Pogledaj mi postove, vidjet ces da ga kritikujem vise od mnogih, ali to je kada pokusa igrati krilo (ne smijem ni nazvati njegove pokusaje ubacajima), dok kao bek jeste jedan od najboljih u ligi...Logovan wrote: Kako zašto? Zar si zaboravio kako je igrao npr. prošle sezone? Odnosno do dolaska Husrefa Musemića? Hvala njemu na pristojnim partijama u posljednje vrijeme, ali neka ga u Vitezu ili u Slobodi ili u Čeliku i tako tim klubovima.
Frajer je znao kiksati pri vraćanju lopte golmanu. Sloboda je prošle godine mogla povesti na Hasetu zbog njegovog vraćanja lopte. Zbog ovog poteza skratio mi je život za nekih 17 godina.Imao je raznih budalaština.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#23726 Re: Utakmice.
-
Company85
#23727 Re: Utakmice.
Bekic je kao i mnogi drugi trebao trenera da ga usmjeri i da mu postavi konkretne zadatke tokom utakmice. Dolaskom Husrefa su se mnoge neke stvari popravile u igri. Pocevsi od Bekica pa do Sarica koji mnogo manje petlja s loptom, vidi se da mu je receno da se brze oslobadja lopte i samim tim smo igru poprilicno ubrzali
- Dr. Kuca
#23728 Re: Utakmice.
Sta onda reci za hodzica ili sarica, koji su skrivili skupa desetak golova.
- Logovan
#23729 Re: Utakmice.
FK Sarajevo u 16.00h igrat će prijateljsku utakmicu protiv Olimpica. Za naš klub počinju: Adilović, Sadiku, Pidro, Novaković, Mujakić, Radovac, Adukor, Herić, Lelić, Anđušić i Husejinović.
02' Goooolll!!! Anđušić pogađa na dodavanje Husejinovića.
05' Gooooolll!!! 2:0 za Sarajevo. Herić odlično ubacuje za Novakovića, koji pogađa.
19' Gooooolll!!! 3:0! Lelić se upisuje u strijelce, Husejinović upisao asistenciju
02' Goooolll!!! Anđušić pogađa na dodavanje Husejinovića.
05' Gooooolll!!! 2:0 za Sarajevo. Herić odlično ubacuje za Novakovića, koji pogađa.
19' Gooooolll!!! 3:0! Lelić se upisuje u strijelce, Husejinović upisao asistenciju
- Dinostula
#23731 Re: Utakmice.
Comeback broj 874 samo za hejtere.Maharadza wrote:Guza is back!
- Logovan
#23732 Re: Utakmice.
45+1' Goooolll!!! 4:0! Husejinović pogađa sa bijele tačke.
46' Počinje drugo poluvrijeme. Umjesto Anđušića, Husejinovića, Lelića i Adilovića u igri su Liivak, Kuzmanović, Smajlagić i Kovačević.
70' Goooolll!!! Osmanović pogađa sa bijele tačke, Pidro je prethodno skrivio penal. 4:1
46' Počinje drugo poluvrijeme. Umjesto Anđušića, Husejinovića, Lelića i Adilovića u igri su Liivak, Kuzmanović, Smajlagić i Kovačević.
70' Goooolll!!! Osmanović pogađa sa bijele tačke, Pidro je prethodno skrivio penal. 4:1
- Logovan
- Grean
#23734 Re: Utakmice.
Intresantno, rezerva rezervama.Logovan wrote:45+1' Goooolll!!! 4:0! Husejinović pogađa sa bijele tačke.
Definitivno kod Husrefa Lelic ispred. Doduse ne znam ko je igrao na lijevoj strani, Lelic ili Andjusic a za Micu pretpostavljam da je danas bio lijevo jer je usao u igru kad i Liivak.
Ne bi Hadzica danas, nadam se da nije povreda. Citam da su bila dva gruba starta nad njim protiv Zvijezde 09.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#23735 Re: Utakmice.
Man of the match!
Assists x 2, Goal x 1!

Assists x 2, Goal x 1!

-
yasaq
#23736 Re: Utakmice.
Meni je želja da ga još samo jednom vidim da proguzelja po Koševskom travnjaku
- Maharadza
#23737 Re: Utakmice.
Gol i 2 asistencije - plata zarađena za ovaj mjesec - haters gonna hate!Dinostula wrote:Comeback broj 874 samo za hejtere.Maharadza wrote:Guza is back!
- Capajebo
#23739 Re: Utakmice.

Previse i za opustenu prijateljsku utakmicama sa komsijama
I sto je jos gore... nije go'
-
sencobih
#23740 Re: Utakmice.
je li olimpik igrao sa rezervama ko mi ?
