gledao sam na istoku, pobjegavsi od gradske raje, gradsku raju koja brani radovca...cak sta vise kao prijete sto se nasem djetetu psuje..pa kazu da je mlad i talenat....njih 10kao prijeti svojci trojci ali ne smiju da korak krenu prema tim ljudima....jebo vas radovac u usta prodana...vas, repuha calu i onog debila svrakicaTomahawk11 wrote:Mene stid![]()
Stid me ove sramote, ovih levata (čast izuzecima), stid me cirkusa, stid me koliko smo nisko pali.
Može li niže? Ne može. Eto, kažem ne može.
Kakva katastrofa nazad, Pavlović isto blesav, daje neke lopte, uvaljuje, stvara šanse protivnicima, Radovac gluho bilo, lopte ne zna dati, nema pasa da nije pogrešan i direktni krivac za gol. Bekić isto, kakav dragulj, njegovi centaršutevi![]()
Hadžić je bio dobar. Eto ušao je i Ahmet i dalje mlohava ćuna![]()
Šta dalje? Ne znam. Ne bih išao više da gledam ove levate. Ići ću samo zbog FKS. Ne očekujem ništa, nije realno. Nek se brukaju, nek rade šta hoće.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
trener-profesionalac
#23101 Re: Utakmice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23102 Re: Utakmice.
Na zapadu ga niko nije branio. Hadžiću se svaki potez pozdravljao pljeskom, ali Radovac....on je sve svoje kredite potrošio.trener-profesionalac wrote:gledao sam na istoku, pobjegavsi od gradske raje, gradsku raju koja brani radovca...cak sta vise kao prijete sto se nasem djetetu psuje..pa kazu da je mlad i talenat....njih 10kao prijeti svojci trojci ali ne smiju da korak krenu prema tim ljudima....jebo vas radovac u usta prodana...vas, repuha calu i onog debila svrakicaTomahawk11 wrote:Mene stid![]()
Stid me ove sramote, ovih levata (čast izuzecima), stid me cirkusa, stid me koliko smo nisko pali.
Kakva katastrofa nazad, Pavlović isto blesav, daje neke lopte, uvaljuje, stvara šanse protivnicima, Radovac gluho bilo, lopte ne zna dati, nema pasa da nije pogrešan i direktni krivac za gol. Bekić isto, kakav dragulj, njegovi centaršutevi![]()
Šta dalje? Ne znam. Ne bih išao više da gledam ove levate. Ići ću samo zbog FKS. Ne očekujem ništa, nije realno. Nek se brukaju, nek rade šta hoće.
- Grean
#23103 Re: Utakmice.
Na zapadu je prvo na tapeti bio Kadusic zajedno sa Hebibovicem pa onda Bekic, ovaj zadnji sasvim zasluzeno.
Za Kadusica nije mi jasno, ili ne smije ili mu je receno da ne ide naprijed. Svaka lopta stoperima u sredinu ali ipak nije zasluzio onakvu pljuvacinu.
Za Kadusica nije mi jasno, ili ne smije ili mu je receno da ne ide naprijed. Svaka lopta stoperima u sredinu ali ipak nije zasluzio onakvu pljuvacinu.
-
trener-profesionalac
#23104 Re: Utakmice.
vjeruj mi da je na istoku skocilo nekoliko njih ali samo na svojim mjestima ono nemoj nase je dijete i jos je mlad.....jedini problem sto ce kurve u upravi i diletanti na klupi sa polovnim igracima napraviti belaj medzu navijacima...slusam komentare drugih navijaca koji su ih cekali samo da krenu na ove ljude da im se napiju krvi. zar nam to treba..po tim kretenim ako je nase dijete ako je iz grada kao toso to je to...... daj Bože samo da na tribinama ne pukne ... a za zadnju pjesmu hordi nemam rijeci....i kada tesko je nakon ovog poraza pjevati nevjerovatno. i onda se igraci popisaju po njima tako sto samo odu u svlacionicu onako boli ih kita navikli na psovke....ide plata ostalo nije bitno.... kadusic nece da produzi ugovor igra, mihojevic izgleda isto nece da produzi nemamo pojma gde je crnkic....zelim sve najgore sadasnjoj upravi i Bordo Prijateljima koji su sve ovo zapoceli..u BP ne racunam GOSPODINA KUSTURICU KOJI JE DOVEO TANA.ON JE GOSPODIN KOJI JE POKAZAO MORAL..Tomahawk11 wrote:Na zapadu ga niko nije branio. Hadžiću se svaki potez pozdravljao pljeskom, ali Radovac....on je sve svoje kredite potrošio.trener-profesionalac wrote:gledao sam na istoku, pobjegavsi od gradske raje, gradsku raju koja brani radovca...cak sta vise kao prijete sto se nasem djetetu psuje..pa kazu da je mlad i talenat....njih 10kao prijeti svojci trojci ali ne smiju da korak krenu prema tim ljudima....jebo vas radovac u usta prodana...vas, repuha calu i onog debila svrakicaTomahawk11 wrote:Mene stid![]()
-
trener-profesionalac
#23105 Re: Utakmice.
