Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#21576 Re: Utakmice.
Ako ima na forumu onih koji su ismijavali Rustemovića, onda da vam kažem da me je stid što dijelim tribinu sa vama.
Da sam na vašem mjestu, ne bih više dolazio na utakmicu od sramote.
- leškarenje
#21577 Re: Utakmice.
Izdominiramo na jesen,nastavimo tako na proljece i opet ne valja
e jeste nezahvalni led te jebo ,sta hocete .....gledaj Reala i patnje,u jednom momentu im dali pehar
sta bi da smo mi proosuli prednost ko zrinjski
Deranje OlimpiKa ,onda proci u Kupu vec na Kosevu pa deranje listice
hajmoo biti pozitivni 
Deranje OlimpiKa ,onda proci u Kupu vec na Kosevu pa deranje listice
- Cossack
#21578 Re: Utakmice.
Ko ce se tada sve smjenjivati?ZonFon wrote:Ja im mogu halaliti ovu jednu tekmu, ali ako nastave ovako...
- armin071
#21579 Re: Utakmice.
znaci hrakanje je krenulo. ako slucajno sljedecu pobjedimo bicemo sampioni svemira a Cala Lipi i Gvardiola zajedno. nigdje pitara.... 
- Cossack
#21580 Re: Utakmice.
Pljuvaci dugo pauzirali pa valjda sada nadoknadjuju.armin071 wrote:znaci hrakanje je krenulo. ako slucajno sljedecu pobjedimo bicemo sampioni svemira a Cala Lipi i Gvardiola zajedno. nigdje pitara....
- lijek-za-sve
#21581 Re: Utakmice.
neznam jel se sali ili ne,ali ja njega ili bilo kojeg igraca FKS nisam ismijavao i ali ako iko tog hRustema ismijava to je on sam sebe,jer ako on sebi ne zeli dobro sto bi ga ja zalio i branio makar mi bio najrodjeniji brat.Logovan wrote:Ako ima na forumu onih koji su ismijavali Rustemovića, onda da vam kažem da me je stid što dijelim tribinu sa vama.
- Logovan
#21582 Re: Utakmice.
Pod ismijavanjem sam mislio na ono "ole ole ole" kada je Rustemović bio u kontaktu sa loptom. Dno dna, majke mi.lijek-za-sve wrote:neznam jel se sali ili ne,ali ja njega ili bilo kojeg igraca FKS nisam ismijavao i ali ako iko tog hRustema ismijava to je on sam sebe,jer ako on sebi ne zeli dobro sto bi ga ja zalio i branio makar mi bio najrodjeniji brat.Logovan wrote:Ako ima na forumu onih koji su ismijavali Rustemovića, onda da vam kažem da me je stid što dijelim tribinu sa vama.
- leškarenje
#21583 Re: Utakmice.
Ma lazes da je to bilo
ja to nisam cuo .....kad su to uspjeli kad se tri puta danas sastavio sa loptom.....ko da nije ni igrao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21584 Re: Utakmice.
I ja sam ovo cuo. Mislim da je dolazilo sa dijela istoka blize jugu.leškarenje wrote:Ma lazes da je to biloja to nisam cuo .....kad su to uspjeli kad se tri puta danas sastavio sa loptom.....ko da nije ni igrao
- lijek-za-sve
#21585 Re: Utakmice.
lesko ,logovan je u pravu i to je bilo u nekoj 75 ili 80-oj minuti ,ne opravdavam niti odobravam to ali kad se sve sabere sam je tome kriv.
Opet ponavljam ako on sam sebi ne zeli dobro pa onda i klubu ,o cemu pricamo?
Opet ponavljam ako on sam sebi ne zeli dobro pa onda i klubu ,o cemu pricamo?
- leškarenje
#21586 Re: Utakmice.
Majke mi ondje kod mene se nije čulo
nego sega mi je to kako su to stigli njemu govoriti....ili ja nisam čuo zbog djece 
- Logovan
#21587 Re: Utakmice.
