al' moras grohotomMajstorinho wrote:Evo i ja se smijemskojotovski wrote:grohotom se smijemMajstorinho wrote:Uvjeren sam da ce Engleska dobit Hrvate. Nema na golu onog "Alaimovskog" golmana Robinsona.To plus za gordy albion. A jos jedan plus je to sto umjesto Beckhama igra Wright-Philips. Moja prognoza 3-0 za England. Crouch, Lampard, Gerarrd. Come on England...![]()
![]()
UTAKMICA GODINE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
skojotovski
- boston_c
To je nogomet! to je Engleska! Hahahaha. E nek' sad fino ovi antitalenti sjednu u fotelje, upale tv, i gledaju prave nogometne velemajstore i prve favorite EURA-talijane na putu ka osvajanju i europske titule. Ovo je stvarno veliki korak naprijed za fudbal, Euro bez engleza!
P.S. i još samo da se pofalim da sam odigrao 2 na hrvate, i još pogodio bugare, srbe i poljke i još neke manje koeficjente i 340 km-ova u đep...hehehe

P.S. i još samo da se pofalim da sam odigrao 2 na hrvate, i još pogodio bugare, srbe i poljke i još neke manje koeficjente i 340 km-ova u đep...hehehe
- Topla voda
fenomenalna predstava hrvatske.
bilic maestro.
na euru..uz svabe ,italiju i francuze glavni favoriti.
jedan od timova koji igraju najljepsi fudbal na planeti.
svabe prvaci,italija druga,hrvatska treca,francuzi cetvrti.
bilic maestro.
na euru..uz svabe ,italiju i francuze glavni favoriti.
jedan od timova koji igraju najljepsi fudbal na planeti.
svabe prvaci,italija druga,hrvatska treca,francuzi cetvrti.
-
vryzas
boston_c wrote:To je nogomet! to je Engleska! Hahahaha. E nek' sad fino ovi antitalenti sjednu u fotelje, upale tv, i gledaju prave nogometne velemajstore i prve favorite EURA-talijane na putu ka osvajanju i europske titule. Ovo je stvarno veliki korak naprijed za fudbal, Euro bez engleza!
P.S. i još samo da se pofalim da sam odigrao 2 na hrvate, i još pogodio bugare, srbe i poljke i još neke manje koeficjente i 340 km-ova u đep...hehehe![]()
![]()
-
Majstorinho
Moze grohotomskojotovski wrote:al' moras grohotomMajstorinho wrote:Evo i ja se smijemskojotovski wrote: grohotom se smijem![]()
![]()
Jeb ga, nisam ni u snu mogao da vjerujem da ce jedna Engleska propustiti euro. Kako god, izvjesno je to da ovaj euro 2008 nece biti isti bez Engleske i njihovih navijaca.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Cestitke susjedima, najbolja utakmica ove godine.
Ali bolji smo mi od hrvata, njihov predsjednik krade novine i zvake na aerodromu a nas milione

Ali bolji smo mi od hrvata, njihov predsjednik krade novine i zvake na aerodromu a nas milione
-
lahor
otkud sad ti izvadi zabare da pohvalis....velemajstori ali na guzove vazda....neznam igral jos onaj majmun sto ga Zidane spuco....vryzas wrote:boston_c wrote:To je nogomet! to je Engleska! Hahahaha. E nek' sad fino ovi antitalenti sjednu u fotelje, upale tv, i gledaju prave nogometne velemajstore i prve favorite EURA-talijane na putu ka osvajanju i europske titule. Ovo je stvarno veliki korak naprijed za fudbal, Euro bez engleza!
P.S. i još samo da se pofalim da sam odigrao 2 na hrvate, i još pogodio bugare, srbe i poljke i još neke manje koeficjente i 340 km-ova u đep...hehehe![]()
![]()
-
ploska
Svaka im cast,stvarno su odigrali tekmu godine i iznenadio sam se njihovm igrom u napadackom stilu...eh sad me bas interesuje sta ce uraditi na evropskom jer obicno znaju zasrati poslije dobrih kvalifikacija...u svakom slucaju sve cestitke
- rajvosa^
Jedna od boljih tekmi sto sam gledao na ovim kvalifikacijam. Sto mi je bilo fino vidjeti je da HR ne igra onaj tipicni glupi ex-jugo. fudbal. Das go ili dva i mrs u odbranu. Ova tekma nije trebala HR, al Bilic umjesto da ubacuje odbrambene igrace (zamjene) on trpa napadace. Zato im i zavalise i treci gol. A onaj penal...bezze. Jos mi se cini da ih Bilic forsiro i za cetvrti
il mi se to cinilo. Svaka cast. HR u finalima.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Majstorinho wrote:Uvjeren sam da ce Engleska dobit Hrvate. Nema na golu onog "Alaimovskog" golmana Robinsona.To plus za gordy albion. A jos jedan plus je to sto umjesto Beckhama igra Wright-Philips. Moja prognoza 3-0 za England. Crouch, Lampard, Gerarrd. Come on England...
