Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
#2251 Re: Utakmice.
Na momente smo djelovali kao ekipa, ali na momente
"Brzi" prekucao, uspio je shebati dvije odlicne prilike... posto je tekma bila dosadna, istok je morao naci sebi zanimaciju, ovaj put na meti je bio Mile Pehar 
- afa87
#2252 Re: Utakmice.
U 80 i nekoj minuti Ognjen po desnoj strani zaganja igraca nakon izgubljene lopte sa nekih 10m zaostatka, stize ga, uzima loptu i dobija faul i nakon toga dise na skrgetodd_smith wrote: Suljic i dalje glavni (mozda i jedini) borac na terenu
-
Max Bunker
#2253 Re: Utakmice.
Utakmica protiv Albanaca i ovo veceras su dvije razlicite dimenzije. Veceras su igrali malo borbenije ali djaba kada ne znaju igrati i ovo je jos daleko od idelanog.
Mi u ekipi imamo Suljica, Osmanagica i Tatomirovica, kao jedinu trojicu igraca u ovome trenutku. Ostali su katastrofa i antitalenti za sport u sustini pa onda i za fudbal. Sto se tice Vuleta, veceras je igrao na iskustvo i nije imao nekog puno posla. Sta se desava sa Bandovicem, meni a ni raji na stadionu, fakat nije jasno. O kapitenu
...neko ko treba da bude lider, uzor i ratnik na terenu, ima snage za 50 minuta utakmice. Prepiru se onaj iz Zrinjskog i Musemic, on k'o picka kakva stoji sa strane i posmatra. Sporo se oslobadja lopte a njegovoj tehnici se nema sta pricati.
U sustini, biti ce ovo jedna duga i teska sezone.
P.S.
Ko je nama kondicioni trener, jer evo vec trecu utakmicu da gledam i trecu utakmicu vec da imamo probleme sa grcevima i snagom oko 65-70 minute.
Mi u ekipi imamo Suljica, Osmanagica i Tatomirovica, kao jedinu trojicu igraca u ovome trenutku. Ostali su katastrofa i antitalenti za sport u sustini pa onda i za fudbal. Sto se tice Vuleta, veceras je igrao na iskustvo i nije imao nekog puno posla. Sta se desava sa Bandovicem, meni a ni raji na stadionu, fakat nije jasno. O kapitenu
U sustini, biti ce ovo jedna duga i teska sezone.
P.S.
Ko je nama kondicioni trener, jer evo vec trecu utakmicu da gledam i trecu utakmicu vec da imamo probleme sa grcevima i snagom oko 65-70 minute.
- Cossack
#2254 Re: Utakmice.
Nisu zaboravili Huseinbašića ali bilo bi glupo do registracije Komazeca ostati na jednom napadaču.wannabe_ultra wrote:iz lukavice se vracamo sa 3 boda.
Vule-Amer djeluju neprelazno
Cimirot odlican veceras, Ogi takodje
Hameta nije bilo na mapi dok nije zabio a onda je malo proigrao, oslobodio se pritiska sta li.
Karic nije spreman definitivno
Osmanagic odlican
Huseinbasica su izgleda zaboravili otjerati uz onu trojicu.
- omega369
#2255 Re: Utakmice.
ne bih da otvaram staru ranu ali zasto, zasto, zasto, zasto po milion put zasto osmanagic nije igrao protiv kukavaca iz albanije????
p.s. @cossack pa svakako smo na jednom napadacu - zar ih imamo vise?
-
todd_smith
#2256 Re: Utakmice.
Ma dobro on nije nikada ni bio kmica koja se setka po terenu, ali Asmir je jedini koji je citavu utakmicu sarao tamo vamo i kada izgubi trci za njom. Smotan je, ali jebi ga trudi se klinac.afa87 wrote:U 80 i nekoj minuti Ognjen po desnoj strani zaganja igraca nakon izgubljene lopte sa nekih 10m zaostatka, stize ga, uzima loptu i dobija faul i nakon toga dise na skrgetodd_smith wrote: Suljic i dalje glavni (mozda i jedini) borac na terenuDoslo im iz guzice u glavu cini mi se
-
Max Bunker
#2257 Re: Utakmice.
