UTAKMICA GODINE

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Neelix

Post by Neelix »

al ona bjelorusija igra :D

btw talijani su zavrsili kao prvi u grupi :-)
neutral

Post by neutral »

DUREX

Post by DUREX »

Svaka cast komsijama!!! Nije da ih nesto pretjerano volim, ali ovo se zove FUDBAL.

Neka ste odrali onu smrdljiu pjegavu malokrvnu gamad (usput budi receno, cetnicke zastitnike.... morao sam ovo da dodam :P... jebiga )!!!!

Puno srece na prvenstvu! Koliko god daleko da doguraju, a imam osjecaj da ce pasti radi ovog prokletog balkanskog gubitnickog mentaliteta, mogli ste biti na vrhu.

Jos jednom - CESTITKE na lekciji iz fudbala onima koji sebe, I DAN DANAS, pokusavaju zvati ocevima istog, a nisu ni za kurca! (ovo me potsjeca na nekoga i nesto...)

A mi cemo, kao i uvijek, da gledamo tudje timove i da im se divimo, jer naseg nemamo, a necemo ga, da ne kazem nikada, ili batrem zadugo ni imati.
live@usa

#154 TEKMA GODINE

Post by live@usa »

Ja vam kazem utakmica godine a vi ne vjerujete
li
a ni hvala za link!
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Vatrenima cestitam, pratio sam utakmicu, svaka cast, odigrah cistu dvicu na kladionici, ne znam ko radi u kladionici al' fala mu kad stavi koeficijent 9.

Pozdrav gradjanima HR i nek dobro proslave.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

gledam one naše u turskoj ne znaju hodat

gledam hrvatsku na vembiliju
koja sigurnost

pa čovječe iznose loptu iz svog 16.erca ja se vamo userem od straha

eto kako je kad se u repku dolazi sa zaslugama i radom
a ne po ključu šteli i potplaćivanjem

idemo do dna ... tuga ti i ja :oops:
shadow

Post by shadow »

ko ce ove delegate sad slusati u picku lijepu materinu :x...a engleska nastavlja s losim igrama i jos losijim trenerima, zasluzeno su ispali. Jos da su im se zabari pridruzili niko ne bi bio sretniji od mene, dosta je bilo guzovace.
Stari

Post by Stari »

Cestike Hrvatskoj reprezentaciji....nisam bio u prilici da gledam utakmicu ...ali vidio sam golove...dobra igra kod hrvata , los golman kod engleza i tako ....odose Rusi na EP 2008 ni krivi ni duzni (izgleda da su i andoru jedva pobijedili). Pridruzio bih se onima koji vele da bi od ove dvije , ne pretjerano mile i drage ekipe, ja radije na EP-u ipak vidio Englesku (mada mi nisu dragi... ali Rusi... :-? ...ma majko draga ). No eto sad je tako, kako je ... hrvati su napravili to sto su napravili ...i smjesteni su u istu jakosnu skupinu sa mojim plavo-zutim miljenicima tako da se ne mogu susresti , ako sam ja to dobro prokljuvio, prije 1/4 finala ...teoretski.

Nije lose.
karanana

Post by karanana »

Plavo-zuti miljenici? pa gdje si ti bio zadnjih mjeseci covjece? nismo se mi plasirali. iz nase grupe su otisli grcka i turska.
incognito071

Post by incognito071 »

karanana wrote:Plavo-zuti miljenici? pa gdje si ti bio zadnjih mjeseci covjece? nismo se mi plasirali. iz nase grupe su otisli grcka i turska.
na svedsku misli :D

pingvini zdra'o :)
karanana

Post by karanana »

incognito071 wrote:
karanana wrote:Plavo-zuti miljenici? pa gdje si ti bio zadnjih mjeseci covjece? nismo se mi plasirali. iz nase grupe su otisli grcka i turska.
na svedsku misli :D

pingvini zdra'o :)
Ahaaaaa, u Svedskoj neredi, zdravo
Stari

Post by Stari »

Uh...izvinjavam se sto nisam precizirao na koga mislim ...naravno na svedjane ...koji su sinoc pobjedom protiv Letonije osigurali pravo ucesca na EP-u dogodine. A za tuznu sudbinu BiH-reprezentacije (za koju navijam ...a svedjani su mi "samo" miljenici) u ovim kvalifikacijama znam. Bice bolje drugi put.
komadinamujo

Post by komadinamujo »

DUREX wrote:Svaka cast komsijama!!! Nije da ih nesto pretjerano volim, ali ovo se zove FUDBAL.
Ispravka, ono sinoć se zvalo Nogomet... :-)