- boston_c
Ključna riječ vazda il' ti ga uvijeklahor wrote:otkud sad ti izvadi zabare da pohvalis....velemajstori ali na guzove vazda....neznam igral jos onaj majmun sto ga Zidane spuco....vryzas wrote:boston_c wrote:To je nogomet! to je Engleska! Hahahaha. E nek' sad fino ovi antitalenti sjednu u fotelje, upale tv, i gledaju prave nogometne velemajstore i prve favorite EURA-talijane na putu ka osvajanju i europske titule. Ovo je stvarno veliki korak naprijed za fudbal, Euro bez engleza!
![]()
- Better Man
Hrvatska odigrala odličnu tekmu i zasluženo pobijedila. Englezi su još i dobro prošli, jer su Hrvati imali još par čistih prilika, a tu je i prečka Olića. Odbrana Engleske je bila katastrofa.
- dalmatinka
-
elSaik
Na guzove? Kakvo je to "na guzove" kada niko ne može da ih pobijedi?lahor wrote: otkud sad ti izvadi zabare da pohvalis....velemajstori ali na guzove vazda....neznam igral jos onaj majmun sto ga Zidane spuco....
Svako zna kako igraju Italijani, ali niko ne zna kako da ih pobijedi.
-
lahor
Imas pravo rezultati se pisu....a ovo zadnje SP u Njemackoj....opljackase Australiju onim izmisljenim penalom sto znaci da su tad trebali ispasti...ako su bas velemajstori sta je jedna Australija u fudbalu,trebali su ih sa lakocom pregaziti...finale na penale sa Francuskom svima poznato kako i zasto prvaci...boston_c wrote:Ključna riječ vazda il' ti ga uvijeklahor wrote:otkud sad ti izvadi zabare da pohvalis....velemajstori ali na guzove vazda....neznam igral jos onaj majmun sto ga Zidane spuco....vryzas wrote:
, to nije sreća... Niko nemože stalno biti sretan. Tako igraju od početka nogometa i imaju 4 svjetske neznam koliko europskih titula i još finala. To je majstorstvo. A šta su englezi napravili osim namještenog prvenstva 66.
Ovo je za mene fudbal sto igra Hrvatska danas,dodju u goste jednim Englezima i onako usput iako im nije bilo potrebno izbacise domacine ma pregazise ih....svaka cast to se zove fudbal...
- Doda37
tstochar wrote:A RTL prenosio utakmicu Engleska-Hrvatska. na HRT2 bila neka serija...skojotovski wrote:primjeti li neko: FTV prenosila tekmu Engleska - Hrvatska, RTRS Srbija - Poljska, a PINK Turska - BiH! a BHT1 je ko biva bh. tv!
RTL je kupio prava za utakmice u gostima, HRT je prenosio domace tekme, ali to i nije vazno, Rusi dosli na HR forume i zahvaljuju
- boston_c
Pa dobro zaboravio si gaženje Ukrajine i naravno Njemačke u sred Berlina. Njemačke koja je harala na prvenstvu dok nije naravno naletila na talijane... A što se tiće hrvatske svaka čast, sve to jeste i biće lijepo, bajno dok se ne sretnu sa talijanima dogodine, ispušit će kako god, naguzove ili ne (kladim se u ovih 340 što sam zaradiolahor wrote:Imas pravo rezultati se pisu....a ovo zadnje SP u Njemackoj....opljackase Australiju onim izmisljenim penalom sto znaci da su tad trebali ispasti...ako su bas velemajstori sta je jedna Australija u fudbalu,trebali su ih sa lakocom pregaziti...finale na penale sa Francuskom svima poznato kao i zato prvaci...boston_c wrote:Ključna riječ vazda il' ti ga uvijeklahor wrote: otkud sad ti izvadi zabare da pohvalis....velemajstori ali na guzove vazda....neznam igral jos onaj majmun sto ga Zidane spuco...., to nije sreća... Niko nemože stalno biti sretan. Tako igraju od početka nogometa i imaju 4 svjetske neznam koliko europskih titula i još finala. To je majstorstvo. A šta su englezi napravili osim namještenog prvenstva 66.
Ovo je za mene fudbal sto igra Hrvatska danas,dodju u goste jednim Englezima i onako usput ioki im nije bilo potrebno izbacise domacine ma pregazise ih....svaka cast to se zove fudbal...