Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GandalfSivi

#23501 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dobro me napomenu. Mi imamo odlicnog lijevog beka, koji je danas za divno cudo imao vise dobrih nego losih ubacaja, tako da ne zaboravim spomenuti i njegov doprinos...
VPSA

#23502 Re: Utakmice.

Post by VPSA »

Nisam gledao pa samim tim nemam pojma kako je bilo ali lijepo je vidjeti da smo dobili. Volio bih da cijela stvar sa Husrefom upali i da se zadrzi na mjestu sefa sto je duze moguce. Ostali problemi oko kluba su i dalje tu ali sve se lakse podnosi kada se pobjedjuje.
bjelave

#23503 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Grean wrote:
Nema veze, naviko' sam ja ovdje na navijace koji poslije svaka tri boda dizu ekipu u nebesa a onda sa porazima salju Ahmetovica u penziju, Hebibovicem nazivaju uragane, smjenjuju uprave.

Ja sam jedan od rijetkih koji je tvrdio i kad nije islo da imamo uz Zrinjski najkvalitetniju ekipu i tad su me poklapali ko' sad za igru koja je bila ni za qurac, realno, u Mesinom stilu izbij na Ahmetovica pa sta bude.

Ovo sve se ne odnosi na tebe,nego potrefio ti se post :mrgreen:

I trener Listice nije nista slago', kontrolisali su loptu i imali vise od igre u prvom. Zato me cude ove reakcije u stilu sta on to prica. Na stranu navijacki stav ali treba biti realan.
Navikao sam i ja na pljuvace, koji ce hraknuti kako god bilo.
Dobijes Sirokog s kojim se tradicionalno patimo i prije toga prvi put nakon dugo vremena, godina, nekog rasturis na Kosevu sto je bio slucaj sa Vitezom i opet ne valja.

Koliko si realan najbolje govori cinjenica da se pozivas na Sablicevu smetljarsku izjavu gdje on kaze da su kontrolirali igru. Pa pogledaj statistiku. Posjed lopte 59% FKS spram 41% Listica, sutevi 8 za FKS, 4 Siroki, sutevi u gol 4 naspam 2 za FKS itd.... Sarajevo ubjedljivo dominiralo u svim segmentima. Siroki za 90 min napravio jednu sansu na utakmici. A mi smo trebali zabiti jos koji. U II poluvremenu 3-4 stopostotne sanse.
Takodjer, tvrditi da je ovo nazadak u odnosu na Tosu i Svrakica sto si tvrdio u jednom od prethodnih postova, gdje se je gubilo od Goska na Kosevu i u derbiju, je jednostavno van pameti.

Uostalom, Husref je tek dosao, odigrao 2 kola sa ekipom koju nije ni selektirao, niti s kojom je prosao pripreme. I pored topga uspio je uvjerljivo dobiti 2 utakmice od kojih je jedna protiv nama tradicionalno natezeg protivnika a u drugoj smo utrpali cetri komada i nakon dugo vremena dobili utakmicu tako uvjerljivo.
Iz 2 kola skupio vise bodova nego Cala, Toso i Zijo iz prethodnih 6.
To je realno a sve ostalo neragumenitirano hrakanje.
Last edited by bjelave on 17/09/2017 07:47, edited 2 times in total.
sencobih

#23504 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Široki je igrao kao mi ranije, kao nešto sr dodavali ali jalova inicijativa. Naši su igrali ko Barsa u odnosu na onu igru na koju smo navikli i koju smo do sada igrali.Sve u svemu zadovoljan sam rezultatom posebno, a igra ce s vremenom biti još bolja.
GandalfSivi

#23505 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Grean wrote:Jel' ovo Husrefova igra?
Tek sad skontah koga ubjedjujem...
Company85

#23506 Re: Utakmice.

