u ligi za opstanak
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kamen spoticanja
#23076 Re: Utakmice.
ako nista imat ce te priliku pobjediti jos jednom Celik u Zenici
u ligi za opstanak
u ligi za opstanak
-
Juliuscezar
#23077 Re: Utakmice.
Bolje ubacit kadete i juniore da se uce nego gledat ove uhljupe
-
north
#23078 Re: Utakmice.
Samo jako
...kontinuitet i tako to...vrijeme je da krenemo samo na dno, ustvari uveliko se tamo priblizavamo...samo tako cemo MOZDA isplivati ali neminovno cemo morati jos neko vrijeme plivati u izmetu...ali bitno je da se dobro radi u klubu i struka i da niko nije kriv nego eto samo desava se 
- emigrazione
#23079 Re: Utakmice.
Zbog ovoga nekada ne bih oka sklopio, sad me bas zaboli kurac 
-
mirza_15
#23080 Re: Utakmice.
Skoro isti osjecaj, ali ipak sam ocekivao da cemo ove goskove, viteze, celike dobijati i sigurno igrati barem ligu za prvaka i boriti se za mjesta u evropi. Sada vise ni to nisam siguran. Sve mi se vise cini da nam ne gine liga za opstanak. Nisam ocekivao da cemo bas ovoliko potonuti.emigrazione wrote:Zbog ovoga nekada ne bih oka sklopio, sad me bas zaboli kurac
- Alfa159
#23081 Re: Utakmice.
Pa majku mu jebem ovoga sam se uvijek bojao, da nakon ovoga veceras mogu reci; Ma boli me kurac!!!
- Logovan
#23083 Re: Utakmice.
SRAMOTA.
Tri kola, dva poraza, a oba na AFH
Jebem im mater i onima u lozi i onima na klupi, a i onima na terenu. Majku jebali, fuj, fuj, fuj.
Tri kola, dva poraza, a oba na AFH
Jebem im mater i onima u lozi i onima na klupi, a i onima na terenu. Majku jebali, fuj, fuj, fuj.
- leškarenje
#23084 Re: Utakmice.
Nisam gledao jer nisam tu,izašao bez moba,vratio se vidio rezultat i crko od smijeha
Eto Goska iza coska
i sta kaze Radovac,rade neke taktičke zamisli
@mirza pokri se po glavusi da se preznojis....pomaže da se malo dozoveš
Eto Goska iza coska
@mirza pokri se po glavusi da se preznojis....pomaže da se malo dozoveš
-
trener-profesionalac
#23085 Re: Utakmice.
treba pustiti radovca on je nase dijete je komentar pojedinih idiota na istoku.....jos se njih 10 svadza sa jednim covjekom ali ne smiju nista osim price sa mjesta.........jebo vas radovac u usta paradna.....
- SmokingMan
#23086 Re: Utakmice.
Pulsiramo. 
-
nema me tamo
#23087 Re: Utakmice.
SmokingMan wrote:Pulsiramo.
el ti to krivo
- leškarenje
#23088 Re: Utakmice.
Vrijeme je za Torlaka ili nekog iz te plejade mladih nadolazećih stručnjaka.....ove smo sve ispucali 
- SmokingMan
#23089 Re: Utakmice.
Jašta je,suza suzu stiže...nema me tamo wrote:SmokingMan wrote:Pulsiramo.
el ti to krivo
-
Qoom
#23090 Re: Utakmice.
Dobro smo igrali.
U subotu s kandidatom za titulu, kolko ćemo ih otrest, 5, 6:0?
U subotu s kandidatom za titulu, kolko ćemo ih otrest, 5, 6:0?
- Muhamed Đakmić
#23091 Re: Utakmice.
Ako nas Sablja razvali, a baš me zanima kako će metilji Sarić i Radovac podnijeti presing od prve minute, svega bi moglo biti na derbiju. Fuj momenat za ovu sramotu.
-
Qoom
#23092 Re: Utakmice.
Sarić je galopirajući karcinom ekipe
Metiljava lobotomija
Metiljava lobotomija
- omega369
#23093 Re: Utakmice.
Senad repuh proziva Hadzica?!?! Jel to malca od 18 godina krivi za poraz???
Pa imas li mozga majmune maloumni familiju ti onu retarduranu h###### hadzic ti kriv za bezidejnu i bezopasnu igru???
sto ahmetovica ahmaka nisi prozivao, ni hebiba mjesecima ne mogu gola pogoditi kretenu mahalski a uredno si im davao sansu
Treba zakonom zabraniti prilaz svim bivsim igracima
Idiot, dio idiotske garniture uhljebljenih nesposobnih maloumnika i degenerika koje smo izrodili. Gori od njih je samo onaj ko ih dovede, hujic i kompanija
Pa imas li mozga majmune maloumni familiju ti onu retarduranu h###### hadzic ti kriv za bezidejnu i bezopasnu igru???
sto ahmetovica ahmaka nisi prozivao, ni hebiba mjesecima ne mogu gola pogoditi kretenu mahalski a uredno si im davao sansu
Treba zakonom zabraniti prilaz svim bivsim igracima
Idiot, dio idiotske garniture uhljebljenih nesposobnih maloumnika i degenerika koje smo izrodili. Gori od njih je samo onaj ko ih dovede, hujic i kompanija
Last edited by omega369 on 06/08/2017 23:13, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#23094 Re: Utakmice.
