao otici nema sanse :D brate dodjes u situaciju da se posvadjas sa nekim ,znas sve :thumbup: komsije smo :D nema veze sa ovim bojkotom :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25033 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Dobro je ovo danas bilo. Drugačije je sa Ahmom i Hebibom, šta god ko o njima mislio. Izgurati 3. mjesto aBd. A dalje ćemo da vidimo.

Što se bojkota tiče, ja sam evo ispostovao bojkot sa dvije najveće utakmice na Koševu. Radnik aBd idem.
vazna

#25034 Re: Utakmice.

Post by vazna »

leškarenje wrote:
vazna wrote:
Nijednu na proljece nisam bio ,odmaram ...bilo mi je postalo tegobno dolaziti ,a bez djece nisam mogao otici nema sanse :D brate dodjes u situaciju da se posvadjas sa nekim ,znas sve :thumbup: komsije smo :D nema veze sa ovim bojkotom :thumbup:
Ma na istok da dodje i Dalaj lama bi se morao svadjati kakvih sve strucnjaka ima , nezgodno je to kad sa sobom vodis djecu, a znam da si ih ti vodio. Nego dosta je bilo "odmora" vracaj se na svoju poziciju.... :)
leškarenje

#25035 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Danas sam se lomio :D lijepo vrijeme ,al eto :thumbup: pita najmanja curica kad je vidjela da gledam, sto nismo isli :-D
mirza_15

#25036 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Steta sto Sarica ne mozemo zadrzati.
il dottore

#25037 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

Slucajno smo danas dobili. Kazu Sablica nesto ledja presjekla pa se nije uspio fokusirati, inace bi nas izdominirali.
Vidjecemo kad Djakma navrati, on ce to bolje pojasniti
Za mene 8 svjetsko cudo
Muhamed Đakmić

#25038 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

il dottore wrote:Slucajno smo danas dobili. Kazu Sablica nesto ledja presjekla pa se nije uspio fokusirati, inace bi nas izdominirali.
Vidjecemo kad Djakma navrati, on ce to bolje pojasniti
Za mene 8 svjetsko cudo
Prođi se ti mene majke ti, ti si doktor ovdje, ne ja.
Logovan

#25039 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

mirza_15 wrote:Steta sto Sarica ne mozemo zadrzati.
Ako ništa, znamo na čemu smo. Neće produžiti, uredu, hajmo tražiti i pronaći zamjenu na vrijeme.
Muhamed Đakmić

#25040 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ovo što smo danas odigrali je odlično i dokaz da ova ekipa nije baš toliko tanka kao što se govorilo. Da je bilo ranije vjere u ove mlađe momke, možda bi se neke stvari i drugačije odigrale.
Tomahawk11
Globalni moderator

#25041 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Muhamed Đakmić wrote:Ovo što smo danas odigrali je odlično i dokaz da ova ekipa nije baš toliko tanka kao što se govorilo. Da je bilo ranije vjere u ove mlađe momke, možda bi se neke stvari i drugačije odigrale.
Mene su iznenadili ovi iz ŠB pristupom. Došli čuvati bod, a sa komšijama se otvoreno pobili :-)
Tek nakon primljenog gola su krenuli naprijed, pa smo ih, istina slučajnom Krstinom :mrgreen: asistencijom, dotukli.
Igrali smo obje posljednje dosta dobro.
A mladi igrači pokazuju da su odlični u kombinaciji sa ovim iskusnijim i tako treba praviti tim. Recimo, pade mi na pamet prodor Šabanovića gdje je povukao loptu na energiju, odigrao dupli sa Sarićem i onda uposlio nekog naprijed.
Nadam se da će se po tom modelu slagati ekipa za iduću sezonu.
Dr. Kuca

#25042 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Sabanovic ce biti nas najbolji igrac i novi veliki transfer ako ga povrede zaobidju. Ima motoriku, pretrco je jucer ko konj, uradio je vise ponavljanja nego Hole za sezonu, a tek mu 18 i 5-6 utakmica. Jucer se vidjelo koliko znaci podrska mladom igracu kad pogrijesi. Mujakic isto fantastican.
Fina utakmica jucer, fino vrijeme, steta zbog bojkota. Siroki nam nista nije mogao, kontrolisali smo utakmicu svo vrijeme.
sencobih

#25043 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
al-em

#25044 Re: Utakmice.