Post by Company85 »

GandalfSivi wrote:
:mrgreen:
leškarenje

#23507 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:North najbliže :thumbup:
Ovi što kritikuju - navikli :mrgreen:
Ja sam prezadovoljan ovom utakmicom.
Istina, krenulo je s ranim golom, ali znali smo i ranije dati rani gol, pa se zna kako je to završavalo.
Gosti nisu imali ništa. Jalova inicijativa koja nije donijela ništa.
Probudio se i Ahmet, kad sam ga ranije kritikovao, red je da ga sad pohvalim.
Biće ovo dobro :thumbup:
Isao sam na utakmicu :-) odavno nisam bio opušteniji,nijedne sekunde nisam strahovo kod rezultata 1:0....inace,sva raja opustena drama :thumbup:
Grean

#23508 Re: Utakmice.

Post by Grean »

GandalfSivi wrote:
Dobro, jeste malo bezveze komentar na Husrefov racun priznajem izazvan frustracijom sto nam se igra raspala zadnjih 30 minuta. Ne mora biti i sigurno nije rezultat Husrefovih zamisli.

Ipak smijesno mi je citati komentare svih koji na noz docekuju kritike onog sto se moglo vidjeti od 15 do 45' minute.
Izuzev @sence nisam vidio jedan komentar koji je na smislen nacin pokusao obrazloziti svoje vidjenje igre nego se svodi na to dali smo dva gola i sta ti tu sad imas da kritikujes.

Dzakmic, Husrefov pomocni trener izadje pred kamere na poluvremenu i kaze igra nam se raspala iz neobjasnjivih razloga ali oni ne daju reci, ne Sablic je izmislio i kriticari kritikuju jer su navikli.

Mozda prvo da krenu od naseg strucnog staba pa da njih ubijede da je mlijeko crno pa onda nek zaredaju dalje.
bjelave

#23509 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

GandalfSivi wrote:
Vala bas. Samo nebulozno trola. Neki dan tvrdi da Uprava radi dobar posao jer se opredjelila na promociju mladih igraca, sinoc da je Husref unazadio igru u odnosu na Tosu i Ziju.
Nema se potrebe osvrtati.
Grean

#23510 Re: Utakmice.

Post by Grean »

bjelave wrote:
GandalfSivi wrote:
Vala bas. Samo nebulozno trola. Neki dan tvrdi da Uprava radi dobar posao jer se opredjelila na promociju mladih igraca, sinoc da je Husref unazadio igru u odnosu na Tosu i Ziju.
Nema se potrebe osvrtati.
Ono kad ti kaze jedan od udarnih trolova foruma.

Nema potrebe za malicioznim komentarima, ako imas argument na ove tvrdnje npr. da nije dobro sto uprava gura mlade igrace ili da se igra nije raspala zadnjih 30 minuta prvog poluvremena iznesi ih bez bespotrebnih prozivanja.
leškarenje

#23511 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Kakav bi ti argument,poslije onakvog presinga prvih 15.minuta logično je bilo da će biti pada u igri.

Što ne pričaš o drugom poluvremenu koje je odigrano vrhunski,rastavljanje na proste faktore.
bjelave

#23512 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Grean wrote: Ono kad ti kaze jedan od udarnih trolova foruma.

Nema potrebe za malicioznim komentarima, ako imas argument na ove tvrdnje npr. da nije dobro sto uprava gura mlade igrace ili da se igra nije raspala zadnjih 30 minuta prvog poluvremena iznesi ih bez bespotrebnih prozivanja.
Nije maliciozan vec realan.
Uprava ne gura nista, ne zna kud goni. To je pokazala nebrojeno puta.
Mladi igraci su dobili sansu protiv Viteza sticajem okolnosti. Jucer ih nije bilo. Pises o stvarima koje se nisu desile i o strategiji Uprave koja nepostoji.Dakle nebuloza.

Mladi igraci i ako dobiju sansu to ce biti zato sto ce Husref tako odluciti.S upravom to nema apsolutno nista.

Sad si promjenio pricu o sinocnoj utakmici pa tvrdis da ti se komentar odnosio na 30 min prvog poluvremena a ne na cijelu utakmicu.
Slozio se sa Sablicevom ocjenom utakmice da je Siroki dominirao, koja je van pameti po svim parametrima, a koja je data nakon utakmice a ne nakon prvog poluvremena Tvrdio si da je Husref generalno unazadio igru na Tosu i Svrakica.
Jesi li se ti ono ovdje na forumu zalagao da se da sansa onom Bradarichu? Jer Husref nije kvalitetan posto Sablja radi bolji posao od njega u mladosti?
Konstantno nas zatrpavas smecem.
Generalno, ako ti nedostaje paznje potrazi je negdje drugo....
Grean

#23513 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Grean wrote:
Vala ne moze.

