utakmica Željo-Sarajevo

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
farukdurmišević

#1 utakmica Željo-Sarajevo

Post by farukdurmišević »

Na PINK BIH ovu utakmicu je komentirao Denis Huseinbegović
Partnerica kolegica Ljiljana iz Beograda
Slika svako malo bjela
Skače i nestaje
Zvuk se gubi a i čuju se gledaoci u pozadini
Vaše mišljenje
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: utakmica Željo-Sarajevo

Post by mIRCerka »

farukdurmišević wrote:Na PINK BIH ovu utakmicu je komentirao Denis Huseinbegović
Partnerica kolegica Ljiljana iz Beograda
Slika svako malo bjela
Skače i nestaje
Zvuk se gubi a i čuju se gledaoci u pozadini
Vaše mišljenje
sve isto kao i na drugim TV stanicama, a bilo je odmor za usi ne slusati Bahu...
sto se tice gledaoca koji su se culi, HVALA BOGU DA SE I TO JEDNOM CUJE :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

nije ni blizu "isto ko na drugim stanicama", fakat, samo im je ona glavna kamera bila koliko toliko ok mada je i ona povremeno crvenu boju dobijala. kad prikaze replay s druge kamere, haman sve bijelo, jedva se naziru igraci. komentator - pa to je onaj debil sto vodi kviz na pinku, mirci ziva bila djes poredit bahu i ono stvorenje :?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Teufik iz Los Angelesa wrote:nije ni blizu "isto ko na drugim stanicama", fakat, samo im je ona glavna kamera bila koliko toliko ok mada je i ona povremeno crvenu boju dobijala. kad prikaze replay s druge kamere, haman sve bijelo, jedva se naziru igraci. komentator - pa to je onaj debil sto vodi kviz na pinku, mirci ziva bila djes poredit bahu i ono stvorenje :?
bahin glas ne mogu smisliti... i isto mi je bilo...
potpuno... ko na drugim stanicama... vayda kamera snima pogresne uglove... :D ono sto me nerviralo je precesto pokayivanje koka sa zapadne tribine....
jebes i bakljadu i koreo, bitne su koke...u jednom momentu me prenese da gledam seriju ZENE FUDBALERA...
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

:lol: e fakat, nisu bakljadu uopste prikazali :lol: jesi gledala one razgovore sa dzelom i husrefom prije utakmice ? :lol: "upravo to je moje sljedece pitanje: :lol:
Post Reply