Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
trener-profesionalac

#21551 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

leškarenje wrote:Mis mekinjas :lol: sto se ne javis bolan da se upoznamo,danas sam se olesio sa jednim forumasem :pijani: trebo si se javiti da nas odvedes do stadiona :skoljka:

pa o tome ti pricam.pored alkohola problem ti je i matematika....
leškarenje

#21552 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Zato imamo tebe,jebem ga :oops: da nam ti izracunas sta treba....ali mis mekinjas nece da se javi kad kolegi sa tribine treba pomoc,samoubi se misonja :skoljka:
trener-profesionalac

#21553 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

leškarenje wrote:Zato imamo tebe,jebem ga :oops: da nam ti izracunas sta treba....ali mis mekinjas nece da se javi kad kolegi sa tribine treba pomoc,samoubi se misonja :skoljka:

nedo mi Bog da si mi ti kolega....
leškarenje

#21554 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Vidi se da si mis,cim ostavljas nekoga sa tribine u nevolji .....ma sta mis,ali bezze mi da upotrijebim kakvu gnusniju rijec na tebe :lol: nisi vrijedan za bana,iskoristicu tu prigodu drugi put 8)
Imam osjecaj da si neki cvikeras koji viri i gleda sta drugi rade,da bi poslije to predstavljao kao svoje djelo...jesi li,priznaj :izet:
weedonjaaa

#21555 Re: Utakmice.

Post by weedonjaaa »

Pravi ste pitari. Ponekad se stidim sa kime dijelim tribine i stadion, mile mi majke eto..
al-em

#21556 Re: Utakmice.

Post by al-em »

Bolje smo igrali na jesen. Al tek je prva utakmica, nadam se da ce biti bolje.
Posjeta odlicna, ako dobijemo olimpika protiv sirokog ce biti vrh.
leškarenje

#21557 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Jesi li se zacrvenio :oops: i nemoj me isto nazivati ko njega :D na istoku su pitari,a on je na zapadu viri u lozu i slusa sta drugi dobacuju Upravi
Tomahawk11
Globalni moderator

#21558 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

To na zapadu nema pitara :oops: :mrgreen:
lijek-za-sve

#21559 Re: Utakmice.

Post by lijek-za-sve »

Tomahawk11 wrote:To na zapadu nema pitara :oops: :mrgreen:
:D :D najpraviji su na istoku :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#21560 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

lijek-za-sve wrote:
Tomahawk11 wrote:To na zapadu nema pitara :oops: :mrgreen:
:D :D najpraviji su na istoku :D :D
Aha :D :thumbup:
jeza u ledja

#21561 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

north wrote:Presmiješna igra, jedna od gorih u ovom desetljeću na AFH :oops: ...Postavlja se pitanje može li gore od ovoga, može da smo izgubili, ali ako ćemo igru komentarisati ne znam kako to odigrati a da je puno lošije od ovoga :D ......Sa Duljevićem na klupi, ili ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu a I to bi bilo upitno da su nam Sloboda ili Široki na bod-dva :-) ...Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo" :D ....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako :D ...Imaš 3 mjeseca pauze, zadržiš ekipu na okupu, prva utakmica kući protiv ekipe koja nema prevelikih ambicijao osim opstati a tu su za sada sigurni, solidna posjeta ema zvižduka, barem ne toliko :D ko prije, I ti kući ne možeš dva puta opucati po golu :D ....Optimistično nema šta :oops: ......ali dobro, ne osuđujem igrače toliko ni trenera, osuđujem situaciju da ti Vitez na AFH ne da parira nego bude u bolji I samo ludoj sreći našoj nismo rezultatski kiksali, dakle situaciju što nemaš jaču ekipu koja bi ovakvog Viteza sa tricom ili petardom ispratila kući....Nasrah se puno znam, ali popišan nekakav osjećaj, nisam očekivao rasposidiju ni da deremo, ali vise od ovoga je moralo, pa mi je zato ovo sve smiješno :oops: ....
Jarane samo sto nam nisu nacrtali da je ove godine cilj Evropa. Ko da im je neko dao direktivu da samo to govore. Onda se raja ovdje buni a dze titula i to. I ti sad kazes treba dati do znanja da nam je to cilj? Isto vazi ovo za borbenost. Kazes ne trazim duplu, ne trazim skarice, ne trazim lijepu igru i to....ali prije toga kazes da borbenosti ne nedostaje. Pa sta bi sa onim nasim standardnim "ne trazim lijepu igru, ne trazim ovo ono, ali trazim makar borbenost"? :D

Sljedeca utakmica ce pokazati vise. Mene ipak najvise samo rezultat zanima.
Last edited by jeza u ledja on 26/02/2017 19:57, edited 1 time in total.
ibizza

#21562 Re: Utakmice.

