Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
trener-profesionalac

#20876 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

jeza u ledja wrote:
trener-profesionalac wrote: ti jos uvijek pises da je kriv pritisak na kosevu, do jucer si branio upravu.ti bolje sve vidis nego ljudi na stadionu.pa reko i sada da nam otvoris oci za ono sto sam ja pisao za vrijeme jesica.nikoga ne spominjem jer nisu zasluzili nijedan od vas koji ste do neki dan branili dinu kusturicu osim tebe.ti si najzanimljiviji lik ovdje.ti sve bolje vidis iz dijaspore os nas koji idemo na svaku domacu pa i na pokoju gostujucu.
zbog takvih kao ti koji ste do jucer branili neobranjivo danas nam je ekipa ovakva.ko god je upozorio na bilo sta prozivali ste ga neprijateljem kluba, ideju za vracanje clanskih karti da se okupi raja ste ismijavali.zato cu vas prozivati dok sam ziv jer ste zlo za klub jer ste dijaspora koja sve bolje zna od nas u bosni
Ma ti si bolan agent, haver neciji, i ovdje si po zadatku od samog pocetka. Pljuvao si po svima, a pljuvao si itekako i po navijacima. Priznaj fino ljudima. Dovodili su te u lozu, znaci da si jedan od pacenika koji su se vrtili oko zvanicnika u klubu. Neko ko je ganjao kako da se uvali ili haver nekoga od takvih. Ne bi me cudilo da si u stvarnom zivotu kakav uvlakac i da si virio Dini&Co iz da ne kazem cega cijelo ovo vrijeme, a preko interneta ih pljuvao.
Ti i takvi kao ti su najvece zlo ovog kluba. Uvijek bili. Mahalaski IMT pacenici.

kad mi ti to kazes meni drago.jel jos podrzavas upravu , jel jos govoris da je prtisak na igrace kriv..drago mi je kada lik koji nema pojma o temi o kojoj prica meni kaze da sam neciji i da napadam upravu radi toga da mi daju para.sam sebe pobijas.noisi bitan pojma nemas o cemu pricas
leškarenje

#20877 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

trener-profesionalac

#20878 Re: Utakmice.

leškarenje wrote:Dino je tu :D a trener zabalio :izet:

http://www.klix.ba/biznis/malezijci-u-b ... k+status#1

Image
hahaha vise sam o sebi govoris.alkohol ti malo djeluje na razmisljanje...al nije ni cudo i ti si dinu do jucer branio
leškarenje

#20879 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Dino mi je dajdzic jadan ne bio :zzzz:
Logovan

#20880 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Goni ga u tri pičke materine.
leškarenje

#20881 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

:jok:
trener-profesionalac

#20882 Re: Utakmice.

leškarenje wrote:Dino mi je dajdzic jadan ne bio :zzzz:
bilo istina ili ne trebas gene dnk provjerit isti si kao on
leškarenje

#20883 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

:lol:
a poznajes me,ha 8)
trener-profesionalac

#20884 Re: Utakmice.

leškarenje wrote::lol:
a poznajes me,ha 8)

poznajem..dobro
leškarenje

#20885 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

trener-profesionalac wrote:
a poznajes me,ha 8)

poznajem..dobro
:lol: :lol: :lol:

Sto se onda ti nisi predstavio,ono ljudski je bilo kad sam te pitao na pp ko si....nego si poceo psovati ?
Valja li to tako,ha treneru :roll:
trener-profesionalac

#20886 Re: Utakmice.

leškarenje wrote:
trener-profesionalac wrote:
a poznajes me,ha 8)

poznajem..dobro

Sto se onda ti nisi predstavio,ono ljudski je bilo kad sam te pitao na pp ko si....nego si poceo psovati ?
Valja li to tako,ha treneru :roll:
rekoh ti sa alkosom nemam sta pricati.sta da ti se predstavim da mi pricas price kasnije nisam ja tako mislio.ne treba mi to.dosta mi je to sto si ti i takvi kao ti iz dijaspore podrzavali najgori sljam od ljudi u upravi
leškarenje

#20887 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Misu jedan :-) htio sam da vidim sa kakvim strucnjakom imam cast pisati :sad:
trener-profesionalac

#20888 Re: Utakmice.

leškarenje wrote::lol: :lol: :lol:

