UTAKMICA GODINE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
live@usa
#1 UTAKMICA GODINE
Utakmica godine ENGLESKA-HRVATSKA za hr ne znaci nista a za eng sve znaci pare na stol--- eng 1--hr--0 a za sve one koji ne mogu gledati putem tv prijenosa mogu gledati na live-sports-online.com proubajte se ranije prikljuciti jer server ne moze sve podnijeti u zadnjim minutama prije tekme
SRETNO
SRETNO
- fantom slobode
Utakmica godine nije, mislim da ce biti maksimalno nerijeseno, Hrvatska nema motiva da se trudi, a domaci teren je domaci teren.Cini mi se i da su sa Rusima u gostima igrali nerjeseno.Prema tome, mislim da ce utakmica biti dosta dosadna, Englezi ne moraju napadati, a Hrvatska nema motiva.Rusi sami sebe izbacise, eventualno oni obecani "mercedesi"mogu malo pomoci.
- Murat Sabanovic
nema tu utakmice godine....engleska ce pobijediti jer je to uefi,sponzorima i ostalim glavonjama od koristi...
zar je slucajno da u hrvatska i rusija gube od makedonije i izraela...daj ba ljudi umite se ,skinite krmeljine s ociju...
nije slucajno ista kao sto nije da skotska gubi od gruzije ,sto je islo u korist francuskoj i italiji...
zar je slucajno da u hrvatska i rusija gube od makedonije i izraela...daj ba ljudi umite se ,skinite krmeljine s ociju...
nije slucajno ista kao sto nije da skotska gubi od gruzije ,sto je islo u korist francuskoj i italiji...
- karanana
Paaaaa, navodno neki bogati Rus nudi Hrvatima 4 luksuzna Mercedesa za najbolje igrace, ako pobjede Engleze. To moze biti motivacija ali moze biti i de-motivacija jer su samo 4 mechke u pitanju (jedna od 4 ide pletikosi) tako da ce neki igraci reci odmah na pocetku da nemaju sansu da ih dobiju tako da ce biti jos manje motivisani nego da im nije nista ponudjeno.fantom slobode wrote:Utakmica godine nije, mislim da ce biti maksimalno nerijeseno, Hrvatska nema motiva da se trudi, a domaci teren je domaci teren.Cini mi se i da su sa Rusima u gostima igrali nerjeseno.Prema tome, mislim da ce utakmica biti dosta dosadna, Englezi ne moraju napadati, a Hrvatska nema motiva.Rusi sami sebe izbacise, eventualno oni obecani "mercedesi"mogu malo pomoci.
-
Majstorinho
Uvjeren sam da ce Engleska dobit Hrvate. Nema na golu onog "Alaimovskog" golmana Robinsona.To plus za gordy albion. A jos jedan plus je to sto umjesto Beckhama igra Wright-Philips. Moja prognoza 3-0 za England. Crouch, Lampard, Gerarrd. Come on England... 
- Miner
Mislim da će susjedi zaprimiti jedno tri komada glatko!
Kad su im Makedonci zabili dva a nije im trebalo, ne vidim zasto im Englezi ne bi zabili tri!
Jos ne brani Robinson sto je veliki plus, s obzirom da je on bio najveci krivac za poraz u Zagrebu!
God Save The Queen
Kad su im Makedonci zabili dva a nije im trebalo, ne vidim zasto im Englezi ne bi zabili tri!
Jos ne brani Robinson sto je veliki plus, s obzirom da je on bio najveci krivac za poraz u Zagrebu!
God Save The Queen
-
Majstorinho
Sta me bolan kopirasMiner wrote:Mislim da će susjedi zaprimiti jedno tri komada glatko!
God Save The Queen
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
Engleska prepotentnost ce veceras biti spustena na zemlju ocekujem 1-2 Gerrard za Eng.a Eduardo i Srna za Hrv.Hrvatska ako izdrzi prvih 15 min.ovi su donji.Spustice im ljudi loptu na zemlju i lagano ih iskontrirati.Englezi krecu s 5 veznih i isturenim Crouchom
sta ti je oprez!doduse mozda se i izbore za taj bod
-
Crvena Tifoza
A što tamnoputi otpjeva himnu hrvatske...
-
basta sljezove boje
Dudu zakon, a mozda uskoro bude i SammirCrvena Tifoza wrote:A što tamnoputi otpjeva himnu hrvatske...
- Salko sto je u vodu skako
#21 Re: UTAKMICA GODINE
evo upravo gledam utakmicu na bbclive@usa wrote:Utakmica godine ENGLESKA-HRVATSKA za hr ne znaci nista a za eng sve znaci pare na stol--- eng 1--hr--0 a za sve one koji ne mogu gledati putem tv prijenosa mogu gledati na live-sports-online.com proubajte se ranije prikljuciti jer server ne moze sve podnijeti u zadnjim minutama prije tekme
SRETNO
- Salko sto je u vodu skako
0-1basta sljezove boje wrote:Gooooooooooooooooool
-
fantabox
http://www.live-sports-online.com/livesoccer.htmlSiSaJuMe wrote:jel ima gdje na internetu LIVE
LINK 2 jedini radi, komentar na FR
-
Crvena Tifoza
Jok bola' Dudu, nego ovaj što pjeva himne na stadionu.basta sljezove boje wrote:Dudu zakon, a mozda uskoro bude i SammirCrvena Tifoza wrote:A što tamnoputi otpjeva himnu hrvatske...