a nedimu hadzicu zelim sve najbolje.,..momak je izginuo i pokazao da je 10 puta bolji od kloca ahmetovica. dvije tri sanse .. dva suta oba u gol..ali golmana kao drogiran...kuzmanovic kao da je na mrvama spavao.svaki napad se oklizne..svaka lopta pogresna...toso repuh cala i svrakic su unistili igru .. svaka cast legende kluba 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23106 Re: Utakmice.
Ma kakvo dijete, glupost je kavžiti se između sebe, mali je katastrofa ito je blago rečeno.
Hejj, kapiten, boji se lopte, kad je pošalje, obično nađe protivničkog igrača.
Bekić, Radovac, pa i Kadušić ako nastavi kao danas....bolje bez njih.
Ahmet nije ni za klupe.
Evo snimak tuge na BHT
Ahmet nije ni za klupe.
Evo snimak tuge na BHT
-
trener-profesionalac
#23107 Re: Utakmice.
jedino mi zao sto ce mali hadzic izgleda na klupu jer nacuh da je repuh njega nesto prozivao.....nadam se da nije konj kolikim se pokazao senad ubleha repuh....Tomahawk11 wrote:Ma kakvo dijete, glupost je kavžiti se između sebe, mali je katastrofa ito je blago rečeno.
Ahmet nije ni za klupe.
Evo snimak tuge na BHT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23108 Re: Utakmice.
Ma nije dobar sekunde, mali je danas bio jedan od boljih igrača.
Nek stavi Ahmeta, a može i drvo. Golova svakako neće biti.
Nek stavi Ahmeta, a može i drvo. Golova svakako neće biti.
-
trener-profesionalac
#23109 Re: Utakmice.
a horde zla u elementu.....veseli poslije utakmice.....nevjerovatno kako su nisko pali.....cak neki iz mog kvarta kao : ma jebo ovo...nema veze idemo dalje.....
izgleda da idemo ka samom dnu i borbi za opstanak....ali kako ljudi upozoravase,sabrina, valentin zeljovac...ne moze na dobro izac, plus dodas senada repuha i zijada svrakica... i to je to
izgleda da idemo ka samom dnu i borbi za opstanak....ali kako ljudi upozoravase,sabrina, valentin zeljovac...ne moze na dobro izac, plus dodas senada repuha i zijada svrakica... i to je to
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#23110 Re: Utakmice.
Nije Repuh ni prozivao Hadžića, nego je jednostavno odgovorio na pitanje novinara rekavši da je istina da imamo problema s realizacijom.
Nemojte bezveze praviti problem gdje ga nema.
-
trener-profesionalac
#23111 Re: Utakmice.
a ko je napadac, ko je zaduzen za realizaciju..... znaci nedim i ahmo....ali zato ne vidi problem u radovcu cak i kapiten posta, ne vidi problem u kadusicu koji nece da produzi ugovor,ne vidi problem u bekicu, mico kuzmanovic je mislio da je ovo mladost pa nema pritiska........zasto je samo realizacija problem....koje to sanse naprave sredina napadacima pa da je realizacija problem....zasto i kod njega hebobovic mora zaopceti....zasto se moraju rwzati troskovi dok nam direktor finansira moj komsiluk.......i zasto je hordama svejedno za rezultatVelkoski wrote:Nije Repuh ni prozivao Hadžića, nego je jednostavno odgovorio na pitanje novinara rekavši da je istina da imamo problema s realizacijom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#23112 Re: Utakmice.
Pa nije rekao da je Nedim Hadžić KRIVAC za bilo šta.
Na sve ostalo mogu samo reći jbg...
- Nasa Stvar
#23113 Re: Utakmice.