Misu jedan :-) htio sam da vidim sa kakvim strucnjakom imam cast pisati :sad:

sa alkosima ne komuniciram osim ovako , sta da radim nakon sto se upoznamo.sta sa tobom covjek moze pricati.nisam pjandura kao ti jedino sto mozemo pricat je to da odes na odvikavanje
leškarenje

#20889 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa sta si drugo nego mis,ma sta mis :D misonja pravi....naprdjujes tu ko kakva tetka :lol:

ovo oko lijecenja :lol: ma rano je jos za toga :kiss:
jeza u ledja

#20890 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

trener-profesionalac wrote: kad mi ti to kazes meni drago.jel jos podrzavas upravu , jel jos govoris da je prtisak na igrace kriv..drago mi je kada lik koji nema pojma o temi o kojoj prica meni kaze da sam neciji i da napadam upravu radi toga da mi daju para.sam sebe pobijas.noisi bitan pojma nemas o cemu pricas
Priznaj ciji si pijun i sve ce ti bit oprosteno.
trener-profesionalac

#20891 Re: Utakmice.

jeza u ledja wrote:
trener-profesionalac wrote: kad mi ti to kazes meni drago.jel jos podrzavas upravu , jel jos govoris da je prtisak na igrace kriv..drago mi je kada lik koji nema pojma o temi o kojoj prica meni kaze da sam neciji i da napadam upravu radi toga da mi daju para.sam sebe pobijas.noisi bitan pojma nemas o cemu pricas
Priznaj ciji si pijun i sve ce ti bit oprosteno.
evo priznacu.pijun sam FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO. nisam pametnjakovic izdaleka niti sam alkoholicar
trener-profesionalac

#20892 Re: Utakmice.

leškarenje wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa sta si drugo nego mis,ma sta mis :D misonja pravi....naprdjujes tu ko kakva tetka :lol:

ovo oko lijecenja :lol: ma rano je jos za toga :kiss:

tako svi govore poslusaj ti mene
leškarenje

#20893 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Haj zivio
1946--1987

#20894 Re: Utakmice.

Post by 1946--1987 »

haj ko da nismo navikli na sjeban vikend svaki put.
jebo majku, prestao sam se radovati vikendu i odmoru od posla znajuci sta me ceka jer igra Sarajevo, da hoce makar nedjeljom navece igrati, da se vikend provede kako treba.
jeza u ledja

#20895 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

trener-profesionalac wrote: evo priznacu.pijun sam FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO. nisam pametnjakovic izdaleka niti sam alkoholicar
Ti si pametnjakovic iz loze. Od sviju ovdje u stvari si ti najblizi upravi. Doslovno. Sto njima u lice nisi sve rekao?
Da jesi, ne bi sjedio u lozi. :wink:

Prema tome: mozes :serbo:
trener-profesionalac

#20896 Re: Utakmice.

jeza u ledja wrote:
trener-profesionalac wrote: evo priznacu.pijun sam FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO. nisam pametnjakovic izdaleka niti sam alkoholicar
Ti si pametnjakovic iz loze. Od sviju ovdje u stvari si ti najblizi upravi. Doslovno. Sto njima u lice nisi sve rekao?
Da jesi, ne bi sjedio u lozi. :wink:

Prema tome: mozes :serbo:
rekoh ti da pojma nemas.rekao sve u lice dini, kusturici, i svima njima. nisam samo ja. sve vise ljudi u lozi im psuje.a sto se tice toga da bi neko nekoga izbacio iz loze.tamo se za tvoju informaciju kupi mjesto.kako to ti iz dijaspore nisi znao.za moje pare sjedim gdje hocu.a moze neko i pokusat izbaciti ali sumnjam da bi uspio
jeza u ledja

#20897 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

trener-profesionalac wrote: rekoh ti da pojma nemas.rekao sve u lice dini, kusturici, i svima njima. nisam samo ja. sve vise ljudi u lozi im psuje.a sto se tice toga da bi neko nekoga izbacio iz loze.tamo se za tvoju informaciju kupi mjesto.kako to ti iz dijaspore nisi znao.za moje pare sjedim gdje hocu.a moze neko i pokusat izbaciti ali sumnjam da bi uspio
Ne sjedis ti tu jer si kupio vec jer si pozvan. To si sam rekao ranije. :wink: Ko te pozvao? De bolan reci nam, sto se stidis?
Ja sta si im rekao. :lol: Ne smijes se covjeku ovdje na forumu predstaviti, a ti nekome u lice nesto da kazes. :lol:

Mani se price o dijaspori jer ispadas glup. Nemas ti 'a' vise prava da govoris o bilo cemu nego bilo ko drugi. :wink:
jeza u ledja

#20898 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Vidis ono sto ti ne kontas je da nama ostalima nije FK Sarajevo meta za izvlacenje licne koristi.
Nama nije problem promijeniti misljenje o necemu. To ti ne kontas. Nije ti jasno nikako, jer ti ne razmisljas o Sarajevu, vec o sebi i svom interesu.