Jest, vjeruj. Ismijavali ga oni iz centralnog dijela tribine. Nekad u drugom poluvremenu ga prozivali, ismijavali.leškarenje wrote:Ma lazes da je to biloja to nisam cuo .....kad su to uspjeli kad se tri puta danas sastavio sa loptom.....ko da nije ni igrao
Ne dao Bog da neko da podršku, aplauz, neki pozitivan komentar da malo ohrabri momka. Znam i ja da je loš, ali pretjerujemo u ismijavanju i pljuvanju.
Eto dokle smo došli da se sa tribina čuje "ole, ole, ole".
- lijek-za-sve
#21588 Re: Utakmice.
leškarenje wrote:Majke mi ondje kod mene se nije čulonego sega mi je to kako su to stigli njemu govoriti....ili ja nisam čuo zbog djece
- leškarenje
#21589 Re: Utakmice.
@logovani sjeti se leskovih riječi a davno sam to pisao da mi ovakvi kakvi smo ne zaslužujemo dobre stvari,nas odnos prema svemu je ponižavajući. Ulazi Said kad čujes "hajde debeli"
a onda okolo satro smijeh sa pogledima u raju jel bila dobra provala ,eto to za Rustema,pa za Kadusica 
LIjek,pričali smo o Rustemu u povratku ali ga nismo ismijavali.....jebi ga bio loš,nevidljiv ali bez vrijedjanja
LIjek,pričali smo o Rustemu u povratku ali ga nismo ismijavali.....jebi ga bio loš,nevidljiv ali bez vrijedjanja
- Logovan
#21590 Re: Utakmice.
Potvrđujem boldirano.leškarenje wrote:@logovani sjeti se leskovih riječi a davno sam to pisao da mi ovakvi kakvi smo ne zaslužujemo dobre stvari,nas odnos prema svemu je ponižavajući. Ulazi Said kad čujes "hajde debeli"a onda okolo satro smijeh sa pogledima u raju jel bila dobra provala ,eto to za Rustema,pa za Kadusica
Hajde ja znam da mora biti tu i tamo neka psovka, tu i tamo neki komentar tipa "imaš li mozga" i slično, jer ipak to je utakmica, ali ne kontam da se to radi tokom čitavih 90 i kusur minuta i bez ikakvih pozitivnih komentara.
A da ne govorim kakve su reakcije kod osoba kada im kažeš da daju malo podrške.
Nešto sam primijetio prije par mjeseci, danas se protiv Viteza ponovilo, a tiče se opet Rustemovića.
Vitez nam složi dobru akciju, naprave ljudi priliku - raja kritikuje najviše Rustemovića.
Nama akcija propadne zbog nekog tamo razloga - raja opet po Rustemoviću.
Mi loše igramo, ne možemo do njihovog šesnaesterca doći - raja opet o Rustemoviću.
Sad je moje pitanje, da li raja zna sve igrače Sarajeva? Ili samo neke igrače? Ako znaju sve igrače, kako vazda po Rustemoviću? Ako je Rustemović jedini problem, hajmo ga otjerati još večeras, pa će nam biti med i mlijeko, igrat ćemo kao Bayern, itd.
- ZonFon
#21591 Re: Utakmice.
Ja, nikoga. Samo mi smeta sto smo do sada bili autobuska stanica na svakom prelazom roku pa smo prolazili kako smo prolazili u prvenstvu. Ovaj prelaznik rok dovedes dvije prinove u nadi da ces zadrzati onu koheziju ekipe, borbu, zelju za pobjedama, igru bez izgubljenog duela koja nas je krasila zadnjih par tekmi u jesenjem dijelu. Danas dobijes setkanje i bolikurce izuzev par pojedinaca.Cossack wrote:Ko ce se tada sve smjenjivati?ZonFon wrote:Ja im mogu halaliti ovu jednu tekmu, ali ako nastave ovako...
- leškarenje
#21592 Re: Utakmice.