Ja bih samo da kazem da od sad stajem u zastitu hebibovica kloca,koji je ipak duplo manji kloc od kuzmanovica i isto tako kadusica,kakva god da su njih dvojica,puno je bolje to izgledalo po desnoj strani prije ulaska Hodzica i Mice,Rahmanovic jedini +,ostalo sve 0,Krste da je valjo ne bi se vratio vjerujte
P.S. ima li neko sa sjevera na forumu da mi odgovori jesu li u pitanju teske droge ili su u pitanju placenici?
u nas vakat se nakon 2 uzastopna remija na Kosevu ekipa dovodila ispred sjevera i Alaim kao kapiten uvodio na razgovore
P.S. ima li neko sa sjevera na forumu da mi odgovori jesu li u pitanju teske droge ili su u pitanju placenici?
u nas vakat se nakon 2 uzastopna remija na Kosevu ekipa dovodila ispred sjevera i Alaim kao kapiten uvodio na razgovore
-
trener-profesionalac
#23114 Re: Utakmice.
nije ga imenovao ali kad spomenes realizaciju mislis na napadace prvo.. pored katastrofalnog radovca,bekica,kuzmanovica,kadusica,hodzica,hebibovica ti kao trener kazes losa realizacija..mi ne djelujemo kao ekipa nego kao skup prolaznika koji su se prvi put sreli....radovac ne moze na sto metara odraditi sprint nema sanse a on nam kapiten. ne smije prici sudiji da kaze da ubraza golmana na prekidima da nesto uradi kod grubih startova a nema zutih.....jednostavno idemo ka dnu...jos nismo tamo tako da mozemo jos gore a neko rece da ne moze.......mogu misliti majko moja kako ce se radovac i kadusic snaci na sabljicine kasape i presing...Velkoski wrote:Pa nije rekao da je Nedim Hadžić KRIVAC za bilo šta.
-
trener-profesionalac
#23115 Re: Utakmice.
Nasa Stvar wrote:Ja bih samo da kazem da od sad stajem u zastitu hebibovica kloca,koji je ipak duplo manji kloc od kuzmanovica i isto tako kadusica,kakva god da su njih dvojica,puno je bolje to izgledalo po desnoj strani prije ulaska Hodzica i Mice,Rahmanovic jedini +,ostalo sve 0,Krste da je valjo ne bi se vratio vjerujte
fino su im igraci uzvratili nakon : pjesam sa sjevera nikad ne prestaje.....popisase im se na sjever i odose ravno u svlacionicu valjda da pitaju za platu......plus kretena sa tribina koji i dalje prodaju pricu nase je dijete radovac mlad je......nevjerovatno kako nisko mogu pasti igraci koji se kao zaklinju u ljubav prwma klubu janjos toso svrakic.....dnop dna od ljudi
- Nasa Stvar
#23116 Re: Utakmice.
Zato i pitam,i na zapadu je bla jedna grupa dole u dnu(vjerovatno rodbina od igraca) koja je uredno sa posljednim zvizdukom ustala i aplaudirala,kontam ko je ovdje lud,mozda sam ja lud sto me nervira poraz od jebenog GOSK-a iz jebene Gabele sela pored Capljine na sred Koseva i to drugi uzastopni na Kosevu. Kada uzmemo u obzir utakmicu finala kupa i ispadanje od amatera iz Moldavije dodjemo do cifre od 4 uzastopna kiksa na kosevu? Je li to treba da mi bude normalno?,pa u nasoj ligi ni oni sto ispadnu ne uvezu 4 kiksa kod kuce. Ili sam mozda ja lud ? Trebao bih mozda se pomirit da smo prosjecan klub? Ok samo nek kazu javno nije problem nek nam ne obecavaju vise,a dobro se sjecam i pred ovu sezonu samouvjerenih izjava strucnog staba i ostalih : "nase ambicije su jasne-borba za trofeje"trener-profesionalac wrote:Nasa Stvar wrote:Ja bih samo da kazem da od sad stajem u zastitu hebibovica kloca,koji je ipak duplo manji kloc od kuzmanovica i isto tako kadusica,kakva god da su njih dvojica,puno je bolje to izgledalo po desnoj strani prije ulaska Hodzica i Mice,Rahmanovic jedini +,ostalo sve 0,Krste da je valjo ne bi se vratio vjerujte
fino su im igraci uzvratili nakon : pjesam sa sjevera nikad ne prestaje.....popisase im se na sjever i odose ravno u svlacionicu valjda da pitaju za platu......plus kretena sa tribina koji i dalje prodaju pricu nase je dijete radovac mlad je......nevjerovatno kako nisko mogu pasti igraci koji se kao zaklinju u ljubav prwma klubu janjos toso svrakic.....dnop dna od ljudi
-
trener-profesionalac
#23117 Re: Utakmice.
