Slab ti sa historijom a to vam glavni predmet po skolama...BokiZv wrote:Ja koliko prašine zbog samo jedne moje rečenice ovde, zamolio bih admina da izbriše sve moje rečenice na ovoj temi i tako ćemo svi biti zadovoljni, ako sam rekao da sam slučajno naletio na ovu temu zašto bi to bilo toliko kontradiktorno i zašto bi nekome ovde smetala rečenica: "haha da nije smješno bilo bi žalosno... od ovog meča nema ništa pogotovo što bi to stvorilo probleme za fudbalske organizacije Uefe i Fife, pogotovo što bi mi prvi počeli sa insistiranjem da igramo utakmicu sa nekm državom pa bila to i Solomonska ostrva ili Srbija." I zar zaista mislite da bi neka nepriznata pokrajina, republika iliti šta već samo tako nijemo posmatrala šta se dozvoljava Kosovu a da se to isto zadovoljstvo nedozvoli i njima. Treba li pomenuti da su prije dvije godine, čini mi se, Uefa i Fifa u skoro pet dana razmaka zabranile odigravanje utakmica RS - Srbija i Kosovo - Albanija. Bilo kako bilo ja mislim da bi najbolje bilo da neko obriše moje postove jer očigledno da ovde nekog vrijeđaju, kako, ja ne znam, valjda neko zna!
utakmica Kosovo - Brazil
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#51 Re: utakmica Kosovo - Brazil
- BokiZv
#52 Re: utakmica Kosovo - Brazil
BHF_Manijak wrote:Slab ti sa historijom a to vam glavni predmet po skolama...BokiZv wrote:Ja koliko prašine zbog samo jedne moje rečenice ovde, zamolio bih admina da izbriše sve moje rečenice na ovoj temi i tako ćemo svi biti zadovoljni, ako sam rekao da sam slučajno naletio na ovu temu zašto bi to bilo toliko kontradiktorno i zašto bi nekome ovde smetala rečenica: "haha da nije smješno bilo bi žalosno... od ovog meča nema ništa pogotovo što bi to stvorilo probleme za fudbalske organizacije Uefe i Fife, pogotovo što bi mi prvi počeli sa insistiranjem da igramo utakmicu sa nekm državom pa bila to i Solomonska ostrva ili Srbija." I zar zaista mislite da bi neka nepriznata pokrajina, republika iliti šta već samo tako nijemo posmatrala šta se dozvoljava Kosovu a da se to isto zadovoljstvo nedozvoli i njima. Treba li pomenuti da su prije dvije godine, čini mi se, Uefa i Fifa u skoro pet dana razmaka zabranile odigravanje utakmica RS - Srbija i Kosovo - Albanija. Bilo kako bilo ja mislim da bi najbolje bilo da neko obriše moje postove jer očigledno da ovde nekog vrijeđaju, kako, ja ne znam, valjda neko zna!Ko bolan VI??? Ko ste VI??? Ono sto nikad nije postojalo do 95 godine, jeste li to VI??? Aham, ok onda...Cuj ono bid a ima neku reprezentaciju, heeej...
![]()
- smoki_choko
#53 Re: utakmica Kosovo - Brazil
jel ti sta boki13 u roduBokiZv wrote:BHF_Manijak wrote:Slab ti sa historijom a to vam glavni predmet po skolama...BokiZv wrote:Ja koliko prašine zbog samo jedne moje rečenice ovde, zamolio bih admina da izbriše sve moje rečenice na ovoj temi i tako ćemo svi biti zadovoljni, ako sam rekao da sam slučajno naletio na ovu temu zašto bi to bilo toliko kontradiktorno i zašto bi nekome ovde smetala rečenica: "haha da nije smješno bilo bi žalosno... od ovog meča nema ništa pogotovo što bi to stvorilo probleme za fudbalske organizacije Uefe i Fife, pogotovo što bi mi prvi počeli sa insistiranjem da igramo utakmicu sa nekm državom pa bila to i Solomonska ostrva ili Srbija." I zar zaista mislite da bi neka nepriznata pokrajina, republika iliti šta već samo tako nijemo posmatrala šta se dozvoljava Kosovu a da se to isto zadovoljstvo nedozvoli i njima. Treba li pomenuti da su prije dvije godine, čini mi se, Uefa i Fifa u skoro pet dana razmaka zabranile odigravanje utakmica RS - Srbija i Kosovo - Albanija. Bilo kako bilo ja mislim da bi najbolje bilo da neko obriše moje postove jer očigledno da ovde nekog vrijeđaju, kako, ja ne znam, valjda neko zna!Ko bolan VI??? Ko ste VI??? Ono sto nikad nije postojalo do 95 godine, jeste li to VI??? Aham, ok onda...Cuj ono bid a ima neku reprezentaciju, heeej...
![]()
![]()
![]()
![]()
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#54 Re: utakmica Kosovo - Brazil
smoki_choko wrote:jel ti sta boki13 u rodu
- BokiZv
#55 Re: utakmica Kosovo - Brazil
ma sestrić od ujaka1946 wrote:smoki_choko wrote:jel ti sta boki13 u rodu
- zambaklija
#56 Re: utakmica Kosovo - Brazil
nisu mi baš nešto ovi kosovari simpa ali počeću da ih simpatišem,napokon ima neko ko i srbiji razvlači mozak 
- loxem
#57 Re: utakmica Kosovo - Brazil
samo i zbog toga i gotivim prce i u zdrav(bolestan)mozakzambaklija wrote:nisu mi baš nešto ovi kosovari simpa ali počeću da ih simpatišem,napokon ima neko ko i srbiji razvlači mozak
- zambaklija
#58 Re: utakmica Kosovo - Brazil
al' kad bolje razmislim....to nebi valjalo gledati.......to bi mog'o biti žešći masakar 
- smoki_choko
#59 Re: utakmica Kosovo - Brazil
pozdravi mi sestrićaBokiZv wrote:ma sestrić od ujaka1946 wrote:smoki_choko wrote:jel ti sta boki13 u rodu