Slobodu spasila samo sreca,dosli da se odbrane i uspjeli.
Je li vrijeme da se Cala tjera govnjivom motkom,ha ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Glavom jel ?Tomahawk11 wrote:Ono sto je Andjusic fulio u 90. nikako nije sreca Slobode nego kloc mode pomenutog
Imao je i Ahmet onaj sut glavom,sam samcat pa osuta pored stative ,jbg....vicious wrote:Jebi ga, Nemanja očito nije baš neki majstor glavom.![]()
Da su uloge bile obrnute, tj da je on nabacio Mersi na glavušu ta bi lopta bila u golu. Ali sve je to ŠBB KBB...
Ma meni je ono fulan citav gol. Jbg, ne bih bas rekao da je bio toliko zatvoren. Golman bi tesko ono stigao.leškarenje wrote:Glavom jel ?Tomahawk11 wrote:Ono sto je Andjusic fulio u 90. nikako nije sreca Slobode nego kloc mode pomenutog
Pa imao je dvojicu igraca na liniji i plus golmana koji trci prema stativi ,ako mislis na to
Tako je negdje i isla.leškarenje wrote:Mogao je samo pood precku zavuci,nigdje drugo
A dobro, ovo je ipak bila povoljnija situacija. Kako god, šteta što ne uzesmo ove bodove.leškarenje wrote:Imao je i Ahmet onaj sut glavom,sam samcat pa osuta pored stative ,jbg....vicious wrote:Jebi ga, Nemanja očito nije baš neki majstor glavom.![]()
Da su uloge bile obrnute, tj da je on nabacio Mersi na glavušu ta bi lopta bila u golu. Ali sve je to ŠBB KBB...
Unaprijed zahvalni i mi iz Gračanice na linku...vegass wrote:ima li kakvih linkova za nas koji nismo u sarajevu?
Ovo treba zahvaliti Cali ciji je vezni red, prije svih centralni trojac Rustemovic, Saric i Cetkovic najlosiji dio tima kako u ovoj tako i u prethodnim utakmicama ali on im cini mi se slijepo vjeruje i gura. Da kazem da nije bilo bolje ni kad je Ivetic igrao umjesto Sarica koji je po meni najlosiji pojedinac danasnje utakmice. Ona upropastena sansa je njegova "zasluga" a onaj njegov pas je za zatvora a ne za klupe.Dr Baltazar wrote:Ne znamo kontru 5 na 3 završiti. Levati, džaba se nerviram.
De nam reci sta si ti gledo'.Riddler wrote:sta si ti gled'o
U cemu je bio dobar?jeza u ledja wrote:Saric jedan od boljih pojedinaca. Bolji i od Rustemovica i od Cetkovica sigurno.
Duljevic dobar. Crnkic dobar. Stoperi dobri.
koliko god nam je vezni red kriminalan...zatvorio je njihov "strasni" vezni red kako ga oni predstavljaju da ljudi nisu lopte sastavili..saric prosipo blagojevica kako je stigo, tako da ne znam po cemu ti je on najgori...gori mi je rustem bio i bekovi koji nisu centarsuta uputili korisnog nit su imali prodora kakvog korisnog, al opet s obzirom kako je ova ekipa izgledala prije nego je janjos preuzeo i kakav "kvalitet" imamo ovo je vrhunac i treba biti zadovoljan jer smo zasluzili pobjedu, realno prema prikazanom ranije bio bih zadovoljan i sa losijom igrom od ove a nadigrali smo ih postenoGrean wrote:De nam reci sta si ti gledo'.Riddler wrote:sta si ti gled'o