Post by ibizza »

Dabogda svaku ovako igrali i uzimali sa 1-0 :D
van Basten

#21563 Re: Utakmice.

Post by van Basten »

Nama treba zabraniti zimske pripreme... Eventualno do Igmana dobaciti.
Bolje bismo izgledali da su igraci ova 3 mjeseca ispijali kahve po Vatri i sl nego sto su se kao pripremali po Turskoj
Maharadza

#21564 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Žali Bože keša bačenog za putovanje i smještaj u Turskoj, mogao se na nešto korisno potrošiti, npr da se očiste one tribine! :sad:
Last edited by Maharadza on 26/02/2017 20:07, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#21565 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Oni shvate Tursku kao odmor. Samo upratiti koliko se slikaju, koliko su radosni....to im je najblize sto mogu doci "Evropi". Sto bolji uslovi dole, to su gori na pocetku proljeca.

A zasto ih ne ostave da treniraju u BiH? Pa zato sto i ostalima odgovara da im guzica vidi puta. :-)
north

#21566 Re: Utakmice.

Post by north »

jeza u ledja wrote:
north wrote:Presmiješna igra, jedna od gorih u ovom desetljeću na AFH :oops: ...Postavlja se pitanje može li gore od ovoga, može da smo izgubili, ali ako ćemo igru komentarisati ne znam kako to odigrati a da je puno lošije od ovoga :D ......Sa Duljevićem na klupi, ili ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu a I to bi bilo upitno da su nam Sloboda ili Široki na bod-dva :-) ...Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo" :D ....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako :D ...Imaš 3 mjeseca pauze, zadržiš ekipu na okupu, prva utakmica kući protiv ekipe koja nema prevelikih ambicijao osim opstati a tu su za sada sigurni, solidna posjeta ema zvižduka, barem ne toliko :D ko prije, I ti kući ne možeš dva puta opucati po golu :D ....Optimistično nema šta :oops: ......ali dobro, ne osuđujem igrače toliko ni trenera, osuđujem situaciju da ti Vitez na AFH ne da parira nego bude u bolji I samo ludoj sreći našoj nismo rezultatski kiksali, dakle situaciju što nemaš jaču ekipu koja bi ovakvog Viteza sa tricom ili petardom ispratila kući....Nasrah se puno znam, ali popišan nekakav osjećaj, nisam očekivao rasposidiju ni da deremo, ali vise od ovoga je moralo, pa mi je zato ovo sve smiješno :oops: ....
Jarane samo sto nam nisu nacrtali da je ove godine cilj Evropa. Ko da im je neko dao direktivu da samo to govore. Onda se raja ovdje buni a dze titula i to. I ti sad kazes treba dati do znanja da nam je to cilj? Isto vazi ovo za borbenost. Kazes ne trazim duplu, ne trazim skarice, ne trazim lijepu igru i to....ali prije toga kazes da borbenosti ne nedostaje. Pa sta bi sa onim nasim standardnim "ne trazim lijepu igru, ne trazim ovo ono, ali trazim makar borbenost"? :D

Sljedeca utakmica ce pokazati vise. Mene ipak najvise samo rezultat zanima.
:-) ....Ne mogu da vjerujem da nisi shvatio poentu ...Gdje sam spomenuo titulu kao imperativ? naravno da je najvažnija borbenost, ali je potrebno bar minimum nečega da se vidi uz tu borbenost...Jesi li gledao utakmicu danas uopšte pa da znaš šta sam htio reći? napisao sam lešku ja neću i ne želim prihvatiti da mi sa Vitezom I sličnim ekipama kod kuće budemo bare-bare, ne mogu i tačka, jer mi nismo Olimpic niti Mladost...ako to nekoga zadovoljava da se ovako bodovi osvajaju ako je nekome normalno da nam to bude kriterij, onda pišaj takav klub...I prije par godina nije bilo titule, izlazilo se u Evropu preko trećeg mjesta ali kad ovakve slične ekipe dođu na Koševo onda bar znaš ko je domaćin a ko gost, pa taman završilo 2-1 ili 1-0...danas da su igrači zamijenili dresove, neutralan neko ne bi znako ko je Sarajevo a ko Vitez niti ko je favorit u ovoj utakmici....Nemoj me zajebavati i pokušaj shvatiti šta sam htio reći ...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21567 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Maharadza wrote:Žali Bože keša bačenog za putovanje i smještaj u Turskoj, mogao se na nešto korisno potrošiti, npr da se očiste one tribine! :sad:
Stadion je tako zapušten da je ono sve jebeno nevjerovatno.