sjever je ocaj.....a rodbina i pojedini papci kao ovi sa istoka koji daju podrsku pistolijeru radovcu su ostatci oni BP lazova i raak rana kluba.....nikad losija situacija u klubu a sjever pjeva neke pjesme podrske...to mi nije niti moze biti normalno..kakve su igre u pitanu Bog zna......jos ih gledam i ne vjerujem....smijeh i zeza njih 90% prema parkingu na istoku....
- Gusztav
#23118 Re: Utakmice.
Interesuje me samo, gdje su sada oni koji su onom malezijskom majmunu i kriminalcu dali ime "amidža", postavili standarde, dali nam ime "divovi", predstavili nam kao pojačanja velikane poput Barića i Purića......velikog šefa Jarnija
- Nasa Stvar
#23119 Re: Utakmice.
Ma katastrofa 100%,doduse na danasnjem sjeveru nema ni 10 % od ekipe sa zapada i tamo do 2010 2011,godine cine svoje,a podmladjivanje ocigledno nije uspjesno obavljeno,mozda i mi polahko starimo pa nekontamo danasnju navijacku modu,mozda ce i kod nas doc vrijeme da ce se na stadion dolazit radi slike i objave na drustvenoj mrezi. Takodjer sam veceras cuo i likove koji kao brane Bekica sto mu se zvizdi
Nevjerujem u sta smo se pretvorili i treba nam ovako,do utorka maksimalno srijede ocekujem bum objavu u vidu bordo arene,dresova sa ljiljanom,besplatnog ulaza za clanove i slicno.
- Nasa Stvar
#23120 Re: Utakmice.
Mi smo Saraj'vo,izvol'te se branitGusztav wrote:Interesuje me samo, gdje su sada oni koji su onom malezijskom majmunu i kriminalcu dali ime "amidža", postavili standarde, dali nam ime "divovi", predstavili nam kao pojačanja velikane poput Barića i Purića......velikog šefa Jarnija
- Gusztav
#23121 Re: Utakmice.
A prije nego što se počnete braniti, sjednite i budite mirni..."jer mi pišamo po sirotinji", a usput "postavljamo standarde"Nasa Stvar wrote:Mi smo Saraj'vo,izvol'te se branitGusztav wrote:Interesuje me samo, gdje su sada oni koji su onom malezijskom majmunu i kriminalcu dali ime "amidža", postavili standarde, dali nam ime "divovi", predstavili nam kao pojačanja velikane poput Barića i Purića......velikog šefa Jarnija
-
trener-profesionalac
#23122 Re: Utakmice.
brane bekica,adovca,kadusica...kazu ne kontaju sto se kadusicu zvizdi.....nevjerovatni placenici..Nasa Stvar wrote:Ma katastrofa 100%,doduse na danasnjem sjeveru nema ni 10 % od ekipe sa zapada i tamo do 2010 2011,godine cine svoje,a podmladjivanje ocigledno nije uspjesno obavljeno,mozda i mi polahko starimo pa nekontamo danasnju navijacku modu,mozda ce i kod nas doc vrijeme da ce se na stadion dolazit radi slike i objave na drustvenoj mrezi. Takodjer sam veceras cuo i likove koji kao brane Bekica sto mu se zvizdiNevjerujem u sta smo se pretvorili i treba nam ovako,do utorka maksimalno srijede ocekujem bum objavu u vidu bordo arene,dresova sa ljiljanom,besplatnog ulaza za clanove i slicno.
ali izgleda da su oni kulturna raja a mi svi ostali seljaci i papci...ne kontamo mi rezanje troskova....ne kontamo mi bordo prijatelje...nista mi ne kontamo..zato i ide sa sjevera podrska nikad ne prestaje umjesto uprava napolje.....ali ipak su iz uprave napisali da su zgrozeni policijom u zenici.ne ide sada da im sjever kontrira
- Nasa Stvar
#23123 Re: Utakmice.
