Dobro, sve u svemu nije toliko loše. Nismo izgubili, ali jesmo dva iksa igrali. Ekipa nema plan igre, rezervni također, a o uigranim akcijama, pa makar i prekidima mozemo izgleda samo sanjati. Toliko protračenih prekida, a nista iz njih ne postizemo. Pa moze se makar to na treningu uvjezbati. Lazni mostarci su odlična ekipa i u prvom poluvremenu smo ganjali loptu za njima. Doduše nisu ni imali neke izgledne prilike iz te pas igre, ali zaista odlično to izgleda na terenu. Mi vrlo često ko djeca u raji, izbij, nabij, pa u pojedinim trenucima tako panično i amaterski nabijamo loptu, da plačeš. Svima nam je jasno da borbenošću nadomjestimo nedostatak kvaliteta, a u ovoj ekipi kvalitetom odskaču Dulja, Sarić i Hebibovic. Ahmetovic kad je u formi, sad nije i treba ga odmoriti malo, pa zašto ne i svjezeg ga ubaciti u drugom poluvremenu, jer mi ne djeluje u potpunosti spreman. Ova trojica prave tu neku prevagu. Ostalo je prosječno ili ispod prosjeka. Ahmetovic je bio jako loš, jeste da su cesto dvojica na njemu, da odvlači stopere, ali u skoku loš, primanje lopte slabo, puno zujanja, bez nekog učinka. Potpuno bezopasan. Čala kasni za izmjenama. Izvodi ga u 75, bio je zreo na poluvremnu za izmjene. Sredina škripi, stisli nas u zadnjim minutama, on u 90 i nekoj ubacuje Radovca, sto je trebao puno ranije uraditi. Ono sto svi primjecuju da nam je kretnja bez lopte i u prazan prostor misaona imenica i to zaista katastrofalno djeluje. Zar se to ne moze uigrati na trenzima, jebo ga i kretnja više. Dupli pas? Ne znam jesam li i jedan vidio u utakmici. Duljevic zna usrati, jedan dobar potez, pa dva loša, ali opet pravi prevagu i takav kakav je. On bi u rastrčanijoj ekipi gdje mu se igrači otvaraju ili još bolje, razigravaju ga, razvaljivao. Dečko nema s kim igrati, isto kao i Saric koji je veceras bio lošiji, ali zna lopte. Sav naš očaj se vidio negdje pred kraj kad Saric s loptom ceka da se neko otvori, jer su svi bili iza igrača Zrinjskog, on u nepronalasku rjesenja nabija loptu u nepovrat. Zalaganja i borbenost je na nivou, Čalino motivisanje sve vrijeme je

Momci imaju podrsku, jer stvarno žele i bore se, što raja prepoznaje. Sad, što uvijek ne znaju, to je drugi par rukava.