Sjesti i plakati..ali se ne treba nervirati. Vidim i po postovima da je raja poravnila, iako je ovo zalosno sto se događa. Kad se gospoda ne nervira i ne reaguje, što bi mi kao navijači zuč jeli. Amateri vode klub, samo nisam siguran koji je pravi način da se ova govna rastjeraju. Najprije mislim na upravu. Trenera je najlakse promijeniti i jasno je svima da to nije rješenje. Nakon pozitivnog šoka sada imamo razočarenje. Bravo upravo, čini mi se, sad to mogu sigurno reci, najgora do sada. Kinezu se također svaku utakmicu zahvaljivati sto nas je izvukao iz govana i uvalio u još veća. Bravo,bravo. Nemam riječi...Hvala vam što se igrate sa svetinjom i našim zivcima. Nastavite tako, pa necete više nikako imati pritiska domaceg terena kad vas bude 500 zajedno s obezbjeđenjem i redarima. Samo naprijed Valentine i Sabrino, imena nakaradnih vam se sjetim.
Poruka za kolege novinare. Perite ih svaki dan jednim tekstom, pera vam se pozlatila.
Poruka za kolege novinare. Perite ih svaki dan jednim tekstom, pera vam se pozlatila.
- Logovan
#23095 Re: Utakmice.
Bojim se debakla u Kaknju. Da nas ljudi ne puknu sa tricom, gluho bilo i daleko.Muhamed Đakmić wrote:Ako nas Sablja razvali, a baš me zanima kako će metilji Sarić i Radovac podnijeti presing od prve minute, svega bi moglo biti na derbiju. Fuj momenat za ovu sramotu.
- Grean
#23096 Re: Utakmice.
Sramotno, igra i rezultat.
Toso je izgorio prije nego je i poceo. Sto se Husrefa tice jer ce i ta prica doci na red pitanje je treba li nam trener s kojim je Mladost pala nakon odlaska Rahimica i proigrala nakon dolaska Sablje. To dosta govori i o njemu.
Sta je rjesenje ne znam. Ja sam se nadao Varesanovicu kad su dovodili Janjosa a i to je pitanje, tipa general poslije bitke.
Kako god ova ekipa je bila puno bolja ako se sjetimo utakmica finala Kupa i finisa prosle sezone. Bila je makar trkacki spremna.
Toso je izgorio prije nego je i poceo. Sto se Husrefa tice jer ce i ta prica doci na red pitanje je treba li nam trener s kojim je Mladost pala nakon odlaska Rahimica i proigrala nakon dolaska Sablje. To dosta govori i o njemu.
Sta je rjesenje ne znam. Ja sam se nadao Varesanovicu kad su dovodili Janjosa a i to je pitanje, tipa general poslije bitke.
Kako god ova ekipa je bila puno bolja ako se sjetimo utakmica finala Kupa i finisa prosle sezone. Bila je makar trkacki spremna.
-
missko
#23097 Re: Utakmice.
Sad s tekme. Gluho bilo pupupu. Rahmanovic jedini covjek koji zna i hoce i malo Krste a sve ostalo nabit na kurac.
-
last mohicans
#23098 Re: Utakmice.
Nek nas razvali, sekunde mu ne bi zamjerio.Ne mogu ga, jer je mrtvi zeljovac, ali bi od njega moglo biti nešta, kad je trenerski angazman u pitanju. Lik konta fudbal, nek i kone plaču što su ga otjerali. U CG nimalo nije podbacio i kad su počeli prodavati i završavati utakmice (kako sam čuo) digao je sidro. Samo ga jos malo treba edukovati, da bolje priča i ne valja gluposti po pressu. Ali sta nam to ovi drugi stručnjaci imaju reci osim da je vruce, kako je lopta okrugla, nisu imali srece, te da nam je golman sve odbranio. Amaterizam mrtvi.Muhamed Đakmić wrote:Ako nas Sablja razvali, a baš me zanima kako će metilji Sarić i Radovac podnijeti presing od prve minute, svega bi moglo biti na derbiju. Fuj momenat za ovu sramotu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23099 Re: Utakmice.
Mene stid
Stid me ove sramote, ovih levata (čast izuzecima), stid me cirkusa, stid me koliko smo nisko pali.
Može li niže? Ne može. Eto, kažem ne može.
Kakva katastrofa nazad, Pavlović isto blesav, daje neke lopte, uvaljuje, stvara šanse protivnicima, Radovac gluho bilo, lopte ne zna dati, nema pasa da nije pogrešan i direktni krivac za gol. Bekić isto, kakav dragulj, njegovi centaršutevi
Hadžić je bio dobar. Eto ušao je i Ahmet i dalje mlohava ćuna
Šta dalje? Ne znam. Ne bih išao više da gledam ove levate. Ići ću samo zbog FKS. Ne očekujem ništa, nije realno. Nek se brukaju, nek rade šta hoće.
Stid me ove sramote, ovih levata (čast izuzecima), stid me cirkusa, stid me koliko smo nisko pali.
Može li niže? Ne može. Eto, kažem ne može.
Kakva katastrofa nazad, Pavlović isto blesav, daje neke lopte, uvaljuje, stvara šanse protivnicima, Radovac gluho bilo, lopte ne zna dati, nema pasa da nije pogrešan i direktni krivac za gol. Bekić isto, kakav dragulj, njegovi centaršutevi
Hadžić je bio dobar. Eto ušao je i Ahmet i dalje mlohava ćuna
Šta dalje? Ne znam. Ne bih išao više da gledam ove levate. Ići ću samo zbog FKS. Ne očekujem ništa, nije realno. Nek se brukaju, nek rade šta hoće.
- omega369
#23100 Re: Utakmice.
Ma moze i nize. Samo polako, dok otjeramo jednog a dovedemo drugog "vojnika" kluba
Novi vlasnik i metla su jedino rjesenje
Novi vlasnik i metla su jedino rjesenje