No ti si ocigledno jednu stvar pogresno shvatio, malo ko ti ovdje nece priznati da je ova uprava radila lavovski posao za Sarajevo sve do prije godinu dana (odnosno oni koji su do tada bili u njoj, ukljucujuci sigurno i omrazenog Dinu). Nesto sto tebi i tvojim pajdasima nikad ne bi/nece poci za rukom. Petnaest godina su nam uhljupi i lazovi nabijali milionske dugove. Ovo sto su ovi uradili u zadnjih godinu se s tim ne moze porediti.
Ko god, kad i ako, novi dodje u klub, nece imati taj teret. I to je ogromna i nemjerljiva stvar i to je svakom pametnom jasno.

A to sto si ti umislio da se tvoje misljenje podudara s misljenjem ostalih, pogotovo navijaca po kojim si godinu dana srao sve najgore, to je vec tvoj problem. I bolje bit pametnjakovic iz dijaspore nego uhljup iz mahale. To zapamti. :wink:
leškarenje

#20899 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Mis,rekoh ti ja :lol: opet nesto kaki na pp ko i prosli put,kako me poznaje ( ja mu se predstavio ),da sam alkos :lol: ,da se lijecim i to.....ali predstaviti se to je tabu tema,a ja bih samo zelio znati sa kakvim doajenom fudbala imam cast raspravljati :roll:
trener-profesionalac

#20900 Re: Utakmice.

jeza u ledja wrote:
trener-profesionalac wrote: rekoh ti da pojma nemas.rekao sve u lice dini, kusturici, i svima njima. nisam samo ja. sve vise ljudi u lozi im psuje.a sto se tice toga da bi neko nekoga izbacio iz loze.tamo se za tvoju informaciju kupi mjesto.kako to ti iz dijaspore nisi znao.za moje pare sjedim gdje hocu.a moze neko i pokusat izbaciti ali sumnjam da bi uspio
Ne sjedis ti tu jer si kupio vec jer si pozvan. To si sam rekao ranije. :wink: Ko te pozvao? De bolan reci nam, sto se stidis?
Ja sta si im rekao. :lol: Ne smijes se covjeku ovdje na forumu predstaviti, a ti nekome u lice nesto da kazes. :lol:

Mani se price o dijaspori jer ispadas glup. Nemas ti 'a' vise prava da govoris o bilo cemu nego bilo ko drugi. :wink:
ti si dijasporac ti sve znas nemam ti sta odgovarat. ja sam svoje mjesto kupio.a to da sam pozvan sada i lazes...i sto da se predstavljam nekom pijanduri.koja je svrha da sa njim uzivo razglabam o onome sto je do jucer branio kao i ti a danas kao pametujete o igracim jer vise nemate sanse da odbranite prvo bordo neprijatelje, pa onda dinu i upravu pa nakon toga istok i konacno ste sazreli da kazete da igraci ne valjaju....e bas ste mi ti i lesko face da vam se pšredstavljam.
ono sto ti nikad neces moci skontati da neko moze vidjeti stvari iz prve ruke i pisati na forumu konstanto istu pricu.ti i lesko imate pricu za male djece za leska mi je jasno alkohol utice na covjeka al sta tebi fali u dijaspori.sta tebe tisti pa si do jucer branio upravu. ustvari vidim da i sada branis radili su lavovski dio posla.pojedinci radili a ova mafija kupila kajmak ali ti to neces nikada vidjeti jer je tebi lijepo u dijaspori, za leska smo definisali, i mislis da si sveznajuci. sve znas bolje ja mislim i od samih igraca na terenu.
tako da prica ti je suplja i sam si priznao da si lupao o upravi cuj radili do prije godinu lavovski dio posla.
Post Reply