- Grean
#23741 Re: Utakmice.
U prvom dobri ubacaji Lelica, presjecanje Andjusica i lopta za Radovca gdje je morao biti gol, 4 dobre lopte Pidre sto ohrabruje jer je uz Bekica jedini lijevi bek, fini ubacaji Herica iz kornera a imao je i nekoliko akcija.
Inace Andjusic uz Saida najaktiivniji. Radovacu bi najpametnije bilo na posudbu, ovakva utakmica i on nista.
Adukor
odbija se lopta u 2 navrata ko' od tarabe, jednom u njihovih sesnest jednom pred nasim golom, preskace ga lopta pred nasim sesnestercom. Do sad sto je pokazao ne zavrjedjuje da Heric sjedi a da on igra.
Inace Andjusic uz Saida najaktiivniji. Radovacu bi najpametnije bilo na posudbu, ovakva utakmica i on nista.
Adukor
- Obuca9
- Logovan
#23743 Re: Utakmice.
Ne vjerujem. Dođe mi da se roknem, matere mi. Da je makar remi bio...
Još jednom smo se osramotili. Hvala igračima i Husrefu, hvala, jebem im mater više.
Još jednom smo se osramotili. Hvala igračima i Husrefu, hvala, jebem im mater više.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23744 Re: Utakmice.
Užasno prvo poluvrijeme. Igrači su se vukli po terenu. Treća smjena, pijanka, šta je reć?!
Iz prve kontre - gol
Znao sam da će drugo krenuti bolje, izjednačujemo i onda i povedemo, ali...poslije toga ekipa koja je čuvala rezultat dva puta pređe centar i dva gola.
Ivetić je sve, samo ne stoper. Daj nekog iz akademije, samo nemoj njega na stopera.
Kadušić se sam sebe boji. Bekić izgubljen u prostoru i vremenu.
I dalje ostajem pri onoj da ova ekipa može više. Ove varijacije od odličnog (kao sa Širokim) do katastrofalnom (kao danas), to je pokazatelj da je ekipa katastrofalno pripremljena za prvenstvo.
Kako se igrači Krupe bore? Lete ljudi
Kaže napravili nam pritisak na sredinu, nazad im visoki jablani.....ne pričaš tako kad si mrtvi favorit.
Nažalost, mi tu ulogu nismo opravdali. Pred Husrefom je puno posla. Šta god bude do kraja ove sezone, ni po koju cijenu ga ne mijenjati.
Nek pravi ekipu za iduću sezonu.
P.S. Šta je sa onom djecom što lopte dohvaćaju? Njih danas ko da su iz Krupe birali. Nema lopte, bacaju po dvije lopte (pogotovo onaj mali sa tamnim naočalama), glupiraju se drama.
Iz prve kontre - gol
Znao sam da će drugo krenuti bolje, izjednačujemo i onda i povedemo, ali...poslije toga ekipa koja je čuvala rezultat dva puta pređe centar i dva gola.
Ivetić je sve, samo ne stoper. Daj nekog iz akademije, samo nemoj njega na stopera.
Kadušić se sam sebe boji. Bekić izgubljen u prostoru i vremenu.
I dalje ostajem pri onoj da ova ekipa može više. Ove varijacije od odličnog (kao sa Širokim) do katastrofalnom (kao danas), to je pokazatelj da je ekipa katastrofalno pripremljena za prvenstvo.
Kako se igrači Krupe bore? Lete ljudi
Nažalost, mi tu ulogu nismo opravdali. Pred Husrefom je puno posla. Šta god bude do kraja ove sezone, ni po koju cijenu ga ne mijenjati.
Nek pravi ekipu za iduću sezonu.
P.S. Šta je sa onom djecom što lopte dohvaćaju? Njih danas ko da su iz Krupe birali. Nema lopte, bacaju po dvije lopte (pogotovo onaj mali sa tamnim naočalama), glupiraju se drama.
- Grean
#23745 Re: Utakmice.
Ako cemo pricati iskljucivo o igri Kadusic jeste bojazljiv sto se vidi prije svega kad krene naprijed ali treba reci da je juce bio dobar defanzivno, uzeo loptu jedan na jedan u dvije opasne situacije i imao je onu finu asistenciju. Malo mu je problem sto rijetko uspije centrirati desnom ono cisto da pretrci igraca, bolje mu ide finta kad promijeni smijer, okrene na lijevu i prema sredini terena.
Meni je drugi problem interesantan a malo pominjan, dva izgubljena poluvremena sa Hodzicem na desnom krilu.