Prije Husrefa smo imali igru ali bili neefikasni. Ovog Sirokog smo pregazili u Sirokom i samo ih je sadaka spasila.

Sad se skoro cijelo prvo poluvrijeme branimo pred svojim sesnestercom.

Ali ovo jeste i ostat ce problem kod nas, kad idu bodovi zmiri se na nedostatke. Ovako je bilo i sa reprezentacijom i Mesom, sutnja jer kao osvaja bodove a igre nigdje sa glave nije bilo kroz cijelo selektorovanje.

Ne kazem ja da je ovo sad nesto lose, nepopravljivo ali ono 30 minuta prvog poluvremena je nazadak i u odnosu na Tosu ili Svrakica sa Borcem u Banjaluci.

Rahmanovic je zaradio izmjenu na poluvremenu. Najlosiji pojedinac.
Evo vidis li da izmisljas npr. da su se moji komentari odnosili na cijelu utakmicu.

Bezvezna rasprava, nema smisla nastavljati dalje.
bjelave

#23514 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Grean wrote:
Grean wrote:
Vala ne moze.

Prije Husrefa smo imali igru ali bili neefikasni. Ovog Sirokog smo pregazili u Sirokom i samo ih je sadaka spasila.

Sad se skoro cijelo prvo poluvrijeme branimo pred svojim sesnestercom.

Ali ovo jeste i ostat ce problem kod nas, kad idu bodovi zmiri se na nedostatke. Ovako je bilo i sa reprezentacijom i Mesom, sutnja jer kao osvaja bodove a igre nigdje sa glave nije bilo kroz cijelo selektorovanje.

Ne kazem ja da je ovo sad nesto lose, nepopravljivo ali ono 30 minuta prvog poluvremena je nazadak i u odnosu na Tosu ili Svrakica sa Borcem u Banjaluci.

Rahmanovic je zaradio izmjenu na poluvremenu. Najlosiji pojedinac.
Evo vidis li da izmisljas npr. da su se moji komentari odnosili na cijelu utakmicu.

Bezvezna rasprava, nema smisla nastavljati dalje.
S ovim se slazem. Ipak, procitaj sve sta si napisao jucer poslije utakmice gdje si sam sebi skakao u usta.Ukljucujuci i slaganje sa Sablicevoom smetljraskom ocjenom utakmice.
Takodjer, pokusavam da se osvrcem na nebuloze, recimo ovo oko Uprave sam bio preskocio, ali kad se na njma stalno insistira i kad se siri negativa onda mi ide na zivce.
Grean

#23515 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Znaci negativa je kad ja kazem da ipak nije crno kako raja opisuje i da uprava ima viziju samim tim sto su se okrenuli mladim igracima a pozitiva je tvoja prica da ne znaju kud gone.

E stvarno ne znam sta da kazem na to.

A sta sam napisao poslije utakmice stoji crno na bijelo u postu iznad.
north

#23516 Re: Utakmice.

Post by north »

I tih 30 minuta koje spominješ opet nije bilo lošije ni sekunde od Repuha..Ne znaš šta si ti gledao? Ono što je Repuh pokazao protiv Goška ne može nikako biti bolje ni kad bi se gledale dvije minute a ne 30....a o cjelokuonoj utakmici kad se sagleda je besmisleno pričati...Ćala također, sve zadje utakmice koje je vodio, a kad kažem zadnje mislim na vise njih ne samo Zrinjski i Zorya su isto bile kritične do bola uključujući i igru rezultat na kraju....S Ćalom smo prošle sezone kad je bilo 0-0 na Koševu protiv Zrinjskog svih devedeset minuta igrali ko da igramo sa igračem manje, u totalno podređenom položaju bili :-) ...Ne znam o kakvom nazadku pričaš, uključujući i tih famoznih 30 minuta koje pocrtavaš? Sve je sinoć bilo na strani Sarajeva, rezultat sasvim uvjerljiv i glat pobjeda, posjed lopte, broj udaraca, pravih šansi koje je njihov golman golman skidao ili gdje se fulalo pored gola a pričamo o 100% šansama, poput Lelićeve i rahmanovića (Pavlović je sinoć ostao neocijenjen jer nijedan šut nije išao u njega, toliko o prilikama Širokog koje spominje Sabljić a sa kojim se ti slažeš :? )....Jedino gdje je Široki na oko bio nešto bolji je u perodu 15-45 minuta, ali ne u smislu da su dominirali I pravili dar-mar pred našim golom, nego su malo bolje I duže kontrolisali loptu na sredini terena, ali bez ikakvog učinka prema naprijed...