A Football se sinoć oprostio sa Europskim prvenstvom.
A ispao je i FUDBAL.. Definitivno poslije Poljske..
A Ispao je i Fudbal/Nogomet.. davno prije Turske..
Last edited by komadinamujo on 22/11/2007 10:57, edited 1 time in total.
Isabell

Post by Isabell »

Sve za desetku sinoc sto se tice nogometa. Samo da jos nisam morala slusati Bahu bilo bi eXtra. Svim igracima cestitke na odlicnoj igri ali jedan je Slaven. Kapa do poda.
mostarac

Post by mostarac »

Bahinog komentara i navijanja bi se postidili i Hloverka Novak i Ivan Blazicko i Bozo Susec. Pitam se bi li bio onako odusevljen igrama Srbije :-)
P.S. Zao mi sto se istocne komsije ne kvalifikovase
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

Jao kakve su tarabe oni Englezi.
Britanski mediji svakog preplaćenog igrača dignu u nebesa - "Oh, yes, world klass player, blablabla", a sve talašika do talašike.
Pa jeste li vi ljudi vidjeli njihovu igru sinoć - odbrana nabija lopte Chrouch-u i to je to. Igraju lopte isto kao da se radi o kakvoj skandinavskoj ekipi, a nisu stvorili NIJEDNE JEDINE šanse dok im sudija nije svirao penal (premijerligaški).:)

Svaka čast Beckham-u za centaršut, ali i on je prozaišao iz petljanja hrvatskih igrača na centru, a ne iz njihove neke akcije.

Englezi su jednostavno obični krkani, koji se furaju na snagu i rokanje sa 30 metara, fol igra direktnih pasova a u stvari samo nabijanje bezze.
Njihova liga bez stranaca bila bi na nivou belgijske, švicarske... itd.

Neka su ispali, deri levate kad ne znaju, još samo da svi redom nabuše šugave Švabe (jer se i ovi smatraju predvodnicima svjetskog fudbala) i fudbalski svijet će opet biti u redu (Italijane gotivim samo zbog prošlog SP - Groso, Del Piero - Ger-Ita 0:2;))

Neka ih sada neka kukaju, neka oni mediji plaču kako Uefa mora mijenjati sistem natjecanja, ali prije svega neka dobro razmisle gdje su i šta su.

Sinoć je pobijedio fudbal, nek' idu Rusi, Englezi - igrajte kriket i ragbi.!
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
Dobro se neko sjetio genijalnog dembela i njegovih komentara, jel ko cuo onu:

....a na tribinama je vjerovatno i Viktoria Bekam sa njegova tri sina, bravo majstore :shock: :shock: :shock:

glupi Baho nadmasio sam sebe u svojim glupostima al o repki nemoj ni za zivu glavu, bolje sjest fino u urednicku fotelju, mi placamo predplatu, gledamo Hrvatsku a Baho "velemajstor" komentira.....hebo sliku svoju :x
abondanzieri

Post by abondanzieri »

horns&drums wrote:Evo povecao sam malo sliku maloprije - problijedio je k´o krpa :lol: :lol: :lol:
Ma nije on problijedio bolan,takav mu je ten :D :D :D
BihYankee

Post by BihYankee »

Iako se ponosim što sam se još 1978 pred sudijom Opštinskog Suda II (tadašnje barake kod Drvenije) Vasvijom Vidović izjasnio kao Bosanac (dakle Ostali po kategorizaciji tadašnjeg a i današnjeg važećeg ustava u BiH) , sinoć mi je bilo krivo što nisam Hrvat! Nije da su Englezi bili dobri ali su ipak Englezi i ipak vuku milijarduipo eura sa sobom. Kada su se vratili sa odmora u drugo poluvrijeme te nakon dvije propuštene( izgledalo je namjerno) gol šanse te nakon te nakon (jes ga vuko za dres ali nije bilo za) penala mislio sam da je neko u svlačionama djelio funte i Aston Martine. Svaka čast komšijama i na reprezentaciji i na državi i na svemu. A sad spektakl : MALO PRIJE HR:ENG PRATIO SAM (e sad ide sve nevjerovatnije od nevjerovatnijeg) BiH :Turska na PINK-u (????) i baš sam se spremao da primjetim da "srpski komentator" navija za Turke i to "aščare" kad sam saznao da je" ćoek bošnjo". Gledao sam i kraj (u pauzi HR:ENG) i potvrdio uvjerenje da komentator ima profesionalni problem po pitanju pristrasnosti.
Pa onda opet Nevjerovatno ni HTV1 ni HTV2 ne prenose utakmicu svog tima? Ma ljudi jeli to moguće?
testament