Jel' neko moze da mi kaze sta je bilo sa Miletom, pa mu je veceras skandirano sa istoka ?wannabe_ultra wrote:Brzi nije napadac, sto je i dokazao vecerasCossack wrote:Nisu zaboravili Huseinbašića ali bilo bi glupo do registracije Komazeca ostati na jednom napadaču.wannabe_ultra wrote:iz lukavice se vracamo sa 3 boda.
Vule-Amer djeluju neprelazno
Cimirot odlican veceras, Ogi takodje
Hameta nije bilo na mapi dok nije zabio a onda je malo proigrao, oslobodio se pritiska sta li.
Karic nije spreman definitivno
Osmanagic odlican
Huseinbasica su izgleda zaboravili otjerati uz onu trojicu.
btw: Jedan je Mile
- KPNCTNJAH
#2258 Re: Utakmice.
Predaleko je to za nas da cujemo 
a Mile cim je usao pokupio je simpatije, onda je napravio jedan faul i to je bilo sasvim dovoljno da se proziva ostatak tekme... bar je pozdravio istok kad je izlazio
ipak jedan je Andrija
a Mile cim je usao pokupio je simpatije, onda je napravio jedan faul i to je bilo sasvim dovoljno da se proziva ostatak tekme... bar je pozdravio istok kad je izlazio
- PriNc_ba
#2259 Re: Utakmice.
ima li sta od oduzimanja trake "kapitenu" ?
- Cossack
#2260 Re: Utakmice.
http://www.fcsarajevo.ba/prvi-timomega369 wrote:ne bih da otvaram staru ranu ali zasto, zasto, zasto, zasto po milion put zasto osmanagic nije igrao protiv kukavaca iz albanije????
Prema zvaničnom web sajtu imamo
- Arteta
#2261 Re: Utakmice.
Tatko je danas u jednoj situaciji ispao budala.wannabe_ultra wrote:Zaboravio sam i Tatomirovica (jedan od najborbenijih veceras, Tatko igra odlicno) kao i Marija koji je odlicno odigrao
Crnov mu je proturio kroz noge, a on totalno odustao, nije ni pokusao da ga stigne.
- Arteta
#2262 Re: Utakmice.
Da, ostalo je odigrao odlicno barem sto se defanzive tice.wannabe_ultra wrote:Da to sam i ja primjetio ali jesi li ti primjetio prije toga njegovu borbenost ?Arteta wrote:Tatko je danas u jednoj situaciji ispao budala.wannabe_ultra wrote:Zaboravio sam i Tatomirovica (jedan od najborbenijih veceras, Tatko igra odlicno) kao i Marija koji je odlicno odigrao
Crnov mu je proturio kroz noge, a on totalno odustao, nije ni pokusao da ga stigne.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2263 Re: Utakmice.
Dobro su odigrali gotovo svi, posebno Suljić i Tatko, sudija malo srao sa nekim prekidima. Muški i borbeno ulazili u duele, borili baš kako treba. Samo nam fali neko u 16, al` baš fali. Asmir Suljić mašina i motor čitave ekipe.
Edit: i ja sam promjenio mjesto nočas, možda je bilo do mene.
Edit: i ja sam promjenio mjesto nočas, možda je bilo do mene.
-
todd_smith
#2264 Re: Utakmice.
Sta dobro ba? Ovo treba da im bude apsolutni minimum, kada ih mamurluk opali ima da ovako igraju, ne treba se ovo hvaliti.
U 90 minuta 2-3 prosjecne prilike kod kuce napraviti je sramota.
U 90 minuta 2-3 prosjecne prilike kod kuce napraviti je sramota.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2265 Re: Utakmice.
Izvještaj: 1. kolo PL BiH 2013/14: Sarajevo - Zrinjski 1:0
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2266 Re: Utakmice.