Znači nismo briljirali da se razumijemo ,ali dosta veliki napredak u odnosu na utakmice sa Reuhom I Ćalom...Ono što mene zanima, je kontinuitet, mnogi treneri su na početku naravili pozitivan šok i napravili par dobrih utakmica I rezultata, tako da me ovo puno ne iznenađuje, pravo pitanje može li Husref napraviti kontinuitet ovakvih igara I pobjeda na duže staze, to je pravi ispit za njega...Jer takvi su naši igrači, oni se brzo zasite trenera i počnu padati, mentalni sklop i psiha nula bodova, i tu se onda vidi koliko je trener sposoban da im ne dozvoli da nakon 5-6 kola počnu padati I da nastave gristi cijelu sezonu kao i onu prvu kad su zaigrali dosta bolj pod njegovom palicom...
bjelave

#23517 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

Grean wrote:Znaci negativa je kad ja kazem da ipak nije crno kako raja opisuje i da uprava ima viziju samim tim sto su se okrenuli mladim igracima a pozitiva je tvoja prica da ne znaju kud gone.

E stvarno ne znam sta da kazem na to.

A sta sam napisao poslije utakmice stoji crno na bijelo u postu iznad.
To za upravu je nebuloza a za sinocnju utakmicu je negativa .Pomijesao si stvari. Vec sam objasnio da se ne ponavljam.
Ispisujem se iz ove rasprave a ovakve na ovom podforumu izbjegavam i ne volim. Ali ti bas insistiras, odavno.
last mohicans

#23518 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Ma ne trosite energiju bezveze. Pobjedi se ne gleda u zube, a nimalo nije nategnuta i nezasluzena. U potpunosti zasluzena pobjeda. Sto smo vec konstatovali, najvaznija stvar sto Husref vidi sta se zbiva s ekipom i nakon poluvremena reagira i na terenu konkretno vidiš pomake. Kad smo to imali, eto nek se neko proba sjetiti? Druga stvar, koju niko nije spomenuo, jest odbrana hafifna, ali u dvije utakmice nismo primili gola. I to nesto govori, sa jos jednim stoperom ili ovim Adukorom, mozemo biti samo čvršći. Nije neko prekucavanje lige, ali kad se vide pomaci zašto ne istaći i pohvaliti to. Znamo kako umijemo populjavati, hajmo malo podrske dati.
mirza_15

#23519 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Ja sam utakmicu pogledao u snimku. Nije ni tih 30 minuta bilo tako lose. Osim jedne sanse siroki u tom periodu nije napravio nista dok smo mi imali 3 situacija gdje je nedostajao zadnji pas. Prva, utrcavanje hebibovica sa desne strane, velkoski ga ne vidi. Druga, utrcava Velkoski sa lijeve strane, prejak pas Sarica. Treca, pad Bekica u sesnaestercu. Posjed nakon prvog poluvremena 51-49 za nas. Drugo je bilo odlicno, ali u 65 minuti smo zbog jednog trenutka nepaznje mogli sve prosuti. Prekid za siroki, sam igrac na lijevoj strani (nasoj desnoj) ubacuje glavom na 5-6 metara od naseg gola gdje je sam igrac sirokog. Sreca pa je ovaj pas glavom bio neprecizan, ali s obzirom da se radilo o prekidu trebalo je ono bolje ispratiti. Generalno, bili smo za klasu bolji od sirokog.
leškarenje