Ako Husref ne mirise Micu da mu je Hodzic jaci kao krilo treba ga na zimu poslati na posudbu jer ipak se radi o standardnom U21 reprezentativcu.
Mada posteno govoreci ni meni se ne svidja kako Kuzmanovic igra na desnoj strani dok je opet po meni na lijevom krilu bolji medjutim tu su i Lelic i Andjusic.
Za stopere si u pravu. Katastrofa da im sam igrac da gol izmedju njih dvojice. Prije sam govorio i ponavljam Ivetic je prekratak za tu ulogu. Daj radje Mujakica, neka je neiskusan ali sigurno nece biti gori.
Meni je drugi problem interesantan a malo pominjan, dva izgubljena poluvremena sa Hodzicem na desnom krilu.
Ako Husref ne mirise Micu da mu je Hodzic jaci kao krilo treba ga na zimu poslati na posudbu jer ipak se radi o standardnom U21 reprezentativcu.
Mada posteno govoreci ni meni se ne svidja kako Kuzmanovic igra na desnoj strani dok je opet po meni na lijevom krilu bolji medjutim tu su i Lelic i Andjusic.
Za stopere si u pravu. Katastrofa da im sam igrac da gol izmedju njih dvojice. Prije sam govorio i ponavljam Ivetic je prekratak za tu ulogu. Daj radje Mujakica, neka je neiskusan ali sigurno nece biti gori.
- Dinostula
#23746 Re: Utakmice.
Kadusic je juce kriv za 2 gola skupa sa Bekicem i Novakovicem koji su krivci par za jedan.Grean wrote:Ako cemo pricati iskljucivo o igri Kadusic jeste bojazljiv sto se vidi prije svega kad krene naprijed ali treba reci da je juce bio dobar defanzivno, uzeo loptu jedan na jedan u dvije opasne situacije i imao je onu finu asistenciju. Malo mu je problem sto rijetko uspije centrirati desnom ono cisto da pretrci igraca, bolje mu ide finta kad promijeni smijer, okrene na lijevu i prema sredini terena.
Kod prvog gola Kadusica preskace lopta kao nekog pocetnika nakon cega lik ubacuje i primamo gol.Tu dodati i invalida Bekica koji ne zna je li dosao ili posao.Drugi go Ivetic uklizava bez ucinka a zatim Kadusic pada iz cista mira kao da je dobio mozdani,nakon cega pada i drugi gol. Treci svi znamo sta se desilo lik ubacuje gdje pored tri igraca lik zabija sa 12 metara glavom pored invalida Novakovica.Pavlovic juce takodje jedan od losijih.Posebno prvi i treci gol relakcije su kao da je tek krenuo igrati.Rijesiti se ovih igraca u roku dvije-tri godine Pavlovic,Kadusic,Hodzic,Novakovic,Ivetic,Bekic i Rahmanovic te zadrzati ostatak ovih igraca.Ovu sezonu pokusati promovisati par mladih igraca da vidimo ima li hajra od njih,ako nema traziti kompletnu odbranu skupa sa golmanom.Veza i napad nam ne treba bolji za ove lige.
- Logovan
#23747 Re: Utakmice.
- 30 | FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FK PODRINJE JANJA započinje u sastavu: Pavlović, Bekić, Hodžić, Ivetić, Adukor, Sarić, Stanojević, Lelić, Anđušić, Velkoski i Ahmetović.
- Grean
#23748 Re: Utakmice.
Znaci Andjusic ispao iz U21 reprezentacije s tim da je sad Heric pozvan po prvi put.
Interesantno, Kuzmanovic i dalje dobija poziv od Marinovica a kod nas je iza Lelica i Andjusica, obojica U21 kandidati.
Svaki trener svoje vidjenje.
Interesantno, Kuzmanovic i dalje dobija poziv od Marinovica a kod nas je iza Lelica i Andjusica, obojica U21 kandidati.
Svaki trener svoje vidjenje.
- Dinostula
#23749 Re: Utakmice.
Umrite hejteri vratio se babuka Husejinovic za dva gola. 
- Grean
#23750 Re: Utakmice.
3x Ahmetovic i 2x Husejinovic.
U drugom igrali Sadiku valjda ko’ desni bek, Mujakic i Novakovic stoperi, Pidro na lijevom beku.
Hodzic i Crnkic
krila, Hadzic spic. Steta sto on ne dade ni jedan.
U drugom igrali Sadiku valjda ko’ desni bek, Mujakic i Novakovic stoperi, Pidro na lijevom beku.
Hodzic i Crnkic