Post by al-em »

Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
internazionale

#25045 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

al-em wrote:Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
Rahman mi je najveca misterija/razocarenje u ovoj ekipi, fakat sam ocekivao vise od njega
Nije bas dobar u glavu, u smislu da je cini mi se dosao nafuran i nikako da se izvadi i pokaze da moze
A davala mu se minutaza bas
Dr. Kuca

#25046 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

sencobih wrote:tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
Hebib je nas glavni igrac. Jos da imamo jednog igraca koji zna iz drugog plana iskoristiti njegove kretnje.
Company85

#25047 Re: Utakmice.

Post by Company85 »

Dr. Kuca wrote:
sencobih wrote:tek kad su se vratili Hebibović i Ahmetović nakon povreda ekipa je pocela stvarati sanse i igrati, bez njih smo bili smiješni, tako ispada
Hebib je nas glavni igrac. Jos da imamo jednog igraca koji zna iz drugog plana iskoristiti njegove kretnje.
A istice mu ugovor i koliko vidim niko ne razmislja o produzenju.
sencobih

#25048 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

internazionale wrote:
al-em wrote:Tek kad je rahmanovic ispao iz ekipe, nesto smo odigrali.
Rahman mi je najveca misterija/razocarenje u ovoj ekipi, fakat sam ocekivao vise od njega
Nije bas dobar u glavu, u smislu da je cini mi se dosao nafuran i nikako da se izvadi i pokaze da moze
A davala mu se minutaza bas
Kada igrač kao Rahman npr. za deset godina promijeni deset klubova, mala je šansa da ce kod nas pokazati nešto , tako da nemoj biti razočaran. Problem je sto mi uvijek željno iščekujemo pojačanja , pa kad nekoga dovedu mi imamo nerealna očekivanja, a znamo svi da su to mahom slobodni igrači bez ugovora i da se rijetko s kojim može ubosti.
Obuca9

#25049 Re: Utakmice.

Post by Obuca9 »

Grean

#25050 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Sliver wrote:
Dr. Kuca wrote:Pa ne ide to bas tako, nije igrica. Ni veci klubovi i treneri nece to nikada uraditi. Ali imas Sabanovica koji moze podjednako odigrati lijevo i desno iskoristi. Nadam se da ce dogodine ova 4 djecaka biti okosnica tima, da ce im se pridodati jos 3-4 jako kvalitetna igraca, prije svega igrace koji su dobri u glavi (neka ih plate dobro) ovo ostalo vecina moze ostati.
Moze, ali ne i istovremeno. Treba nam jedan LB ili DB. Ako ne mozes naci ljevaka, onda nadji jos jednog DB-a pa neka Sabanovica na LB, ali ako postoji ikakva sansa da se nadje ljevak, onda Halid na DB.
Onaj, ne kontam ovo oko velikih klubova trenera, hoces da kazes da ce i oni ubaciti recimo napadaca umjesto DB, a nece dati sansu mladjem DBu iako im je sezona "zavrsena"?
Procitah ovo ali nisam bio u mogucnosti ranije komentarisati zbog neobjasnjivog slanja u banovice pred derbi.

Ako ne trazimo kapitalca mi lijevog beka imamo na posudbi. Ko garantuje da nije podjednako dobar kao i Sabanovic jer je na posudbu otisao prije nego se okrenula ploca sa mladim igracima.

Pidro je nakon posudbe u Bosnu odigrao 7 utakmica u kompletu i dao dva gola. Bio je dobar i u onim prijateljskim jesenas.

https://www.transfermarkt.com/selmir-qp ... ler/372848
Post Reply