Gusztav wrote:A prije nego što se počnete braniti, sjednite i budite mirni..."jer mi pišamo po sirotinji", a usput "postavljamo standarde"Nasa Stvar wrote:Mi smo Saraj'vo,izvol'te se branitGusztav wrote:Interesuje me samo, gdje su sada oni koji su onom malezijskom majmunu i kriminalcu dali ime "amidža", postavili standarde, dali nam ime "divovi", predstavili nam kao pojačanja velikane poput Barića i Purića......velikog šefa Jarnija
- Nasa Stvar
#23124 Re: Utakmice.
Neka ih jarane,nema veze,uskoro ce i to veoma brzo doci u situaciju da ce na derbiju imat vecerasnju posjetu,a na ostalim 300-500 gledalaca tj. ovih placenika i rodbine,pa nek budu svrha sami sebi,to ocigledno i zele i treba ih pustit,ako zele da imaju privatnu prciju nema problema,samo nek se izjasne pa daznamo na cemu smo,tada ce se borba nastaviti van stadiona,ako su mogli navijaci (al oni pravi) velikog Manchestera odustat od kluba i osnovati vlastiti,i ako su navijaci Dinama godinama (i pored rezultatskih uspjeha) mogli voditi i danas vode borbu,nevidim ni jedan jedini razlog zasto se to ne bi moglo i kod nas desiti?trener-profesionalac wrote:brane bekica,adovca,kadusica...kazu ne kontaju sto se kadusicu zvizdi.....nevjerovatni placenici..Nasa Stvar wrote:Ma katastrofa 100%,doduse na danasnjem sjeveru nema ni 10 % od ekipe sa zapada i tamo do 2010 2011,godine cine svoje,a podmladjivanje ocigledno nije uspjesno obavljeno,mozda i mi polahko starimo pa nekontamo danasnju navijacku modu,mozda ce i kod nas doc vrijeme da ce se na stadion dolazit radi slike i objave na drustvenoj mrezi. Takodjer sam veceras cuo i likove koji kao brane Bekica sto mu se zvizdiNevjerujem u sta smo se pretvorili i treba nam ovako,do utorka maksimalno srijede ocekujem bum objavu u vidu bordo arene,dresova sa ljiljanom,besplatnog ulaza za clanove i slicno.
ali izgleda da su oni kulturna raja a mi svi ostali seljaci i papci...ne kontamo mi rezanje troskova....ne kontamo mi bordo prijatelje...nista mi ne kontamo..zato i ide sa sjevera podrska nikad ne prestaje umjesto uprava napolje.....ali ipak su iz uprave napisali da su zgrozeni policijom u zenici.ne ide sada da im sjever kontrira
Ne znam kako je bilo prije rata,al od poslije rata pamtim skoro sve,i ako nista znam da se 90 % utakmica na Kosevu vazda rjesavalo,ovo sto se nama desava posljednje dvije sezone je definitivno najgori period kluba u poslijeratnom periodu.Pa mi smo nekada po 4-5-6 golova znali redovno trpati ovakvim ekipama,na Kosevu se znalo da nema nikome lahko bodova,imali smo gotovo uvijek po nekog kapitalca u ekipi (sto nemamo od odlaska Benke),dakle definitivno najgori period,a sto se tice BP cini mi se da je plan pravljen nekad 2008 da se do 2012 udje u grupnu fazu nekog takmicenja,statut i ostalo,ucicemo mi i u 2022 sigurno i bez trofeja,a o evropi je smijesno ista govorit,jer u Evropi dok ostali napreduju mi (kao liga) nazadujemo
Da dodam kad sam se raspisao da su navijacima uspjeli i jednog Skoru Alena okaljat u datom trenutku i da su mu kasnije supacki napravili oprostaj gdje su navijaci ipak rekli svoje za tog momka
- Grean
#23125 Re: Utakmice.
Katastrofa jeste ali sta bi pljuvaci poput @trenera da nije ovakvih epizoda, izgubio bi im se smisao zivota. Takvi se javljaju samo nakon poraza.
Tosina izjava o odlasku 4-5 standardnih igraca je klasicna demagogija. Zrinjski je ostao bez okosnice ekipe kao i svi drugi konkurenti pa nije problem.
Tosina izjava o odlasku 4-5 standardnih igraca je klasicna demagogija. Zrinjski je ostao bez okosnice ekipe kao i svi drugi konkurenti pa nije problem.