U vagonima s prozora i stolica špartlom mo'sh prašinu strugat' jeboteled :mrgreen:
jeza u ledja

#21568 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

@ north, ne znam kako drukcije ovo da shvatim?
north wrote:ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu ....
Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo" :D ....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako :D ...
A ako ti je generalna poenta da nam je igra za kurac i da nisi optimistican, pa jebemu nisi nam otkrio toplu vodu. :)
ZonFon

#21569 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Ja im mogu halaliti ovu jednu tekmu, ali ako nastave ovako... :skoljka:
north

#21570 Re: Utakmice.

Post by north »

jeza u ledja wrote:@ north, ne znam kako drukcije ovo da shvatim?
north wrote:ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu ....
Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo" :D ....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako :D ...
A ako ti je generalna poenta da nam je igra za kurac i da nisi optimistican, pa jebemu nisi nam otkrio toplu vodu. :)
Jebeš ti mene malo, je l de ;-) ? Jedino da još crtamo...možeš biti i loš i samo izaći u Evropu,biti nezadovoljan, ili se pomiriti sa tim, ali opet i kao takav ovakve ekipe ako ne tamburati kući, onda bar nadigrati i biti dosta bolji na terenu...Bojim se da ne dođemo u sitauciju samo da nam ovo ne postane normalno, prije nije bilo (da sad neko ne bude bukvalan u smislu pa nek se onda vrati Baljal i sl. nebuloze), i prije nije bilo titula, bila je loša igra generalno, ali se ovako kući sa ekipama iz donjeg dijela nismo toliko patili...Ako je ova utakmica izuzetak, i ako ovo je samo bio totalni podbačaj i može dosta bolje i biti će dosta bolje, onda prihvatam i mogu progutati, ako je ovo nešto što ćemo često ili haman stalno gledati na AFH, onda valjda je jasno šta sam htio reći...Da poentiram, mogu nekako svariti da nismo favorit za titulu ili da je na kraju nećemo osvojiti, mogu prihvatiti da sa ekipama iz gornjeg dijela na AFH nećemo lako do bodova, mogu prihvatiti da bude pokoji kiks na AFH, ali ne mogu pihvatiti da kad igraš sa Vitezom ili Metalege na AFH ti nemaš posjed lopte, nemaš statitstiku na svojoj strani, nemaš nikakvog jebeng pritiska, nikakvih šansi, akcija, baš ništa za jebenih 90 minuta....i tu se isključujem...
jeza u ledja

#21571 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

To boldovano, nisam mislio na tebe licno, kao da si nesto ti negativa inace i to. Mislio sam znamo svi da nije bas bajno.

A ovo ostalo, ma rano je za generalizacije. Meni je fakat jedino bitno da pobjedjujemo, pogotovo sad na pocetku tradicionalno katastrofalnog februara/marta.

Znas kako ono kazu, odluka sampiona je da i kad igra lose pobjedjuje. :)
Anestezija

#21572 Re: Utakmice.

Post by Anestezija »

Olimpik iduci taman da nam puste jer smo ih ostavili u ligi :D
al-em

#21573 Re: Utakmice.

Post by al-em »

To ce se spominjati iducih deset utakmica sa olimpikom.
Samo oni nas nece pustiti iduce kolo, a valjda cemo ih dobiti jer su losa ekipa.
sencobih

#21574 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Od olimpika mozes jedino ocekivati da zapnu vise nego protiv ikog. Nismo valjda spali na to da nam olimpik pušta
Nadzorna_ploca

#21575 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

ZonFon wrote:Ja im mogu halaliti ovu jednu tekmu, ali ako nastave ovako... :skoljka:
Izlizana je floskula ali teško može gore od ovoga. Vidjeti ćemo.
Mada mora biti baš puno bolje protiv Olimpika da bi se igra nazvala pristojnom. Jednostavno pretanki smo u sredini a to u ovoj kvazi ligi donosi prevagu. Vitez nas je i natrcao danas, baš da se zapitas sta oni rade i treniraju po tim elitnim trening centrima.
Sto ne mijenja činjenicu da trebamo svi zapeti od navijača preko igraca do cistacica da se nastavi niz i da odrzimo atmosferu i kontinuitet pobjeda.
Last edited by Nadzorna_ploca on 26/02/2017 21:38, edited 1 time in total.
Post Reply