#23520 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Izdominirali ih,imali jednu priliku za 90 minuta....rezultat je hladno mogao biti 5:0...ne znam sta se trazi neka negativnost koji kurac,zar listica nije spominjana kao najozbiljnija ekipa otkako om je Sablic tu a mi ih razmontirali
Tomahawk11
Globalni moderator

#23521 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Nije realna priča o padu. Rano vodstvo ni u jednom trenutku nije ugroženo u tih 30 minuta.
O kakvoj kontroli igre pričamo, kad nisu mogli proći naš vezni red?

Ova ekipa itekako ima potencijal. Znam, sad to ispada general poslije bitke, ali početak sezone je bio katastrofalan i trebalo je prvo riješiti pitanje trenera. Mi boljeg od Husrefa niti možemo niti hoćemo imati. To je tako.
A igrački kadar....tačno je da je zadnja linija malo nesigurna, ali i to je rezultat stanja u cijeloj ekipi koje nas je zadesilo, kako sezona bude odmicala, biće o puno bolje i sigurnije. Juče je i kapiten bolje izgledao, ispravljao se.
Vezni red...Stanojević pokazuje da je pogodak, tip grize, pravi zadnji vezni. Ima i pas, zna sa loptom. Za Sarića i Rahmanovića se može reći da dobro rade svoj dio posla, dobro, Rahmanović nije na 100% i to je jasno, ali to znači da će Husref moći još izvući iz njega.
Naprijed...Hebib trči, radi...juče asistencija....koliko ga god kritikovali, on radi svoj posao....ne volim taj tip igrača, ali Avdija ili Višća, jbg, znaju trčati, ali nerviraju sa realizacijom, duel igrom.
Krste i Ahmet....Ahmeta još jednom moram pohvaliti, proigrao je, oživio, jbg, bio je klada jedno vrijeme, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu.
Krste pokazuje da nismo pogriješili što se vratio. Jedan od rijetkih, znamo kako obično bude s tim povratnicima.

Klupa....Ivetić, Kadušić, Kuzmanović, Adukor :D , Radovac, Anđušić, Lelić, Hadžić....nije loše, ali čini mi se da imamo malo više krilnih igrača....tako da bi se moglo očekivati da neki ode na zimu, a možda dođe još neko u zadnju liniju.
Uglavnom, Husref ima od čega da pravi pitu. Znamo i da umije, naše je da uživamo, nadam se :)
Grean

#23522 Re: Utakmice.

Post by Grean »

north wrote:I tih 30 minuta koje spominješ opet nije bilo lošije ni sekunde od Repuha..Ne znaš šta si ti gledao? Ono što je Repuh pokazao protiv Goška ne može nikako biti bolje ni kad bi se gledale dvije minute a ne 30....a o cjelokuonoj utakmici kad se sagleda je besmisleno pričati...Ćala također, sve zadje utakmice koje je vodio, a kad kažem zadnje mislim na vise njih ne samo Zrinjski i Zorya su isto bile kritične do bola uključujući i igru rezultat na kraju....S Ćalom smo prošle sezone kad je bilo 0-0 na Koševu protiv Zrinjskog svih devedeset minuta igrali ko da igramo sa igračem manje, u totalno podređenom položaju bili :-) ...Ne znam o kakvom nazadku pričaš, uključujući i tih famoznih 30 minuta koje pocrtavaš? Sve je sinoć bilo na strani Sarajeva, rezultat sasvim uvjerljiv i glat pobjeda, posjed lopte, broj udaraca, pravih šansi koje je njihov golman golman skidao ili gdje se fulalo pored gola a pričamo o 100% šansama, poput Lelićeve i rahmanovića (Pavlović je sinoć ostao neocijenjen jer nijedan šut nije išao u njega, toliko o prilikama Širokog koje spominje Sabljić a sa kojim se ti slažeš :? )....Jedino gdje je Široki na oko bio nešto bolji je u perodu 15-45 minuta, ali ne u smislu da su dominirali I pravili dar-mar pred našim golom, nego su malo bolje I duže kontrolisali loptu na sredini terena, ali bez ikakvog učinka prema naprijed...