Post by testament »

horns&drums wrote:
Majstorinho wrote:Uvjeren sam da ce Engleska dobit Hrvate. Nema na golu onog "Alaimovskog" golmana Robinsona.To plus za gordy albion. A jos jedan plus je to sto umjesto Beckhama igra Wright-Philips. Moja prognoza 3-0 za England. Crouch, Lampard, Gerarrd. Come on England... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To majstore, daBogda i za njanjajevo isto prognozirao kao za engleze
Mišu mali košpicarski dabogda vi SVAKU utakmicu izgubili ko` englezi.Hajd sada idi u lokomotivu i loži,loži :D
Isabell

Post by Isabell »

Mahalac wrote::roll:
Dobro se neko sjetio genijalnog dembela i njegovih komentara, jel ko cuo onu:

....a na tribinama je vjerovatno i Viktoria Bekam sa njegova tri sina, bravo majstore :shock: :shock: :shock:

glupi Baho nadmasio sam sebe u svojim glupostima al o repki nemoj ni za zivu glavu, bolje sjest fino u urednicku fotelju, mi placamo predplatu, gledamo Hrvatsku a Baho "velemajstor" komentira.....hebo sliku svoju :x
Ma lik samo takav. To za Beckhamove sinove kad rece ne znam bil se smijala il plakala. A strucnih komentara ni slucajno. Jer izgleda bolje se pravit lud i citavu utakmicu izvaljivati komentare tip: Englezi se tome nisu nadali. Ili najjace od svega mi je bilo kada u 80 i nekoj min izjavi: Darijo Srna je ipak veliki igrac. BRAVO majstore citav svijet to zna vec par godina a on je to shvatio sinoc oko 11.
Doda37

Post by Doda37 »

BihYankee wrote:Iako se ponosim što sam se još 1978 pred sudijom Opštinskog Suda II (tadašnje barake kod Drvenije) Vasvijom Vidović izjasnio kao Bosanac (dakle Ostali po kategorizaciji tadašnjeg a i današnjeg važećeg ustava u BiH) , sinoć mi je bilo krivo što nisam Hrvat! Nije da su Englezi bili dobri ali su ipak Englezi i ipak vuku milijarduipo eura sa sobom. Kada su se vratili sa odmora u drugo poluvrijeme te nakon dvije propuštene( izgledalo je namjerno) gol šanse te nakon te nakon (jes ga vuko za dres ali nije bilo za) penala mislio sam da je neko u svlačionama djelio funte i Aston Martine. Svaka čast komšijama i na reprezentaciji i na državi i na svemu. A sad spektakl : MALO PRIJE HR:ENG PRATIO SAM (e sad ide sve nevjerovatnije od nevjerovatnijeg) BiH :Turska na PINK-u (????) i baš sam se spremao da primjetim da "srpski komentator" navija za Turke i to "aščare" kad sam saznao da je" ćoek bošnjo". Gledao sam i kraj (u pauzi HR:ENG) i potvrdio uvjerenje da komentator ima profesionalni problem po pitanju pristrasnosti.
Pa onda opet Nevjerovatno ni HTV1 ni HTV2 ne prenose utakmicu svog tima? Ma ljudi jeli to moguće?
Vec sam objasnio u prethodnim postovima, ali da ti ponovim, RTL HR je kupio prava na gostujuce utakmice
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Vrhunac engleske prepotencije je to sto su proglasili Lamparda za igraca utakmice :shock: to samo oni mogu...

Cestitam komsijama na odlicnoj i hrabroj igri...sanjam jednu onakvu utakmicu nase reprezentacije...
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

rikardoreis wrote:Vrhunac engleske prepotencije je to sto su proglasili Lamparda za igraca utakmice :shock: to samo oni mogu...

Cestitam komsijama na odlicnoj i hrabroj igri...sanjam jednu onakvu utakmicu nase reprezentacije...
a gdje?

SUN STAR MAN: Olic.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... 491660.ece
Better Man

Post by Better Man »

Bilić je pokazao da je vrhunski stručnjak i da je prednjim sjajna budučnost kao trenera. Bilić mi je kolega po struci, a ti me mislim na to da je diplomirani pravnik (ako nije u međuvremenu i magistrirao), a omiljena grupa mu je Pearl Jam kao i meni. Bilić je sve ono što mi nikad nećemo imati, jer mafija u savezu to neće dozvoliti.
Locked