Sto bi reko onaj sa teme juventusa kad uzmu jedva.....Rutinski 
-
trener-profesionalac
#21593 Re: Utakmice.
ka d mu psuju ne valja kad mu daju podrsku za dobar potez sa ole ne valja...
pripreme u antaliji nula bodova.nista novo sem jos gore igre nego prije
njegovo kretanje i mahanje rukama prema mehmedu janjosu kada mu govori da ne trci pravolinijski kada vitez ima napad nego da suzava je izazvalo reakcije istoka.najbolji komentar je dao ovaj moj kontras da je perfektno igrao flastera na sudiji....
a suplja dajmo im podrsku je prevazidzena , ako iko kome daje podrsku to smo mi.oni tu podrsku vracaju amaterskim bavljenjem fudbala.
5000 ljudi danas na Kosevu je dokaz da imaju podrsku....
pripreme u antaliji nula bodova.nista novo sem jos gore igre nego prije
njegovo kretanje i mahanje rukama prema mehmedu janjosu kada mu govori da ne trci pravolinijski kada vitez ima napad nego da suzava je izazvalo reakcije istoka.najbolji komentar je dao ovaj moj kontras da je perfektno igrao flastera na sudiji....
a suplja dajmo im podrsku je prevazidzena , ako iko kome daje podrsku to smo mi.oni tu podrsku vracaju amaterskim bavljenjem fudbala.
5000 ljudi danas na Kosevu je dokaz da imaju podrsku....
-
ibizza
#21594 Re: Utakmice.
Ne uvaljute nasTomahawk11 wrote:I ja sam ovo cuo. Mislim da je dolazilo sa dijela istoka blize jugu.leškarenje wrote:Ma lazes da je to biloja to nisam cuo .....kad su to uspjeli kad se tri puta danas sastavio sa loptom.....ko da nije ni igrao
-
sencobih
#21595 Re: Utakmice.
Podrška navijača je diskutabilna. Ovo protiv viteza je bilo u redu, navijanje bez bakljada, sjajno. Eto neka neko sabere koliko se kazni naplaćalo do sada zbog toga.
Kažu vratili se navijači čelika i daju podršku ,a to vraćanje ce koštati klub bar 5000KM,a klub do guše u dugovima. Nama je sreća pa se ima para za kazne, a nije da se nemaju u pametnije stvari utrošiti.
Kažu vratili se navijači čelika i daju podršku ,a to vraćanje ce koštati klub bar 5000KM,a klub do guše u dugovima. Nama je sreća pa se ima para za kazne, a nije da se nemaju u pametnije stvari utrošiti.
-
NoWayOut
#21596 Re: Utakmice.
Protiv Viteza bez bakljade?sencobih wrote:Podrška navijača je diskutabilna. Ovo protiv viteza je bilo u redu, navijanje bez bakljada, sjajno. Eto neka neko sabere koliko se kazni naplaćalo do sada zbog toga.
Neko od nas dvojice je bio na pogresnoj utakmici.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21597 Re: Utakmice.
I ja hocu da kazem....al eto, hajmo reci nije vidio, al da nije cuo 
- leškarenje
#21598 Re: Utakmice.
Ja mislim da je ironija u pitanju 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21599 Re: Utakmice.
Ma sta god, to se nece promijeniti.
Palilo se i palice se
Pricali smo na tu varijaciju milion puta.
Palilo se i palice se
Pricali smo na tu varijaciju milion puta.
-
bjelave
#21600 Re: Utakmice.
Nista gluplje i besmislenije od bakljade protiv nekog tamo Viteza
I onda ovi sto to rade, tvrde da vole klub. Vole da ne kazem sta kad mu iz utakmice u utakmicu nanose stetu.
Dolaze na stadion zbog sebe i svog divljanja a ne kluba.
Da policija hoce konacno pocet radit svoj posao....
I onda ovi sto to rade, tvrde da vole klub. Vole da ne kazem sta kad mu iz utakmice u utakmicu nanose stetu.
Dolaze na stadion zbog sebe i svog divljanja a ne kluba.
Da policija hoce konacno pocet radit svoj posao....