Ne mogu ih više gledat, one dvije smlateMuhamed Đakmić wrote:
Stroj: Što će nam lijevi bek? Pa imamo dvojicu koji su u posljednje dvije godine prije dolaska kod nas bili najbolji u ligi?
Said opet prekuco sa jednom nogom
Mi smo šifra klub
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne mogu ih više gledat, one dvije smlateMuhamed Đakmić wrote:
Stroj: Što će nam lijevi bek? Pa imamo dvojicu koji su u posljednje dvije godine prije dolaska kod nas bili najbolji u ligi?
Ovo je prava pozicija za njega ,poluspicMuhamed Đakmić wrote:Leško, reci komšiji da obavezno obnovi ugovor sad kad je počeo ovako igratiUrazumi ga
Ma ne može tako, bolje lijeve bekove ne možemo dovesti. Nema ih u ligi jaraneStroj-2 wrote:Ne mogu ih više gledat, one dvije smlateMuhamed Đakmić wrote:
Stroj: Što će nam lijevi bek? Pa imamo dvojicu koji su u posljednje dvije godine prije dolaska kod nas bili najbolji u ligi?Otjerat njih, dovesti novog sada, staviti Balića lijevo, vidjet kakav je tu, ako ne može, na kraju i njega nogirat, dovest novog. Pa jbte, tri lijeva beka imamo, ni jedan kurcu ne valja
Jedan lijevi bek nam igra stopera, drugi veznog
Said opet prekuco sa jednom nogom
Mi smo šifra klub
kakva laz, jel tebi posao da izmisljas i bacas bombe ?trener-profesionalac wrote:odlicna utakmica 70 minuta, odlicna taktika 70 minuta.povreda kadusica i premetanja u ekipi i panika na kraju.radovac nema vise sta traziti u ekipi.rustemovicu brate mili ako ti se ne igra bavi se manekenstvom.ono zajebavanje kod treceg gola ostavi za instagrama.cala brate cetkovic umjesto radovca i to bi bilo mnogo bolje. podrska husrefu ok ali na poluvremenu idu cala i hus haman zajedno a raja navija i aplaudira husrefu.mislim nema smisla.cala radi odlican posao.nije to zasluzio. i kakve su ono bombe danas sa sjevera
Bas tako. Raja je i skandirala Cala majstore... Lik samo hoce nesto da zakuha pa makar i slagao.1946--1987 wrote:kakva laz, jel tebi posao da izmisljas i bacas bombe ?trener-profesionalac wrote:odlicna utakmica 70 minuta, odlicna taktika 70 minuta.povreda kadusica i premetanja u ekipi i panika na kraju.radovac nema vise sta traziti u ekipi.rustemovicu brate mili ako ti se ne igra bavi se manekenstvom.ono zajebavanje kod treceg gola ostavi za instagrama.cala brate cetkovic umjesto radovca i to bi bilo mnogo bolje. podrska husrefu ok ali na poluvremenu idu cala i hus haman zajedno a raja navija i aplaudira husrefu.mislim nema smisla.cala radi odlican posao.nije to zasluzio. i kakve su ono bombe danas sa sjevera
husrefu se prvo skandiralo a onda je cala dobio vece ovacije, ne izmisljaj vise.
Anestezija wrote:prvo poluvrijeme FKS koje zelim da gledam
drugo zbog kojeg leksaurin pijem
Baš tako.Anestezija wrote:prvo poluvrijeme FKS koje zelim da gledam
drugo zbog kojeg leksaurin pijem
Zeljo ce im bod uzet sigurno,vitez ce im pustit,mi ne smijemo kiksat ,koliko jos kola ostaje na proljece ,stizemo mi ovoLogovan wrote:Baš tako.Anestezija wrote:prvo poluvrijeme FKS koje zelim da gledam
drugo zbog kojeg leksaurin pijem![]()
Idemo sad pobijediti Metalleghe, pa Radnik.Sa dvije pobjede završili bi na drugom mjestu sa 34 boda, što i nije toliko loše, obzirom koliko smo kikseva upisali.
Zrinjski u naredne dvije utakmice dočekuje komšije, pa idu Vitezu. Očekujem da upišu makar jedan kiks, recimo remi, pa bi im se tako približili na 5 bodova.
Na ljeto se pojačati, obavezno pojačati sredinu i krenuti u osvajanje titule.
O tome ti pričam.Anestezija wrote: Zeljo ce im bod uzet sigurno,vitez ce im pustit,mi ne smijemo kiksat ,koliko jos kola ostaje na proljece ,stizemo mi ovo
1946--1987 wrote:lazov ba klasicni
znaci sve je izmislio do sad kad je ovo slagao
Taman odgledat prvo poluvrijeme pa na spavanje...Anestezija wrote:ima snimak za 19 minuta bht
A na zimu?Logovan wrote: Na ljeto se pojačati, obavezno pojačati sredinu i krenuti u osvajanje titule.