leškarenje wrote:Mis mekinjassto se ne javis bolan da se upoznamo,danas sam se olesio sa jednim forumasem
trebo si se javiti da nas odvedes do stadiona
pa o tome ti pricam.pored alkohola problem ti je i matematika....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leškarenje wrote:Mis mekinjassto se ne javis bolan da se upoznamo,danas sam se olesio sa jednim forumasem
trebo si se javiti da nas odvedes do stadiona
leškarenje wrote:Zato imamo tebe,jebem gada nam ti izracunas sta treba....ali mis mekinjas nece da se javi kad kolegi sa tribine treba pomoc,samoubi se misonja
Tomahawk11 wrote:To na zapadu nema pitara![]()
Ahalijek-za-sve wrote:Tomahawk11 wrote:To na zapadu nema pitara![]()
![]()
najpraviji su na istoku
![]()
Jarane samo sto nam nisu nacrtali da je ove godine cilj Evropa. Ko da im je neko dao direktivu da samo to govore. Onda se raja ovdje buni a dze titula i to. I ti sad kazes treba dati do znanja da nam je to cilj? Isto vazi ovo za borbenost. Kazes ne trazim duplu, ne trazim skarice, ne trazim lijepu igru i to....ali prije toga kazes da borbenosti ne nedostaje. Pa sta bi sa onim nasim standardnim "ne trazim lijepu igru, ne trazim ovo ono, ali trazim makar borbenost"?north wrote:Presmiješna igra, jedna od gorih u ovom desetljeću na AFH...Postavlja se pitanje može li gore od ovoga, može da smo izgubili, ali ako ćemo igru komentarisati ne znam kako to odigrati a da je puno lošije od ovoga
......Sa Duljevićem na klupi, ili ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu a I to bi bilo upitno da su nam Sloboda ili Široki na bod-dva
...Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo"
....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako
...Imaš 3 mjeseca pauze, zadržiš ekipu na okupu, prva utakmica kući protiv ekipe koja nema prevelikih ambicijao osim opstati a tu su za sada sigurni, solidna posjeta ema zvižduka, barem ne toliko
ko prije, I ti kući ne možeš dva puta opucati po golu
....Optimistično nema šta
......ali dobro, ne osuđujem igrače toliko ni trenera, osuđujem situaciju da ti Vitez na AFH ne da parira nego bude u bolji I samo ludoj sreći našoj nismo rezultatski kiksali, dakle situaciju što nemaš jaču ekipu koja bi ovakvog Viteza sa tricom ili petardom ispratila kući....Nasrah se puno znam, ali popišan nekakav osjećaj, nisam očekivao rasposidiju ni da deremo, ali vise od ovoga je moralo, pa mi je zato ovo sve smiješno
....
jeza u ledja wrote:Jarane samo sto nam nisu nacrtali da je ove godine cilj Evropa. Ko da im je neko dao direktivu da samo to govore. Onda se raja ovdje buni a dze titula i to. I ti sad kazes treba dati do znanja da nam je to cilj? Isto vazi ovo za borbenost. Kazes ne trazim duplu, ne trazim skarice, ne trazim lijepu igru i to....ali prije toga kazes da borbenosti ne nedostaje. Pa sta bi sa onim nasim standardnim "ne trazim lijepu igru, ne trazim ovo ono, ali trazim makar borbenost"?north wrote:Presmiješna igra, jedna od gorih u ovom desetljeću na AFH...Postavlja se pitanje može li gore od ovoga, može da smo izgubili, ali ako ćemo igru komentarisati ne znam kako to odigrati a da je puno lošije od ovoga
......Sa Duljevićem na klupi, ili ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu a I to bi bilo upitno da su nam Sloboda ili Široki na bod-dva
...Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo"
....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako
...Imaš 3 mjeseca pauze, zadržiš ekipu na okupu, prva utakmica kući protiv ekipe koja nema prevelikih ambicijao osim opstati a tu su za sada sigurni, solidna posjeta ema zvižduka, barem ne toliko
ko prije, I ti kući ne možeš dva puta opucati po golu
....Optimistično nema šta
......ali dobro, ne osuđujem igrače toliko ni trenera, osuđujem situaciju da ti Vitez na AFH ne da parira nego bude u bolji I samo ludoj sreći našoj nismo rezultatski kiksali, dakle situaciju što nemaš jaču ekipu koja bi ovakvog Viteza sa tricom ili petardom ispratila kući....Nasrah se puno znam, ali popišan nekakav osjećaj, nisam očekivao rasposidiju ni da deremo, ali vise od ovoga je moralo, pa mi je zato ovo sve smiješno
....
Sljedeca utakmica ce pokazati vise. Mene ipak najvise samo rezultat zanima.
Stadion je tako zapušten da je ono sve jebeno nevjerovatno.Maharadza wrote:Žali Bože keša bačenog za putovanje i smještaj u Turskoj, mogao se na nešto korisno potrošiti, npr da se očiste one tribine!
A ako ti je generalna poenta da nam je igra za kurac i da nisi optimistican, pa jebemu nisi nam otkrio toplu vodu.north wrote:ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu ....
Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo"....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako
...
Jebeš ti mene malo, je l dejeza u ledja wrote:@ north, ne znam kako drukcije ovo da shvatim?
A ako ti je generalna poenta da nam je igra za kurac i da nisi optimistican, pa jebemu nisi nam otkrio toplu vodu.north wrote:ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu ....
Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo"....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako
...
Izlizana je floskula ali teško može gore od ovoga. Vidjeti ćemo.ZonFon wrote:Ja im mogu halaliti ovu jednu tekmu, ali ako nastave ovako...