Znači nismo briljirali da se razumijemo ,ali dosta veliki napredak u odnosu na utakmice sa Reuhom I Ćalom...Ono što mene zanima, je kontinuitet, mnogi treneri su na početku naravili pozitivan šok i napravili par dobrih utakmica I rezultata, tako da me ovo puno ne iznenađuje, pravo pitanje može li Husref napraviti kontinuitet ovakvih igara I pobjeda na duže staze, to je pravi ispit za njega...Jer takvi su naši igrači, oni se brzo zasite trenera i počnu padati, mentalni sklop i psiha nula bodova, i tu se onda vidi koliko je trener sposoban da im ne dozvoli da nakon 5-6 kola počnu padati I da nastave gristi cijelu sezonu kao i onu prvu kad su zaigrali dosta bolj pod njegovom palicom...
Ne znam koliko puta treba ponoviti. Komentar za Husrefa sam napisao u poluvremenu zbog frustracije kako je izgledala igra i kazem da sam to nepravedno pripisao njemu.

Da sam u pravu po pitanju tog perioda govore i komentari Dzakmica na poluvremenu o neobjasnjivom raspadu kao i izjava Husrefa za fks.ba da smo se u tom periodu provukli.

Sto se poredjenja tice sa proslogodisnjom utakmicom kontra Zrinjskog tice, stoji branili smo se i igrali na kontre a moja kritika ovih 30 minuta je i bila zbog toga jer ako dozvolimo Sirokom da nam igra sa stoperskom linijom na 50 metara od gola onda sta ocekivati kad dodje Zrinjski, ekipa kojoj to sigurno ne bi proslo bez kazne.

Ja nemam favorita, sve gledam kroz igru, sposobnoscu i hrabrosti da se da sansa mladim igracima i naravno rezultate. Samo ta tri parametra. Tako je bilo i sa Calom, u periodu nakon Zelje u gostima je bilo popularno njega kovati u zvijezde. Ja sam tad govorio digao je igru ali je bezmud jer je neoprostivo da i ne pomislis da iskoristis igraca vise u tako dugom periodu utakmice.

Onda uvijek ima ono da svi mi drugacije vrjednujemo sta je uspjeh, nekom je zelja ekonomski doping, plasticni klub tipa PSG koji ce gaziti ligu sa skupim igracima i ovisiti o bogatom vlasniku, neko bi da smo samoodrziv klub koji pravi pare i zivi od svog rada pod cijenu i da ne bude spektakularnih rezultata, nekom su najbitiji trofeji u vitrinama dok neki drugi vecu vrijednost vide u tome da napokon jedan igrac odskolovan u FKS zaigra u ligama petice, proda se za 20 miliona i da mozes reci ovoga smo mi napravili. To je pravo svih nas, da izaberemo sta je bitno i sta mi smatramo da nas cini velikim klubom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23523 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Povukli se u tom periodu jesmo, raspali nismo.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#23524 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Tomahawk11 wrote:Povukli se u tom periodu jesmo, raspali nismo.
Ma kakvi raspali, pogledati kako odbrana stoji kad Široki (i sa Vitezom se to vidjelo) napada. Dvije linije po 4 igrača, školski. Ne sjećam se kad smo tako linijski nazad stajali. Evo i jutros uz kafu odgledah utakmicu. Ma nema se mjesta prevelikim zamjerkama. Može li bolje? Naravno, hoće li biti bolje? Naravno! :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#23525 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Pitar sa Kariba wrote:
Tomahawk11 wrote:Povukli se u tom periodu jesmo, raspali nismo.
Ma kakvi raspali, pogledati kako odbrana stoji kad Široki (i sa Vitezom se to vidjelo) napada. Dvije linije po 4 igrača, školski. Ne sjećam se kad smo tako linijski nazad stajali. Evo i jutros uz kafu odgledah utakmicu. Ma nema se mjesta prevelikim zamjerkama. Može li bolje? Naravno, hoće li biti bolje? Naravno! :D
That's the spirit! :D :thumbup:
Post Reply