"Prvo poluvrijeme smo igrali slabo, dok smo u drugom bili bolje i uspjeli smo slaviti. Jako bitna pobjeda nakon svih dešavanja. U narednoj utakmici ćemo imati više igrača na raspolaganju i biće nam koliko, toliko lakše. Ponavljam, jako bitna pobjeda za nas", nakon susreta je izjavio Musemić
- Zatamnjena stakla
#2267 Re: Utakmice.
King Husref objasnio. Mrtva utakmica, imali smo posjed lopte. Eto, barem nešto. 3 boda protiv Zrinjskog nije mala stvar 
- BegA_
#2268 Re: Utakmice.
Evidentno je da nam fali Melunovic.
Pobjeda je najbitnija. Vidjet' cemo kako ce sve to izgledati kad' se i ostali prikljuce. Nego, iako sam bio za to da Tatko bude novi kapiten, od veceras smatram da kapiten moze biti samo Vukasin i niko vise.
Pobjeda je najbitnija. Vidjet' cemo kako ce sve to izgledati kad' se i ostali prikljuce. Nego, iako sam bio za to da Tatko bude novi kapiten, od veceras smatram da kapiten moze biti samo Vukasin i niko vise.
- Muhamed Đakmić
#2269 Re: Utakmice.
Samo da se malo šepurim 
-
todd_smith
#2270 Re: Utakmice.
Ja bih njemu dao, i naredio da Dupovca i jos jednog uzme "pod krilo".BegA_ wrote:Evidentno je da nam fali Melunovic.![]()
Jer on ide sl sezone, i svake sezone se mijenja 7-8 igraca, neka barem ta 2 sto ostanu budu vodje za naredne sezone
- BegA_
#2271 Re: Utakmice.
todd_smith wrote:Ja bih njemu dao, i naredio da Dupovca i jos jednog uzme "pod krilo".BegA_ wrote:Evidentno je da nam fali Melunovic.![]()
Jer on ide sl sezone, i svake sezone se mijenja 7-8 igraca, neka barem ta 2 sto ostanu budu vodje za naredne sezone
Mada, ja vjerujem da bi on mogao produziti jos jednu sezonu.
- Pitarrr82
#2272 Re: Utakmice.
Jos cemo od pricom od Suljica napraviti legendu a on ako nekim slucajem bude citao forum dici se u nebesa, iako je skoro pa tamo ionako
Bori se on vise i trci vise nego prosle sezone ali po meni u ovom sportu nije dovoljno samo trcati kao muha bez glave a on to cesto radi, po tekmi izgubi sigurno 5, 6 pa i vise lopti a pocesto u momentima kad se moze stvoriti dobra prilika...
Todorovic
Bori se on vise i trci vise nego prosle sezone ali po meni u ovom sportu nije dovoljno samo trcati kao muha bez glave a on to cesto radi, po tekmi izgubi sigurno 5, 6 pa i vise lopti a pocesto u momentima kad se moze stvoriti dobra prilika...
Todorovic
- Muhamed Đakmić
#2274 Re: Utakmice.
Meni je najgore što kod Suljića ne vidim napredak. Mora se brže oslobađati lopte i mora u situacijama kada je 20-25 metara od gola umjesto driblinga ili nekakvog futurističkog pasa pokušavati da šutira. Frajer je prije bio sebičan, neko mu je izbio te bubice iz glave, ali sad je još gore, upropasti 5-6 napada po utakmici svojom nesebičnošću. Imam osjećaj da ima naredbu da ne šuta.Pitarrr82 wrote:Jos cemo od pricom od Suljica napraviti legendu a on ako nekim slucajem bude citao forum dici se u nebesa, iako je skoro pa tamo ionako![]()
Todorovic
- Muhamed Đakmić
#2275 Re: Utakmice.
A imao je jedan solidan šut protiv Albanaca dole, u drugom poluvremenu. Nije da nema kuvetawannabe_ultra wrote:nema on nikakvu naredbu nego ne moze dobaciti sa 16